Amerikanske Militære Karrierer

Mobiltelefonbruk i hærens grunnopplæring

Når og hvordan du kan bruke mobilenheten din

Bildet viser tre personer i khaki t-skjorter, hundemerker og militærbukser som alle hilser. Teksten lyder:

Bilde av Chloe Giroux The Balance 2019

Rekrutter er ikke lenger pålagt å legge bak seg det som har blitt en standard del av livet for de fleste voksne under Hærens grunnleggende militær trening , men disse boot camp-bundne soldatene er fortsatt ikke i stand til å bruke mobiltelefonene sine på samme måte som de gjorde som sivile. Hærens mobiltelefonpolicy for rekrutter er ganske tøff.

Endringer rekrutter kan forvente i daglig mobiltelefonbruk inkluderer de fleste trene platonger tillater kun taleanrop, ingen tekst-, video- eller fotoutveksling, og du vil ikke få lov til å ha telefonen med deg til enhver tid slik du gjorde i det sivile liv.

Før du drar til boot camp, slett alle fotografier eller videoer som kan anses som utuktige eller pornografiske. Mobiltelefonen din kan bli inspisert under den første orienteringen, og du kan bli bedt om å signere en forsikringsavtale.

Sersjanter dikterer mobiltelefonbruk

Historisk sett tillot standard hærens grunnleggende treningsregler for velpresterende platoner å bli belønnet med telefonsamtaler hjem på søndager. For å dra nytte av dette, må rekrutter stå i kø ved betalingstelefoner og ringe med et telekort eller ringe collect. Telefonsamtaler var generelt begrenset til bare noen få minutter for å sikre at alle i troppen hadde en sjanse til å ringe.

Rekrutter i mange av hærens grunnopplæringslagonger har nå lov til å bruke personlige mobiltelefoner til å ringe venner og familier, sende tekstmeldinger og oppdatere statusen på sosiale medier. I henhold til den nye policyen holdes mobiltelefoner av drillsersjant (DS) og returnert til rekrutter for en periode hver søndag hvis DS føler at peletonen har fortjent privilegiet. Selvsagt har rekrutter som ikke har mobiltelefon fortsatt lov til å bruke de gamle betalingstelefonene, men tiden til å ringe er fortsatt begrenset for alle rekrutter, uansett metode, til mellom 10 og 30 minutter.

Utviklingspolitikk for kommunikasjon fra grunnleggende militærtrening

En av grunnene til at militæret er så vellykket, er deres vilje til å dra full nytte av ny teknologi. De fleste voksne medlemmer av samfunnet vårt bærer i disse dager en mobiltelefon, og militære rekrutter etter grunnleggende øvelse er generelt intet unntak. Som et resultat er tilfeller av militære medlemmer i Irak og Afghanistan som bruker personlige mobiltelefoner for å videreformidle viktig militær informasjon til sine kommandoer når konvensjonelle militære kommunikasjonsmidler mislyktes, noe vanlige og har høyst sannsynlig reddet liv.

Andre militære tjenester kan eller ikke tillate mobiltelefonbruk under sine grunnleggende treningsprogrammer. Ettersom kommunikasjonsmetoder utvikler seg, vil disse retningslinjene også utvikle seg.