Menneskelige Ressurser

Beste PHR-eksamenforberedende kurs

Forplikt deg til å oppnå HR-sertifiseringen din på ditt første forsøk

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Professional in Human Resources (PHR)-eksamenen tilbys av Human Resource Certification Institute (HRCI) for HR-fagfolk som ønsker å forbedre karrieren . Selv om det ikke er nødvendig å ta eksamen, viser forskning at sertifiserte HR-fagfolk vanligvis tjener 10 % til 15 % mer enn sine ikke-sertifiserte kolleger, og det er opptil 30 % større sannsynlighet for å bli forfremmet innen fem år.

På grunn av tiden og kostnadene ved å ta eksamen, henvender HR-fagfolk seg ofte til eksamensforberedende kurs for å sikre at de består første gang. Vi så på nesten et dusin prep-leverandører og valgte det beste basert på kvalitet, brukervennlighet, variasjon av studieformater, kostnader og mer. Her er våre toppvalg.

De 5 beste PHR-eksamenforberedende kursene i 2022

Beste PHR-eksamenforberedende kursSe altBeste PHR-eksamenforberedende kurs

Best sammenlagt : BenchPrep


BenchPrep

BenchPrep

Registrer deg nå

BenchPrep ble opprettet i 2009 av Ashish Rangnekar og Ujjwal Gupta som en prep mobilapp for Graduate Management Admission Test (GMAT). Siden den gang har grunnleggerne laget over 325 læringsprogrammer for mer enn seks millioner studenter. Vi valgte det som det beste totalt sett fordi det er det mest solgte PHR-sertifiseringsforberedelsesalternativet fra HRCI og tilbyr praktiske testforberedelser på farten fra enhver plattform.

BenchPreps HR Learning System er et nettbasert, mobilvennlig eksamensforberedende kurs designet av senior HR-ledere og instruktører med over 50 års erfaring. Plattformen bruker algoritmer for å hjelpe elevene med å forberede seg raskt. Brukere skriver ganske enkelt inn datoen de vil ta eksamen, og BenchPrep genererer en personlig studieplan med daglige mål og oppgaver.

BenchPreps HR-læringssystem inkluderer 60 instruksjonsvideoer, over 1000 øvingsspørsmål med svarforklaringer, over 700 interaktive flashcards, diagnostiske vurderinger, full-lengde praksiseksamener, rapporter som fremhever studentens styrker og svakheter, og et diskusjonsforum for å samarbeide med andre studenter.

BenchPrep tilbyr også en iOS- og Android-app, som gjør det enkelt for brukere å bytte plattform og fortsette der de slapp. Studenter får utvidet tilgang og gratis oppdateringer til kurset frem til de består eksamen.

BenchPreps HR-læringssystem er tilgjengelig for et engangskjøp på $399.

Runner-Up,Best sammenlagt : HRCP


HRCP

HRCP

Registrer deg nå

Human Resource Certification Preparation (HRCP) er designet av tidligere HRCI-styremedlemmer David Cherrington (DBA, SPHR) og Laura Middleton (SPHR, SPHRi, SHRM-SCP). Vi valgte den som nummer to fordi den ble utviklet av en HRCI-innsider og tilbyr eksepsjonell online eksamensforberedelse i eget tempo til en premium pris.

HRCP tilbyr to forskjellige online kurs i eget tempo. Begge inneholder over 20 timer med interaktive leksjoner, instruktører som er tildelt for å hjelpe til med å lage studieplaner, bonusopplæringer, gjennomgangsøkter som viser studentene hvordan de søker til eksamen, og boot camp-oversikter over viktig innhold.

HRCPs E-Learning Self-Paced Prep Course: Print Edition kommer med over 900 sider med papirinnhold som dekker de fem funksjonsområdene som ble testet på eksamen, over 600 HR QuikStudy Flash-kort, mer enn 1000 øvelsesspørsmål med svar, tilbakemeldinger og sidereferanser, samt en nettveiledning med tips om studier og tester.

E-Learning Self-Paced Prep Course: Print and Online Edition inneholder over 900 sider med innhold som dekker de fem funksjonsområdene testet på eksamen i et nettbasert format, elektroniske flashcards, over 1000 øvingsspørsmål med svar, tilbakemeldinger og side referanser, en automatisert tekstleser og en nettveiledning med tips om studier og tester.

I tillegg til det betalte nettkurset tilbyr HRCP en gratis 20-siders PHR-praksiseksamen. Selskapet tilbyr også en 30-dagers pengene-tilbake-garanti og full refusjon til studenter som har kjøpt kurset og ikke bestått eksamen.

E-Learning Self-Paced Prep Course: Print Edition er tilgjengelig for en engangsbetaling på $800, og E-Learning Self-Paced Prep Course: Print and Online Edition er tilgjengelig for en $900 engangsbetaling.

Best for tilgjengelighet : Mometrix


Mometrix

Mometrix

Registrer deg nå

Mometrix startet i 2002 for å hjelpe testtakere med å fokusere på det de trenger for å bestå eksamenene sine. Selskapet tilbyr 3500 produkter som dekker over 1500 forskjellige standardiserte eksamener og er tilgjengelig på alle større digitale plattformer. Vi valgte det som det beste for tilgjengelighet fordi det tilbyr en sømløs opplevelse på tvers av alle enheter med en kombinasjon av videoer, tekst, øvingseksamener og mer.

Mometrix sitt online PHR-sertifiseringskurs er tilpasset fra dets Studieveiledning for PHR & SPHR eksamenshemmeligheter og inneholder 55 leksjoner med videoer. Studentene får også tilgang til 349 elektroniske flashcards og fem fulle tester med over 700 øvingsspørsmål og leksjonsgjennomganger som de kan ta over igjen for å bygge opp selvtillit.

Det beste av alt er at kursene til Mometrix er laget for å vises på hvilken som helst stasjonær eller mobil enhet, og det er enkelt for elevene å merke leksjonene som fullførte slik at de vet hvor de slapp. Nettkurset tilbyr en kort quiz på slutten av hver leksjon for å hjelpe elevene med å finne ut om de er klare til å gå videre.

Mometrixs online PHR-sertifiseringskurs er tilgjengelig for en abonnementspris på $99,99 per måned og kommer med en syv-dagers pengene-tilbake-garanti.

Best for læring i eget tempo : Særpreget HR


Særpreget HR

Særpreget HR

Registrer deg nå

Distinctive HR ble opprettet i 1996 av David Siler, en leder innen Human Resources, for å hjelpe studentene med å forberede seg til HR-eksamener med flere læringsressurser, inkludert lærebøker, lydfiler, videoer, forelesninger, flashcards og quizer. Vi valgte det som det beste for læring i eget tempo fordi det tilbyr en rekke eksamensforberedende ressurser som studentene kan bruke til å bygge sin egen studieplan.

Distinctive HRs 2021 HR Certification Self-Study Course er tilgjengelig enten som en trykt manual eller nedlastbar PDF. Begge alternativene kommer med lyd- og videofiler samt flashcards. Og begge kursene er kompatible med Windows-, Mac- og Linux-systemer.

Hvert kurs inkluderer en tekstbasert studieveiledning og lydfiler som forklarer HR-emner på vanlig engelsk og informasjon om hvert av de fem eksamensområdene. Ytterligere lydfiler tilbyr testtips og tips for å forstå strategiske spørsmål på eksamenene. Studentene får også tilgang til en nettbasert læringsportal (LMS) med eksempeltester, treningsspill og videoer i ett år etter kjøpet.

Distinctive HRs 2021 HR Certification Self-Study Course er tilgjengelig i trykt form for en engangsavgift på $425 eller i nedlastbart format for $349.

Beste instruktør-ledet : HRRanmeldelse


HRRanmeldelse

HRRanmeldelse

Registrer deg nå

HRReview ble grunnlagt i 2004, og tilbyr live online eksamensforberedende kurs og gratis praksiseksamener for flere HR-eksamener. Vi valgte det som det beste instruktørledede alternativet fordi det tilbyr et omfattende nettbasert direktekurs med en midtveiseksamen, en gratis lydveiledningsøkt og ubegrensede online avsluttende eksamener.

HRReviews Start Smart Course for PHR/SPHR dekker hvert av de fem funksjonsområdene med en ukes pause, en midtveiseksamen etter den tredje økten og en avsluttende praksiseksamen. Kurset møtes i tre timer en kveld hver uke i seks uker. Live online interaktive økter lar studentene delta og stille spørsmål, og hver økt tas opp for senere gjennomgang.

Kurset inkluderer også PHR Workbook Package, som inneholder eksamenstips og hundrevis av flervalgsspørsmål med detaljerte forklaringer for hvert svar. AudioReview-pakken med innspilte termer og definisjoner, elektroniske og nedlastbare flashcards, en gratis lydcoaching-økt, ubegrenset online avsluttende praksiseksamener er også inkludert. Human Resource Management Essential Perspectives e-bok.

HRReviews Start Smart Course for PHR/SPHR er tilgjengelig for en engangsavgift på $899. Studenter som ikke består eksamenene kan revidere det neste direktesendte nettkurset gratis.

Vanlige spørsmål

Hva er en fagperson i menneskelige ressurser eksamen?

PHR-eksamenen utstedes av Human Resource Certification Institute (HRCI) og er et krav for å oppnå PHR-sertifisering. Eksamenen dekker fem funksjonsområder: bedriftsledelse, talentplanlegging og anskaffelse, læring og utvikling, totale belønninger og ansatte og arbeidsforhold. Eksamenen koster $395 pluss et søknadsgebyr på $100, tar tre timer, og består av 150 scorede spørsmål (for det meste flervalgsspørsmål) og 25 pre-testspørsmål.

Før du tar eksamen, må en person ha minst ett års erfaring i en HR-stilling på profesjonelt nivå pluss en mastergrad eller høyere, to år i en HR-stilling på profesjonelt nivå pluss en bachelorgrad, eller minst fire år i en HR-stilling på profesjonelt nivå pluss et vitnemål fra videregående skole.

PHR vs. SHRM-CP eksamen

Society for Human Resource Management Certified Professional (SHRM-CP) eksamen er et alternativ til PHR eksamen. Selv om SHRM bare har eksistert siden 2014 (i motsetning til HRCI, som har eksistert siden 1976), er det for tiden den største HR-medlemsorganisasjonen med fokus på faglig utvikling.

PHR tester en fagpersons kunnskap om HR-relaterte ansvarsområder innenfor hvert av fem funksjonsområder: virksomhetsledelse, talentplanlegging og anskaffelse, læring og utvikling, totale belønninger og ansatte og arbeidsforhold. Derimot tester SHRM-CP-eksamenen en profesjonells HR-kunnskap og atferdskompetanse på tvers av seks emneområder: ledelse, virksomhet, mellommenneskelig, mennesker, organisasjon og arbeidsplass.

For å ta SHRM-CP-eksamenen, må en person som har fullført mindre enn en bachelorgrad og ikke deltok i et HR-relatert program ha fire års erfaring i en HR-rolle. De som fullførte kurs i et HR-relatert program, men fortsatt ikke har en bachelorgrad, trenger kun tre års erfaring i en HR-rolle.

På den annen side trenger kandidater med en HR-relatert bachelorgrad ett års erfaring, og de med en ikke-HR-bachelor må ha to års erfaring i en HR-rolle. Til slutt må de med en HR-relatert grad jobbe i en HR-stilling, mens de med en ikke-HR graduate degree må ha ett års relatert erfaring.

Mens flere og flere kandidater sikrer veddemålene sine ved å søke sertifiseringer fra både SHRM og HRCI samtidig, er det fortsatt uklart om den ene sertifiseringen vil dukke opp over den andre. Siden begge demonstrerer en kandidats ekspertise innen HR-kunnskap, ser det ut til å være et personlig spørsmål om å avgjøre hvilken som er riktig for hver fagperson.

Hva inkluderer forberedelseskurs til PHR-eksamen?

PHR-eksamenforberedende kurs dekker alle fem funksjonsområder av eksamen ved å bruke ulike gjennomgangsmaterialer, inkludert videoer, lyd, trykte eller elektroniske studieguider, flashcards, quizer og praksiseksamener.

Mens de fleste av kursene vi gjennomgikk kommer i et online-format i egen takt, tilbyr andre live instruktørledede kurs. Tilgang til dette kursmateriellet pleier å avsluttes etter kurset.

De fleste PHR-forberedende kurs er tilgjengelige for en engangsavgift og gir tilgang til materialet til en student består eksamen. Kun ett kurs vi har vurdert tilbyr et månedlig abonnement med tilgang til materiell kun mens abonnementet er aktivt.

Hva koster et forberedelseskurs for PHR-eksamen?

Forberedende kurs for PHR-eksamen på nett kan løpe mellom $120 og $800, mens live, instruktørledede kurs starter på $800 og kan koste så mye som $1600. I tillegg til $100-søknaden og $395 PHR-eksamenavgiften, må HR-fagfolk tjene 60 resertifiseringspoeng over en treårsperiode eller ta eksamen på nytt for å opprettholde sertifiseringen.

Studiepoeng kan tjenes gjennom seminarer, nettmateriell, webinarer, bøker, nettkurs og konferanser eller ved å vise profesjonelle prestasjoner, som å implementere et nytt program på jobben, tjene som frivillig HR-ekspert eller utføre original HR-relatert forskning.

Hvor mye tjener sertifiserte HR-eksperter?

I en undersøkelse fra 2018 av 102 000 HR-fagfolk hadde 36,4 % minst én HR-sertifisering. Av disse var 16,9 % PHR-sertifisert. Mens de med PHR-sertifiseringer ikke ser på som dramatiske økning i inntjeningspotensialet som de med andre sertifiseringer, ser PHR ut til å være et verdifullt springbrett for andre sertifiseringer.

Følgende eksempler viser lønnsforskjellen mellom HR-fagfolk med en hvilken som helst type HR-sertifisering kontra de som ikke har noen, og den prosentvise økningen:

  • Personalsjef: $69 500 vs. $60 000 (15,8 %)
  • HR-administrator: $50 000 vs. $43 300 ($15,5 %)
  • HR-direktør: $90 000 vs. $80 000 (12,5 %)
  • HR-assistent: $39 500 vs. $35 400 (11,6 %)
  • HR-generalist: $54 500 vs. $50 000 (9,0 %)

Er det verdt å ta et forberedelseskurs for PHR-eksamen?

Fagpersoner som allerede har mislyktes i PHR-eksamenen én gang, kan sannsynligvis ha nytte av å ta et eksamensforberedende kurs. De fleste kursene vi har gjennomgått tilbyr selvvurderingsverktøy som gjør det enkelt for studentene å finne og fylle hullene i kunnskapen deres.

Selv om mange fagfolk føler at de kjenner materialet som presenteres i PHR-eksamenen, er de kanskje ikke de beste testtakerne. Å ta en praksiseksamen kan i det minste vise nøyaktig hvordan PHR-eksamenen er strukturert og avviklet.

Hvordan vi valgte de beste forberedende kursene til PHR-eksamen

Vi gjennomgikk nesten et dusin leverandører av forberedelse til PHR-eksamen og fokuserte på de som ble høyt ansett av trente menneskelige ressurser. Fordi alle lærer forskjellig, fokuserte vi på kurs som tilbyr en rekke læringsstiler (tekst, visuell, lyd) samt alternativer for live, interaktive kurs.

Vi foretrukket også klasser med høy grad av tilgjengelighet, med fokus på tilbydere som tilbød kurs som kunne startes på én enhet (en stasjonær datamaskin) og plukkes opp senere på en annen (en mobilenhet).

Til syvende og sist avhenger det å finne det beste forberedende kurset for PHP-eksamen av en persons læringsstil og om de foretrekker å lære i sitt eget tempo eller i et strukturert direktekurs. Å bestå PHR-eksamenen er et viktig skritt for å hjelpe HR-profesjonelle å ta karrieren til neste nivå.

Artikkelkilder

  1. PayScale. ' Verdien av PHR eller SPHR, Sugarcoating eller Career Sweetener? ' Åpnet 28. april 2021.

  2. HRCI. ' Profesjonell innen Human Resources .' Åpnet 28. april 2021.

  3. American Society of Employers. ' HRCI-sertifisering vs. SHRM-sertifisering – er en foretrukket? ' Åpnet 28. april 2021.

  4. Study.com. ' PHR vs SHRM .' Åpnet 28. april 2021.

  5. PayScale. ' HR-sertifiseringer: Hvordan de påvirker lønns- og karriereløp .' Åpnet 28. april 2021.