Amerikanske Militære Karrierer

Kystvaktens redningssvømmeropplæring

Dette er et av de tøffeste treningsprogrammene i det amerikanske militæret

Den amerikanske kystvaktens redningssvømmer henger fra et HH-60 Jayhawk-helikopter

•••

Matthew Belson/U.S. Kystvakten/Getty Images

Kystvaktens treningsskole for redningssvømmere har en av de høyeste studentnedgangen på noen spesialoperasjonsskole i militæret. Omtrent 75 til 100 studenter går gjennom 24 uker kystvakt Rescue Swimmer-skolen i Elizabeth City, North Carolina, og litt over halvparten av dem fullfører kurset vellykket.

Noen år har frafallet for dette programmet vært så høyt som 80 prosent. Og dette er fra en pool av kandidater av kystvaktpersonell som er kondisjonert for å kunne svømme godt. Det er definitivt ikke en jobb for sarte sjeler.

Krav til kystvaktens redningssvømmere

Redningssvømmere må ha fleksibilitet, styrke, utholdenhet og kunne fungere i 30 minutter i sterk sjø. Det er åpenbart langt og over det normale livredderkurset; du tråkker ikke bare vann, du forventes å kunne holde pusten og utføre utfordrende oppgaver.

Redningssvømmere må være i stand til å gi grunnleggende livsstøtte til den de måtte redde, selvfølgelig, og deres opplæring vil inkludere kurs i akuttmedisinsk opplæring (EMT). Men det er ikke standarden EMT opplæring ; det er for redninger som skal utføres i åpent hav under ekstreme forhold.

Standarder for kystvaktens redningssvømmere

Det påkrevde månedlige treningsopplegget inkluderer en 12-minutters crawlsvøm på 500 yards eller lenger, en 25-yards undervannssvømning og et 200-yards kompissleep. Disse er i tillegg til å utføre push-ups, sit-ups, pull-ups, chin-ups, akkurat som andre militære kondisjonstester.

Her er minimumskravene til kondisjon for hver kategori:

Trening Minimum standard

Armhevninger

femti
Situps 60
Pull-ups 5
Opp med Haga 5
500-yard svømmetur Fullført innen 12 minutter
25-yard undervannssvømming Gjenta 4 ganger
Buddy Tow 200 meter

Leksjoner for kystvaktens redningssvømmere

Den 137 sider lange operasjonsmanualen inkluderer leksjoner i åtte forskjellige vanndistribusjonsprosedyrer, 11 måter å nærme seg, bære og frigjøre en overlevende på, syv måter å frigjøre utstyr for flyers fra marinen og luftforsvaret og måter å løse ut tjenestenes forskjellige fallskjermer og ryggsekker.

Redningssvømmere må også ha ferdigheter til å gi grunnleggende pre-hospital livsstøtte til redde individer. Og som en del av opplæringen må kandidater fullføre et fire ukers akuttmedisinsk opplæringskurs ved Coast Guard EMT-skolen i Petaluma, California

Treningsregime for kystvaktens redningssvømmere

For å legge til enda mer press under trening, behandler instruktører kandidater med en drillsersjantstil. Men dette er kanskje den mest avgjørende delen av treningen; hvis disse kandidatene ikke tåler ekstreme forhold, vil det være vanskelig å redde noen i nød.

Kandidater som velges ut til skolen må først gjennom det som kalles flyverkurset. Det fire måneder lange kurset, som til tross for navnet ikke har noe med Luftforsvaret å gjøre, er med på å forberede kandidatene til det utmattende redningssvømmerkurset.

De første seks ukene av det fire måneder lange kurset er lastet med trening av redningssvømmer. Mens de går gjennom svømme- og klasseromsfasen av opplæringen, må kandidatene også delta på kurs for å lære om flyet de skal tjene på. Til slutt, før eksamen, må kandidater bestå en test som involverer flere redningsscenarier.