Amerikanske Militære Karrierer

Kan ikke-USA Borgere Bli med i USAs militære?

Medlemmer av Forsvaret blir statsborgere

•••

Corbis / Getty ImagesHvert år, mer enn 8000 grønne kort-innehavere, men som er ikke-amerikanske statsborgere slutter seg til militæret . Imidlertid kan noen politiske endringer nylig forstyrre muligheten for enkelte innbyggere, men ikke-amerikanske statsborgere, til å bli med i militæret, selv i et begrenset ( ingen sikkerhetsklarering ) kapasitet.

MAVNI-program - Militære tiltredelser avgjørende for nasjonal interesse, eller MAVNI , gjør det mulig for ikke-borgere å bli med i militæret med slike ferdigheter som tolker, viss kulturell kunnskap og til og med medisinsk fagpersonell. Imidlertid ble programmet suspendert i 2014, og den nåværende administrasjonen ser etter å kansellere programmet helt.

DACA-program - Foreløpig kan Deferred Action for Childhood Arrivals (DACA) møte en ny realitet i den nåværende administrasjonen og kan bli gjenstand for deportasjon versus å ha evnen til å jobbe eller delta på avanserte utdanningsmuligheter. Kongressen kan imidlertid endre retning og gi DACA-grupper muligheten til å tjene i militæret.

Veien til statsborgerskap?

Det er stor interesse fra hele verden fra utlendinger som ønsker å tjene i USAs militær. Ofte vet de at det kan være en vei til statsborgerskap, men ikke alltid. De to involverte grenene av regjeringen - Department of Defense og Department of Homeland Security - jobber ikke sammen for å naturalisere innbyggere. Det er samme prosess for alle innehavere av det grønne kortet. Imidlertid kan militære medlemmer ha en fremskyndet prosess.

Det er noen trinn for å være kvalifisert for militærtjeneste som ikke-statsborger. Her er et ofte stilt spørsmål om emnet:

Kan et ikke-USA Borger Bli med i USAs militære?

Ja. En ikke-statsborger kan verve seg til militæret. Imidlertid forbyr føderal lov ikke-borgere å bli kommisjon eller politibetjenter .

For at en ikke-statsborger skal verve seg til militæret, må de først være en lovlig immigrant (med grønt kort), permanent bosatt i USA.

Det grønne kortet er slang for Permanent Resident Card og har en spennvidde på 10 år før det må fornyes. Kortet er utstedt av statsborgerskaps- og immigrasjonstjenestene ved Department of Homeland Security og inneholder et bilde og fingeravtrykk. For mange år siden var det grønne kortet grønt, men i dag ser det omtrent ut som et førerkort.

Sikkerhetsklareringsproblemer

Føderal lov forbyr å gi en sikkerhetsklarering til ikke-statsborgere. Når du mottar det grønne kortet ditt, kan du gå til den amerikanske militære rekruttereren for tjenestegrenen du ønsker. Men før du er statsborger får du ikke sikkerhetsklarering, så din evne til å tjene i stillinger med høyere ansvar vil bli nektet. Jobber innen etterretning, atomkraft eller Spesielle Ops er begrenset, men nødvendige lingvister kan fortsatt bistå militæret på disse feltene som oversettere. Men å faktisk bli, for eksempel, en Navy SEAL eller EOD-spesialist, er begrenset til kun innbyggere.Når du blir statsborger, kan du bli med i disse gruppene og få sikkerhetsgodkjenning akkurat som amerikanske militærmedlemmer.

'akselerert' prosess til statsborgerskap

Det er nyere historie innen det amerikanske militæret for å tillate militærmedlemmer fra fremmede land å ha en akselerert vei til statsborgerskap. Dette er litt sant, men tiden for å bli statsborger skyldes i stor grad Homeland Security Department og deres evner.

Militæret kan og vil ikke bistå i immigrasjonsprosessen. Man må immigrere først ved å bruke vanlige immigrasjonskvoter og prosedyrer, og – når de har etablert en adresse i USA – kan de finne et rekrutteringskontor og søke verving .

I 1990, i de første dagene av Gulf War One, ble president George H.W. Bush signerte en utøvende ordre som tillot ethvert militærmedlem (aktiv tjeneste, reserver eller nasjonalgarde) å søke om statsborgerskap, uten krav om bosted. Dette sparer det militære medlemmet for fem år på den sivile søkeren om statsborgerskap, så når du hører militæret hjelpe deg med å fremskynde prosessen, er dette hva det betyr.

Siden 3. juli 2002, under spesielle bestemmelser i seksjon 329 av INA, undertegnet president Bush en executive order som gir alle ikke-borgere som har tjent hederlig tjeneste i USAs væpnede styrker på eller etter 11. september 2001, til umiddelbart å søke om statsborgerskap . Denne ordren dekker også veteraner fra visse utpekte tidligere kriger og konflikter. Autorisasjonen vil forbli i kraft til en dato angitt av en fremtidig presidentordre.

Mer informasjon om amerikansk statsborgerskap og immigrasjonstjenester

Spesielle bestemmelser i immigrasjons- og statsborgerloven (INA) sier: U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS) kan fremskynde søknads- og naturaliseringsprosessen for nåværende medlemmer av de amerikanske væpnede styrker og nylig utskrevet tjenestemedlemmer. Kvalifisert militærtjeneste inkluderer tjeneste i hæren, marinen, luftvåpenet, marinekorpset, kystvakten og nasjonalgarden. I tillegg kan ektefeller til medlemmer av de amerikanske væpnede styrkene som er eller vil bli utplassert, være kvalifisert for fremskyndet naturalisering.Andre bestemmelser i loven åpner også for at enkelte ektefeller kan gjennomføre naturaliseringsprosessen i utlandet.