Karrierer

Disiplin og straff under luftvåpenets grunnopplæring

En militærtreningsinstruktør fra det amerikanske luftvåpenet som roper på en trainee. Orienteringen er ment å forberede de unge mennene og kvinnene mentalt på hva de kan forvente ved ankomst til Lackland Air Force Base for USAF Basic Military Training.

••• United States Air Force/Wikimedia CommonsI løpet av null uke Militære treningsinstruktører (T.I.s) vil forklare hva som skjer med de som ikke 'klipper det'. Rekrutter får alle små skjemaer (designet for å ha i brystlommen), kjærlig kjent som '341s.' Hvis du tuller opp betydelig, og din T.I. (eller en annen T.I.) tar deg på det, vil han/hun kreve at du gir ham/henne en 341. Å få for mange 341-er 'trukket' kan føre til at du blir resirkulert .

Prosessen med å bli resirkulert under trening

Hver treningsdag regnes som en spesifikk dag (dag én, dag to, dag tre osv.). La oss si at du ikke hacker den, og har fått flere 341-er trukket på dag 23 av treningen. Skvadronsjefen din (etter anbefaling fra din T.I.) kan 'resirkulere deg' ved å flytte deg til et fly som er på dag 5 (eller tidligere) av trening. Dette gir deg en sjanse til å 'lære på nytt' det du burde ha lært i utgangspunktet.

Å bli 'resirkulert' er den ultimate trusselen, og T.I.s bruker det ofte som et middel til å holde alle motiverte ('Jeg skal resirkulere deg så langt tilbake, du vil være på flukt til bestefaren din!'). Resirkulering er imidlertid ikke så lett som T.I. får det til å virke. T.I. må dokumentere atferden, vise dokumentasjon på at han/hun forsøkte å hjelpe rekrutten til å endre atferden, overbevise sjefene sine om at resirkulering er det beste alternativet, og så overbevise skvadronsjefen. En utdannet ved Air Force Basic Training sier det kort:

«Bare folk som blir resirkulert (av disiplinære årsaker) er de bonafide svindlerne. På flyturen visste vi omtrent hvem som ville forlate oss ganske raskt, og at det bare var spørsmål om tid. Det var bare én «resirkulerer» som forvirret flyet vårt, og til og med T.I. uttrykte minimal beklagelse. Jeg tror at ved å nevne denne godbiten, innpodet det litt mer tillit til folk som nettopp kommer inn.'

Mindre brudd

Mange mindre overtredelser korrigeres på stedet ved å 'slippe deg' for pushups. Regelverket begrenser antall pushups en T.I. kan få en rekrutt til å gjøre det (15 for menn, 5 for kvinner), men du kan bli 'droppet' opptil fem ganger, den ene etter den andre. I tillegg, hvis ingen ser på, kan en T.I. kan noen ganger 'ikke' høre tellingen din, og du kan ende opp med å gjøre mer enn de 'autoriserte' beløpene. En annen måte som T.I. kan få denne straffen til å virke verre enn det ser ut til å gjøre en 'sakte telling', noe som gjør at du holder deg i 'ned'-posisjon i lang tid.Uansett er det klokest å ikke være 'kaserneadvokat' og fortelle T.I. han kan ikke få deg til å gjøre det.

Kriminalomsorg

De med alvorlige holdningsproblemer kan få en Artikkel 15 (ikke-rettslig straff) med dommen om kriminalomsorg (CC). Hvis du synes vanlig grunntrening er dårlig, prøv 30 dager eller så i CC. Hvert eneste sekund av livet ditt er regimentert. Fartøysjefen din vil sannsynligvis fortelle deg at CC er et privilegium, men; som i det minste betyr det Luftstyrke har bestemt seg for å prøve å beholde deg. Etter at du har blitt 're-blued', vil du vanligvis gå inn på nytt på nøyaktig samme 'dag' du dro. Med andre ord, hvis du gikk inn i CC på dag 10 av treningen, vil du resirkulere til dag 10 eller så av treningen når du blir løslatt fra CC.