Lykkes På Jobb

Beste online risikostyringsklasser

Hvordan bygge ferdighetene dine hjemmefra

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Alle virksomheter er utsatt for risiko, fra selskapets strategi eller marked til risiko knyttet til dets økonomi, forretningsdrift og mer. Risikostyring er praksisen med å identifisere og evaluere risikoer slik at de kan elimineres eller reduseres. Bedrifter trenger folk som er dyktige i risikostyring for å bidra til å dempe eventuelle konsekvenser, inkludert kostnadene, forbundet med disse risikoene.

På grunn av behovet for de som har erfaring med risikostyring, undersøkte vi nesten to dusin kurs for å finne de beste online risikostyringskursene. Ikke bare vurderte vi omdømmet til organisasjonene som tilbyr klassene, men vi så også etter kurs for en rekke læringsbehov og til en rimelig pris. Vi har også evaluert hvor lang tid det vil ta å fullføre hvert kurs og om du får tilgang til instruktøren din.

Les videre for å lære mer om de beste online risikostyringskursene.

Beste online risikostyringsklasser i 2022

Beste online risikostyringsklasserSe altBeste online risikostyringsklasser

Best sammenlagt : Enterprise Risk Management fra Udemy


Udemy

Udemy

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: For å ta dette kurset trenger du ikke ha noen forkunnskaper, og du vil lære alt det grunnleggende om risikostyring for bedrifter til en pris så lav som $14,99 med en kampanjerabatt for nye studenter som ofte er tilgjengelig.

Hva vi liker
 • Tilbyr ofte kampanjepriser så lave som $14,99 per kurs for nye studenter

 • Ingen forkunnskaper nødvendig

 • Inkluderer livslang tilgang til kursmateriell

 • Gir ferdigattest

Hva vi ikke liker
 • Selv om de fortsatt er rimelige, er vanlige priser mye høyere enn kampanjepriser

 • Ingen telefonstøtte

 • Ingen tilgang til live support fra kursholdere

Udemy, en av de mest kjente nettbaserte læringsplattformene, tilbyr et Enterprise Risk Management-kurs som dekker alt det grunnleggende og som ikke krever noen forkunnskaper, til en pris så lav som $14,99 med en kampanjerabatt for nye studenter. Den vanlige prisen på $99,99 er også rimelig. Med dette kurset lærer du hvordan du bruker risikobasert tenkning på forretningsprosesser og håndterer risiko i fem grunnleggende trinn.

Hvis du registrerer deg for Enterprise Risk Management-kurset fra Udemy, vil du få to timer med on-demand-video samt livstidstilgang til fire artikler og syv nedlastbare ressurser. Risikostyringsemnene som dekkes i kurset gjelder for enhver bransje, og gir det bred anvendelighet. Når du er ferdig med kurset, får du et fullført sertifikat.

En av de andre tingene vi liker med dette kurset er at det tilbys av Udemy, en av de beste globale markedsplassene for nettbasert læring. Du kan velge mellom cirka 155 000 forskjellige kurs, og cirka 40 millioner mennesker har tatt kurs fra Udemy. I tillegg var Udemy 34. på Fortune Magazines '2020 Change the World'-liste, som rangerer de 50 beste selskapene hvis kjernevirksomhetspraksis har en positiv sosial innvirkning.

Den største ulempen med Udemys online risikostyringsklasse er at du ikke får tilgang til live support fra kursinstruktører. Hvis du har tekniske spørsmål om nettstedet eller trenger andre støttetyper, har Udemy en detaljert studenthjelpesenter du kan få tilgang til.

Best for fleksibel prissetting : Portefølje- og risikostyring via Coursera


Coursera

Coursera

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Hvis du ikke vil tjene et sertifikat, kan du velge å revidere dette kurset gratis, eller du kan kjøpe et medlemskap for $39 i måneden hvis du ønsker å få et fullført sertifikat.

Hva vi liker
 • Tilbyr en syv-dagers gratis prøveperiode

 • Tillater gratis kursrevisjon

 • Gir ferdigattest

Hva vi ikke liker
 • Krever medlemskap på $39 i måneden for å få et sertifikat

 • Ingen tilgang til live support fra kursholdere

 • Ingen telefonstøtte

Hvis du ønsker å lære hvordan du bygger porteføljer og håndterer de underliggende porteføljerisikoene, tilbyr Université de Genève en online portefølje- og risikostyringsklasse via Coursera, en velkjent utdanningsplattform som tilbyr online klasser fra over 200 toppuniversiteter over hele verden.

For å få et sertifikat, må du betale $39 i måneden for et Coursera-medlemskap. Du kan imidlertid registrere deg for en prøveversjon, og du har muligheten til å revidere hele kurset gratis (merk at du ikke får et sertifikat med dette alternativet).

Portefølje- og risikostyringskurset fullføres helt online og vil ta omtrent åtte timer å fullføre. Du får tilgang til en rekke nettvideoer, lesemateriell, spørrekonkurranser og andre ressurser. Kurset kan gjennomføres i ditt eget tempo, og du kan justere fristene for å passe timeplanen din. Når du har fullført den betalte versjonen, får du et sertifikat.

Du vil ikke få tilgang til levende instruktører med dette kurset. Likevel har Coursera en robust hjelpesenter for elever hvis du trenger hjelp med kontooppsett, betalinger, registrering eller tekniske problemer.

Best verdialternativ : Risk Management for Cybersecurity and IT Managers fra Udemy


Udemy

Udemy

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Du kan lære om alt det grunnleggende om risikostyring når det gjelder IT og cybersikkerhet, med salgsfremmende priser for nye studenter så lave som $14,99 for hele kurset.

Hva vi liker
 • Kampanjerabatter for nye studenter kan gjøre kostnadene per kurs så lave som $14,99

 • Gir ferdigattest

 • Materialer er tilgjengelig for alltid

Hva vi ikke liker
 • Rabatter er ikke alltid tilgjengelige

 • Ingen telefonstøtte

 • Ingen tilgang til live support fra kursholdere

Udemy tilbyr et nettbasert kurs i Risk Management for Cybersecurity and IT Managers som gir innsikt i alt det grunnleggende knyttet til dette emnet. Ikke bare vil du lære grunnlaget for risikostyring når det gjelder cybersikkerhet og IT, men du vil også lære hvordan du bruker kvalitative og kvantitative risikomål og vil diskutere aktuelle aktuelle hendelser.

Dette kursets ordinære pris er $89,99, men Udemy tilbyr ofte nye studenter en rabatt som reduserer kostnadene til så lave som $14,99 per kurs. Hvis du registrerer deg for kurset Risk Management for Cybersecurity and IT Managers fra Udemy, får du livstidstilgang til tre timer med on-demand-videoer. I tillegg får du et fullføringsbevis.

Du vil ikke ha tilgang til instruktører hvis du har spørsmål eller trenger støtte. Imidlertid har Udemy en detaljert studenthjelpesenter som du kan bruke til å få støtte og finne svar på vanlige spørsmål.

Best for nybegynnere : Risk Management Fundamentals fra Velociteach


speedtech

speedtech

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Hvis du er ny innen risikostyring, kan du lære alt det grunnleggende og bruke det til en prosjektledelsesinnstilling til en rimelig pris.

Hva vi liker
 • PMI og Velociteach er ledere innen prosjektledelse

 • Dekker alt det grunnleggende innen risikostyring, med fokus på prosjektledelse

 • Gir ferdigattest

 • Lar deg tjene etterutdanningspoeng

Hva vi ikke liker
 • Ingen tilgang til live support fra kursholdere

 • Telefonstøtte utilgjengelig i helger eller kvelder

Project Management Institute (PMI) har operert siden 1969 og er den ledende foreningen globalt for prosjektledelse, programledelse og porteføljestyring. For personer som er nye innen risikostyring, tilbyr PMI en online Risk Management Fundamentals-klasse i samarbeid med Velociteach for å lære deg hvordan du identifiserer og reduserer risiko fra prosjektstart til slutt.

Dette nettbaserte kurset i risikostyring koster $89. Du vil lære hvordan du kan bruke det du lærer på en virkelighetsstudie. I tillegg vil du kunne laste ned en rekke verktøy og maler fra Velociteach, en verdensleder innen prosjektledelsesutdanning og sertifisering.

Du kan forvente at det tar omtrent fem timer å fullføre timen, som du kan fullføre når det passer deg med seks måneders tilgang. Kursmateriellet og videoene kan ses på nytt så mye du vil i løpet av denne tiden. Når kurset er fullført, vil du motta et fullført bevis. I tillegg vil du tjene profesjonelle utviklingsenheter (PDUer) som kan brukes til ulike sertifiseringer (f.eks. Project Management Professional, PMP, sertifisering).

Selv om du ikke vil ha tilgang til en live-instruktør, har Velociteach store ressurser, inkludert en nettpratfunksjon, som du kan bruke hvis du opplever tekniske problemer. Du kan også nå støtteteamet på telefon på 1-866-243-4877 mandag til fredag ​​mellom kl. 08.30 og 17.00. (ET).

Best for avanserte : Financial Engineering og Risk Management via Coursera


Coursera

Coursera

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Du kan lære om de avanserte statistiske modellene som støtter finansiell utvikling og hvordan du håndterer risiko med et kurs designet av Columbia University for en kostnad som varierer fra gratis til $39.

Hva vi liker
 • Hele kurs er tilgjengelig gratis uten sertifikat

 • Kostnad med fullført sertifikat er kun $39 per kurs

 • Tilbys av Columbia University via Coursera

Hva vi ikke liker
 • Krever avansert forståelse av matematikk

 • Ingen tilgang til live support fra kursholdere

 • Ingen telefonstøtte

Hvis du er interessert i å lære om avanserte risikostyringsemner, er kursene i finansiell ingeniør- og risikostyring som tilbys av Coursera i samarbeid med Columbia University, gode alternativer.

Med kursene i finansiell ingeniør- og risikostyring som tilbys av Coursera, får du lære rakettvitenskapen bak finansielle modeller, inkludert deres begrensninger, til en kostnad som varierer fra $0 til $39 per klasse. Denne spesialiseringen er delt inn i fem kurs: Introduksjon til finansiell teknikk og risikostyring; Term-struktur og kredittderivater; Optimaliseringsmetoder i Asset Management; Avanserte emner i derivatprising; og beregningsmetoder i prissetting og modellkalibrering.

Du kan melde deg på kursene gratis, noe som gir deg tilgang til alt online kursmateriell. Hvis du vil tjene et sertifikat, må du betale en avgift på $39 per kurs. Du kan forvente at det tar ca. 18 timer å fullføre hvert kurs, og du kan tilbakestille kursfristene slik at de passer til timeplanen din. Du får tilgang til en rekke videoer, lesemateriell og øvingsøvelser. I tillegg får du et sertifikat når kurset er fullført.

For å få hjelp, må du besøke Courseras hjelpesenter for elever på nettet. Dessverre vil du ikke ha tilgang til instruktørene dine.

Beste omfattende alternativ : Finansiell risiko og regulering av Global Association for Risk Professionals


Global Association for Risk Professionals

Global Association for Risk Professionals

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Du vil lære alt om fire nøkkelområder innen risikostyring, pluss at du får et sertifikat fra en globalt anerkjent leder innen risikostyring.

Hva vi liker
 • Få et sertifikat for finansiell risiko og regulering fra GARP

 • Det er ingen spesifikke kvalifikasjonskrav (f.eks. en høyskolegrad)

 • Kostnader på $350 til $450 er relativt rimelige

Hva vi ikke liker
 • Selvstudieformat gir deg ikke tilgang til instruktørstøtte

 • Det er best for fagfolk på mellomnivå og ikke for nybegynnere

 • En tilleggsavgift på $175 gjelder hvis du trenger et nytt forsøk for å bestå den avsluttende eksamen

 • Åpningstider er ikke publisert

Det nettbaserte kurset for finansiell risiko og regulering som tilbys av Global Association for Risk Professionals (GARP) gir omfattende opplæring til finanspersonell på mellomnivå med tre til fem års erfaring innen områder som risiko, forsikring, revisjon, regnskap, compliance, IT, rådgivning og mer. Du vil lære om kreditt-, markeds- og operasjonell risikostyring, samt aktiva- og ansvarsstyring. Dette programmet tar 40 til 50 timer å fullføre og koster $350 for GARP-medlemmer og $450 for ikke-medlemmer.

Du får tilgang til fire e-bøker, en studieveiledning, spørrekonkurranser, casestudier, praksiseksamener og annet studiemateriell. I tillegg, hvis du foretrekker papir, har du muligheten til å motta papirkopier av lærebøkene i stedet for e-bøkene. Du har ni måneder på deg til å fullføre kurset og du får to forsøk på å bestå eksamen. Merk at det andre forsøket kommer med en ekstra kostnad på $175.

Etter fullføring vil du motta et GARP-utstedt sertifikat som viser at du har fullført kurset Finansiell risiko og regulering. Global Association for Risk Management er en respektert non-profit medlemsforening som er anerkjent over hele verden. Den har over 150 000 medlemmer som er lokalisert i 190 land og territorier.

En ulempe er at du ikke har tilgang til en instruktør hvis du har spørsmål. For tekniske problemer kan du kontakte medlemstjenester på e-post eller telefon.

Best for finans : Sertifisert Risk Specialist (Banking) av Interfima


Interfima

Interfima

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Du kan fremme din finanskarriere ved å tjene den profesjonelle betegnelsen som en sertifisert risikospesialist, for $1500 for hele kurset. I tillegg får du samhandle med instruktørene dine.

Hva vi liker
 • Få betegnelse som en sertifisert risikospesialist (bankvirksomhet)

 • Inkluderer 10 timer live videoinstruksjon med instruktørinteraksjon

 • Profesjonell betegnelse er oppført i FINRA-katalogen

Hva vi ikke liker
 • Høy kostnad på $1500 for kurset

 • Erfaring innen bank og/eller en grad i business eller et relatert emne er nødvendig

 • Videreutdanning kreves for å opprettholde sertifisering

Hvis du er en finansekspert, tilbyr Interfima et nettkurs som du kan ta for å bli en sertifisert risikospesialist i bank. Interfimas kunnskap om finansielle tjenester spenner over hele verden, og kurset Certified Risk Specialist er til og med oppført i Financial Industry Regulatory Authority (FINRA)-katalogen. FINRA er en organisasjon autorisert av den amerikanske kongressen for å beskytte amerikanske investorer ved å sikre at finansmarkedene er rettferdige.

Certified Risk Specialist-kurset fra Interfima tilbys helt online og er utviklet for å hjelpe deg med å identifisere de kritiske elementene i risikoen for banknæringen, samt lære noen avanserte teknikker for å redusere og håndtere disse risikoene i bankmiljøet. Du vil delta på fem direktesendte videomøter på totalt 10 timer hvor du får samhandle med instruktøren din, risikokonsulent Siddhartha Roy. I tillegg vil du fullføre omtrent 30 timer med selvstudium, og du trenger en bestått karakter på 70 % eller bedre på en avsluttende eksamen for å få sertifikatet ditt.

For å ta dette kurset må du ha tre års erfaring i finansnæringen eller ha en grad (graduate eller lavere) i finans, business, juss eller økonomi fra en akkreditert høyere utdanningsinstitusjon. For å opprettholde sertifikatet ditt, må du ta tre timer med økonomisk opplæring hvert år.

Kurset koster $1500, men du vil lære om alle risikostyringselementene som er viktige for bankvirksomhet.

Best for forsikring : Sertifisert Risk Manager-program av National Alliance for Insurance Education & Research


National Alliance for Insurance Education & Research

National Alliance for Insurance Education & Research

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det: Du kan få en profesjonell betegnelse som sertifisert risikoansvarlig for å fremme karrieren din i forsikringsbransjen til en pris av $430 for hvert nettkurs (fem kurs er påkrevd). I tillegg vil du ha en mulighet til å samhandle med instruktørene dine.

Hva vi liker
 • National Alliance har tilbudt utdanningsressurser siden 1969

 • CRM-betegnelse oppnås når programmet er fullført

 • Online kurs gir mulighet for live interaksjon med en instruktør

Hva vi ikke liker
 • Må ha erfaring med forsikring eller risikostyring

 • Krever gjennomføring av fem kurs

 • Hvert av de fem nettkursene koster $430

 • Videreutdanning kreves for å opprettholde sertifiseringen din

Hvis du har erfaring med risikostyring eller forsikring, tilbyr National Alliance for Insurance Education & Research et online eller personlig Certified Risk Manager (CRM) program. Etter å ha fullført fem obligatoriske kurs, vil du motta betegnelse som en CRM som viser din risikostyringsekspertise.

For å få CRM-betegnelsen, tar du kurs som dekker disse fem områdene:

Emne Online kostnad Kort beskrivelse
Analyse av risiko $430 Lær hvordan du bruker risikodata til å analysere tapsfrekvens, alvorlighetsgrad og potensial, samt kostnadene og fordelene ved potensielle kontrollløsninger.
Kontroll av risiko $430 Lær om løsninger som brukes for å forebygge, redusere eller eliminere risiko.
Finansiering av risiko $430 Lær om risikofinansieringsalternativer som kan brukes til å løse behovene med ulike risikoappetitter og kompetanseområder.
Praksis for risikostyring $430 Få innsikt i de daglige kravene som stilles til risikoledere og å anvende risikostyringsprosessen.
Prinsipper for risikostyring $430 Lær hvordan du identifiserer eksponering for risiko i organisasjoner.

Du kan velge mellom instruktørledede online- eller personlige klasser, selv om personlige klasser ikke alltid er tilgjengelige. Med nettopplevelsen vil du delta på 16 timer med live webinarer i løpet av to til fire uker, og du kan samhandle med instruktøren din. Når du har fullført de nødvendige kursene, vil du motta din CRM-betegnelse. For å beholde denne betegnelsen, må du gjennomføre minst ett obligatorisk kurs eller seminar (online eller personlig) årlig.

Sammenlign leverandører

Kurs Hvorfor vi valgte det Vanlig pris
Enterprise Risk Management fra Udemy Du trenger ingen forkunnskaper, og du vil lære det grunnleggende om risikostyring for bedrifter til en rimelig pris. $99,99 for å registrere deg
Portefølje- og risikostyring via Coursera Du kan velge å revidere kurset gratis eller du kan kjøpe et månedlig medlemskap hvis du ønsker å få et sertifikat. $39 i måneden
Risk Management for Cybersecurity and IT Managers fra Udemy Nye studenter kan få kampanjepriser så lave som $14,99, og den vanlige prisen er også rimelig. $89,99 for å registrere deg
Risk Management Fundamentals av PMI Personer som er nybegynnere i risikostyring kan lære det grunnleggende og bruke dem til en prosjektledelse til en overkommelig pris. $89 for et sertifikat og PDUer
Financial Engineering og Risk Management via Coursera Du kan lære om avanserte statistiske økonomiske modeller med et kurs designet av Columbia University til en rimelig pris. $39 for et sertifikat
Finansiell risiko og regulering av GARP Du vil lære om fire viktige risikostyringsområder og få et sertifikat fra en globalt anerkjent leder innen risikostyring. $350 til $450 for å melde deg på
Sertifisert Risk Specialist (Banking) av Interfima Du kan få en profesjonell betegnelse som sertifisert risikospesialist for å bidra til å forbedre din finanskarriere. $1500 for å melde deg på
Sertifisert Risk Manager-program av The National Alliance Du kan få en faglig betegnelse som sertifisert risikoansvarlig fra en anerkjent ideell forsikringsforening. $430 per nettkurs (5 påkrevd)

endelig dom

Vi evaluerte en rekke kurs for å finne de beste online risikostyringsklassene. Det er kurs tilgjengelig for alle forskjellige kunnskapsnivåer og bransjer, alt fra gratis til $1500 eller mer. Når du velger ditt nettbaserte risikostyringskurs, sørg for å tenke på målene dine og hvilken type kunnskap du trenger for å komme videre i karrieren.


Selv om alle kursene på listen vår er gode alternativer, valgte vi Udemys Enterprise Risk Management-kurs som den totalt sett beste online risikostyringsklassen fordi det gir det grunnleggende om risikostyring som kan brukes av personer med et bredt utvalg av ferdighetssett og i alle slags bransjer.

Vanlige spørsmål

Hva er online risikostyringsklasser?

Online risikostyringsklasser hjelper folk å lære å identifisere og håndtere risiko i organisasjonen deres. Disse kursene kan være en god måte for folk å øke jobbferdighetene og kunnskapene sine uten å gå tilbake til college eller ta en pause fra jobben. Noen arbeidsgivere vil til og med sponse, betale for eller refundere for denne typen programmer.

Det er mange forskjellige nettbaserte risikostyringskurs som du kan ta avhengig av budsjettet ditt, hvor mye tid du har på hendene, ferdighetsnivået ditt og emnet du vil studere.


Hvilke typer risikostyringsklasser finnes det?

Det finnes et bredt utvalg av risikostyringsklasser, alt fra kurs som gjelder en spesifikk bransje (f.eks. forsikring) eller yrke (f.eks. prosjektledelse) til kurs som gjelder alle typer virksomheter (f.eks. risikostyring for bedrifter). Når du forstår det grunnleggende om risikostyring, er det viktig å velge avanserte kurs som er spesifikke for din bransje eller yrke for å gjøre deg bedre rustet til å håndtere forretningsmessige og ikke-forretningsmessige risikoer som er unike for ditt felt.


Kan jeg få en risikostyringssertifisering?

Det er mulig å få en risikostyringssertifisering. Det finnes en rekke risikostyringssertifiseringer som varierer basert på den spesifikke bransjen og karrieren. For eksempel kan enkeltpersoner som jobber i finansielle tjenester (f.eks. forsikring og bank) få sertifisering som sertifisert risikospesialist, sertifisert risikosjef eller finansiell risikosjef, blant andre betegnelser. Et annet eksempel er RIMS-sertifisert Risk Management Professional-legitimasjon, som er bra for personer som jobber i alle typer bransjer og risikostyringsroller.

Er online risikostyringskurs verdt det?

En gratis nybegynnerkurs på nett i risikostyring kan være en god idé for noen som er interessert i risikostyring eller ønsker en oversikt over bransjen. De mer avanserte klassene eller sertifikatprogrammene kan være en fin måte å øke dine ferdigheter og kunnskaper innen risikostyring, og potensielt gi deg en forfremmelse eller høyning.

Hva er de mest nyttige risikostyringsemnene?

Et av de mest nyttige risikostyringsemnene er bedriftsrisikostyring, som er relatert til å identifisere og administrere risikoene som utgjør den største trusselen mot en virksomhets evne til å nå sine mål.Det oppmuntrer bedriftsledere til å tenke på og vurdere alle typer risikoer, noe som gjør det til et uvurderlig tema.


Andre viktige risikostyringsferdigheter inkluderer å forstå og identifisere økonomiske risikoer og ha analytiske evner.

Hva koster online risikostyringskurs?

Kostnaden for online risikostyringsklasser varierer avhengig av typen kurs du tar, om du får en profesjonell betegnelse, og om du har direkte tilgang til kursinstruktøren. Kurs der du ikke får en profesjonell betegnelse og tilgang til en instruktør ikke er gitt, er de billigste, alt fra gratis til $150 i gjennomsnitt. Online risikostyringskurs hvor du får en profesjonell betegnelse (f.eks. Certified Risk Specialist) kan koste $1500 eller mer.

Hvordan vi valgte de beste online risikostyringsklassene

Vi evaluerte over 20 tilbud for å finne de beste online risikostyringskursene. I tillegg til å vurdere omdømmet til organisasjonene som tilbyr klassene, så vi etter kurs som passer til ulike læringsbehov til en rimelig pris. I tillegg vurderte vi hvor lang tid det vil ta deg å fullføre hvert kurs, og om du får tilgang til instruktøren din.

Alle alternativene på listen vår gir en grunnleggende utdanning i risikostyring til rimelige priser, tilbyr læringsmoduler i eget tempo og tilbys av anerkjente byråer.

Artikkelkilder

 1. Risikostyringssamfunnet. RIMS-sertifisert Risk Management Professional Credential. Åpnet 9. desember 2021.

 2. American Express. 5 skjulte fordeler ved risikostyringsplanlegging. Åpnet 9. desember 2021.