Finne En Jobb

Beste reisesykepleiebyråer

Få betalt mens du reiser

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

Stedsfleksibelt arbeid blir mer og mer en prioritet for arbeidstakere. Folk ønsker å se verden, så de søker jobber som lar dem – eller til og med oppmuntre eller krever – å reise. Selv karrierer som tradisjonelt har vært låst til et bestemt sted, som sykepleie, blir lokasjonsfleksible. Reisesykepleie er ikke noe nytt, men det blir mer populært som en måte for sykepleiere å tjene andre og nyte reise mens de gjør det.

Med den økningen i popularitet dannes det flere reisesykepleiebyråer, noe som kan gjøre det vanskelig for aspirerende reisesykepleiere å velge riktig byrå. Reisesykepleiebyråene beskrevet i denne artikkelen representerer de beste i USA takket være deres konkurransedyktige lønn, boligstøtte, fordeler og variasjon av oppdragstyper.

Beste reisesykepleiebyråer i 2022

Beste reisesykepleiebyråerSe altBeste reisesykepleiebyråer

Best sammenlagt : Triage bemanning


Triage bemanning

Triage bemanning

Få et tilbud

Hvorfor vi valgte det: Triage Staffing har samlet utallige positive anmeldelser fra sykepleiere, og byrået er kjent for å støtte og ta vare på sine ansatte.

Hva vi liker
 • Konkurransedyktig lønn og utestående fordeler

 • Mindre, mer intimt byrå enn noen andre

 • Ukentlig direkte innskudd

Hva vi ikke liker
 • Ekstremt lang og grundig rekrutteringsprosess kan føles kjedelig for noen

 • Tilbyr kun 13-ukers oppdrag (standarden, men noen andre byråer tilbyr fire- til 26-ukers oppdrag)

Triage Staffing er et godt avrundet reisesykepleiebyrå og tilbyr 13-ukers kontrakter i alle 50 stater. Enhver sykepleier med minst to års klinisk erfaring kan akseptere oppdrag gjennom Triage Staffing.

Reisesykepleiere med Triage får betalt ukentlig via direkte innskudd. Lønn avhenger av mange faktorer, som beliggenhet, hvor mange timer du jobber, om du jobber natt eller dag, spesialitet, og om du velger å motta boligstipend eller forhåndsbetalt bolig. Overtid, bonuser og dagpenger også ta med.

Når det gjelder fordeler, tilbyr Triage Staffing sykepleiere en pakke med nasjonal helseforsikring, en helsesparekonto, tann- og synsforsikring, en 401 (k) , og ferietid, som alle starter umiddelbart. Triage refunderer også utdannings- og sertifiseringskostnader årlig.

En ting som skiller seg ut med Triage Staffing er dens vektlegging av åpenhet, spesielt når det gjelder arbeidsforhold på kontraktssteder. For eksempel, nettstedet leser, at konserten nær havet kanskje ikke er en dag på stranden.' Dette indikerer at Triage ikke er redd for å røpe detaljene om kontrakter, en hederlig ting å gjøre siden sykepleierjobber ikke ofte er en tur i parken. Reisesykepleiere møter ofte utfordrende arbeidsforhold, spesielt på avsidesliggende steder eller kriseresponsområder.

Triage vises ofte på best-of-listene og har blitt anerkjent av Inc. magasin og Bemanning industrianalytikere (SIA). Den har også høye rangeringer og gunstige anmeldelser på tvers av jobbsøkenettsteder som Indeed og Glassdoor.Hvis du ser etter et veldig raskt oppdrag, må du kanskje være på forhånd med rekruttereren din eller prøve et annet byrå.

Best for nye sykepleiere : Aureus Medical Group


Aureus Medical Group

Aureus Medical Group

Få et tilbud

Hvorfor vi valgte det: Et dedikert studentoppsøkende program kobler sammen nye og snart bli sykepleiere med byrået og utdanner sykepleierstudenter om reisesykepleie som karriere.

Hva vi liker
 • Medisinsk mentorprogram forbinder førstegangsreisende med suksessmentorer

 • Mangeårig byrå i virksomhet siden 1984

 • Lojalitetsbonusprogram (tjen 600 USD ekstra for hver 600 arbeidstimer)

Hva vi ikke liker
 • Helsefordeler starter ikke før dag 30

 • Noen anmeldelser indikerer at dette selskapet bare er like god som rekruttereren du får

I virksomhet siden 1984, Aureus Medical Group steder registrerte sykepleiere (RN) , lisensierte praktiske sykepleiere (LPN) , sertifiserte sykepleiere (CNAs), og sykepleiere (NP) . For alle lisenstyper tilbyr Aureus utplasseringer i ulike spesialiteter, fra medisinsk/kirurgisk til cath lab . Lønn avhenger av plassering, kvalifikasjoner og erfaring som trengs for hver stilling.

Aureus Medical Group skiller seg ut som det beste reisesykepleiebyrået for nye sykepleiere takket være studentoppsøk og medisinske veiledningsprogrammer. Byrået parer studenter og nyutdannede med arbeidsrådgivere og mentorer som tidligere har reist, slik at de kjenner inn og ut av karrieren. Dette programmet kan bidra til å lette noe av stresset og angsten som følger med avslutter sykepleierskolen for de som er interessert i å starte en reisekarriere med en gang.

Mens Aureus selv ikke vises like ofte som andre på best-of-listene, er morselskapet, Medisinske løsninger (som ble vist på BluePipes’ 2020-liste over beste reisesykepleiebyråer ), gjør. Generelt får Aureus Medical Group positive anmeldelser, men det er verdt å påpeke at flere Indeed- og Glassdoor-anmeldelser rapporterer om kommunikasjonsproblemer og mangel på støtte fra rekrutterere.

Sykepleiere som er interessert i Aureus Medical Group bør sørge for at de er koblet til en rekrutterer som passer godt for deres behov. For de som er interessert i å jobbe med Aureus Medical Group, kan du komme i gang med e-post til sykepleieavdelingen . I den første e-posten din, beskriv hvilken type forhold du ønsker med rekruttereren din, og spør om det er mulig å snakke med mer enn én rekrutterer før du forplikter deg.

Best for fordeler : RN nettverk


RN nettverk

RN nettverk

Få et tilbud

Hvorfor vi valgte det: RN Network tilbyr en robust pakke med dag-1-fordeler, og gir reisesykepleiere de samme pakkealternativene som selskapets bedriftsansatte.

Hva vi liker
 • Sykepleiere kan tilpasse kompensasjonspakker basert på behov og prioriteringer

 • Omfattende boligstøtte og plassering som er dyre- og familievennlig

 • Enkel, intuitiv online jobbsøkingsplattform

Hva vi ikke liker
 • Noen anmeldelser indikerer at kompensasjonen ikke er like høy som andre byråer

 • Ikke alle rekrutterere tilbyr den beste støtten

fordeler bør være top-of-mind for alle reisesykepleiere, med tanke på det faktum at reisesykepleiere rykker opp livet for sine kontrakter. RN Network mener det også.

RN Network lar reisesykepleiere fullstendig tilpasse lønns- og fordelspakken, selv om kompensasjonen avhenger av geografisk plassering, kvalifikasjoner og konsertdetaljer. RN Network reisesykepleiere vil glede seg over reiserefusjon, 401(k) bidrag, henvisningsbonuser, sjenerøs overtidsbetaling og fullføringsbonuser.

I tillegg tilbyr RN Network helse-, tann- og synsforsikring på dag én, samt legitimasjonsassistanse, gratis videreutdanningskurs, livsforsikring og tilgang til 24/7 telehelseplattformen. Teladoc for personlige helsebehov.

Sykepleiere i RN Network kan velge å bruke byråets boligconcierge-tjeneste eller bruke boligstipend for å finne sine egne boformer. Dette byrået bruker RN-er og LPN-er. Med rangeringer over fire stjerner på flere plattformer, er RN Network også kjent for raskt å hjelpe reisesykepleiere med å finne ideelle kontrakter og boliger.

Beste støtte for sykepleiere : FlexCare Medical Staffing


FlexCare Medical Staffing

FlexCare Medical Staffing

Få et tilbud

Hvorfor vi valgte det: FlexCares merittliste med eksepsjonelle anmeldelser og betegnelser gjør dette byrået til en klar favoritt blant reisesykepleiere rundt om i landet.

Hva vi liker
 • Vekt på ett kontaktpunkt for sykepleiere

 • Enestående merittliste med gunstige anmeldelser og beste betegnelser

 • $1000 henvisningsbonusprogram under mangel

Hva vi ikke liker
 • Må registreres på byråets nettside for tilgang til informasjon om lønnssats og tilpassede jobbvarsler

 • Garanterer ikke lav folketelling

Reisesykepleiere fortjener eksepsjonell støtte og veiledning fra byrået de velger å jobbe med, og det kan sykepleiere forvente av FlexCare Staffing. Dette reisesykepleiebyrået er stolt av sitt S1NGLEPOINT-oppdrag, som har som mål å gi hver reisesykepleier et enkelt kontaktpunkt som kan håndtere alt fra kompensasjon til reise til losji.

FlexCare har også én ting som mange andre reisesykepleiebyråer ikke har: Forhåndskontraktstilgang til lønnsområder og kontraktsdetaljer med Premier Traveler Access-programmet. Potensielle sykepleiere kan se estimert kompensasjon for spillejobber uten å bli viklet inn i rekrutteringsprosessen – alt de trenger å gjøre er å opprette en konto på nettet.

I tillegg til konkurransedyktig lønn , FlexCare reisesykepleiere mottar henvisningsbonuser og standardfordeler, inkludert helse-, syns- og tannforsikring, samt bolighjelp og lisensrefusjon.

FlexCare Medical Staffing har høstet positiv anerkjennelse på tvers av flere reisesykepleienettsteder, inkludert BluePipes , Reise sykepleie sentral , og Hypodermic på motorveier .

Best for kriseoppdrag : Aya Healthcare


Aya Healthcare

Aya Healthcare

Få et tilbud

Hvorfor vi valgte det: Aya Healthcare er et av de største reisebyråene for helsepersonell i USA. I tillegg til midlertidige oppdrag, tilbyr Aya også faste plasseringer og vanskelige fordeler.

Hva vi liker
 • Eksepsjonell ytelsespakke, inkludert sykepenger

 • Sysselsetter alle sykepleierspesialiteter, samt alliert helsepersonell og leger

 • Tilbyr en fremtidig reisesykepleierstipend for sykepleierstudenter

Hva vi ikke liker
 • Stor byråstørrelse kan få deg til å føle deg som bare et tall

 • Noen anmeldelser rapporterer innledende hikke og mangel på kommunikasjon under rekruttering

Aya Healthcare er et av de største reisesykepleiebyråene i USA og tilbyr plasseringer for alle spesialiteter i alle deler av USA, inkludert krise- og katastrofeberedskapsområder.

Sykepleiere som ser spesifikt etter kriseoppdrag kan enkelt bla gjennom ledige jobber og se lønnsintervaller ved å opprette en konto på nettet. Aya Healthcare sysselsetter RN-er, LPN-er og CNA-er, i tillegg til sykepleierledere, personellomsorgspersonell og fagfolk i klinisk støtte.

I tillegg til den enorme databasen med stillingsannonser, tilbyr Aya Healthcare alt potensielle reisesykepleiere bør se etter. Byrået tilbyr kjæledyrvennlige bedriftsboliger eller boligstipend; medisinsk, livs-, tann- og synsforsikring; 401(k) treff; fremskyndet lisens; og nøye avstemte oppdrag for å sikre at sykepleiere ender opp med kontrakter som passer best for deres mål og behov.

Som alle andre reisesykepleiebyråer, avhenger betaling hos Aya Healthcare av beliggenhet, kvalifikasjoner og kontraktsdetaljer som spesialitet og timer. Men sykepleiere kan være trygge på at de vil bli tatt godt vare på, takket være byråets mange utmerkelser og priser, inkludert Felleskommisjonens gullstempel .

Best for videreutdanning : Reise sykepleier over hele Amerika


Reise sykepleier over hele Amerika

Reise sykepleier over hele Amerika

Få et tilbud

Hvorfor vi valgte det: Et robust videreutdanningsprogram gjør Travel Nurse Across America til et fenomenalt alternativ for sykepleiere som ønsker å videreutdanne seg og få lisens mens de reiser og jobber.

Hva vi liker
 • Tilbyr etterutdanningskurs i eget tempo

 • Tilbyr RN til BSN-undervisningsrefusjon og BSN-stipend

 • Ukentlig lønn og konkurransedyktige priser

Hva vi ikke liker
 • Støtte for hele teamet versus en-til-en rekruttererstøtte

 • Store byråstørrelser kan føles nedstøtende eller ikke støttende for sykepleiere som liker tett sammensveisede selskaper

For reisesykepleiere som ønsker å videreutdanne seg ved å ta en Bachelor of Science in Nursing (BSN) eller for de som bare leter etter en enkel måte å tjene studiepoeng på, er Travel Nurse Across America (TNAA) byrået å velge.

TNAA samarbeider med Aspen University for å tilby et BSN-program som sykepleiere kan fullføre på så lite som 12 måneder. Ved fullføring gir TNAA full refusjon for undervisning. Bare husk at du må jobbe med TNAA gjennom hele BSN-programmet ditt og fortsette å jobbe med TNAA i minst ett 13-ukers oppdrag til for å motta refusjon. TNAA tilbyr også videreutdanningskurs i eget tempo og BSN-stipend.

Interessant nok tar TNAA en full-team-tilnærming kontra enkeltpunkts-tilnærmingen de fleste andre reisesykepleiebyråer bruker. Dette betyr at potensielle sykepleiere kan kommunisere med byråansatte i en rekke avdelinger, fra bolig til skatt.

TNAA tilbyr karriereveiledning for reisesykepleiere, så vel som andre fordeler som helseforsikring, fremskyndet enkeltstatslisens, dag én betalt sykefravær, 401 (k) bidrag, reiserefusjon og garantert lønn selv i lave folketellingssituasjoner.

endelig dom

Hvert reisesykepleiebyrå på denne listen kan skryte av sjenerøs lønn, en robust fordelspakke og stort sett gunstige anmeldelser på nett. Til syvende og sist er det beste sykepleiebyrået forskjellig for hver reisende sykepleier. Sykepleiere kan velge et reisesykepleiebyrå basert på kontraktsplasseringer, kompensasjon, bolig, fordeler, kontraktslengde eller en rekke andre faktorer.

Potensielle reisesykepleiere bør definitivt shoppe rundt og komme i kontakt med rekrutterere fra flere byråer for å sikre at de ender opp med best mulig kontrakt og oppdrag.

Sammenlign leverandører

Beste reisesykepleiebyråer
Reisesykepleiebyrå Hvorfor vi valgte det Unik funksjon
Triage bemanning Best sammenlagt Vekt på jobbtransparens
Aureus Medical Group Best for nye sykepleiere Robust studentoppsøkende program
RN nettverk Best for fordeler 24/7 tilgang til telehelseleverandører
FlexCare Medical Staffing Beste støtte for sykepleiere Premier Traveler Access-program
Aya Healthcare Best for kriseoppdrag Fremtidig reisesykepleierstipend
Reise sykepleie over hele Amerika Best for videreutdanning RN til BSN skolepenger refusjon

Vanlige spørsmål

Hva er reisesykepleiebyråer?

Reisesykepleiebyrå gir jobbmuligheter til sykepleiere som ønsker å jobbe og reise. De fleste reisesykepleiebyråer har ledige stillinger over hele landet, selv om noen spesialiserer seg i visse regioner (som Midtvesten eller Nordøst) og noen begrenser plasseringer til krise- eller katastrofeområder. Reisesykepleiebyråer hjelper sykepleiere med å finne kortsiktige jobboppdrag som strekker seg fra så lite som noen få uker til flere måneder. Rekrutterere bistår med bolig, kompensasjon og fordeler.

Trenger du en BSN for å jobbe som reisende sykepleier?

De fleste reisesykepleiebyråer krever ikke at sykepleiere har en BSN (Bachelor of Science in Nursing). Mens en BSN ofte regnes som gullstandarden for sykepleieutdanning, har de fleste reisesykepleiebyråer også mange muligheter for sertifiserte sykepleiere (CNA), lisensierte praktiske sykepleiere (LPN) og registrerte sykepleiere (RN).

Hvor mye penger tjener sykepleiere på reise?

Fordi reisesykepleiere ofte er plassert på arbeidsplasser der det er mangel på sykepleiere eller i kriseberedskapsområder, kan reisesykepleiere tjene mer penger enn en heltidssykepleier på fast sted.

Din eksakte kompensasjon avhenger av flere faktorer, inkludert utdanningsnivå, lisenser, klinisk erfaring, beliggenhet og byrået du velger å jobbe med. De fleste reisesykepleiere får dekket etterutdanning og reiseutgifter, og de får også bostøtte i form av bofast losji eller stipend. Mellom grunnlønn, refusjoner og stipend kan du forvente å leve sunt som reisende sykepleier.

Hva er fordelene med å jobbe med et reisesykepleiebyrå?

Flertallet av reisesykepleiebyråene gir samme eller lignende ytelser som fulltids sykepleierjobber. Reisesykepleiere bør spørre om tann-, syn- og helseforsikring, samt 401(k) og IRA-alternativer. Sykepenger, henvisningsbonus og overtidsbetaling er andre vanlige reisesykepleiefordeler.

I tillegg til tradisjonelle jobbgoder får også reisesykepleiere se landet. Mange reisesykepleiere nevner dette som den primære fordelen med jobben deres. Reisesykepleiere har stor fleksibilitet i jobbplassering og kan be om spesifikke oppdrag på steder de ønsker å reise til.

Hvorfor bør (eller burde ikke) jeg jobbe som en reisende sykepleier?

De fleste reisesykepleiere velger sitt yrke på grunn av deres kombinerte lidenskaper for sykepleie og reise. De beste reisesykepleierne vil:

 • Elsker å ta nye utfordringer og lære nye ting
 • Kunne ta imot tilbakemeldinger og konstruktiv kritikk
 • Har stor tilpasningsevne på arbeidsplassen
 • Har en lidenskap for generell sykepleie og spesialsykepleie
 • Elsker å reise og oppleve nye steder og natur
 • Kunne åpent og trygt spørre om kompensasjon, fordeler, bolig og oppdragsdetaljer, og være villig til å forhandle for å sikre at de får best mulig oppdrag for dem

Generelt er reisesykepleie lettest for sykepleiere som ikke har barn, kjæledyr eller andre omsorgsoppgaver som hindrer dem i å rykke opp med rot og flytte. Reisesykepleie med barn er gjennomførbart, men du kan oppleve at du står overfor begrensede oppdrag og boligmuligheter.

Totalt sett er reisesykepleie virkelig en perfekt mulighet for sykepleiere som elsker å lære nye ting, se nye steder og jobbe gjennom utfordringer.

Metodikk

Vi kompilerte denne vurderingslisten ved å bruke en grundig forskningsprosess som inkluderer gransking av selskaper basert på selskapets historie, struktur og størrelse, sammen med fordeler, ansettelsesprosess og andre fordeler som refusjon av undervisning.

Vi så også til sykepleieindustrispesifikke nettsteder, inkludert BluePipes, Travel Nursing Central, Highway Hypodermics, Nurse Journal, Gypsy Nurse, Nurse.org og Travelnursing.com for å se etter byråanmeldelser, dekning og statistikk. Vi brukte også anmeldelser fra reisesykepleiere på jobbsøkesider som Glassdoor, ZipRecruiter og Indeed, og vi var i stand til å begrense listen til reisesykepleiebyråer med et flertall av positive anmeldelser og enestående tilbakemeldinger.

Til slutt samhandlet vår skribent med kundestøtte fra individuelle byråer og laget nettkontoer der det var nødvendig for å få en oversikt over hvordan rekrutteringsprosessen er for hvert reisesykepleiebyrå som vises her.

Artikkelkilder

 1. Glassdør. ' Triage Staffing Anmeldelser | Glassdør .' Åpnet 1. januar 2022.