Grunnleggende

En karriere som Secret Service Agent

Denne illustrasjonen beskriver en dag i livet til en hemmelig tjenesteagent som står ved en bil. Teksten lyder:

Maritsa Patrinos @ The Balance 2021/span>

God lønn, store fordeler. og fascinerende arbeid. Alle disse finner du med en karriere som USAs Secret Service-agent . The Secret Service er det fremste byrået for beskyttelsestjenester, og tilbyr sikkerhetstjenester og beskyttelse av æresmedlemmer til presidenten og visepresidenten i USA, så vel som høytstående utenlandske besøkende, fra statsministre til paver.

Selv om de sannsynligvis er mest kjent for sin viktige rolle i å beskytte lederen av den frie verden, spiller Secret Service-agenter en stor rolle i å sikre integriteten til nasjonens finansielle infrastruktur. Tidligere en del av det amerikanske finansdepartementet før de ble overført til innenriksdepartementet , etterforsker den amerikanske hemmelige tjenesten økonomisk kriminalitet, verdipapirsvindel og, kanskje mest kjent, falsk valuta.

Med så interessante og viktige doble roller i rettshåndhevelsesmiljøet, er det ikke rart at karrierer i hemmelig tjeneste vil være et populært valg for de av dere som leter etter arbeid i rettshåndhevelse . Hvis du er interessert i denne spennende karrieren, vil du vite hvordan du blir en hemmelig tjenesteagent.

Minimumskrav for Secret Service-agenter

Før du tenker på å fylle ut jobbsøknaden, bør du forsikre deg om at du oppfyller minimumskvalifikasjonene. Her er det du trenger for å få noen til å se på søknaden din:

Kandidater til stillingen som Secret Service-agent må:

  • Vær en amerikansk statsborger
  • Vær mellom 21 og 37 år gammel (med mindre du har tidligere tjeneste i en føderal sivil rettshåndhevelsesstilling dekket av spesielle lovhåndhevelses- eller brannmenns pensjoneringsbestemmelser, inkludert tidlig eller obligatorisk pensjonering eller du har veteranens preferanse)
  • Ha et nåværende, gyldig førerkort
  • Har 20/100 syn, korrigeres til 20/20
  • Har registrert deg hos det selektive tjenestesystemet eller har bevis på fritak

Husk, det er bare for å få søknaden din sett på. U.S. Secret Service er svært konkurransedyktig, og for å komme deg gjennom ansettelsesprosessen og inn i akademiet, må du være den best mulige kandidaten du kan være.

Hemmelige tjenesteagenters kvaliteter og legitimasjon

Hvis du oppfyller minimumskvalifikasjonene, er neste skritt å sørge for at du har legitimasjonen og kvalitetene til å konkurrere.

For å komme videre i ansettelsesprosessen, må du ha minst en bachelorgrad fra et akkreditert universitet og demonstrere 'overlegen akademisk prestasjon'. Secret Service forventer at du har oppnådd en GPA på 3.0 eller høyere, uteksaminert i den øverste tredjedelen av klassen din, eller har vært medlem av et nasjonalt akademisk utmerkelsessamfunn.

Hvis studieårene dine ikke var den lyseste tiden i den akademiske karrieren din, kan du fortsatt kvalifisere deg med minst 18 måneder med hovedfag, en mastergrad eller tidligere arbeidserfaring som er relevant for jobben du søker på. Relevant erfaring for en aspirerende agent for hemmelig tjeneste kan inkludere å jobbe som en detektiv eller etterforsker eller andre jobber der oppgaver involverte lignende etterforsknings- og rettshåndhevelsesarbeid.

Testing for Secret Service-agenter

Hvis du har legitimasjonen og kvalifikasjonene Secret Service ser etter; neste trinn er å ta en serie tester for å se om du har det som skal til for å få jobben gjort. Den første testen er Treasury Enforcement Agent Exam. Det er en grunnleggende ferdighetsprøve som måler leseforståelse, resonnement, matematiske ferdigheter og undersøkende evner. Du vil også delta i en rapportskrivingsvurdering for å måle skriveferdighetene dine.

I tillegg til de skriftlige eksamenene og vurderingene, må du forberede deg på en rekke muntlige intervjuer designet for å vurdere dine verbale kommunikasjonsevner og din evne og ønske om å lykkes i din karriere.

Krav til fysisk form for hemmelige tjenesteagenter

All lovhåndhevelseskarriere kan være fysisk krevende, men påkjenningene knyttet til særlig beskyttelse av verneverdighet krever at Secret Service-agenter er i utmerket form. Hvis målet ditt er å bli en Secret Service-agent, må du forberede deg på en vurdering av fysisk form og jobbe hardt for å komme i topp fysisk form.

Secret Service fysiske kondisjonstesten består av armhevinger, sit-ups, chin-ups og en løpetur på 1,5 mil. Du vil bli scoret basert på antall push-ups, sit-ups og chin-ups du kan slå ut og hvor raskt du klarer å fullføre løpeturen.

Det er aldri for tidlig å begynne å trene til den fysiske kondisjonstesten, så hvis dette er en karriere du er seriøs om å satse på, sjekk med legen din og kom i gang med en treningsrutine som involverer kardiovaskulære øvelser, løping og vekttrening.

Bakgrunnsundersøkelse for hemmelige tjenesteagenter

Personene som er ansvarlige for å beskytte presidenten må være av upåklagelig karakter og kunne kvalifisere seg for en topphemmelig klarering.

For å være sikker på at du er den beste personen for jobben, vil du gjennomgå en grundig og omfattende bakgrunnssjekk .

Secret Service-bakgrunnsundersøkelsen inkluderer en kriminell historiesjekk, kreditt- og finansiell statussjekk, verifisering av arbeidshistorikk og tidligere arbeidsgiverintervjuer. Hvis du har forfalt gjeld, misligholdte studielån, tidligere arrestasjoner eller tidligere narkotikabruk, kan du bli diskvalifisert fra ansettelsesprosessen.

En del av bakgrunnssjekken vil inkludere en polygraf eksamen . Under polygrafen er det viktigste å huske, for å være ærlig. Hvis polygraf undersøker oppdager bedrag, kan du være trygg på at du ikke får jobben. Det er ikke en garanti for at ærlighet vil få deg ansatt, men uærlighet vil ikke bli tolerert.

Medisinsk testing for hemmelige tjenesteagenter

For å være sikker på at du er frisk nok til jobben, vil Secret Service sette deg gjennom en fysisk undersøkelse. Leger vil blant annet sjekke synet og hørselen din, samt blodtrykket og hjertet ditt. Hensikten er å unngå å ansette noen som kan stå i fare for å bli skadet eller verre på jobben på grunn av dårlig helse. Hvis alt stemmer, vil du være et skritt nærmere akademiet.

Secret Service Academy

Hvis Secret Service etter den lange ansettelsesprosessen bestemmer at du er akkurat den typen person de leter etter, vil du bli sendt til akademiet. Secret Service-agenter gjennomgår en omfattende opplæringsprosess, som begynner med 17 uker med spesialagentopplæring ved Federal Law Enforcement Training Center i Glynco, Georgia.

Etter spesialopplæring av agenter sendes rekrutteringsagenter til Secret Services James J. Rowley Training Center utenfor Washington, D.C. Her vil du bli presset fysisk og mentalt mens du forbereder deg på de spesifikke pliktene knyttet til å jobbe som Secret Service Agent.

Å bli en Secret Service Agent

Det krever mye hardt arbeid og dedikasjon for å forberede deg på en karriere som Secret Service-agent, men belønningene er vel verdt det hvis du kan holde ut. Spesielle agenter kan bli kalt til å jobbe hvor som helst i verden, enten å gi beskyttelse til dignitærer eller etterforske økonomisk kriminalitet.

Lønn og ytelser

Som med de fleste andre spesialagentkarrierer , tilbyr den amerikanske hemmelige tjenesten svært konkurransedyktig lønn, gode helseforsikringsfordeler og, når det er på tide å henge opp, utmerkede pensjonsytelser. Spesialagentstillingen starter med en lønn på $49.016, med forfremmelsespotensial til $144.676. Lønnsområdet for uniformerte offiserer er $63.970 til $110.051 per år.

Slik søker du

For vurdering for en jobb i Secret Service, gjennomgå informasjonen du må starte søknadsprosessen og søke på nettet.

Hvis du er villig til å legge ned det arbeidet som kreves for å bli en Secret Service-agent, kan du snart finne ut at det er den perfekte kriminologikarrieren for deg.

Artikkelkilder

  1. Hemmelige tjenestekarrierer. ' Jobben til en spesialagent . Åpnet 21. januar 2021.

  2. USAJOBS.gov. ' Kriminaletterforsker .' Åpnet 21. januar 2021.

  3. USAJOBS.gov. ' Offiser (uniformert avdeling) .' Åpnet 21. januar 2021.