Kategori: Karriere Planlegging

Hva er en aktuar? Lær om dette yrket. Få en stillingsbeskrivelse og finn ut om utdanningskrav, inntjening og jobbutsikter.
Profesjonell suksess er viktig for de fleste av oss. Du vil i det minste like å gå på jobb hver dag. Disse 11 tipsene kan hjelpe deg å oppnå karrieresuksess.
Landbruksingeniører jobber for å forbedre jordbruket. De bruker teknologi for å forbedre maskineri og miljøspørsmål. Lær mer om å bli landbruksingeniør.
En animatør lager en omfattende serie bilder som danner animasjonen som sees i filmer, reklamefilmer og videospill. Lær om å jobbe i dette feltet.
Antropologer studerer menneskers opprinnelse, utvikling og atferd. Lær om antropologers utdanning, ferdigheter, lønn og mer.
En arkeolog graver ut, gjenoppretter og analyserer historiske gjenstander. Lær om arkeologers utdanning, ferdigheter, lønn og mer.
I et atferdsintervju blir jobbkandidater bedt om å gi eksempler på hvordan de har håndtert arbeidsrelaterte situasjoner. Lær om disse intervjuene og hvordan du forbereder deg.
Lærlingeplasser tilbyr opplæring på jobben, lønnsslipp og faglig legitimasjon. Her er hvordan du får en læreplass, og noen av de best betalte programmene.
Skuespillerbyråer representerer skuespillere og skuespillerinner og hjelper dem med å sikre arbeid i serier og filmer. Vi vurderer de beste skuespillerbyråene basert på omdømme, kundeliste, spesialiteter og mer.