Brev Og E-Poster

Kundehenvisning Eksempler på takkebrev og skrivetips

Takknemlighet og produktivitetskonsept: Takk på tastaturet

••• inthevisual / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Bedrifter kjører ofte på henvisninger. Hvis noen henviser en klient til deg, sørg for å sende dem et takkebrev for å fortelle dem hvor mye du verdsetter støtten.

Ikke bare er det høflig å anerkjenne deres hjelp, men det vil også oppmuntre dem til å henvise kunder til deg i fremtiden.

Hvis du sier takk for en jobbhenvisning, her er en takkebrev eksempel sammen med råd for sending.

Hva du skal inkludere i et takkebrev for henvisning

  • Vær spesifikk. Takkebrev betyr mer når de er personlige. Det betyr å inkludere så mye informasjon om denne spesielle interaksjonen som mulig. Ikke få mottakeren til å lure på om du skriver fra en mal. (Dette er spesielt viktig når du faktisk er skrive fra en mal .)
  • Hold det kort og enkelt. Less is more når det kommer til takkebrev av alle slag. Dette er spesielt tilfellet når det gjelder takkebrev sendt via e-post – nettlesere har korte oppmerksomhetsspenn og vil raskt søke etter hovedsaken. I alle fall er det ikke nødvendig å skrive et langt, komplisert notat - noen få avsnitt med ekte takk vil gjøre det.

Gjennomgå et eksempel på takkebrev for å sende til noen som henviste en klient til deg. Selv om dette notatet gir rabatt, er det ikke avgjørende. Bare å uttrykke takknemlighet er tilstrekkelig.

Kundehenvisning takkebrevmal

Dette er et eksempel på et takkebrev med henvisning. Last ned malen for henvisnings takkebrev (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av et eksempel på et takkebrev med henvisning

@ Balansen 2020

Last ned Word-malen

Eksempler på takkebrev fra klienthenvisning

Her er en tekstversjon av takkebreveksemplet, sammen med en e-postversjon av en kundehenvisning takk.

Eksempel på takkebrev fra klienthenvisning

Antonia Montego
Hovedgaten 123
Anytown, CA 12345
555-555-5555
andrea.montego@email.com

24. august 2020

Harold Mann
Chief Web Officer
Internett-dataløsninger
123 Business Rd.
Business City, NY 54321

Kjære herr Mann,

Takk for at du henviste Joe Dalton til meg for webdesigntjenester. Dalton Agency er et prestisjefylt firma, og jeg setter virkelig pris på din tillit til mine evner. Som du vet, har deres tilstedeværelse på nettet vært svært begrenset frem til dette punktet, og Mr. Dalton har uttrykt interesse for å gjøre det til en mye viktigere del av virksomheten.

Jeg er spent på mulighetene og utfordringene han har gitt meg og er trygg på at han vil være fornøyd med arbeidet mitt.

Som takk vil jeg gjerne tilby deg en rabattert pakke for neste oppdatering av nettstedet ditt.

Hvis det er noe annet jeg kan gjøre for deg, vennligst gi meg beskjed.

Med vennlig hilsen,

Anthony Montego

Utvide

Takk-e-post for et eksempel på kundehenvisning

Emnefeltet: Takk for henvisningen

Kjære Dr. Peabody,

Takk for at du henviste oss til Joe Smith for skatteklargjøringstjenester.

Som du vet, er ABC Taxes et lite firma som er stolt av personlig service. Vi setter pris på din tillit til arbeidet vårt, og er glade for at du valgte å anbefale oss.

Ikke nøl med å gi oss beskjed hvis det er noe vi kan gjøre for deg mellom nå og skattedagen.

Beste,

Amanda B. Clay, CPA

Utvide

Tips for å sende et takkebrev for kundehenvisning

  • Jo før jo bedre. Generelt bør du sende takkebrev med 24 timer med det som inspirerte deg til å sende dem, enten det er en kundehenvisning eller en jobbintervju eller a profesjonell referanse . Å sende et notat med en gang understreker din takknemlighet, forsterker atferden du ønsker å se fra mottakeren, og belaster ikke hukommelsen din. Du tror kanskje du ikke vil glemme, men livet er travelt. Det er mer sannsynlig at du husker detaljene hvis du takker med en gang.
  • Se etter skrivefeil. Les e-posten eller notatet høyt, eller la en betrodd venn sjekke den før du sender den. Den beste personen til å gjøre dette for deg er noen som er flinke til å fange feil og vil bruke tid på å sørge for at du har alt riktig – inkludert og spesielt navnet på mottakeren. Omtrent den eneste måten et takkebrev kan skade deg på er hvis det inneholder en skrivefeil, og det er ekstra sant når feilen involverer mottakerens navn. Når du har skrevet en skrivefeil, er det nesten umulig å oppdage på egen hånd. Ikke ta risikoen; verve korrekturtjenestene til en venn med ørneøyne og sørg for at takkebrevet har ønsket effekt.

Flere eksempler på å skrive takkebrev

Du bør også lære hvordan du skriver et takkebrev, inkludert hvem du skal takke, hva du skal skrive og når du skal skrive et sysselsettingsrelatert takkebrev.

Du bør også sette deg inn i følgende typer bokstaver : Takk for et jobbintervju, takkebrev fra praksisplass, takk for informasjonsintervjuet, takk for hjelpen og en rekke andre eksempler på takkebrev fra intervjuer.