Menneskelige Ressurser

Oppdag de 8 måtene ledere kan oppmuntre til motivasjon på arbeidsplassen

Du kan bruke dette suksesstipset for motivasjon av ansatte til å motivere ansatte

Du kan lage en arbeidsplass der ansatte velger motivasjon.

•••

andresr /E+/Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Den viktigste brainstormen du noen gang vil oppleve om ansatte og motivasjon er å innse at du ikke kan skape motivasjon for folk. Uansett hvor mye du trenger og ønsker motiverte medarbeidere , du er ikke i stand til å fylle en ansatt med motivasjon. Som leder eller kollega, uansett hvor hardt du prøver, velger folk selv om de vil oppleve motivasjon på jobb .

Du kan ikke motivere andre. Du kan bare velg motivasjon for deg selv . Dette valget anbefales for suksess og lykke på jobben. Dagene går raskt forbi og du er oppslukt av aktivitetene du liker . Utfordringer mangedobles fordi du er spent. Du sette og oppnå utfordrende mål . Du har det bra med deg selv og selvtilliten din svulmer.

Velg motivasjon for deg selv. Hvis du finner ut at du ikke kan, oppsøk karriere- og jobbendrende ressurser på TheBalance.com. Eller les om hvordan du håndterer en dårlig sjef. Ikke frys på plass. Du kan virkelig gjøre det bedre enn dette.

Tanker til ledere om arbeidsplassmotivasjon

Hvis du ikke kan få ansatte til å oppleve motivasjon, er det noe en leder eller veileder kan gjøre for å oppmuntre ansatte til å oppleve motivasjon på jobb ? Svaret på dette spørsmålet er at det er mye du kan gjøre.

Hver gang arbeidsgivere gjør en avslutte intervju med en ansatt som de veldig gjerne skulle ha beholdt, skjønner de det folk forlater veiledere eller ledere oftere enn de forlater arbeidsgivere eller jobber. De forlater også arbeidsplasser der de ikke ser noen mulighet for avansement og hvor deres karrierefremgang er ikke sikret .

Hvis du ikke tar hensyn til kvaliteten på ledelsen ansatte mottar i organisasjonen din, vil døren din bli en svingdør. Dine aller beste medarbeidere som vet at de har alternativer er vanligvis de første som slutter.

Ledere har 8 ansvarsområder for å støtte motivasjon og oppbevaring på arbeidsplassen

Når du tenker på ansattes motivasjon, er her åtte ledelseshandlinger som får folk til å gjøre det bli hos deg som arbeidsgiver . I arbeidsmiljøer der faktorer som disse ikke eksisterer, er det mye mer sannsynlig at ansatte forlater jobben. Du

  • Du må ta hensyn til ansatte og hjelpe dem til å føle seg viktige. Dette innebærer å spørre dem hvordan de har det, takker for innsatsen , og holde forpliktelser du har gjort til dem. Jo mer du kan gjøre for å hjelpe ansatte med å øke deres selvtillit og følelsen av selvtillit de opplever, jo bedre kan de skal bidra med suksess .
  • Ansatte må vet at du setter pris på dem og det de blir respektert som medmennesker . En setning som ofte blir sitert for å forklare dette fenomenet er 'vi er alle like som mennesker, vi har bare forskjellige jobber.' Tenk på dette mens du samhandler med rapporteringsansatte, kollegaer og kunder.
  • Å holde forpliktelser er like enkelt som å delta på et planlagt møte i stedet for å utsette det fordi alt annet er viktigere. Den ansatte vil føle at alt annet er viktigere - fordi du viser at alt er det.
  • Anerkjennelse er en nøkkelfaktor for ansattes motivasjon, og folk liker å høre rosende ord fra sjefen deres . De liker også manageren sin oppriktig takk til dem for deres tilnærminger, prestasjoner og bidrag.
  • Du trenger å gi solid retning slik at de ansatte vet at de oppnår viktige mål. En av klager hørt oftest fra ansatte som er misfornøyde med å ha en dårlig sjef er det sjefen ga ikke klare forventninger og retning. Ansatte som ikke har klar retning er aldri sikre på hvordan de presterer. Å ikke vite hvordan du presterer er en barriere for at ansatte kan gjøre forbedringer. og negativt for ansattes motivasjon
  • Kraften til en veileders tilbakemelding kan ikke overvurderes. ansatte, spesielt millennials , som tilbakemelding hver dag. De foretrekker spesifikk tilbakemelding som forsterker bidragene organisasjonen trenger fra dem.
  • Gi ansatte muligheten til å lære, vokse og gjøre karrierefremgang. I enhver studie av ansattes engasjement og motivasjon, en karrierevei , og å vite hvor de går i karrieremulighetene er viktig for ansatte. Igjen, millennials, som er vant til fulle timeplaner og solid retning, trenger dette mest av alle ansattegruppene dine.
  • Til slutt, hjelpe ansatte føler for medlemmer av folkemengden . Dette betyr at de vil vite hva som skjer like raskt som alle andre – og – enda tidligere, hvis mulig. Dette inkluderer å vite de overordnede målene og retningen , for din organisasjon, forstå hvor jobben deres passer innenfor det større bildet, og forstå utviklingen av og endringer i den overordnede selskapets strategi.

Hvordan bli en leder som inspirerer ansattes motivasjon

Gjør alle disse aktivitetene klokt og godt, og du vil bli sett på som en positiv, motiverende veileder eller leder, og du vil beholde ditt beste personale. Ansatte ønsker det arbeid i det beskrevne miljøet i disse åtte viktige punktene. Ansatte er tross alt voksne og ønsker å bidra og ha det bra med å gjøre jobben sin.

Hvis du følger disse anbefalingene, kan du opprette en arbeidsplass der ansatte er mer sannsynlig å velge motivasjon.

Mer om medarbeidermotivasjon