Følgebrev

Følgebrev eksempel med lønnskrav

Når og hvordan nevne kompensasjon i et følgebrev

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Denne illustrasjonen inneholder 4 viktige tips for å inkludere lønnskrav i følgebrevet, inkludert

Theresa Chiechi / The Balance

Å skrive et følgebrev er utfordrende nok, men noen arbeidsgivere kaster inn en ekstra komplikasjon: en forespørsel om lønnskrav .

Hvorfor ber bedrifter søkere om å oppgi prisen før de kaller dem inn til et jobbintervju? Det er en måte for arbeidsgivere å sikre at de ikke kaster bort tid på å intervjue kandidater hvis forventninger ikke passer med lønnsintervallet de har etablert for stillingen.

Hvis du er ukomfortabel med å diskutere penger, ikke bekymre deg. Det finnes måter å inkludere denne informasjonen i følgebrevet ditt uten å sette sjansene dine for å få jobb i fare.

Her er tips om når og hvordan du kan inkludere et lønnskrav i et følgebrev, samt et eksempel på et følgebrev som viser et lønnskrav. Se også nedenfor for flere eksempler på følgebrev, og tips for å sende et følgebrev og CV på e-post for å søke jobb.

Når skal du inkludere lønnskrav i et følgebrev

Hvis en jobbsøknad ikke krever at du inkluderer lønnsinformasjon (som f.eks lønnshistorie , et lønnskrav eller et lønnsområde), ikke gjør det. Hvis du ber om for høy lønn, kan det hende at arbeidsgiver ikke en gang ser på søknaden din. På den annen side, hvis du ber om for lav lønn, kan de tilby deg mindre enn du er verdt.

Men hvis stillingsannonsen eller søknaden sier at du må inkludere et lønnskrav, sørg for å gjøre det – så lenge du ikke bor på et sted hvor arbeidsgivere har forbud mot å be om denne informasjonen.

Det er viktig å følge instruksjonene og gi all informasjon arbeidsgiveren ber om. Ellers risikerer du å bli kastet ut av søknadspoolen.

Alternativer for å inkludere lønnskrav i et følgebrev

Hvis arbeidsgiveren har lov til å spørre og ikke gir spesifikke instruksjoner om hvordan de skal inkludere lønnskrav, har du noen alternativer å vurdere.

Inkluder et lønnsområde

En måte å inkludere lønnskrav i et følgebrev er å liste en lønnsområde . Dette gir deg og arbeidsgiver en viss fleksibilitet. Sørg for at lønnsområdet ditt er realistisk. Undersøk hva stillingen er verdt ved å bruke lønnsundersøkelser og lønnskalkulatorer .

Si at lønnskravene er omsettelige

Du kan også opplyse at lønnskravene dine er omsettelige basert på stillingen og den samlede kompensasjonspakken, inkludert fordeler . Det gir deg (og arbeidsgiveren) fleksibilitet under screeningsprosessen og vil slutte rom for å forhandle en rimelig lønn hvis du får et tilbud som er mindre enn du forventet.

Si at du er fleksibel

Uansett hva, sørg for at du legger vekt på at lønnskravene dine er fleksible. Dette vil bidra til å holde deg i gang og også gi deg valgmuligheter når du skal forhandle lønn senere.

Følgebrev eksempel med lønnskrav

Du kan bruke denne prøven som modell for å skrive et følgebrev med lønnskrav. Last ned malen (kompatibel med Google Docs og Word Online), eller les tekstversjonen nedenfor.

følgebrevprøve med lønnskrav Last ned Word-malen

Følgebreveksempel med lønnskrav (tekstversjon)

Belinda-søker
123 Main Street, Anytown, CA 12345
555-555-5555
belinda.applicant@email.com

1. september 2021

Marvin Lee
Chief Web Officer
ACME Web Doctor
Næringsvei 123
Business City, NY 54321

Kjære Mr. Lee:

Jeg skriver for å uttrykke min sterke interesse for Web Design Specialist-stillingen som er oppført på Indeed.

Jeg har erfaring med å designe forbrukerfokuserte helsebaserte nettsider. Mens mye av erfaringen min har vært i næringslivet, forstår jeg den sosiale verdien av den ideelle sektoren.

Mine ansvarsområder har inkludert design og utvikling av nettstedets redaksjonelle stemme og stil, og den daglige innholdsprogrammeringen og produksjonen av nettstedet. Jeg jobbet tett med helsepersonell og medisinske redaktører for å hjelpe dem med å gi best mulig informasjon til et forbrukerpublikum av pasienter og helsepersonell.

Erfaring har lært meg hvordan jeg bygger sterke relasjoner med alle avdelinger i en organisasjon. Jeg har evnen til å jobbe i team så vel som på tvers av team.

Jeg kan samarbeide med webingeniører for å løse tekniske problemer og implementere tekniske forbedringer, samarbeide med utviklingsavdelingen for å implementere design- og funksjonsforbedringer, og overvåke nettstedstatistikk og gjennomføre søkemotoroptimalisering.

Lønnskravet mitt er i området $70 000 - $80 000. Men lønnen min er omsettelig basert på den totale kompensasjonspakken.

Jeg ser frem til å høre fra deg. Takk for din omtanke.

Signatur (papirbrev)

Belinda Gomez

Utvide

Sende et følgebrev på e-post

Hvis du sender følgebrevet ditt via e-post , ta med navnet ditt og stillingstittel i emnefeltet av e-postmeldingen:

Emnefeltet: Jameis Smith - Webdesignspesialiststilling

Inkluder din kontaktinformasjon i e-postsignaturen din , og ikke oppgi arbeidsgiverens kontaktinformasjon øverst i meldingen. Start e-postmeldingen med hilsenen.

Sørg for å formater følgebrevet ditt på e-post som du ville gjort med enhver forretnings-e-post, med en hilsen og en profesjonell nærhet.

Se gjennom flere eksempler på følgebrev

Gjennomgå mer eksempler på følgebrev og gratis nedlastbare maler for en rekke karrierefelt og sysselsettingsnivåer, inkludert inngangs-, målrettede og e-postbrev for mange forskjellige yrker.