Karriere Planlegging

Beste flebotomi-sertifiseringsprogrammer

Finn ut hvilken flebotomisertifisering som er best for å starte karrieren din

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Mange aspirerende helsepersonell tror de bare kan gå én av to veier: sykepleierskole eller medisinsk skole. Imidlertid støtter dusinvis av kritisk viktige jobber på sykehus, akuttmottak og andre kliniske omgivelser leger og sykepleiere.

En av disse veiene er å jobbe som en phlebotomist . En phlebotomist spesialiserer seg på venepunktur, praksisen med å ta blod for testing eller donasjon. Phlebotomy-trening er en fin måte å sikre en startnivå innen det medisinske feltet og utvikle kritiske ferdigheter som en alliert helsepersonell.

De beste flebotomi-sertifiseringsprogrammene er rimelige, omfattende og forbereder deg til å gå opp til sertifiseringseksamenene. Vi gjennomgikk og sammenlignet 20 programmer før vi tok våre beste valg.

De beste flebotomi-sertifiseringsprogrammene i 2022

Beste flebotomi-sertifiseringsprogrammerSe altBeste flebotomi-sertifiseringsprogrammer

Best sammenlagt : Karriereopplæring i flebotomi


Phlebotomy Career Training-logo Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det : Dette korte, men grundige, flebotomisertifiseringsprogrammet posisjonerer aspirerende flebotomikere som eksperter og forbereder dem for en nybegynnerjobb innen helsevesenet.

Hva vi liker
 • Tilbyr flere veier til sertifisering for å imøtekomme studenter med ulik bakgrunn, tidsplaner og interesser

 • Klassealternativer på nett og personlig

 • Akkreditert av fire tredjepartsorganisasjoner

 • Tilbyr arbeidsplasseringshjelp

Hva vi ikke liker
 • Personkursalternativet begrenser studentene til Garden City, Michigan

 • Kombinasjonskursalternativer gjør det vanskelig å velge

 • Nettstedet er litt vanskelig å navigere

Phlebotomy Career Training tilbyr fysiske og elektroniske flebotomiopplæringskurs, samt kombinasjonssertifiseringsprogrammer som sertifiserer studenter som phlebotomists og telemetrister, IV-teknikere og/eller sertifiserte medisinske assistenter .

Kurset kun for flebotomi dekker venepunkturferdigheter, sentrifugering, anatomi og fysiologi, mikrobiologi, prøvehåndtering og andre ferdigheter, kunnskaper og teknikker som er nødvendige for å lykkes som flebotomist. Kombinasjonskursene kan gi studentene ekstra kunnskap og tilleggssertifiseringer for å åpne opp for flere karrieremuligheter.

Phlebotomy Career Training kurs forbereder studentene til å sitte for National Association of Phlebotomy Technicians sertifiserer eksamen , en av de lengstvarende flebotomi-sertifiseringseksamenene i USA. Kurskostnaden inkluderer eksamensavgiften.

Studenter som velger det 12-ukers personlige kurset bør forvente å delta på klasser i seks uker etterfulgt av seks uker med praktisk klinisk praksis i totalt 170 klokketimer. Nettkurset er helt i eget tempo – studentene har seks måneders kurstilgang – og det dekker de samme emnene som den personlige klassen, minus praktiske blodprøver, et krav som kan fravikes for studenter med tidligere erfaring.

Det er ingen kliniske forutsetninger for noen av kursene, så studentene kan velge nettkurset selv om de er helt nye innen flebotomi. Imidlertid krever de fleste arbeidsgivere praktisk opplæring og kan ikke ansette sertifiserte studenter uten slik opplæring. Hvis du ønsker å ta det nettbaserte kurset, se på praksismuligheter i ditt område. Mange sykehus og klinikker ansetter nye phlebotomists som praktikanter, hvor du kan få klinisk erfaring under veiledning.

Kostnaden for den personlige flebotomiopplæringen er $1300, og kostnaden for nettkurset er $750.

For studenter som ønsker å fortsette sin utdanning, tilbyr Phlebotomy Career Training også kliniske rotasjoner i hele staten Michigan, der studentene kan få ytterligere praktisk klinisk erfaring.

Phlebotomy Career Training krever at potensielle studenter har et vitnemål på videregående skole eller tilsvarende, samt bestå en bakgrunnssjekk.

I tillegg tilbyr Phlebotomy Career Training jobbplasseringshjelp som studenter nær slutten av flebotomiopplæringen, noe de fleste andre flebotomiopplæringskurs ikke tilbyr.

Beste akselererte program : Chicago School of Phlebotomy


Chicago School of Phlebotomy

Chicago School of Phlebotomy

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det : Chicago School of Phlebotomy gir avansert klinisk flebotomitrening og praktisk erfaring på bare fire uker.

Hva vi liker
 • Kort kurs hjelper studentene å bygge på grunnleggende flebotomipraksis

 • Krever kun seks timer per uke i fire uker

 • Tilbyr ukentlige betalingsplaner

Hva vi ikke liker
 • Krever tidligere klinisk utdannelse eller erfaring

 • Ingen online-alternativ tilgjengelig

 • Kurset inkluderer ikke klinisk praksis eller eksternship

Chicago School of Phlebotomy tilbyr noen få allierte helseutdanningsprogrammer, inkludert flebotomitrening og akselerert flebotomitrening.

Det akselererte programmet er et mellomkurs, noe som betyr at studentene må ha noen tidligere klinisk utdanning eller erfaring, da det er ment å utfylle studentens nåværende medisinske opplæring. Dette akselererte flebotomikurset dekker avanserte venepunkturteknikker, medisinsk laboratorieterminologi , finger- og hælpinner, vanlige blodtrekkingsvansker og mer.

Av de få nedturene til dette programmet, er en stor ulempe at studentene må ta klasser på Chicago campus. Denne begrensningen utelukker Chicago School of Phlebotomy for mange aspirerende phlebotomists.

Personlige klasser inkluderer forelesninger, diskusjoner og praktisk undervisning. Klassene møtes i tre timer to ganger i uken, i fire uker. For å komme inn på dette kurset må potensielle studenter være 18 år eller eldre, ha vitnemål fra videregående skole eller tilsvarende, og ha tidligere erfaring eller utdanning innen helsevesenet. Siden skolen kun tillater erfarne utøvere å ta kurset, følger ingen internships eller eksternships programmet.

Hvis du ikke kvalifiserer til å ta det akselererte flebotomikurset, se nærmere på skolens vanlige flebotomi-sertifiseringsprogram, som tar syv uker og starter med grunnlaget for flebotomi. Det fire uker lange akselererte kurset koster $650, ikke inkludert studentenes kostnader for medisinsk antrekk, losji og transport til campus.

Beste intensivprogram : National Phlebotomy Association (NPA)


National Phlebotomy Association (NPA)

National Phlebotomy Association (NPA)

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det : Dette 26-ukers flebotomi-sertifiseringskurset er den mest omfattende opplæringen som ikke er knyttet til et universitet, og den inkluderer et 220-timers klinisk eksternt (de siste seks ukene av kurset).

Hva vi liker
 • Intensiv læreplan dekker alt fra historie til kjemi av flebotomi

 • Læreplanen inkluderer klinisk praktisk eksternship

 • Undervisningen inkluderer laboratorieavgifter, lærebøker og styresertifiseringsavgift

Hva vi ikke liker
 • Studenter må kunne delta på undervisning i Maryland

 • Krever ikke-refunderbare søknads- og registreringsavgifter på til sammen $200

 • Skolen er ikke utrustet for å ta inn funksjonshemmede elever

Aspirerende flebotomiteknologer vil sannsynligvis ikke finne noen mer intensive eller omfattende kurs enn National Phlebotomy Association (NPA) opplæring. NPA tilbyr et universitetslignende, 26-ukers (seks måneders) program med et 220-timers klinisk eksternt. I følge studenthåndboken utgjør skolepenger og avgifter $1,670.

For å få opptak til dette programmet, må studentene ha et vitnemål på videregående skole eller tilsvarende og bestå en fysisk eksamen og presentere vaksinasjonsjournaler for ulike sykdommer. Disse kravene er for å beskytte studenten og andre under klinisk praksis.

NPA phlebotomy-opplæringen forbereder studentene til å gå opp til NPAs nasjonale sertifiseringseksamen for å bli sertifisert phlebotomist-teknolog. Med et campus i Landover, Maryland, legger NPA-flebotomikurset stor vekt på praktisk læring, slik at studentene kan forvente å bruke mye tid på å øve på ferdighetene de vil bruke hver dag i arbeidsstyrken.

NPA-flebotomi-sertifiseringskurset starter med historien og grunnlaget for flebotomi, og går inn i myk og harde ferdigheter nødvendig for å lykkes som phlebotomist. For å oppgradere og gå opp til eksamen, må alle studenter fullføre et 220-timers klinisk eksternt der de blir tildelt en senior phlebotomist som mentor og veileder.

Når du er sertifisert gjennom NPA, må du fornye sertifiseringen hvert tredje år ved å betale fornyelsesgebyret på $90. Det kreves ingen ekstra eksamen for å fornye.

Alternativt kan studenter som allerede har tatt en annen NPA-godkjent opplæring søke om å ta eksamen mot et gebyr på $130. De som har praktisert som flebotomi, men som ennå ikke er sertifisert, kan også søke om å ta NPA flebotomieksamen ved å sende inn bevis på arbeidshistorie gjennom organisasjonens gjenvinningsprogram .

Beste online-alternativet : American National University


American National University

American National University

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det : American National University tilbyr et fullstendig online phlebotomist og ekkokardiogram diplomprogram samt to hybridprogrammer ved Kentucky-campusene.

Hva vi liker
 • 100 % online flebotomitrening som inkluderer EKG-trening, en verdifull ferdighet for flebotomikere på nybegynnernivå

 • Et springbrett til medisinsk assisterende advokatgrad ved ANU

 • Nettkurs er akkreditert av Distance Education Accrediting Commission (DEAC)

Hva vi ikke liker
 • 36 studiepoengs kurs er lengre enn de fleste

 • Ikke alle kurs tilbys hvert semester, noe som kan forsinke sertifiseringen

 • Mye dyrere enn de andre treningsprogrammene på denne listen

De fleste flebotomiskoler tilbyr ikke opplæring kun på nettet fordi flebotomi er en praktisk praksis. Flertallet av skolene legger vekt på klinisk praksis, og det er vanskelig å gi all ferdighetstrening en phlebotomist trenger uten personlige klasser.

Imidlertid klarte American National University å lage en omfattende flebotomi pluss ekkokardiogramopplæring for å forberede studentene på nybegynnerjobber innen flebotomi. For å bli tatt opp i programmet, må potensielle studenter ha oppnådd en tilknyttet grad på minimum og en 2,5 GPA.

ANU understreker at mange av deres flebotomikursinstruktører også praktiserer phlebotomists, slik at studentene kan være trygge ved å vite at de mottar en utdanning fra fagfolk som er oppdatert på gjeldende beste praksis, ferdigheter og teknikker innen flebotomi.

Selv om du kan ta kurset helt online, må studentene fortsatt logge på videoforelesninger til forhåndsbestemte tider. Studentene kan fullføre alle andre kurs, inkludert lekser, spørrekonkurranser og å studere på egen tid så lenge de overholder kursfristene.

Siden dette er et nettkurs, må du se nærmere på lokale alternativer for å få den praktiske erfaringen de fleste arbeidsgivere krever. Ta kontakt med sykehus og klinikker i nærheten av deg for å se om de tilbyr veiledede praksisplasser for nylig sertifiserte phlebotomists. Eller du kan se på hybridkursene på Kentucky ANU-campusene.

Dette programmet er at det fungerer som et springbrett til andre ANU-programmer, inkludert en førsteamanuensisgrad og bachelorgrad. Så hvis du ønsker å begynne å jobbe som phlebotomist nå, men ønsker å fremme karrieren din senere, er ANU et godt sted å starte.

Imidlertid bør potensielle studenter være klar over at ikke alle flebotomikurs tilbys hvert semester, så sertifiseringen kan bli forsinket. Hvis alle de nødvendige kursene tilbys hvert semester, kan studentene forvente at dette flebotomikurset vil ta seks til 12 måneder. Til $350 per studiepoeng, summerer den totale undervisningen opp til $12 600, som er langt dyrere enn de andre programmene på denne listen. Men læreplanen er mer grundig, noe som kan gjøre det verdt det for noen potensielle studenter.

Beste verdi : Hjerte til hjerte helseopplæring


Hjerte til hjerte helseopplæring

Hjerte til hjerte helseopplæring

Registrer deg nå

Hvorfor vi valgte det : Denne åtte uker lange flebotomiopplæringen i blandet format dekker alt aspirerende flebotomier trenger å vite for litt over 1000 dollar.

Hva vi liker
 • Lav undervisning for en omfattende åtte ukers opplæring

 • Tilbyr betalingsplaner og økonomisk bistand

 • Blandet format gir mulighet for en noe fleksibel timeplan

Hva vi ikke liker
 • Studenter må kunne delta på laboratorier på en av to Michigan-campus

 • Undervisningen inkluderer ikke kostnadene for den nasjonale phlebotomist-sertifiseringseksamenen

 • Krever et registreringsdepositum på $300 (men dette gjelder for det totale kontingent ditt)

Aspirerende flebotomiteknikere kan få mest mulig igjen for utdanningspengene sine ved å delta på Heart to Heart Healthcare Trainings sertifiseringskurs for flebotomitrening. Den totale kostnaden for denne åtte uker lange flebotomiopplæringen er $1 075, inkludert alle laboratorieutstyr. Studentene er ansvarlige for å kjøpe scrubs og kursets lærebok, i tillegg til å betale for den nasjonale styresertifiserte eksamensavgiften ($115) og dekke levekostnader.

Heart to Heart Healthcare Training Phlebotomy-kurset leveres i et blandet format, noe som betyr at studentene vil delta på noen personlige klasser og fullføre andre kurs på nettet. Studentene vil delta på laboratorier på Ypsilanti eller Essexville, Michigan, campus i to timer, to ganger i uken. Online kurs inkluderer forelesninger, PowerPoints, lekser, spørrekonkurranser og eksamener.

Heart to Heart Healthcare Training tilbyr ikke føderal økonomisk støtte, men institusjonen har økonomisk bistand gjennom Klatrekreditt og Michigan Works . Studenter kan også velge å melde seg på en betalingsplan hvis de ikke kvalifiserer for økonomisk støtte.

Kravene for påmelding til Heart to Heart Healthcare Training er at du må være fylt 18 år og ha enten videregående vitnemål eller GED. Læreplanen for dette sertifiseringsprogrammet for flebotomi dekker de myke og harde ferdighetene som trengs for en vellykket flebotomikarriere, inkludert pasientkommunikasjon og blodprøveteknikker.

endelig dom

Til syvende og sist avhenger det beste phlebotomy sertifiseringsprogrammet for deg av flere personlige faktorer som er unike for hver student: utdanningsbudsjettet ditt, muligheter for økonomisk støtte, tilgjengelig tid og ønsket dekningsdybde vil alle påvirke den endelige avgjørelsen. De flebotomi-sertifiseringene som er beskrevet her forbereder deg alle til å gå opp til en eksamen som fører til profesjonell sertifisering og vil etablere deg som kompetent på feltet.

Sammenlign leverandører

Beste flebotomi-sertifiseringsprogrammer
Sertifiseringsprogram for flebotomi Hvorfor vi valgte det Tid til fullføring Koste
Karriereopplæring i flebotomi Best sammenlagt 12 uker $1300 (personlig) $750 (online)
Chicago School of Phlebotomy Beste deltidsprogram 4 uker $650
National Phlebotomy Association (NPA) Beste intensivprogram 26 uker + 220 timers eksternship $1675
American National University Beste online-alternativet Varierer (36 studiepoeng) $12 600
Hjerte til hjerte helseopplæring Beste verdi 8 uker $1075

Vanlige spørsmål

Hva lærer du i et flebotomi-sertifiseringsprogram?

En phlebotomist jobber i en klinisk setting og samler blod til ulike formål, vanligvis donasjon eller testing. Studenter i et program for flebotomi-sertifisering lærer å ta blod trygt.

De fleste sertifiseringsprogrammer for flebotomi dekker historien til flebotomi og ferdighetstrening, inkludert merking og desinfisering av medisinsk utstyr, venepunktur (punktering av venen), teknikker for blodtrekking, lagring og transport av blod, og sikkerhetsprotokoller og mer.

Mange flebotomikurs legger også vekt på trening i myke ferdigheter for å sikre at flebotomikere effektivt kan kommunisere med pasienter, forklare prosedyren, roe nervene og få pasientene til å føle seg komfortable og trygge under blodprøveprosessen.

Hvor lang tid tar det å bli sertifisert flebotomist?

Lengden på flebotomiopplæringskurs varierer veldig. Noen programmer sertifiserer studenter på så lite som fire uker, mens andre programmer kan ta opptil to år. Lengre programmer er generelt mer omfattende og intensive, og noen fungerer som springbrett til tilknyttede eller bachelorstudier. I følge alle allierte helseskoler tar flebotomitrening fire til åtte måneder gjennomsnittlig.

Hvor mye koster flebotomi-sertifiseringsprogrammer?

Phlebotomitrening varierer i kostnad. Noen flebotomi-sertifiseringskurs koster bare noen få hundre dollar, mens andre koster tusenvis. Faktorer som påvirker kostnadene for flebotomi-sertifiseringsprogrammer inkluderer:

 • Lengde på programmet
 • Ikke-refunderbare gebyrer, som registrerings- og søknadsgebyrer
 • Programformat (online, personlig eller hybrid)
 • Hvorvidt kostnaden for sertifiseringseksamen er inkludert
 • Om materialer og bøker leveres

Takket være overfloden av flebotomitreningsprogrammer som er tilgjengelige, bør alle aspirerende studenter kunne finne et passende program som passer deres budsjett.

Trenger du å fullføre et sertifiseringsprogram for flebotomi for å få jobb som flebotomist?

Fra januar 2022 krever bare tre stater en gjeldende og gyldig flebotomi-sertifisering for å praktisere som flebotomist i en klinisk setting: California, Louisiana og Nevada.

Imidlertid vil flere stater sannsynligvis kreve sertifisering i fremtiden, og selv om staten din ikke krever sertifisering, gir det å bli en sertifisert phlebotomist deg et konkurransefortrinn. Arbeidsgivere er mer sannsynlig å ansette sertifiserte phlebotomists med formell opplæring fremfor en søker uten formell phlebotomy utdanning.

Å bli sertifisert kan også øke sjansene dine for å tjene en høyere lønn, ettersom arbeidsgivere vil verdsette din utdanningsbakgrunn.

Er flebotomi-sertifiseringsprogrammer verdt det?

Bureau of Labor Statistics (BLS) indikerte at flebotomi som en karriere er klar til å vokse 22 prosent fra 2020 til 2030, som BLS sier er mye raskere enn gjennomsnittet for alle yrker.Så hvis du har vurdert en karriere innen flebotomi, er det nå et flott tidspunkt å begynne å trene og få sertifiseringen din.

Hvilke tester eller lisenser forbereder flebotomisertifiseringsprogrammer deg på?

Et program for flebotomi-sertifisering forbereder deg til å gå opp til en nasjonal styresertifiseringseksamen for flebotomi. Vanligvis gir det å bestå en nasjonal flebotomieksamen tittelen sertifisert flebotomitekniker eller lisensiert flebotomitekniker.

Metodikk

Vi har samlet denne gjennomgangen av phlebotomy sertifiseringskurs ved å undersøke og vurdere utdanningsinstitusjoner grundig basert på faktorer som struktur, størrelse, bakgrunn, studentstøtte, akkreditering, opptakskrav og undervisningskostnader. Vi gjennomgikk programlengde, dekningsdybde, fakultets- og ansatteprofiler, student suksessrate og mer spesifikt for flebotomi.

Vi så også til industrispesifikke og yrkesanalysesider, inkludert National Phlebotomy Association, National Healthcareer Association, Bureau of Labor Statistics og Institute of Medical and Business Careers.

Til slutt samhandlet vi med kundestøtte fra individuelle sertifiseringsbyråer og utdanningsinstitusjoner for å forstå opptaks- og sertifiseringsprosessene for studenter.

Alle våre valg tilbyr rimelige og robuste læreplaner fra akkrediterte skoler, ekstrautstyr som jobbplassering og praktisk opplæring i både personlig og nettbasert format.

Artikkelkilder

 1. U.S. Bureau of Labor Statistics. ' Occupational Outlook Handbook: Phlebotomists .' Åpnet 5. desember 2021.