Finne En Jobb

Beste online veiledningsjobber

Finn den beste konserten for opplevelsen din

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.Nettveiledningsjobber er en raskt voksende sektor i utdanningsverdenen, og det er ikke så vanskelig å bryte seg inn som du kanskje tror. Enten du er en erfaren veileder som håper å utvide virksomheten din eller nettopp har startet opp, finnes det en jobb der ute som passer for din ekspertise. Fra testpep til språklæring, dette er bare noen av de beste alternativene for veiledere som ser etter nettbasert arbeid nå.

De 7 beste online veiledningsjobbene i 2022

Beste online veiledningsjobberSe altBeste online veiledningsjobber

Best for høyskolestudenter : Brainfuse


Brainfuse

Brainfuse

Registrer deg nå

Ikke bare tilbyr Brainfuse jobber for veiledere i en rekke fag, inkludert de som er rettet mot viderekomne og høyskolestudenter, men den forventer også det beste fra veilederne.

K-12-utdanning er også omtalt på nettstedet, men det er et stort segment av veiledningsjobbene som er rettet mot studenter og deres spesifikke, ofte detaljerte behov. Nettstedets oppgave er å tilby en-til-en veiledning tilpasset hver elevs behov, med forståelse for at hver elev (og hver skole de kan gå på) har forskjellige evner og standarder.

En annen bonus: Hvis du er litt kamerasky eller bare ikke har den mest pålitelige internettforbindelsen, kan Brainfuses veiledning gjøres på en 'virtuell tavle', noe som betyr at du ikke trenger å stresse med et webkamera og mikrofonoppsett.

Selskapets krav er ganske enkle, men de gjenspeiler det faktum at de er litt strengere og spesifikke enn andre selskaper kan være. Veiledere er pålagt å ha minst en bachelorgrad i det valgte feltet, og de med tidligere undervisnings- eller veiledningserfaring er sterkt foretrukket.

Best for High School Test Prep : PrepNow-veiledning


Forbered nå

Forbered nå

Registrer deg nå

PrepNow er et nettsted som primært fokuserer på testforberedende veiledning, i stedet for å tilby det som ett av mange alternativer. Selskapets tre hovedfagområder er matematikk på videregående skole, SAT-forberedelse og ACT-forberedelse. Det er en veldig enkel veiledningsjobb med et enkelt oppsett.

Godkjente veiledere blir matchet med studenter som leter etter hjelp innen sitt ekspertiseområde, som de vil jobbe med én-til-én på regelmessig basis – de samme studentene hver gang, i stedet for bare den som er online til enhver tid. Det er ganske nær en tradisjonell veiledningsjobb for testforberedelser, bare online i stedet for personlig.

Den samme enkle tilnærmingen er tilstede i detaljene i jobben. Veiledere er pålagt å ha minst to års undervisnings- og/eller veiledningserfaring, samt minimum en bachelorgrad (selv om en lærergrad ikke er nødvendig). Selv om planleggingen er fleksibel, må hver veileder forplikte seg til minst seks timer per uke.

Best for College Test Prep : TutorMe


TutorMe

TutorMe

Registrer deg nå

Veiledningsalternativene på TutorMe inkluderer mye mer enn bare testforberedelser, men for veiledere som spesialiserer seg på det feltet, er nettstedet en av de beste nettplattformene for å finne arbeid.

TutorMe har massevis av tilgjengelighet for veiledere til å jobbe med elever på videregående skoler på de store standardiserte testene, SAT og ACT, samt SAT II-fagprøvene. Det er imidlertid ikke bare for videregående veiledere: Nettstedet tilbyr veiledning for høyskole- og opptaksprøver som MCAT, GRE og LSAT. For erfarne instruktører som leter etter en mer fleksibel timeplan, kan du ikke gå galt her.

Prisene er svært konkurransedyktige, med start på rundt $16 per time, med potensiale for bonuser. Å bli en veileder med selskapet er ganske enkelt, men krever noen spesifikke kvalifikasjoner, inkludert tidligere undervisning eller veiledningserfaring.

Alle veiledere må minst være registrert ved et akkreditert universitet, og de med minst en bachelorgrad foretrekkes i den konkurransedyktige søknadsprosessen. Veiledere med erfaring i testforberedelser som ikke ønsker å jobbe med bedrifter som er personlig, vil sannsynligvis passe perfekt.

Best for språkopplæring : Skooli


Skooli

Skooli

Registrer deg nå

Skooli er ikke bare for språkveiledning – det tilbyr et bredt spekter av veiledningsjobber i fag fra K-12 opp til college. Men hvis du er en språkveileder, er det noen gode alternativer.

Variasjonen av språkvalg er nøkkelen til Skoolis suksess. Der flertallet av veiledningsjobbene for engelsktalende veiledere er rettet mot å undervise engelsk til utenlandske studenter, har Skooli også alternativer for veiledere på andre språk, nemlig spansk, fransk og kinesisk. ESL-veiledere er også velkomne, men de er ikke det eneste alternativet.

Skooli har en tendens til å betale høyere priser enn noen av de andre store online veiledningsplattformene (rundt $25 per time), men lønnen kommer med noen høyere krav.

Selskapet foretrekker sterkt lærere med minst en bachelorgrad i feltet de er interessert i veiledning, en undervisningslisens og/eller en spesialisert eller profesjonell sertifisering (som TESOL for ESL-lærere, og så videre). Potensielle veiledere går gjennom 'verifisering', som inkluderer en bakgrunnssjekk.

Best for engelsk veiledning : VIPKID


VIPKID

VIPKID

Registrer deg nå

VIPKID er et av de største navnene innen engelsk veiledning for kinesiske studenter og er et like stort marked for veiledning.

Instruktører får i oppdrag å jobbe med studenter i halvtimesblokker ('25 minutter med aktiv undervisningstid), som er booket opp for en-til-en arbeid i stedet for gruppeøkter. Alt du trenger er en bachelorgrad (og ikke nødvendigvis i utdanning eller engelsk). Det er imidlertid viktig å merke seg at selskapet sterkt foretrekker veiledere som allerede har noe undervisnings- eller veiledningserfaring.

Det er ikke nødvendig for engelsktalende lærere å bekymre seg for å lære barn som ikke deler førstespråket sitt: VIPKIDs veiledning er full engelsk fordypning, så det er ingen krav om å snakke kinesisk eller noe annet språk.

Det er en enkel jobb som minimerer stresset på veiledere: Leksjonsplaner kommer forhåndslagte, og veiledere kan ha så mange eller så få timer de vil, uansett tidspunkt som fungerer for dem.

Best for nye veiledere : Tutor.com


Tutor.com

Tutor.com

Registrer deg nå

Hvis du er relativt ny i veiledningsspillet, men har litt ekspertise å dele, kan Tutor.com bare være alternativet du leter etter.

Selskapets veiledningsjobber inkluderer de vanlige mistenkte – naturfag, matematikk, skriving – men de har også en ofte oppdatert liste over flere spesialfag som er etterspurt, som kan inkludere kunsthistorie, ledelsesregnskap, individuelle programmeringsspråk og mer.

Erfarne lærere er selvfølgelig velkomne, men hovedkravet for å veilede de fleste fag er en bachelorgrad og en fagkompetansetest. Selv nåværende studenter kan komme inn i første etasje, men undervise lavere nivå eller mer generelle fag.

Bare fordi det er åpent for nyere veiledere, betyr det imidlertid ikke at det er et nettsted uten et sterkt rykte bak seg. Plattformen er en del av Princeton Review-familien, en stift i utdanningsverdenen, så veiledere kan være trygge på at de jobber for et anerkjent og godt anmeldt selskap. Nye veiledere som ønsker å lette veien inn i jobben kan sette pris på Tutor.coms fleksible timer: Veiledere må forplikte seg til minimum fem timers tilgjengelighet per uke.

Best for engangshjelp : Studiebasseng


Studiebasseng

Studiebasseng

Registrer deg nå

Nye veiledere kan sette pris på det uvanlige oppsettet til Studypool, som lar veiledere som er tidlig i karrieren bygge litt erfaring i en setting med lavere press.

I stedet for å være sammenkoblet for en-til-en veiledning eller 'klasse' økter, jobber veiledere med studentene på individuelle spørsmål eller oppgaver. Veiledere kan velge spørsmål, oppgi en pris og gi en behandlingstid, og hvis studenten godtar, begynner veiledningsøkten. Prisene kan være høyere enn andre nettsteder siden de er satt av veilederne, men nettstedet tar en prosentandel av inntektene.

Nye veiledere må kanskje være forsiktige når de byr på spørsmål for å sikre at studentene faktisk søker hjelp fra en veileder, i stedet for å prøve å få noen til å gjøre jobben for dem.

For veiledere som er villige til å ta hensyn, kan veiledning basert på individuelle spørsmål og oppgaver fungere godt som en fleksibel måte å få litt erfaring på. Å kunne sette dine egne priser – og se hvilke priser studentene er villige til å betale – er en annen bonus for veiledere for å lære og bygge opp virksomheten sin.

Hvordan vi valgte de beste online veiledningsjobbene

Vi har prøvd å inkludere et bredt utvalg av veiledningsjobber, og fremhevet noen av de mest populære fagene og nisjene, inkludert testforberedelse og språkveiledning. Store navn innen utdanning vises på denne listen i kraft av deres høye profil.

Siden vi vet at ikke alle veiledere er ute etter samme type arbeid, har vi også inkludert et par ukonvensjonelle, oppdragsbaserte plattformer sammen med de mer tradisjonelle timebaserte veiledningsjobbene som Studypool og Tutor.com. Selvfølgelig bør alle potensielle veiledere undersøke individuelle jobber – og individuelle kunder – for eventuelle bekymringer og prioriteringer.

Hva er en online veileder?

En nettveileder er en som gir veiledning via nettbaserte plattformer. De vanligste alternativene er videokonferanser, taleanrop eller chatstøtte, og de fleste plattformer bruker en kombinasjon av alle tre. Virtuelle veiledningsjobber kan ha fleksible timer eller planlagte møter, men de fleste er fortsatt en-til-en arbeid, som tradisjonell veiledning.

Hvor mye betaler nettveiledningsjobber?

Satsene for online veiledningsjobber varierer mye, akkurat som tradisjonelle veiledere. For det meste har nettveiledere timepriser på omtrent $14 til $25, avhengig av erfaringsnivået og etterspørselen etter emnet. Noen få plattformer lar veiledere sette sine egne priser, men det er viktig å forbli konkurransedyktig for å tiltrekke seg kunder.

Trenger jeg å bli sertifisert for en online veiledningsjobb?

De fleste online veiledningsjobber krever ikke en spesifikk sertifisering eller grad, men de krever en form for erfaring og utdanning. Nåværende studenter kan ta noen online veiledningsjobber, men mange andre krever minimum en bachelorgrad, samt erfaring med undervisning eller veiledning tidligere. Veiledning innen enkelte felt, for eksempel ESL, kan kreve ytterligere spesialiserte sertifiseringer.

Hva er kravene som trengs for å bli en online veileder?

Kravene varierer mellom individuelle jobber, men generelt kreves det noe universitetserfaring for selv veiledningsjobber på inngangsnivå. Mange trenger veiledere for å ha en bachelorgrad (men ikke nødvendigvis en lærergrad), og noen krever tidligere veiledningserfaring. For fag på høyere nivå eller profesjonelle, kan felterfaring være å foretrekke.

Artikkelkilder

  1. Teaching Certification.com. ESL-undervisningssertifisering. Åpnet 30. januar 2022.