Stillingsoppslag

De beste sidekjeftene og sommerjobbene for lærere

Lærer forlater klasserommet

•••

Jose Luis Pelaez Inc / DigitalVision / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Når skolen er ute på sommeren, betyr det en lengre pause for de fleste lærere. Dessverre, mens pausen faktisk betyr en pause fra jobben, kan det også bety en pause fra en lønnsslipp.

Lærere finner ofte en sidemass eller midlertidig jobb for sommeren for å supplere inntektene deres. Mange arbeidsgivere ser til ansette lærere, ettersom de vanligvis er noen av de mest hardtarbeidende, best utdannede ansatte som finnes.

Lærere kan også finne en nisje som frilanser og gjøre den om til en lønnsom sidebedrift med lite vedlikehold.

Den gode nyheten er at som lærer har du en unikt sett med ferdigheter som egner seg til å få noen flotte sidekjas og jobber – både om sommeren og på fritiden du måtte ha i løpet av skoleåret.

Hvis du ikke er sikker på hvordan du skal starte sidemaset eller finne en sommerjobb, her er noen av de beste mulighetene for lærere.

8 beste sidespill og sommerjobber for lærere

1. Verge

Du er allerede flink til å utdanne. I stedet for å starte din egen skole, kan du gå fra å undervise et klasserom fullt av barn til å veilede elever en-til-en som veileder . Mange elever trenger ekstra hjelp over sommeren, og erfarne lærere er ofte de beste til å hjelpe. Ideelt sett er det best å velge en spesialitet, et spesifikt emne eller en aldersgruppe, osv., og så kan du begynne å markedsføre deg selv med de beste potensielle kunder.

Det er viktig å la samfunnet få vite at du er tilgjengelig gjennom sosiale medier og nettverk . Du kan også bruke nettsteder som Tutor.com for å komme i gang. Som veileder får du vanligvis sette dine egne priser. Erfarne veiledere gjør opp til $40 per time eller mer . Nummerert er et annet alternativ. Selskapet betaler lærere mellom $15 og $50 i timen for å produsere lærebokløsningsvideoer.

2. Leirrådgiver

En annen favoritt midlertidig sommerjobb for lærere er leirrådgivning . Mens barna er ute av skolen og foreldrene er på jobb, har leirene en tendens til å være fulle og lite bemanning over sommeren. Her kan du bruke dine utdannings- og veiledningsevner til god bruk som rådgiver. Ofte trenger leirer voksne som er i stand til å administrere grupper eller lede workshops.

Som en bonus vil du sannsynligvis få delta på morsomme ekskursjoner og utendørseventyr. Det er viktig at du søker tidlig slik at du kan velge mellom ledige stillinger og har et vikariat på vei når skoleåret nærmer seg. Sjekk ut dine lokale YMCA-, kirke- og lokalsamfunnsorganisasjoner for å se om det er noen åpninger.

Selv om det er gøy å være leirrådgiver, er lønnen kanskje ikke betydelig. Du kan starte kl minstelønn eller litt over , selv om du kanskje kan forhandle mer gitt din erfaring. Det er ofte flere muligheter til å forhandle om bedre betalte stillinger jo lenger du jobber med organisasjonen som er vertskap for eller leder leirene.

3. Reiseleder

Hvis du vil ha en pause fra å jobbe med barn, men liker å utdanne folk, kan det å være reiseleder passe godt for deg. Som reiseleder leder du turister rundt i et kjent område i eller nær byen din og opplever hvor du bor med et friskt, nytt perspektiv. Å være reiseleder er en fin måte å få betalt for å holde taler og trene, se byen din og møte nye mennesker.

For å komme i gang, søk lokale turselskaper eller et nærliggende besøkssenter for å se etter muligheter. Som reiseleder kan du lage mellom $9 og $20+ i timen, med mulighet til å tjene mer med tips.

4. Frilansskribent

En av de mer lukrative sidepressene for lærere er frilansskriving . Lærere blir gode frilansskribenter på grunn av deres ferdigheter innen logisk tenkning og skriftlig kommunikasjon . Som det skjer, synes arbeidsgivere det er utmattende vanskelig å ansette gode forfattere.

Det er best at du velger ett eller noen få emner/bransjer der du føler at du er spesielt kunnskapsrik. For eksempel er utdanning i seg selv et stort tema for byråer som ønsker å ansette gode forfattere. Du kan komme i gang ved å søke jobber på upwork.com, finne arbeid på FreelanceWriting.com , og mer. Det meste av det tilgjengelige arbeidet er for skriving av nettstedinnhold og journalistikk . Erfarne forfattere kan tjene oppover $100 per time eller mer. Det som er enda bedre er at du kanskje vil henge på noen få kunder i løpet av skoleåret, siden skriveplanen din vil være spesielt fleksibel.

5. Barnevakt

En annen unik fleksibel sommerjobb for lærere er barnevakt. Hvis du har en tendens til å savne interaksjonen din med studenter, vil dette helt sikkert oppfylle den delen av livet ditt. Mens mesteparten av arbeidet ditt faller innenfor foreldrenes arbeidsdag eller på helgekvelder, kan du mer eller mindre velge hvilke dager du vil jobbe på.

For å komme i gang, la vennene dine og lokalsamfunnet få vite at du leter etter barnevaktarbeid. Nevn ofte at du gjerne hjelper til med barnevakt. I tillegg kan du også bruke nettsteder som SitterCity.com og care.com å finne åpne barnevaktstillinger. Hvor mye tjener du som barnevakt avhenger mye av plassering, omfanget av pliktene dine osv., men du kan tjene $15 per time eller mer.

6. TESL/TEFL-veileder

En av de mest etterspurte lærerstillingene som er tilgjengelige i dag er undervisning i engelsk som andre-/fremmedspråk (TESL eller TEFL) online. De fleste lærere trenger kun å kunne levere sin egen datamaskin og ha pålitelig internettilgang. Det er blant de mest fleksible jobbene for ekstern plassering som er tilgjengelig.

Populære nettbaserte undervisningssider som VIPKID , Alo7 , og Qkids vil bare ta engelsk som morsmål som er statsborgere i USA eller Canada. I tillegg er det få TESL-arbeidsgivere som krever sertifisering (selv om sertifiseringer i TESL oppmuntres). Erfarne engelsklærere tjener over $20 per time på å jobbe fra en datamaskin hvor som helst i verden.

7. Nettkursinstruktør

Hvis du liker å sette sammen presentasjoner og teknologi, kan du vurdere å lage ditt eget nettkurs gjennom et nettsted som Udemy eller Coursera . En av de beste delene med å lage nettkurs (eller MOOCs) er at når du har bygget kurset, er arbeidet i hovedsak gjort, og du kan nyte helårsinntekt.

Selv om du kanskje allerede føler deg teknisk kunnskapsrik, kan du ha nytte av tar et nettkurs som lærer deg hvordan du bygger et nettkurs! Dette vil hjelpe deg å forstå hvordan det føles å være student i det miljøet, og vil hjelpe deg å lære hvordan du kan lage ditt eget kurs.

8. Oversetter

Hvis du er flerspråklig, kan du tjene anstendige penger på oversettelse. Denne jobben gjøres i økende grad eksternt fra en datamaskin med internettilgang. På grunn av den raske veksten av internasjonal virksomhet, trenger bedrifter flere litterære og lokaliserende oversettere.

  • Litterær oversettelse refererer til oversettelse av teknisk kommunikasjon, spesielt innen teknologi, helsevesen og akademiske arbeider. Hvis du bestemmer deg for at du foretrekker å gjøre litterær oversettelse, er det vanligvis best å fokusere på et sett med emner eller en bestemt bransje. Det meste av dette arbeidet er oversettelse av skriftlige ord.
  • Lokalisering i oversettelse refererer til en mer uformell, vernakulær form for talespråk. Du må være kjent med uttrykk og lingo i en bestemt kultur før du oversetter til det nødvendige språket. Selv om du ofte oversetter til det skrevne ord, kan det hende du også konverterer innholdet på et nettsted til et annet språk, eller undertekster videoinnhold til et annet språk.

Mer sidekjeft

For flere sidekjasninger som kan passe godt for lærere, her er en utvidet liste:

Sjekk også disse sidespill du kan gjøre hjemmefra enten om sommeren eller hele året.

Viktige takeaways

Sjekk ut en rekke sommerkonserter: Hvis du ikke vet hva du skal gjøre med ekstratiden din denne sommeren eller trenger å tjene litt mer penger, kan du føle deg trygg som en høyt utdannet, kompetent kandidat for en rekke åpne stillinger og sidespill.

Søk på nettet: I dagens gig-økonomi er flere og flere sidejobber enkle å finne på nettet. Bruk de beste jobbsidene for å hjelpe til med å stille opp en sommerstilling.