Jobbsøking

Beste nettsteder for å legge ut en CV eller kandidatprofil

Legg ut CV-en din for å finne din neste jobb

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Jobbnettsider er utmerkede verktøy for å finne åpne muligheter. Med fjernarbeid og virtuelt nettverk blir stadig mer vanlig i dagens verden, og å legge ut CV-en din på nettet er en smart måte å hjelpe arbeidsgivere med å finne deg og kontakte deg direkte om relevante muligheter.

Vi har gjennomgått 20 forskjellige nettsteder for å velge de beste for å legge ut en CV på nettet. For å velge de 10 beste, så vi på størrelse, nettverkskapasitet, omdømme og spesialitetsområder. Her er våre beste valg.

De beste nettstedene for å legge ut en CV eller en kandidatprofil i 2022

Beste nettsteder for å legge ut en CV eller kandidatprofilSe altBeste nettsteder for å legge ut en CV eller kandidatprofil

Best sammenlagt : LinkedIn


LinkedIn

LinkedIn

Registrer deg nå

LinkedIn ble opprettet i 2003 og har blitt den største profesjonelle nettverksplattformen. Vi valgte LinkedIn som det beste nettstedet for å legge ut CV-en din fordi størrelsen, omdømmet og de uovertrufne nettverksmulighetene gjør det til det beste stedet å komme foran rekrutterere og starte en kraftig dialog.


LinkedIn-profiler
fungere som offentlige digitale CV-er i nesten alle bransjer, og det er derfor det er viktig å investere tid og krefter for å sikre at de er detaljerte, nøyaktige og optimalisert for søk. Når du har fylt ut LinkedIn-profilen din, vil rekrutterere kunne oppdage den når de søker etter kandidater. Hvis de er interessert i å lære mer om deg, kan de sende deg en melding direkte fra plattformen for å diskutere muligheter.

Ikke bare er LinkedIn-profilen din ypperlig for å bli oppdaget av rekrutterere, men du kan også bruke kontoen din og profilen din til å aktivt nettverke med andre. Du kan sende tilkoblingsforespørsler (ligner på Facebook-venneforespørsler) til personer innen tre grader av separasjon og starte samtaler med folk du er interessert i å jobbe med eller for. Alle du nettverk med vil enkelt kunne se dine kvalifikasjoner, interesser og gjensidige forbindelser gjennom profilen din.

Det er gratis å opprette en LinkedIn-profil og nettverk med andre, men LinkedIn tilbyr et premium medlemskapsalternativ som lar deg se hvem som har sett profilen din, tilgang til tusenvis av læringskurs og muligheten til å sende meldinger til personer du ennå ikke har koblet til. med. Det månedlige medlemskapet varierer fra $39,99 til $119,99 per måned.

Runner-Up,Best sammenlagt : Faktisk


Faktisk

Faktisk

Registrer deg nå

Indeed ble grunnlagt i 2004 for å hjelpe folk med å finne jobb. Det er det største jobbnettstedet i verden, og det hevder å legge til 10 nye stillingsannonser hvert sekund. Selv om LinkedIn kan skryte av flere oppføringer og brukere enn Indeed, valgte vi Indeed som vår beste sammenlagte nummer to fordi det er gratis å bruke, det er enkelt å laste opp CV-en din og det betydelige antallet potensielle arbeidsgivere som kan se CV-en din.

For å laste opp CV-en din til Indeed, må du registrere deg for en gratis konto. Du kan legge til CV, ferdighetssett og en kort biografi. Arbeidsgivere vil kunne se og søke etter profilen din når du har satt den til offentlig. Når en arbeidsgiver er interessert i å snakke med deg, vil de sende deg en melding gjennom Indeed, og du kan bekrefte din interesse for rollen. Rekrutterere bruker Indeed for å finne kandidater på tvers av alle bransjer og erfaringsnivåer.

I tillegg til å være en CV-profilside, er Indeed også en tradisjonell jobbtavle og tilbyr et lønnssammenligningsverktøy og seksjon for bedriftsanmeldelser.

Best for entry-level arbeid : CollegeGrad


CollegeGrad

CollegeGrad

Registrer deg nå

CollegeGrad ble grunnlagt i 1995 og var en av de første jobbnettstedene designet for jobbsøkere på nybegynnernivå. Som den topprangerte jobbsiden på startnivå, valgte vi den som det beste stedet å legge ut CV-en din for jobbmuligheter på startnivå.

Det er gratis å registrere seg for en CollegeGrad-konto og lage en profil. Profilen din består av din nedlastbare CV samt posisjon, utdanningshistorikk og erfaring. Å fullføre alle fire delene av profilen din vil øke synligheten i CollegeGrads rekrutteringsdatabase.

CollegeGrad kan hjelpe deg med å få en stilling på tvers av mange forskjellige bransjer, inkludert, men ikke begrenset til, arkitektur, utdanning, ingeniørfag, økonomi, menneskelige ressurser, IT, markedsføring og salg.

Best for frilansarbeid : Upwork


Upwork

Upwork

Registrer deg nå

Upwork ble grunnlagt i 2014 og er det største nettstedet som forbinder frilansere med bedrifter. Vi valgte Upwork som det beste stedet å legge ut en profil for frilansarbeid fordi spillejobbene pleier å være av høyere kvalitet enn på andre freelance jobbsider .

Kandidater i dusinvis av bransjer kan finne kunder på Upwork, inkludert rådgivning, kundeservice, datavitenskap, ingeniørfag, digital markedsføring, oversettelse og nettutvikling. Det er helt gratis å opprette en profil på nettstedet, og du kan fylle ut profilen din med priser, arbeidsprøver, CV, casestudier og personlige uttalelser.

Hvis profilen din er godkjent, vil rekrutterere kunne finne deg og sende deg en melding ved å søke på søkeordene eller kategoriene du har oppført. Upwork har ingen forhåndskostnader, men tar en prosentandel av inntektene dine når du låser inn en klient. Dette er Upworks gjeldende gebyrstruktur:

  • 20 % for de første $500 som faktureres en klient
  • 10 % for livstidsfakturering med en klient mellom USD 500,01 og USD 10 000
  • 5 % for livstidsfakturering med en klient som overstiger $10 000

Upwork må godkjenne profilen din før du kan begynne å søke på prosjekter. Hvis ferdighetene dine ikke oppfyller deres standarder, kan søknaden din bli avvist. Av denne grunn er Upwork best for kandidater på mellomnivå til høyere nivå.

Best for lokale jobber og spillejobber : Craigslist


Craigslist

Craigslist

Registrer deg nå

Craigslist startet som et nyhetsbrev på e-post i 1995 og ble nettstedet det er i dag året etter. Craigslist når nå 700 byer i over 70 land og er en av de mest populære nettstedene i USA. Vi valgte Craigslist som vårt beste valg for lokale jobber fordi du enkelt kan legge ut informasjonen din og nå ditt lokale område, i likhet med å legge ut flyers i byen eller nabolaget ditt.

Craigslist har en CV-seksjon, hvor du kan legge ut en beskrivelse av arbeidet og erfaringen din, timene du er tilgjengelig for å jobbe, postnummeret ditt, utdanningsnivået og kontaktinformasjonen.

Det er gratis å legge ut en CV hvis du søker jobb, men hvis du bestemmer deg for å legge ut som tjenesteleverandør, starter Craigslist-avgiftene på $10 per oppføring. Når innlegget ditt går live, vil det forbli på Craigslists CV-seksjon i 30 dager. Etter 30 dager må du opprette en ny oppføring.

Du kan også legge ut CV-en din utenfor nærområdet ditt ved å besøke andre byers Craigslist-sider for å finne fjernvennlige spillejobber og jobber.

Craigslist brukes aktivt for å finne talent på tvers av mange store bransjer som finans, markedsføring, generell arbeidskraft, hjemmearbeid, IT, utdanning og skriving. Mens Craigslist er en enkel måte å legge ut informasjonen din på, vær forsiktig med disse vanlige jobbsvindelene når du mottar e-poster fra potensielle arbeidsgivere.

Best for kreative jobber : Behance


Behance

Behance

Registrer deg nå

En del av Adobe-familien, ble Behance lansert i 2006 som et nettbasert porteføljenettsted for kreative (fotografer, grafiske designere, illustratører, videografer og reklamefolk). Med millioner av medlemmer er Behance det største fellesskapet av kreative fagfolk som kan bygge nettverk og vise frem arbeidet sitt, så vi valgte det som det beste nettstedet for å legge ut en profil for kreative jobber.

På Behance-profilen din kan du fylle ut grunnleggende kontaktinformasjon og gjeldende arbeidstittel, legge til lenker til de andre online-profilene dine, laste opp en nedlastbar CV og sette inn lenker til en hvilken som helst presse arbeidet ditt har vært omtalt i. Du kan også legge til egendefinerte seksjoner for eventuelle priser du har vunnet eller annen relevant informasjon. Hvis bedriften, medarbeiderne eller teamet ditt bruker Behance for øyeblikket, kan du også koble til teamet ditt via profilen din.

Under fanen Arbeid kan du vise frem bildefiler, videoer og andre medier du har laget, og legge til tagger for å gjøre dem mer synlige. Ved å fylle ut profilen din og merke arbeidseksemplene dine, vil arbeidsgivere kunne finne informasjonen din når de surfer på nettstedet. For å nettverke kan du følge andre profiler, legge igjen kommentarer på andres arbeid og sende meldinger.

Det er gratis å vise frem arbeidet og nettverket ditt på Behance, og det er ingen grense for hvor mange arbeider du kan legge til.

Best for tekniske jobber : Han sier


Han sier

Han sier

Registrer deg nå

Det eldste selskapet på denne listen, Dice ble opprettet i 1990 og har 70 000 ledige stillinger. Som den ledende databasen for tekniske jobbsøkere, er Dice vårt beste valg for å legge ut profilen din hvis du leter etter en jobb i teknologibransjen.

Dice er helt gratis å bruke for jobbsøkere. Du kan opprette en gratis konto for å laste opp CV, utdanning, ønsket lønn, kontaktinformasjon, ferdigheter og kontoer på sosiale medier. Når du har fullstendig fylt ut profilen din og slått på profilsynlighet, vil arbeidsgivere kunne finne informasjonen din når de søker gjennom Dices database.

Store selskaper som AT&T, Adobe, IBM og Dell bruker Dice sine tjenester til å fylle roller innen datavitenskap, ingeniørfag, IT og mer.

Best for høyt betalende jobber : Stiger


Stiger

Stiger

Registrer deg nå

The Ladders ble grunnlagt i 2003 og fokuserer på å tilby godkjente stillingsannonser for stillinger som betaler minst $100 000 per år. Vi valgte The Ladders som det beste nettstedet for muligheter for høyt betalte fordi det har nyttige nettverksfunksjoner og over 25 000 arbeidsgivere som aktivt søker på plattformen.

Rekrutterere fra dusinvis av sektorer bruker The Ladders for å lete etter talent, inkludert finans, jus, programvareteknikk, markedsføring, menneskelige ressurser og datavitenskap. Etter å ha registrert deg for The Ladders, må du fylle ut en profil med en kort biografi, bilde, ferdighetene dine, navnene eller Ladders-profilene til personer du har jobbet med tidligere, referanser, utdanning og ansettelseshistorie.

Gjennom The Ladders sin proprietære algoritme kan arbeidsgivere se profilen din vises som en foreslått kandidat hvis den samsvarer med stillingslisten deres.

Det er gratis å fylle ut en profil på The Ladders og sende meldinger til andre personer på plattformen, men andre funksjoner på nettstedet er låst uten betalt medlemskap. The Ladders tar $29,99 for et abonnement på én måned. Et betalt abonnement vil løfte deg opp til toppen av kandidatlistene og vil gi deg detaljer om andre kandidater som har søkt på jobbene du ser etter.

Best for eksterne jobber : FlexJobs


FlexJobs

FlexJobs

Registrer deg nå

FlexJobs ble startet i 2007 for å være en trygg, pålitelig og pålitelig destinasjon for eksterne muligheter. Som det mest brukte og kjente nettstedet for eksterne jobber, valgte vi det som det beste nettstedet for å legge ut CV-en din hvis du er interessert i fleksible, eksterne muligheter.

Som FlexJobs-medlem kan du laste opp CV-en til FlexJobs sin CV-database. Arbeidsgivere kan søke gjennom databasen og kontakte deg direkte om relevante muligheter. Hver arbeidsgiver som bruker FlexJobs blir grundig undersøkt av FlexJobs sitt forskningsteam for å sikre at plattformen forblir svindelfri.

FlexJobs betjener arbeidssøkere fra over 50 bransjer og alle nivåer av erfaring. I tillegg til å kunne legge ut CV-en din til kandidatdatabasen, kan medlemmer også søke etter muligheter gjennom FlexJobs tradisjonelle jobbtavle, få eksklusive rabatter på produkter og tjenester som Intuit QuickBooks og Dell bærbare datamaskiner, og registrere seg for profesjonelle karriere coaching .

FlexJobs belaster $10,95 for en ukes prøveperiode, $24,95 for en måneds medlemskap, $39,95 for et tre måneders medlemskap og $59,95 for ett års medlemskap.

Best for timebaserte jobber : Snagajobb


Snagajobb

Snagajobb

Registrer deg nå

Siden grunnleggelsen i 2000, har Snagajob blitt det beste arbeidsstedet for timearbeid. Med over 700 000 arbeidsgiversteder, valgte vi Snagajob som det beste nettstedet for å legge ut CV-en din for timebaserte jobbsøkere på grunn av størrelsen og det brukervennlige grensesnittet.

Snagajob hjelper rekrutterere med å fylle timebaserte roller innen helsevesen, kundeservice, gjestfrihet, detaljsalg, sikkerhet og matlevering. Når du har registrert deg for en konto på Snagajob, kan du raskt og enkelt fullføre en profil med posisjonen din, en kort biografi, arbeidserfaring, ferdigheter, utdanning og faglige referanser. Ved å sette profilen din til offentlig, vil informasjonen din dukke opp i arbeidsgiversøk. Arbeidsgivere kan også invitere deg direkte til et intervju etter å ha lest profilen din.

Snagajob er helt gratis for jobbsøkere.

Vanlige spørsmål

Hva er nettsteder for CV-postering?

Nettsteder for CV-postering er jobbplattformer som rekrutterere aktivt søker gjennom for å finne kvalitetskandidater. Å legge CV-en og kontaktinformasjonen din på et CV-nettsted er en fin måte å få muligheter til deg i stedet for å måtte søke på stillingsannonser på en tradisjonell stillingstavle.

Enkelte nettsteder for CV-postering er også hotspots for nettverksbygging med rekrutterere og andre personer innen ditt felt. Når du har lagt grunnlaget for å sette opp en CV-profil, kan du oppdatere den hver gang du får ny erfaring for å få flere jobber i fremtiden.

Hvordan finner arbeidsgivere kandidater på CV-nettsteder?

Vanligvis vil en arbeidsgiver eller rekrutterer skrive inn visse søkeord som samsvarer med jobben de ansetter for. Hvis CV-en din har de riktige søkeordene og oppfyller andre deler av søkekriteriene (som utdanningsnivå, års erfaring, plassering osv.), vil profilen din vises i en arbeidsgivers søkeresultater. Arbeidsgiveren kan da lese CV-en din og kontakte deg hvis de er interessert i å snakke med deg om en rolle.

Siden CV-nettsteder i stor grad er avhengig av søkeordsøk, er det viktig å optimalisere CV-en med riktig søkeord . For å sikre at du har størst sjanse for å bli kontaktet, bør CV-profilene dine også være 100 % komplette. De fleste plattformer vil gi deg tips eller indikatorer på hvor sterk eller komplett profilen din er når du fyller den ut.

Hvor mye koster jobbnettsteder?

De fleste jobbsider er gratis å bruke. Noen tar imidlertid en del av inntektene dine når du bestiller en konsert, noen krever medlemsavgifter for å låse opp premiumfunksjoner, og andre krever en forhåndsbetaling for å bruke. Kostnadene kan variere fra $5 for å legge ut en tjenesteannonse til $49,99 for et årlig medlemskap.

Hvordan bør du formatere CV-en eller profilen din?

Hvert CV-nettsted er litt annerledes, men de aller fleste av dem er avhengige av nøkkelord eller tagger for å få profilen din sett. Når skrive CV , er det viktig å inkludere de eksakte søkeordene som rekrutterere vil søke etter. Profilen din bør også være 100 % komplett og ha nok detaljer til at en rekrutterer kan forstå hvem du er, hva du leter etter og hva du har gjort. En sparsom profil risikerer å bli kastet til side til fordel for en annen kandidat.

Hvordan vi valgte de beste sidene for å legge ut en CV eller profil på nettet

Vi så på 20 forskjellige nettsteder for å velge de beste for å legge ut en CV på nettet. For å begrense det til denne listen, har vi gjennomgått hvert nettsteds størrelse, nettverksmuligheter, omdømme og spesialitetsområder. Vi følte at dette var de viktigste egenskapene for å velge de beste nettstedene for å legge ut en CV på nettet.