Jobbsøking

Beste tjenester for CV-skriving

Få drømmejobben din på et blunk

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Å lete etter en jobb kan være stressende, og det er ofte vanskelig å finne måter å skille seg ut fra andre jobbsøkere på. Å skrive en kvalitets-CV er utfordrende, tidkrevende og krever mye innsats. I stedet for å stresse, er ett alternativ å få en profesjonell til å gjøre det for deg.

Vi gjennomgikk nesten et dusin profesjonelle tjenester for CV-skriving basert på deres priser, kundeservice, behandlingstider og – viktigst av alt – kvaliteten på arbeidsproduktet deres. Her er våre toppvalg.

De beste tjenestene for å skrive CV i 2022

Beste tjenester for CV-skrivingSe altBeste tjenester for CV-skriving

Best sammenlagt : La oss spise,Bestemor

Balansens vurdering 4.7
La oss spise, bestemor

La oss spise, bestemor

Registrer deg nå

Spesialtilbud Få 10 % rabatt på en startpakke, akselerert eller premiumpakke fra Let's Eat, bestemor ved å bruke koden BALANCE i kassen.

Let's Eat, Grandma, (LEG) ble grunnlagt av brødrene Chris og Matt Villanueva i 2014. Villanuevaene innså at jobbsøking kan være en av de mest stressende tidene i en persons liv og søkte å hjelpe kandidater i deres søk. Selskapet tilbyr karriererådgivning og CV-skriving for aktive arbeidssøkere.

En av de fine tingene med LEGs CV-skrivetjeneste er at den inkluderer et følgebrev for sin startpakke for $399. Dens akselererte pakke koster $509 og inkluderer alt i startpakken pluss en LinkedIn-profilanmeldelse og en kald e-postguide. Og hvis du vil ha Premium-pakken, inkluderer den også alle funksjonene til lavere pakker, pluss en andre versjon av CV-en eller følgebrevet, en LinkedIn-omskriving, alt for $649.

Selv om startpakken var en av de dyrere tjenestene vi vurderte, var følgebrevet en fin touch og gjorde det til en av de beste verdiene. Til slutt følte vi muligheten for å ha en telefonsamtale gratis var en fin fordel.

La oss spise, bestemor tilbyr ' Bestemors Grad-guide ' for nyutdannede. For bare $25, lover nettstedet at det vil hjelpe deg å 'gjøre foreldrene dine (og lommeboken) stolte.'

Vi valgte LEG som vår beste sammenlagt på grunn av den høykvalitets CVen som selskapet produserte da vi testet tjenesten. Flere deler av test-CV var blant de beste vi mottok fra alle leverandørene vi testet. Totalt sett produserte LEG et dokument av topp kvalitet på en svært tidsriktig måte.

I slekt: Les vår full anmeldelse av Let's Eat, bestemor .

Runner-Up,Best sammenlagt : monster.com

Balansens vurdering 4.4
Monster

Monster

Registrer deg nå

Monster.com er et nettsted hvor arbeidssøkere besøker for å søke på jobber og arbeidsgivere legger ut jobber. Det ble grunnlagt av Jeff Taylor i 1994. I 2016 ble Monster kjøpt av Randstad Holding, en nederlandsk-basert HR-konsulentgigant.

I tillegg til sin enorme database med aktuelle jobbmuligheter, tilbyr Monster en tjeneste for å skrive CV med tre planer. Under grunnplanen vil du motta en tilpasset CV for $129. Hvis du vil ha et følgebrev skrevet for deg, gir Deluxe-planen et, i tillegg til en tilpasset CV, for $169. Den tredje planen, Premier, inkluderer en CV, følgebrev og en LinkedIn-profilfornyelse for $349. Og hvis du ikke er fornøyd med CV-en din etter 60 dager, vil Monster omskrive den gratis.

Vi valgte Monster.com som nummer to fordi det, i likhet med Let's Eat, bestemor, produserte en test-CV som hadde mange enestående fordeler, inkludert flotte seksjoner for ferdigheter og erfaring og mange bransjerelaterte søkeord som ville bli plukket opp av en søker sporingssystem (ATS). De største ulempene var at test-CV-en vår fra Monster.com inkluderte noe dårlig formatering, og Monster mangler tilleggstjenester å revidere.

I slekt: Les vår full anmeldelse av Monster.com .

Beste pris : Musen

Balansens vurdering 4.1
Musen

Musen

Registrer deg nå

The Muse er en New York City-basert online karriereplattform grunnlagt i 2011 av Kathryn Minshew, Alexandra Cavoulacos og Melissa McCreery. Den er stolt av å gi karriereråd til nye generasjoner jobbsøkere.

Muse tilbyr tre grunnleggende planer for hjelp med følgebrev: Mentor, Coach og Master Coach. Mentor-planen slår Monsters billigste plan med $10. For $119 har du muligheten til å chatte med en CV-skribent via Skype eller telefon før du får CV-en oppdatert av en profesjonell. Coach koster $225 og inkluderer en 45-minutters chat samt to runder med redigeringer. Til slutt gir Master Coach deg en 60-minutters chat og ubegrensede runder med redigeringer i 2 uker etter å ha mottatt det første utkastet for $479.

Vi opplevde at forfatterne våre var mer milde når det kom til revisjoner og vurderte dem som utmerket. Vi valgte The Muse som vårt best prisede alternativ fordi prisene var ekstremt konkurransedyktige, spesielt gitt den individuelle oppmerksomheten som ble gitt i hver av de tilgjengelige pakkene.

I slekt: Les vår full anmeldelse av The Muse .

Beste kundeservice : TopResume

Balansens vurdering 4.1
TopResume

TopResume

Registrer deg nå

Jeff Berger grunnla TopResume i 2014 og har siden bygget et team med mer enn 1200 CV-forfattere over hele USA.

En fin fordel med TopResume er at du kan få CV-en skannet gratis før du bestemmer deg for å få den skrevet av en profesjonell. Hvis du velger å gå videre, er det tre planer å velge mellom. Professional Growth er entry-level-pakken til $149. Den andre planen er Career Evolution, som til $219 også inkluderer et følgebrev og en 60-dagers garanti for at du vil få flere intervjuer. Executive Priority koster $349 og inkluderer alt det ovennevnte pluss en LinkedIn-profil-makeover.

Da vi prøvde ut tjenesten, fant vi ut at CV-skriveren vår var veldig lydhør for våre behov, og de overskred antallet revisjoner som er angitt i avtalen. Så det er derfor vi valgte TopResume som å ha den beste kundeservicen.

Men test-CV-en som vi fikk tilbake fra TopResume svarte ikke helt til forventningene våre. Kvaliteten på dokumentet var god, men ikke bra, ettersom seksjonene Erfaring og Sammendrag virket litt knappe prestasjoner.

I slekt: Les vår full anmeldelse av TopResume .

Beste åpen kildekode-plattform : LinkedIn ProFinder

Balansens vurdering 3.9
LinkedIn ProFinder

LinkedIn ProFinder

Registrer deg nå

LinkedIn ProFinder, som ble testet i 2016, er mer som et oppgjørssentral for frilansere enn en faktisk tjeneste for å skrive CV. I tillegg til å skrive CV, er ProFinder også en god kilde til andre typer frilansere, som grafiske designere, fotografer og redaktører.

Når du har sendt inn forespørselen om en CV-skriver gjennom ProFinder, vil du motta opptil fem bud. Vi prøvde det faktisk og det tok oss et par dager, men vi var i stand til å finne en frilanser som gikk med på å skrive test-CV for $145 (andre forfattere ga oss sitater så høye som $545). Vår CV-skriver var den eneste vi vurderte som ikke hadde et nettsted med garantier og sertifiseringer, som burde vært et rødt flagg.

Totalt sett oppfylte ikke frilansskribenten vi valgte gjennom LinkedIn forventningene våre. Men fordi ProFinder er en plattform, snarere enn en tjenesteleverandør, har vår erfaring fremhevet behovet for å undersøke forfatteren din nøye når du ikke bruker en utpekt tjeneste. Det er også derfor vi kåret LinkedIn ProFinder til vårt beste åpen kildekode-alternativ.

I slekt: Les vår full anmeldelse av LinkedIn ProFinder .

Beste garantier : ZipJob

Balansens vurdering 3.8
ZipJob

ZipJob

Registrer deg nå

ZipJob ble grunnlagt i 2016 og har som mål å gjøre prosessen med å skrive CV 'så profesjonell og enkel som mulig.' Selskapet erkjenner at CV-er er kjedelige, tidkrevende og en kamp for folk å skrive.

Planene som er tilgjengelige gjennom ZipJob er beskjedne priset, fra og med Launch. Denne startnivåplanen koster $139 og optimerer CV-en din for søkersporingssystemer. Fast Track er neste plan, til $189, og den inkluderer et følgebrev og en 60-dagers garanti på at du vil få flere intervjuer innen to måneder. Den tredje planen er Premium, som inkluderer alle funksjonene til lavere prisplaner, pluss rask levering for $299.

Vi brukte denne tjenesten, og selv om test-CV-en vi mottok fra ZipJob generelt var mangelfull, valgte vi denne tjenesten som den beste for garantier fordi den gir en 60-dagers garanti for at jobbsøkere vil få flere intervjuer innen denne tidsrammen. Hvis det ikke skjer, vil selskapet gjennomgå og omskrive CV-en din gratis.

I slekt: Les vår full anmeldelse av ZipJob .

Beste avanserte forfattere : iHire

Balansens vurdering 3.6
iHire

iHire

Registrer deg nå

iHire har vært i virksomhet siden 1999, og har spesialisert seg på å hjelpe både arbeidsgivere og jobbsøkere med å finne den rette matchen. Hvis du leter etter hjelp med CV-en din, tilbyr iHire et verktøy for å score CV-en din mot jobber, CV-kritikk og profesjonelt skrevet CV.

Denne tjenesten for CV-skriving tilbyr en grunnpris på $395. Tjenesten inkluderer skrivetjenester fra iHire-ansatte kalt 'Certified Advanced' og 'Master CV-forfattere.' Dette vil sikre at du vil jobbe med topp fagfolk og industriledere som vet hvilke ferdigheter og erfaring arbeidsgivere ser etter. CVen er skrevet og utformet for å fremheve kundens mål og erfaring. Brukere har også muligheten til å betale ytterligere $49,50 for et følgebrev. Gebyret er litt dyrere enn andre tjenester, men med iHire vet du at du får mest mulig igjen for pengene.

Selskapet har også kunder som fyller ut et omfattende spørreskjema som hjelper forfatterne med å fokusere på eiendomsdelene av CV-en din for å fremheve. Og det fungerer. CV-skriveren vi brukte fra iHire skrev en av de beste CVene vi mottok.

I slekt: Les vår full anmeldelse av iHire .

Hva er en tjeneste for CV-skriving?

Tjenester for CV-skriving er selskaper eller frilansere som hjelper jobbsøkere med å forbedre kvaliteten på CV-ene deres slik at de skiller seg ut fra andre kandidater. Selv om de alle deler dette felles målet, er ingen to skrivetjenester like. De har alle sine egne prosesser designet for å gi kundene effektive CV-er med raske behandlingstider og god kundeservice. Tjenestene som er tilgjengelige fra CV-forfattere er også forskjellige og varierer på tvers av planer. Imidlertid er alle designet for å hjelpe kandidater med å få flere intervjuer.

Hvordan tjenester for CV-skriving fungerer

De fleste tjenester for CV-skriving starter med å velge en plan. Derfra blir kundene vanligvis pålagt å fylle ut et spørreskjema slik at de kan utvikle en forståelse av hva du gjør, hvor du er i karrieren, og finne den beste forfatteren for din situasjon.

En god CV-skribent vil etablere kontakt via telefon og e-post og ta litt tid til å gjennomgå dine mål og prestasjoner og stille spørsmål om karrieren din.

Den siste fasen er å motta CV-en din fra forfatteren. De fleste tjenester for CV-skriving har strenge retningslinjer for antall redigeringer de vil gjøre hvis du har spørsmål eller bekymringer om det ferdige produktet. Noen tilbyr til og med en garanti for at hvis du er misfornøyd med CV-en din, har du muligheten til å be om ytterligere endringer.

Hvor mye koster en tjeneste for å skrive CV?

Prisen for å få en CV skrevet fra bunnen av eller omskrevet varierer. Den laveste prisen vi betalte var $119, og den høyeste prisen vi så var $649. Du vil finne tjenester for å skrive CV som vil belaste mindre og noen som vil belaste mer. Tjenesten for å skrive CV som gjorde den beste jobben for oss belastet $399, hovedsakelig på grunn av CV-en de produserte, men også fordi den ga oss et følgebrev også.

Er det verdt prisen å ansette en tjeneste for CV-skriving?

En tjeneste for å skrive CV er verdt prisen hvis den gir god kundeservice og, viktigst av alt, leverer et flott dokument. I alle våre anmeldelser fant vi imidlertid at antallet selskaper som faktisk gjør dette er relativt lite. Noen tilbød god kundeservice, men en subpar CV, mens noen skrev om en sterk CV, men manglet kundeservice.

For å avgjøre om en tjeneste for CV-skriving er riktig for deg, spør andre jobbsøkere i ditt personlige nettverk eller på sosiale nettverk som LinkedIn. Se også på tjenestenes eksempel-CV.

Hvordan vi valgte de beste tjenestene for å skrive CV

For å finne de beste tjenestene for å skrive CV, brukte vi en omfattende metodikk for å gjennomgå og evaluere nesten et dusin selskaper som er tilgjengelige over hele landet. Vi valgte deretter flere for å gå mer i dybden ved hjelp av en test-CV. Vi inngikk kontrakt med hver av disse tjenestene og vurderte tilbudene deres basert på priser, kundeservice, sertifiseringer og garantier.

Etter at vi mottok siste testprosjekter, vurderte vi kvaliteten på hver seksjon (sammendrag, ferdigheter, erfaring, opplæring og utdanning) samt den generelle utformingen og formateringen. Vi kombinerte alle vurderingene for disse ulike faktorene for å etablere generelle vurderinger for hver leverandør og gjøre våre beste valg.

Artikkelkilder

  1. Faktisk. Tjenester for CV-skriving: Når og hvordan du bruker en. Åpnet 22. desember 2021.