Stillingsoppslag

Beste nettsteder for å finne en deltidsjobb

Finn din neste deltidsrolle

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.Deltidsjobber kan hjelpe folk å tjene penger til å betale ned gjeld, spare til nødsituasjoner eller andre økonomiske mål, eller gi en ekstra pute for ting som hobbyer, reiser eller spesielle anledninger. Selv om det fortsatt er mulig å finne deltidsjobber ved å svare på rubrikkannonser, gjennom jungeltelegrafen eller via lokale flyers, er det nå raskere og enklere enn noen gang å finne deltidsarbeid via jobbsider på nettet.

Vi så på 20 forskjellige nettsteder og valgte de beste ressursene basert på omdømme, antall oppføringer, bransjer som betjenes, kostnader og brukervennlighet.

De 7 beste nettstedene for å finne en deltidsjobb i 2022

Beste nettsteder for å finne en deltidsjobbSe altBeste nettsteder for å finne en deltidsjobb

Best sammenlagt : Faktisk


Faktisk

Faktisk

Registrer deg nå

Indeed ble opprettet i 2003 og er nå det største jobbnettstedet globalt. Selv om Indeed henvender seg til mange nisjer og typer jobber, inkludert heltid, praksisplasser og frilans, er det også sannsynlig at du vil finne flere deltidsroller i ditt område. Det er derfor vi valgte Indeed som det beste nettstedet totalt sett.

Faktisk har deltidsoppføringer for dusinvis av bransjer, inkludert men ikke begrenset til finans, matservice, menneskelige ressurser, markedsføring og detaljhandel. Jobbsøkere kan begrense søket sitt etter stillingstittel, plassering, lønnsintervall, publiseringsdato og erfaringsnivå.

Indeed har også et lønnssammenligningsverktøy og en seksjon for bedriftsvurderinger for å sammenligne lønns- og ansattes erfaringer på tvers av ulike potensielle arbeidsgivere. Priser for deltidsroller kan variere fra et gjennomsnitt på $13,78 for detaljhandelsmedarbeidere til $24,98 for veiledere.

Du trenger ikke betale for å bruke Indeed, siden det er gratis for jobbsøkere.

Best for timearbeid : Snagajobb


Snagajobb

Snagajobb

Registrer deg nå

Snagajob ble grunnlagt i 2000, og er nå den beste jobbsiden for timearbeid, og over 700 000 arbeidsgivere bruker Snagajob til å legge ut full- og deltidsoppføringer. Vi valgte Snagajob som den beste for timearbeid på grunn av størrelsen og det brukervennlige grensesnittet.

Snagajob har tusenvis av deltidsroller innen matservice, kundeservice, gjestfrihet, detaljhandel, sikkerhet og varehus. Timelønn for disse rollene kan variere fra $10,00 per time til over $20,00 per time, avhengig av bransje og plassering.

Jobbsøkere kan enkelt søke etter roller etter nøkkelord og plassering og filtrere resultatene ved å velge deltid på resultatsiden. Du trenger ikke opprette en profil for å bla gjennom eller søke på roller, men hvis du gjør det, vil informasjonen din vises i arbeidsgiversøk.

Snagajob er gratis for søkere å bruke.

Best for frilansere : Upwork


Upwork

Upwork

Registrer deg nå

Upwork startet i 1998 under navnet Elance. Selv om det krever litt arbeid å komme i gang, har Upwork høykvalitets, deltidsfrilansjobboppføringer på tvers av store sektorer, inkludert administrative tjenester, kundeservice, dataregistrering, engineering, markedsføring, dataprogrammering, skriving og oversettelse. Det er derfor det er vårt beste valg for frilansere.

For å finne jobber på Upwork må du opprette en gratis profil. Profilen din bør være så detaljert som mulig og inkludere priser, arbeidsprøver, din siste CV og en personlig målsetning. Upwork må godkjenne profilen din før du kan begynne å søke på åpne roller. Når du er godkjent, kan du søke etter deltidsroller ved å velge mindre enn 30 timer per uke-filteret.

Upwork har ingen forhåndskostnader, og det er gratis å opprette en profil, men når du bestiller en jobb, tar plattformen en prosentandel av inntektene dine:

  • 20 % for de første $500 som faktureres en klient
  • 10 % for livstidsfakturering med en klient mellom USD 500,01 og USD 10 000
  • 5 % for livstidsfakturering med en klient som overstiger $10 000

Best for lokale jobber : Craigslist


Craigslist

Craigslist

Registrer deg nå

Craigslist startet i 1995 og har nå oppføringer i hundrevis av byer i flere land. Vi valgte Craigslist som vårt beste valg for lokale jobber fordi du kan finne lokale deltidsjobber som kanskje ikke er oppført på andre nettsteder.

Det er noen forskjellige måter å finne lokale deltidsjobber på Craigslist. Jobbsøkere kan finne deltidsoppføringer gjennom seksjonene Gigs og Jobs. Craigslist har også en CV-seksjon, hvor du kan legge ut erfaringen din og kontaktinformasjon slik at kunder og arbeidsgivere kan oppdage deg.

Nettstedet er flott for å finne deltidsarbeid på tvers av bransjer som gjestfrihet, markedsføring, hjemmearbeid, eiendom, utdanning og skriving. Noen roller har timepris oppgitt i stillingsbeskrivelsen, men andre krever en diskusjon med arbeidsgiver eller er avhengig av kandidatens erfaringsnivå.

Mens du kan finne noen fantastiske jobber gjennom plattformen, sørg for at du er klar over vanlige jobbsvindel når du blar gjennom oppføringer og utveksler e-post.

Craigslist er gratis for jobbsøkere å bruke.

Best for sesongarbeid : CoolWorks


CoolWorks

CoolWorks

Registrer deg nå

CoolWorks ble lansert i 1995 og er det fremste stedet for sesongbaserte jobber på hoteller, leirer, nasjonalparker og rancher. Siden CoolWorks er anerkjent for sin dedikasjon til å koble potensielle ansatte til sesongmessige muligheter som tilbyr reiser, overnatting og fleksibilitet, valgte vi det som det beste arbeidsstedet for deltids sesongarbeid.

CoolWorks lar deg enkelt filtrere jobber etter kategori, sesong eller sted. De fleste sesongjobbene varer i en enkelt sesong, men du kan også finne noen helårsroller. Flertallet av arbeidsgiverne på CoolWorks er i gjestfrihets- og reisebransjen, noe som betyr at de fleste sesongjobbene er for kokker, bartendere, renholdere, skrivebordsvakter og annet administrativt personale.

Søknadsprosessen for en åpen rolle avhenger av arbeidsgiver. Noen krever en tradisjonell CV og følgebrev, men andre kan be om en telefonsamtale. Sesongbaserte roller på CoolWorks har en tendens til å variere fra $10,00 til $18,00 per time.

Det er gratis å bruke CoolWorks, men det kan hende du må dekke reise- og overnattingskostnadene når du aksepterer en stilling. Du kan sortere etter arbeidsgivere som tilbyr overnatting kontra de som ikke gjør det, og mange av stillingene som er oppført inkluderer gratis eller rimelig bolig.

Best for eksterne jobber : FlexJobs


FlexJobs

FlexJobs

Registrer deg nå

FlexJobs ble opprettet i 2007 for å være et pålitelig nettsted for å finne eksterne muligheter. Ikke bare er FlexJobs det mest anerkjente nettstedet for eksterne jobber, men hver oppføring på plattformen er også profesjonelt kontrollert for legitimitet. Det er derfor vi valgte det som det beste nettstedet for eksterne, deltidsjobber.

FlexJobs legger ut deltidsoppføringer fra dusinvis av bransjer og alle nivåer av erfaring. Nettstedets forskningsteam vurderer profesjonelt hver oppføring, så siden er svindelfri, noe som gir arbeidssøkere trygghet. Et betalt FlexJobs-medlemskap kreves for å bla gjennom nettstedet fullt ut, søke om åpne roller og laste opp CV-en din til nettstedets database. Medlemmer får også eksklusive tilbud og rabatter på treningstimer, bærbare datamaskiner og karriere coaching .

FlexJobs tar $9,95 for en ukes prøveperiode, $24,95 for et månedsmedlemskap, $29,95 for et tre måneders medlemskap og $59,95 for et årlig medlemskap.

Best for studenter og nyutdannede : CollegeGrad


CollegeGrad

CollegeGrad

Registrer deg nå

CollegeGrad ble grunnlagt i 1995 og var en av de første nettstedene dedikert til å hjelpe studenter og nyutdannede med å finne jobb. CollegeGrad er nå det topprangerte nettstedet for jobber på nybegynnernivå og publiserer konsekvent kvalitetsmuligheter på nybegynnernivå for unge fagfolk. Med sin forpliktelse til kvalitetsoppføringer og et høyt antall positive attester, er det vårt valg for det beste nettstedet for studenter og nyutdannede på jakt etter deltidsarbeid.

Jobbsøkere kan søke i CollegeGrad etter deltidspraksisplasser eller startroller ved å velge internship- eller startnivåfiltrene og bruke deltid som nøkkelord. CollegeGrad legger ut oppføringer på tvers av de fleste større bransjer, som gjestfrihet, markedsføring, IT, juss, salg, detaljhandel, arkitektur, utdanning, ingeniørfag, finans og menneskelige ressurser.

Hvis du registrerer deg for en konto på CollegeGrad, kan du fullføre en profil og bli lagt til nettstedets rekrutteringsdatabase. Å fullføre alle fire delene av profilen din vil øke synligheten i CollegeGrads rekrutteringsdatabase.

Alle CollegeGrads funksjoner er helt gratis å bruke.

Vanlige spørsmål

Hva er deltidsjobber?

Deltidsstillinger er stillinger som tilbyr mindre enn en full ukentlig timeplan på vanligvis 40 timer per uke. Disse typer jobber er en fin måte å få erfaring og tjene penger på, men krever ikke at du er tilgjengelig for heltidsarbeid. Deltidsarbeid er et attraktivt alternativ for studenter som trenger penger for å betale skolerelaterte utgifter, foreldre som ønsker å få inn litt ekstra inntekt, eller alle som prøver å spare penger til et dyrt kjøp eller betale ned eksisterende gjeld.

Hvordan fungerer deltidsjobbsider?

For å finne arbeid ved å bruke en deltidsjobbside, kan du bruke deltid som et nøkkelord eller velge spesifikke filtre for å luke ut heltidsroller. Når du har søkt på en rolle, kan en rekrutterer eller annen ansatt kontakte deg hvis de er interessert i å ansette deg. Noen nettsteder lar deg laste opp en kandidatprofil slik at arbeidsgivere lettere kan oppdage deg og kontakte deg direkte om muligheter.

Hva koster det å bruke et nettsted for å finne deltidsjobber?

De fleste deltidsjobbsider er gratis å bruke, men noen krever abonnementsavgift eller tar en prosentandel av inntekten når du har fått en stilling. For abonnementer kan prisene variere fra $6,95 til $49,95 for en uke til et år, og nettsteder som tar en prosentandel av inntektene kan ta opptil 20 %.

Selv om de kan være dyre, kan betalte nettsteder tilby fordeler som rabatter på produkter og tjenester, samt en svindelfri søkeopplevelse, noe som kan være nyttig for mange jobbsøkere.

Hvor mye kan deltidsjobbsøkere tjene?

Medianlønnen for en deltidsarbeider i USA i 2021 var $1 268 per måned.Selvfølgelig, men det nøyaktige beløpet du kan tjene avhenger av din nøyaktige plassering, bransje og rolle.

Hva er fordelene med å bruke et nettsted for å finne en deltidsjobb?

Hvis du ønsker å utvide jobbsøket ditt, er det en smart idé å bruke et jobbnettsted. Nettstedene vi har anbefalt har tusenvis av åpne oppføringer å sile gjennom, noe som er langt flere enn du finner gjennom jungeltelegrafen, profesjonelt nettverk , eller på lokale oppslagstavler.

Hvordan vi valgte de beste sidene for å finne en deltidsjobb

Vi så på 20 nettsteder før vi begrenset våre toppvalg. For å velge de beste nettstedene, så vi på antall oppføringer, priser, bransjer som betjenes, brukervennlighet og omdømme.

De vi valgte som best var alle gratis å bruke, ga et betydelig antall og utvalg av oppføringer, og tilbød en enkel søknads- og registreringsprosess. De gjorde det også enkelt å søke etter deltidsjobber og kommunisere med potensielle arbeidsgivere, samtidig som de tilbød jobber innen et bredt spekter av bransjer.

Artikkelkilder

  1. U.S. Bureau of Labor Statistics. ' Arbeidskraftstatistikk fra Gjeldende befolkningsundersøkelse .' Åpnet 21. januar 2022.