Menneskelige Ressurser

Utvikle insentivreiseprogrammer for arbeidsplassen din

De kan være en effektiv måte å motivere ansatte til å nå mål

Incentive reiseprogrammer belønner vellykkede ansatte og er også muligheter for teambygging.

•••

kali9/E+/Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Vil du nippe til kjølige drinker på en tropisk øy? Vil du ha opplevelsen enda mer hvis din ektefelle eller partner var ved siden av deg og din bedrift betalte for alt? Klart du ville. Incentiv reiseprogrammer er en belønningsinsentiv som de ansatte virkelig liker .

Når bedrifter belønner ansatte med reiser for å ha nådd et mål, er insentivreiseprogrammet øker både ansattes lojalitet og engasjement.

Hva er insentivreise?

Incentivreiser er en belønning for å oppnå et mål. For eksempel får hver selger som produserer $X verdi av salg en gratis tur til Karibia. Disse turene kan tilby ren moro eller kan kombinere noen firmaarrangementer sammen med den hyggelige ferien.

Ektefeller eller partnere inviteres vanligvis til å gjøre insentivreisen til en ferie i stedet for en ekstra arbeidsbegivenhet. Incentive reiseprogrammer finnes oftest innen salg, finansielle tjenester og forsikring.

Hvorfor arbeidsgivere bruker insentivreiser for å bli anerkjent av ansatte

Arbeidsgivere bruker insentivreiseprogrammer fordi virksomheten har opplevd en dramatisk økning i antall organisasjoner som bruker insentiver til å motivere og engasjere ansatte følelsesmessig for produktivitet og oppbevaring.

I 1996 brukte bare 26 prosent av virksomhetene insentiver til disse formålene. Fra 2016 var det tallet 83 prosent og reiste seg for å engasjere og beholde tusenårige ansatte . Hvert år amerikanske bedrifter bruke mer enn 14 milliarder dollar om ansattes incentiv-reiseprogrammer.

Kan Incentive Travel hjelpe deg med å nå mål bedre enn en bonus?

Alle sammen liker kontanter . Men en tur er et spesielt alternativ for ansatte. Det gir dem noe å se frem til; det er ikke bare en tilleggsbetaling på studielånene deres. Selvfølgelig foretrekker ikke alle ansatte en reise fremfor kontanter, men insentivreiser har fordeler fremfor kontantbonuser .

For eksempel, hvis du betaler ut kontantbonuser, kan du kunngjøre at de følgende 10 personene oppnådde målene sine og hver vil motta $2500. Denne kunngjøringen er ikke like offentlig som en pris som gir en reise.

Når de samme 10 ansatte drar til Karibia sammen, er de ute av kontoret, de er på sosiale medier og folk snakker. Insentivreisene som tilbys blir et fokuspunkt for personalet oppmuntre dem til å nå målene for det kommende året .

Generer diskusjon og interesse kan bidra til å motivere dine ansatte . Hver gang de ser bildene deres fra turen, håper de at de kan oppfylle kriteriene for neste tur.

Incentive reiseprogrammer er kraftige når det gjelder ansattes emosjonelle engasjement

En studie av Incentive Research Foundation (IRF). fant ut at å tappe det emosjonelle engasjementet til dine ansatte gjennom belønninger og insentiver er en effektiv måte for bedrifter å motivere sine ansatte. De påpeker at en av de beste måtene insentiver som incentivreiser er kraftfull til å motivere ansatte er at de ta tak i ansattes følelser ved å gi dem opplevelser.

Så alle ansatte vil hele tiden være klar over dette spesielle reiseincentivprogrammet. Kulturelt sett snakker ikke folk om penger, så når du deler ut en bonussjekk, kan mottakeren kanskje høre en gratulasjon eller to. Men seks måneder senere vil ingen si: Hei, husker du da du fikk bonusen på $2500 og betalte en ekstra utbetaling på studielånene dine? Det vil bare ikke skje. Penger, en gang brukt, blir raskt glemt .

Husk imidlertid at insentivreiser bør belønne ansatte over og over over eventuelle lovede provisjoner eller kontantbonuser .

Faktorer du bør vurdere når du bestemmer deg for å tilby incentive reiseprogrammer

Utform insentivreiseprogrammet rettferdig – sørg for at det oppfyller målene dine

Ta disse fem trinnene for å utforme et incentiv-reiseprogram som beviselig leverer målene.

  1. Knyt inntjenings- og utvelgelseskriteriene for betydelige forretningsmål .
  2. Klart og gi tilbakemelding konsekvent om fremgang til kvalifiserte ansatte.
  3. Design programmet med innspill fra ansatte om destinasjoner, tilstedeværelsen av seniorledere og aktiviteter inkludert.
  4. Gi en målbar kobling mellom ytelsen til de beste ansatte og de ytelsen til virksomheten din i forhold til målene . Måling og dokumentasjon er nøkkelen .
  5. Til slutt, finn måter å la dine overordnede ansatte samhandle med hverandre og med andre mindre vellykkede ansatte for å oppmuntre til delt kunnskap og kontinuerlig forbedring .

Virkningen av insentivreiseprogrammer på ektefeller og familier

For belønningsreiser bør du inkludere partnere. Du tror kanskje du sparer kostnader ved å si at bare ektefeller eller bare ektefeller og bor i partnere kan delta i insentivreiser. Men dette beseirer det du ønsker: at folk skal ha det bra og glede seg til å dra.

Hvis dette betyr at Jane tar med seg søsteren som partner, hvem bryr seg? Du bør ikke base Janes opptjente belønning på hennes sivilstatus når det kommer til pluss én.

Ta også i betraktning at ektefeller og partnere som ikke er invitert eller kan reise ikke vil se på belønningen din som positiv. «Du mener at du skal til Bahamas i tre dager mens jeg er hjemme med barna? Så, ta valget om å betale veien til en pluss en nøye.

Vurder å gi hjelp til barnevakt. Ikke alle ansatte har besteforeldre i nærheten som er ivrige etter å ta seg av barn. Du kan ha ansatte som ikke kan dra nytte av insentivreiser på grunn av barnepass. Dette er ikke bare et problem med alenemor. Alle med et barn kan oppleve mer stress enn det er verdt å reise over natten.

Husk ADA og ansattes preferanser når du tilbyr insentivreiseprogrammer

Når det kommer til reiser er Americans with Disabilities Act viktig. Hvis du arrangerer en skitur, for eksempel, kan det hende at Steve ikke kan stå på ski på grunn av hjerteproblemet, og John liker kanskje ikke å gå på ski. Sørg for å gjøre andre aktiviteter tilgjengelig. Du vil denne turen for å belønne ansatte . Og en belønning betyr at alle må ha det gøy.

Hvis en ansatt blir straffet eller utelatt på grunn av en fysisk eller psykisk funksjonshemming , står du i fare for et ADA-brudd. Du viser også dine ansatte at du ikke bryr seg om dem som individer . Sørg for at du tilbyr alternativer som passer dine ansatte.

Hva arbeidsgivere må gjøre hvis en ansatt ikke kan delta

Husk at dette er en belønning. Ikke straff en ansatt som ikke kan møte. Når gruppen din består av mer enn et par personer, er det ofte umulig å finne et tidspunkt hvor alle er tilgjengelige.

Tilby en kontantbonus til disse menneskene. Men fordi belønningene du håpet på biproduktet fra insentiv reiseprogram er teambygging med dine ansatte , kan du betale mindre enn den faktiske kontantverdien av reisen.

Målet med et insentivreiseprogram er å tilby en utmerket belønning for utover bidrag. Så sørg for at det er en flott opplevelse for alle som tjener den.