Karriereveier

Beste online lærerjobber

Finn en ny rolle som hjelper studenter virtuelt

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Mellom aktuelle hendelser og det stadig tilstedeværende teknologiskiftet, er online lærerjobber mer populære enn noen gang. For instruktører som ønsker å takle noe online arbeid, er det imidlertid lett å bli overveldet av alle potensielle stillingsannonser. Og det er ikke uvanlig å bare bli sittende fast ved å se på samme type jobbpost om og om igjen. Vi har gjort undersøkelsen og satt sammen noen anbefalinger for deg. Her er de beste online lærerjobbene, delt inn i noen få kategorier.

De 7 beste nettbaserte lærerjobbene i 2022

Beste online lærerjobberSe altBeste online lærerjobber

Best for ESL-lærere : VIPKID


VIPKID

VIPKID

Registrer deg nå

Basert i Beijing er VIPKID blant de mest populære og veletablerte nettselskapene for ESL-lærere. Den tilbyr engelsk fordypning for kinesiske studenter, så selv om du ikke snakker et ord av noe kinesisk språk, er du kvalifisert til å undervise med dem.

Systemet er enkelt og enkelt å bruke: Lærere registrerer seg, og når de har blitt godkjent (bedriften krever en bachelorgrad og foretrekker noe tidligere undervisnings- eller veiledningserfaring), kan studentene bestille dem til klasser mens de har tilgjengelighet valgt ut. Det er rikelig med fleksibilitet i undervisnings- og betalingsplan, så det er et flott alternativ for ESL-lærere som ønsker å ta seg litt stress eller jobbe med fleksible timer.

En av de største fordelene for VIPKID-lærere er bedriftens forberedte leksjoner. Hvis du foretrekker å lage din egen, er dette selskapet kanskje ikke noe for deg, men det betyr at lærere ikke trenger å bruke timer på å forberede leksjonen.

VIPKIDs priser er konkurransedyktige, sammen med andre topp ESL online programmer. Og, i motsetning til enkelte selskaper, er prisene ganske gjennomsiktige før registrering: Grunnlønnen er omtrent $7 til $9 per 25-minutters time (trener til litt over $14 til $18 per time), og det er en rekke bonuser tilgjengelig for ekstra undervisning, henvisninger og mer.

Beste andreplass : Dadaist


Dadaist

Dadaist

Registrer deg nå

DaDa er det første Kina-baserte selskapet som samarbeider med det amerikanske TESOL Institute. Nettsiden klargjør at standarden er høy: Kun søkere med en bachelorgrad vil bli vurdert.

For førsteklasses ESL-lærere – spesielt de med kvalifikasjoner som TESOL eller TEFL – kan DaDa være den typen selektiv bedrift som er helt riktig. Det er en seriøs spillejobb for seriøse lærere. Beviset ligger i partnerskapene: DaDa har ikke bare samarbeidet med det amerikanske TESOL Institute, men også store merker som Highlights og National Geographic.

DaDas undervisningsformat er en-til-en veiledning, så instruktører som foretrekker individuelle timer fremfor gruppetimer vil sannsynligvis passe godt inn. Selv om planlegging kan være fleksibel, krever selskapet at lærere jobber minst 10 timer per måned, men det hjelper med å garantere bestillinger for å komme deg dit.

Lønnstabellen er ikke oppført på lærerdelen av nettstedet; det står imidlertid at det er mulighet for bonuser basert på ytelse, henvisninger, registreringer og mer; heving er også en mulighet ved kontraktsfornyelse. Bedriften har stillinger for lærere på alle læringsnivåer, for elever fra grunnskolen til videregående.

Beste variant : Instruksjonsforbindelser


Instruksjonsforbindelser

Instruksjonsforbindelser

Registrer deg nå

Du trenger ikke nødvendigvis ha en Ph.D. å jobbe med studenter gjennom Instructional Connections. Det er en litt annerledes undervisningsmulighet som betyr å samarbeide med universiteter og høyskoler for å gi støtte til både fakultetet og studenter.

I stedet for å opprette og være fullt ansvarlig for sine egne klasser, får lærere i oppdrag å hjelpe til med eksisterende kurs, under titler som Academic Coach eller Instructional Associate. Fokuset for disse lærerne er å forbedre den pedagogiske opplevelsen, snarere enn selve kursutviklingen.

For instruktører som leter etter mer tradisjonelle undervisningsmuligheter som tilfeldigvis er online, er dette sannsynligvis ikke det beste jobbalternativet. Dette er imidlertid ikke å si at disse jobbene er for lavere kvalifiserte søkere: en mastergrad kreves for de fleste stillinger, og mange av disse instruktørene er den primære kontakten for studenter, som håndterer karakterer, studentspørsmål og mer.

Studieretninger inkluderer høyere utdanning, sykepleie, næringsliv, naturvitenskap, statsvitenskap og informatikk, både på lavere og høyere nivå. Lærere som ønsker å takle en litt annen arbeidsmodell kan finne jobbene her som akkurat passe.

Satsene avhenger av hva slags rolle som utøves.

Best for grunnskolelærere : K12


K12

K12

Registrer deg nå

K12 er et av de mest populære selskapene, og tilbyr nettbasert utdanning for grunnskoleelever til videregående skoler i USA. Med en rekke fag og klassetrinn fungerer selskapet i hovedsak som et alternativ til tradisjonelle, personlige skoler.

Studenter med en rekke bakgrunner kan melde seg på K12s klasser: hjemmeundervisningsstudenter, barn av militærfamilier, studenter som ønsker å gjøre avanserte eller karrierespesifikke kurs, eller barn som reiser for arbeid eller aktiviteter, som skuespill eller sport.

Selskapet tilbyr kontinuerlig opplæring for å holde lærerne oppdatert på de nyeste informasjons-, teknologi- og undervisningsstrategiene. På mange måter imiterer K12-strukturen en tradisjonell klasseromsopplevelse på nettet.

I stedet for å gjøre en-til-en veiledning, kan lærere bruke nettbaserte klasserom til å møte studenter, presentere forelesninger, stille og svare på spørsmål, og til og med danne gruppegrupper der elevene kan jobbe sammen eller uavhengig.

Foreldre-lærer-kommunikasjon er på samme måte eksternt, utført via e-post, noe som kan bidra til å opprettholde papirregistreringer over elevers og foreldres behov over tid. Det er en moderne fjernundervisningsopplevelse uten for mange dikkedarer. Potensielle lærere må kontakte K12 angående lønn.

Best for felterfaring : American Public University System


American Public University System

American Public University System

Registrer deg nå

American Public University System, som består av American Public University og American Military University, tilbyr fjernundervisning for videregående elever som ikke nødvendigvis er tradisjonelle studenter etter videregående skole.

Systemet ansetter fakultet for enten helt eksterne eller delvis eksterne stillinger, for det meste innen karrierefokuserte felt som helsevesen, myndigheter, offentlig politikk, gjestfrihet, teknologi og mer. Selv om det i stor grad er rettet mot militærstudenter, kan andre fortsettende og tilbakevendende elever også melde seg på, så lærere vil sannsynligvis ha en mangfoldig gruppe studentbakgrunn.

Kravene til mange av lærerstillingene med APUS er på nivå med andre universitetsstillinger. Med andre ord, en bachelorgrad vil ikke gjøre det - de leter etter instruktører med mastergrader eller PhD-er for de fleste stillinger.

Felterfaring er en bonus, siden disse klassene har en tendens til å være fokusert på å forberede studentene på praktiske karrierer. Deltids- og heltidsansatte i fakultetet forventes å forberede og undervise i sin egen læreplan, vurdere oppgaver og legge til rette for nettdiskusjoner. Mens noen få felt krever litt personlig arbeid, er det mange alternativer for fjernundervisning.

Vanlige spørsmål

Hvordan vi valgte de beste online undervisningsjobbene

For å presentere alternativer for så mange jobbsøkere som mulig, representerer valgene ovenfor et bredt tverrsnitt av potensielle lærerjobber. Vi har definert 'lærere' veldig bredt, inkludert høyskoleinstruktører og profesjonell/videreutdanning, sammen med mer tradisjonelle online undervisningsroller for K-12 eller ESL instruktører. Fordi nettbasert undervisning ofte krever litt andre styrker enn personlig instruksjon, håper vi dette gjør det litt mindre skremmende for lærere som kanskje ikke har den samme tradisjonelle erfaringen.

Likevel har vi sørget for at de fleste av anbefalingene våre er valgt fra de beste og mest anerkjente selskapene på nettbasert undervisningsrom. Store selskaper som Pearson, Kaplan og K12 er blant våre valg for deres anerkjente navn og omdømme. Vi har også sett på studentanmeldelser for å sikre at selskapene vi anbefalte gir tilfredsstillende service til studentene sine.

Hva er en nettlærer?

En nettlærer er akkurat hva det høres ut som: en lærer som gir online undervisning i stedet for (eller noen ganger i tillegg til) personlige klasser. Helt eksterne lærere kan gi en-til-en-instruksjoner eller tilby mer av en tradisjonell klasseromstruktur som nettopp er flyttet til datamaskinen din.

Trenger jeg å bli sertifisert for en online lærerjobb?

Det avhenger av den enkelte jobben, men det er noen få generelle retningslinjer. For noen roller, spesielt de mindre formelle, trenger du kanskje ikke et undervisningsbevis eller en utdanningsgrad. Imidlertid kan disse stillingene prioritere en grad og/eller erfaring innen feltet du underviser.

ESL-programmer kan kreve en TESOL eller TEFL-sertifisering , og undervisning for faglig utvikling vil sannsynligvis trenge den tilsvarende profesjonelle lisensen eller sertifiseringen, hvis aktuelt. Sørg alltid for å sjekke individuelle jobbkrav før du søker.

Hva er kravene for å bli nettlærer?

Kravene vil variere avhengig av den enkelte jobben, men generelt forventes nettlærere for anerkjente bedrifter å ha minst noen av de samme legitimasjonene som en lærer på en tradisjonell skole.

For K-12-lærere betyr det vanligvis en utdanningsgrad/lærerbevis. For ESL-lærere kreves ofte (men ikke alltid) en eller annen form for sertifisering, slik som TESOL. For høyskole- og etterutdanningsinstruktører vil det sannsynligvis bety en kombinasjon av en avansert grad og erfaring eller ekspertise innen et gitt felt.

Hvor mye betaler online undervisningsjobber?

Lønn varierer mye etter type undervisning, nivå og tidsbruk. Noen online lærerjobber kan betale en flat lønn, spesielt de for mer strukturerte klasser. Andre er timepriser, med noen selskaper som tilbyr meritt- eller milepælsbaserte høyninger og bonuser. Før du aksepterer en nettbasert lærerjobb, sørg for å sjekke stillingslisten eller kontakte selskapet om priser, og sørg for at de er innenfor det akseptable området ditt.