Karriereveier

Bøker du trenger for privat pilotopplæring

Er du klar til å starte reisen mot å bli en privat pilot ? Enten du er klar til å begynne din privat pilotopplæring , eller du bare lurer på hva slags kunnskap som kreves for å oppnå en privat pilotsertifikat , kan du begynne her. Dette er en liste over bøker og referansemateriale du trenger for din private pilotflygetrening. Det er ikke en uttømmende liste - det er andre bøker du også trenger, som pilotens driftshåndbok for flyet ditt, samt diagrammer og referansemateriale spesifikt for ditt eget flytrening . Men generelt sett er bøkene på listen nedenfor veldig ofte sett i privat pilot bakkeskoleklasser og mange, mange flyinstruktører vil kreve at du kjøper disse for din private pilotopplæring.

FAR/SIKTE

Private pilotbøker

The Balance / Sarina Houston

Federal Aviation Regulations/Aeronautical Information Manual, kjent for piloter som FAR/AIM, er hovedpilotboken. Det er helt avgjørende å være kjent med regelverket, og du vil bli pålagt å huske mange av de føderale luftfartsforskriftene, så denne boken er et must-ha. EN digital kopi av FAR-ene er tilgjengelig på FAAs nettsted, men du vil kanskje fortsatt ha en papirkopi - mange instruktører og sensorer vil forvente at du er kjent med den.

Privat pilot manual

Det kan være lurt å ta kontakt med din fremtidige instruktør for å se hvilken bok han eller hun foretrekker, men hvis du bare ikke kan vente med å komme i gang, har Jeppesen en flott bok som heter Guidet flyoppdagelse, privatpilot .

Pensum eller opplæringsveiledning

Instruktøren din vil vanligvis gi deg en treningsoversikt eller en slags pensum. Hvis ikke, kan du bruke en av de mange generiske pensumplanene på markedet. Hvis instruktøren din ikke har nevnt det, sørg for å spørre hvordan han eller hun har tenkt å spore fremgangen din og evaluere hvordan du lærer. Det er ikke noe mer frustrerende enn å ikke vite hvor du står. Mange instruktører bruker Jeppesen Private Pilot Syllabus, men det er andre der ute. Denne er god og kan tilpasses enten del 61 eller del 141 trening.

Værbok

Du trenger en værbok eller to for å lære 'kodene' som brukes i flyvær. I disse dager kan mye av det oversettes for den ukjente piloten, men tro meg, du kommer til å bruke denne mye, spesielt når du begynner å fly langrennsflyvninger og får tolke alle de irriterende værmeldingene fylt med kode på egen hånd. Til slutt vil du komme til det punktet hvor du ikke trenger å referere det mye, men selv erfarne piloter ser en ukjent værmelding fra tid til annen. Denne fra Gleim er et bra sted å starte: Luftfartsvær og værtjenester .

FAA Knowledge Test Guide / Spørsmålsbank

Dette er en stor bok med spørsmål og svar som vil forberede deg fullt ut til FAA kunnskapseksamen. Det er et must-have. Noen av disse kunnskapseksamensspørsmålene er vanskelige. For ikke å nevne, hvis du ikke drar nytte av å lære alle testspørsmålene og svarene når de er tilgjengelige for deg, kan instruktøren din stille spørsmål ved IQen din uansett.

FAA Muntlig eksamensveiledning

Den muntlige eksamensveiledningen er også en stor bok med spørsmål og svar, som vil hjelpe deg med å forberede deg til FAAs muntlige eksamen på slutten av kurset. For ikke å forveksle med kunnskapseksamen, er den muntlige eksamen en del av sjekkturen der sensoren vil stille deg mange spørsmål. Noen av dem er enkle svar på ett ord, men de fleste av dem krever litt ettertanke eller forklaring. Denne boken tilbyr en mengde spørsmål og svar som ofte sees på den muntlige eksamensdelen av sjekkturen. Vel verdt noen få dollar med investering.

FAAs praktiske teststandarder

Practical Test Standards (PTS) skisserer nøyaktig hva du er ansvarlig for å vite og hva instruktøren din er ansvarlig for å undervise. Den forklarer nøyaktig hva du vil bli evaluert på under FAA muntlige og praktiske eksamener og fungerer som en god retningslinje for å studere. Uten denne boken vil du være i mørket om hva som kreves av deg på den siste sjekkturen. Den tar deg gjennom ansvaret til både deg og eksaminatoren din for et vellykket resultat av sjekkturen.