Amerikanske Militære Karrierer

Karriereprofil: Army Rotary Wing Aviator

Fly hærhelikoptre etter å ha deltatt på treningsprogrammet

Denne illustrasjonen viser en dag i livet til en flyver med roterende vinge fra hæren inkludert

Chloe Giroux BalansenI hæren er Rotary Wing Aviators (helikopterpiloter) fortsatt offiserer, men ikke den bestilte varianten. De er Warrant Officers , militærets løsning for å lage offiserer av høyt trente tekniske eksperter uten å bekle dem med de samme kommandobyrdene og politikken som løytnanter og oppover står overfor. De fleste Warrant Officers i enhver tjenestegren er tidligere vervet, med omtrent et tiår med erfaring innen sitt ekspertisefelt, men Hæren gjør et unntak for luftfart.

Krav til Warrant Officer Flight Training Program

Warrant Officer Flight Training Program er åpent for amerikanske statsborgere på minst 18, men ikke eldre enn 33 år, som har bestått Forsvarets yrkeskompetansebatteri med en poengsum på minst 110 på den generelle tekniske delen av testen.

Potensielle flyers må også ta Flight Aptitude Selection Test og score minst 90. Og du må bestå passende fysisk undersøkelser og har ikke dårligere syn enn 20/50 (korrigeres til 20/20).

Hvis du blir akseptert, starter hæren deg inn Grunnleggende kamptrening (boot camp) som enhver annen vervet soldat. Etter boot camp kommer den seks uker lange Warrant Officer Candidate School (WOCS).

Hvis du allerede har lest om kommisjonærer , så er WOCS akkurat hva det høres ut som – en variant av offiserkandidatskolen skreddersydd spesielt for warrantoffiserer. Etter alt dette blir du offisielt forfremmet til Warrant Officer.

Til slutt drar splitter nye Warrant Officers til ti måneder med flytrening i Fort Rucker, Alabama. Som andre flytreningsprogrammer begynner alle med et enkelt grunnleggende fly - i dette tilfellet TH-67 Creek-helikopteret - som ikke brukes i aktiv tjeneste, men gir studentene et solid grunnlag i pilotering.

Etter hvert som de får erfaring, går pilotstudentene videre for å spesialisere seg i det spesifikke helikopteret de skal fly resten av karrieren.

Plikter og ansvar

Hærens helikopterpiloter flyr alle typer kamp- og støtteoppdrag under solen, inkludert de som ikke er under solen. (Å fly med nattsynsbriller høres morsomt ut til du har sett hvor desorienterende de er.)

De Hærens rekrutteringsside for forsvarsoffiser viser blant annet oppdrag i pilotens repertoar, rekognosering, sikkerhet, skyting, redning, luftangrep, levering av mine/bluss, intern/ekstern last og paradrop/rappellering.

Disse oppdragene kan også variere avhengig av pilotens flyspesialitet:

  • UH-60 Blackhawk utfører en rekke transportoppdrag for hæren, inkludert troppebevegelse og medisinske evakueringer.
  • AH-64 Apache er, i alle fall i mine øyne, helikopterekvivalenten til et jagerfly. Selv om de ikke er like raske som jetfly, selvfølgelig, er apacher små, lette, voldsomme beist som finnes for å støtte bakketroppene ved å regne kuler og bomber over fienden.
  • OH-58 Kiowa Warrior utfører rekognoseringsoppdrag.
  • CH-47 Chinook, med sine tvillingrotorer, har jobbet som troppetransport og løfter av tungt utstyr siden Vietnam-tiden.

Warrant Officer-piloter kan også ta sikkerhetsplikter som ikke er direkte relatert til flyging (som er gitt for alle i militæret). Men i motsetning til offiserer, forble de fokusert gjennom hele karrieren på å være ekspertpiloter, og ikke forfølge større kommandostillinger.

Det er ingen tur i parken, men Warrant Officer Flight Training Program er en bemerkelsesverdig mulighet til å dykke inn i en karriere som pilot og profesjonell soldat, spesielt for de som ikke kan vente på (eller ha råd til) en fireårig grad til begynne å skitne hendene deres.