Salg

Beste farmasøytiske salgsopplæringsprogrammer i 2022

Hvordan bli en sertifisert salgsrepresentant

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Den farmasøytiske salgsindustrien er en voksende og konkurransedyktig industri, og det kan være vanskelig å få foten innenfor døren med et anerkjent selskap. En sertifisering for farmasøytisk salgstrening kan hjelpe deg med å skille deg ut som en engasjert og kunnskapsrik selger.

Etter å ha undersøkt den farmasøytiske salgsindustrien grundig og sammenlignet en rekke salgskurs, bestemte vi oss for en håndfull opplæringsprogrammer og kurs som kan hjelpe studentene til å bli sertifiserte farmasøytiske selgere.

Beste farmasøytiske salgsopplæringsprogrammer i 2022

Beste farmasøytiske salgsopplæringsprogrammer i 2022Se altBeste farmasøytiske salgsopplæringsprogrammer i 2022

Best sammenlagt : University of Texas i San Antonio (UTSA)


University of Texas i San Antonio

University of Texas i San Antonio

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Dette universitetsbaserte farmasøytiske salgsopplæringsprogrammet kommer fra en prestisjetung og akkreditert institusjon og dekker alt det grunnleggende i bransjen i et nettbasert kurs i eget tempo.

Hva vi liker
 • 100 % på nett

 • Seks måneders pensum i eget tempo

 • Anerkjent og akkreditert utdanningsinstitusjon

Hva vi ikke liker
 • Ingen tilgang til professorer, instruktører eller mentorer

 • Forutsetninger utelukker nybegynnere i bransjen


 • Ingen arbeidsplasseringshjelp

For et universitetsbasert sertifiseringsprogram som forbereder deg til å gå opp til eksamen for farmasøytisk salgsrepresentant (PRC), se på universitetet i Texas i San Antonio (UTSA) undergraduate sertifikat i farmasøytisk salg.

Dette nettbaserte programmet i eget tempo dekker all den grunnleggende kunnskapen som kreves for å lykkes farmasøytisk salgsrepresentant , inkludert anatomi og fysiologi, grunnleggende farmakologi, de fysiologiske effektene av narkotika, narkotikasvindel og narkotikamisbruk, evidensbasert medisin og studiedesign, terapeutiske legemiddelklasser og mekanismer for narkotikahandlinger.

Studentene vil forlate dette kurset med en solid forståelse av farmasøytisk etikk, kommunikasjonsevner og salgsteknikker. Dette er ikke et instruktørledet kurs, så studentene må føle seg trygge med selvstyrt læring.

Opptakskrav inkluderer minimum en bachelorgrad fra en akkreditert institusjon eller minst to års profesjonell salgserfaring innen et relatert felt, for eksempel salg av medisinsk utstyr, salg av biovitenskap eller teknisk salg.

Den totale undervisningen på $2 195 gir deg seks måneders nettkurstilgang og den nødvendige læreboken. Hvis du ikke kan fullføre kurset innen de tildelte seks månedene, kan du kontakte en UTSA-representant, men du kan være ansvarlig for en utvidelsesavgift. Etter fullføring av programmet vil du være kvalifisert til å gå opp til PRC-eksamen gitt av Accreditation Council for Medical Affairs (ACMA).

Best for farmasøytisk representantsertifisering (PRC) : Akkrediteringsrådet for medisinske anliggender (ACMA)


ÅPNING

ÅPNING

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Et av de mest gjenkjennelige navnene innen farmasøytisk salgstrening, ACMA tilbyr en allment akseptert farmasøytisk representantsertifisering.

Hva vi liker
 • 100 % nettprogram i eget tempo

 • Tilbyr betalingsplaner

 • Krever etterutdanning så representanter beholder kunnskapen sin

Hva vi ikke liker
 • Ingen tilgang til instruktører eller mentorer

 • Forutsetninger utelukker nybegynnere i bransjen

 • Dekker ikke anatomi, fysiologi, biologi eller annen biovitenskap i detalj

Den farmasøytiske representantsertifiseringen (PRC) er den mest anerkjente legitimasjonen i farmasøytisk salgsindustri. Noen arbeidsgivere foretrekker kandidater med sertifiseringen mens andre krever det.

ACMA PRC-kurset er akkreditert av International Association for Continuing Education & Training/American National Standards Institute (IACET/ANSI), et anerkjent akkrediteringsorgan innen profesjonell utdanning. For å få opptak til programmet må studentene ha enten en bachelorgrad eller to års relevant profesjonell salgserfaring.

Studentene vil lære om medisinsk terminologi, juridiske aspekter av farmakologisk industri, grunnleggende farmakologiske prinsipper, effekter av legemidler i kroppen, narkotikasvindel og misbruksforebygging, og salgsferdigheter.

Dette PRC-kurset består av bare 12 pedagogiske klokketimer og gjennomsnittlig gjennomføringstid for kurset er fire uker. Det går i eget tempo, så du kan fullføre det raskere eller saktere hvis du vil. Kursavgiftene er totalt $999 som du kan velge å betale med PayPal-kreditt. Hvis du foretrekker å betale i avdrag, øker kurstotalen til $1 149.

Når du er sertifisert, må du opprettholde legitimasjonen din ved å sertifisere på nytt hvert annet år ved å ta eksamen på nytt eller tjene etterutdanningspoeng (du må akkumulere 10 timer med CEC).

Best for en introduksjon til salg : National Association of Sales Professionals (NASP)


NASP

NASP

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Denne ikke-bransjespesifikke salgssertifiseringen gir deg grunnleggende ferdigheter og beste praksis som trengs for en vellykket salgskarriere i enhver bransje.

Hva vi liker
 • Gir legitimasjon for ethvert salgsscenario

 • Ingen forutsetninger

 • Tilgang til et globalt nettverk av selgere

Hva vi ikke liker
 • Må fullføres innen 45 dager (seks uker)

 • Studenter uten farmakunnskap må kanskje søke ytterligere sertifisering

 • Studentstøtte kun tilgjengelig for medlemmer

Med Certified Professional Sales Person-legitimasjonen fra National Association of Sales Professionals (NASP), kan du etablere deg som en kunnskapsrik og engasjert pharma-selger selv om du ikke har en grad i business eller vitenskap.

Dette nettkurset dekker de grunnleggende ferdighetene som kreves for vellykket salg , inkludert salgsstiler, kommunikasjon, markedsføring, navigering av innvendinger, forhandlinger, presentasjoner og mer. Studentene vil forlate dette programmet mer selvsikre på seg selv og salgssyklusen. Undervisning for kurset koster en fast pris på $695.

Det er ingen forkunnskaper for dette kurset. Når du er påmeldt, har du nøyaktig 45 dager (seks uker) på deg til å fullføre kurset. Forvent å tildele omtrent en halvtime til kurs hver dag. For å få sertifikatet ditt, må du fullføre alle oppdrag med 80 % tidtakst. Studentene må også ta en avsluttende eksamen og score minimum 80 % riktig.

Selv om dette ikke-bransjespesifikke salgsopplæringskurset er en fantastisk start, kan studentene fortsatt trenge å ta ytterligere sertifiseringer for å lære medisinsk terminologi og menneskelig fysiologi.

Best for høyskolestudenter : University of Florida Graduate Certificate


University of Florida

University of Florida

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: For vitenskapsstudenter som ønsker å utvide sin kunnskap om farmakologi og forfølge en farmakologisk karriere, vil dette ett-semesters graduate-sertifikat posisjonere dem som eksperter på feltet.

Hva vi liker
 • 100 % på nett

 • Kan gjennomføres på bare ett semester

 • Kurs på høyere nivå fra et akkreditert universitet

Hva vi ikke liker
 • Strenge opptakskrav

 • Dyrt undervisning

 • Økonomisk støtte er ikke tilgjengelig

University of Floridas (UF) graduate sertifikatprogram dykker ned i den dype enden av farmakologi og gir studentene et graduate sertifikat i medisinsk farmakologi og terapi. Studentene bør forvente å lære inn og ut av den farmasøytiske industrien, inkludert medikamentutvikling, bioteknologi, fysiologi og patofysiologi.

Selv om du kan tjene dette sertifikatet helt online og asynkront på din egen tid, er det tidsfrister du må overholde. I tillegg til å delta på 20 til 30 minutters innspilte forelesninger, forventes du også å skrive oppgaver og fullføre problemsett.

Studentene har tilgang til instruktører via kursplattformen og en offisiell e-postadresse fra University of Florida, som de blir tildelt ved aksept til programmet. For å få opptak til programmet, må du ha en bachelorgrad i et vitenskapelig felt fra en akkreditert institusjon, eller en profesjonell grad eller tittel, for eksempel en registrert sykepleier.

For å oppgradere må studentene fullføre ni studiepoengtimer, inkludert en nødvendig studiepoengtime og åtte valgfrie studiepoengtimer. Du kan fullføre dette programmet på så lite som ett semester. Undervisningen for UF-graduate-sertifikatet er $550 per studiepoeng for totalt $4,950.

Best for salg av medisinsk utstyr : Medisinsk salgshøgskole


Medisinsk salgshøgskole

Medisinsk salgshøgskole

Lære mer

Hvorfor vi valgte det: Medisinsk utstyr er en integrert del av enhver klinisk institusjon, og selgere kan få uvurderlig kunnskap med en sertifisering fra Medical Sales College.

Hva vi liker
 • Forbereder studenter på nisjesalgskarrierer med høyt inntjeningspotensial

 • 12 studiesteder i USA

 • Tilbyr jobbformidling

Hva vi ikke liker
 • Spesialiseringskrav kan føles begrensende

 • Hybride og personlige kurs krever reise eller flytting

 • Konkurransedyktig opptaksprosess

Hvis du er interessert i salg av medisinsk utstyr og kliniske forsyninger i stedet for reseptbelagte legemidler, se på Medical Sales College som tilbyr fem nisjesalgstreningskurs som vil forberede deg til å trygt gå inn i den medisinske salgsverdenen som spesialist.

Studentene kan velge å søke om ryggrad og ortopedisk rekonstruksjon og traumer, ryggrad og ortopedisk rekonstruksjon og traumehybrid, ekstremiteter og ortopedisk rekonstruksjon og traumer, idrettsmedisin og ortopedisk rekonstruksjon og traumer, eller ortobiologi og regenerativ medisin. Det fjerde kurset er en spesielt god vei for aspirerende selgere som er interessert i stamcelleprosedyrer, blodplaterik plasmaterapi, proloterapi og lignende praksis.

Medical Sales College har en konkurransedyktig opptaksprosess og en opptaksrate på 25%. En bachelorgrad eller sterk salgsbakgrunn ønskes for opptak.

Alle programmene ved Medical Sales College tar 12 uker å fullføre, bortsett fra ortobiologiprogrammet, som tar åtte uker. Kursene er også hybride (delvis online og delvis personlig), og det er et helt personlig alternativ for ryggraden og ortopedisk rekonstruksjon og traumekurs.

Fordi studentene må delta på forelesninger og kurs personlig, må de kunne reise til eller flytte til en av de 12 Medical Sales College-campusene: Atlanta, GA; Austin, TX; Charlotte, NC; Chicago, IL; Cincinnati, OH; Dallas, TX; Denver, CO; Houston, TX; Phoenix, AZ; San Diego, CA; Sarasota, FL; og Wilmington, DE.

I tillegg til undervisningskostnader - $ 17 500 + $ 350 for de 12-ukers programmene og $ 8 750 + $ 350 for det åtte ukers programmet - vil studentene pådra seg andre kostnader forbundet med å delta så vel som materialer og levekostnader.

endelig dom

Den beste farmasøytiske salgsopplæringen for deg avhenger av om du ønsker en generell sertifisering eller en nisje-sertifisering for en bestemt fasett av farmasøytisk industri, for eksempel bioteknologi. Den beste ruten for hver aspirerende farmasøytisk salgsrepresentant avhenger også sterkt av bakgrunnen din, spesielt om du har en høyskolegrad i et beslektet felt.

Vi anbefaler University of Texas i San Antonio som tilbyr et seks måneder langt, nettbasert program som vil lære deg grunnlaget for farmasøytisk etikk, kommunikasjonsevner og salgsteknikker for å komme i gang med karrieren.

Sammenlign de beste farmasøytiske salgsopplæringsprogrammene

Program Forutsetninger Online eller personlig Undervisning Kurslengde
University of Texas i San Antonio (UTSA) Best sammenlagt BA fra et akkreditert universitet eller to års relevant salgserfaring på nett $2195 Seks måneder
Akkrediteringsrådet for medisinske anliggender (ACMA) Best for å tjene en PRC-betegnelse BA eller to års relevant salgserfaring på nett $999 Fire uker (estimert)
National Association of Sales Professionals (NASP) Best for personer uten høyskolegrad Ingen på nett $695 Seks uker
University of Florida Graduate Certificate Best for høyskolestudenter BA eller tidligere profesjonell salgserfaring på nett $4950 9 studiepoeng så lite som 1 semester
Medisinsk salgshøgskole Best for salg av medisinsk utstyr Bachelorgrad eller relevant yrkeserfaring Hybrid online og personlig $17 500 + $350 (pluss rekvisita) 12 uker

ofte stilte spørsmål

Hva lærer du i et farmasøytisk salgsopplæringsprogram?

Farmasøytisk salgsopplæring lærer deg om forretningssiden av den farmasøytiske industrien, inkludert effektiv kommunikasjon, markedsføring og salgsferdigheter , samt vitenskapelige og juridiske aspekter ved farmasøytisk salg.

Du kan også forvente å lære menneskelig anatomi og fysiologi, biologi, hvordan reseptbelagte legemidler interagerer i menneskekroppen, tolke og analysere fagfellevurderte studier, hvordan unngå svindel og misbruk av reseptbelagte legemidler, og matche legemidler til vanlige medisinske tilstander.

Hva er fordelene med å ta et farmasøytisk salgsopplæringsprogram?

Farmasøytisk salg er en konkurransedyktig industri. Aspirerende selgere kan skille seg ut med en formell farmasøytisk salgsutdanning som posisjonerer dem som mer profesjonelle, kunnskapsrike og engasjerte enn sine ikke-sertifiserte jevnaldrende.

Formell opplæring forbereder deg også til å opptre ansvarlig, profesjonelt og raskt i vanlige salgsscenarier, noe som kan øke sjansene dine for å avslutte salg og skape langvarige kundeforhold.

Hvor mye koster farmasøytiske salgsopplæringsprogrammer?

Farmasøytiske salgsopplæringsprogrammer varierer i pris, avhengig av lengden på programmet, enten det er online eller personlig, om det kommer fra et tradisjonelt universitet og mer. Forvent å betale minst $500 for et farmasøytisk salgsopplæringsprogram og opptil flere tusen hvis du forfølger en sertifisering fra et akkreditert universitet.

Hvor mye tjener farmasøytiske salgsrepresentanter?

I følge Bureau of Labor Statistics (BLS) er gjennomsnittlig årslønn for farmasøytiske selgere innen tjenester $78 100 fra og med 2020, mens de som tar på seg salg og produksjon kan i gjennomsnitt $83 970.

Metodikk

Når vi gjennomgikk farmasøytiske salgsopplæringsprogrammer, så vi etter programmer som tilbød omfattende læreplaner, fjernundervisning og både bransjespesifikke og salgsspesifikke ferdigheter og opplæring.

Vi vurderte også undervisningen og forutsetningene for hvert program, samt studielengden og omdømmet til hver opplæringsleverandør. Alle de beste valgene våre tilbyr dybdegående farmasøytisk og salgsopplæring, sertifisering og nettbaserte læringsalternativer.

Artikkelkilder

 1. Bureau of Labor Statistics. ' Farmasøytisk og medisinproduksjon .' Åpnet 11. desember 2021.