Finne En Jobb

Enkle jobbe med datamaskiner hjemmefra

en kvinne som jobber på en datamaskin med en katt som sitter ved siden av henne på skrivebordet

••• PeopleImages / Getty ImagesAntallet hjemmearbeidende datamaskinjobber har økt de siste årene, med flere selskaper som har blitt kjent med konseptet og fjernsamarbeidsteknologi som blir stadig mer vanlig.

Mens mange av disse jobbene – for eksempel programvareutviklere, webdesignere, dataingeniører – har en tendens til å kreve avanserte ferdigheter, er det mange enkle, startnivå-arbeid hjemmefra datamaskinjobber der ute. Du trenger bare å vite hvor du skal lete og hva du skal se etter.

Virtuell assistent

TIL virtuell assistent gir ekstern administrativ støtte til et selskap, et team eller en leder. Dette inkluderer en rekke administrative oppgaver som å planlegge møter, bestille reiser, svare på e-poster, telefonsamtaler eller meldinger på sosiale medier, legge inn data eller holde journaler og mye mer.

Ferdigheter du trenger

Når du søker bør du prioritere din organisatorisk , kommunikasjon , og tidsstyringsevner .

Siden du vil jobbe helt online, er det viktig for en virtuell assistent å ha erfaring med de nyeste teknologiene.

Du bør være kjent med bransjestandardiserte kommunikasjons- og samarbeidsplattformer, inkludert online-kalendere; tekstbehandlingsprogramvare og regneark; e-post- og meldingsverktøy som Gmail og Slack; lyd- og videokonferanseplattformer som Skype, Slack, Google Hangouts og skjermdelingsverktøy.

Potensielle inntekter

Ifølge PayScale tjener virtuelle assistenter i gjennomsnitt $15,85 per time.

Hvordan finne jobbene

Som mange eksterne jobber tilbys virtuelle assistentstillinger både på frilans og fulltid basis. Du kan søke på eksterne og gig-arbeidssider etter titler som VA, virtuell assistent, virtuell eksekutivassistent eller virtuell kontorsjef og mer. Du kan også finne denne typen jobber på freelance og fleksible jobbsider som FlexJobs , Upwork , Lærer , og Fiverr , for eksempel.

Ekstern kundestøttemedarbeider

De fleste eksterne kundestøttemedarbeidere fungerer som frontlinjen for all kundekommunikasjon. Disse inkluderer å løse problemer, svare på spørsmål, gi informasjon og mer, og kan foregå via e-post, nettprat eller telefonsamtaler.

Mindre organisasjoner kan samle alle disse kanalene i én, mens i mellomstore eller større selskaper vil du sannsynligvis se jobben splittes opp; for eksempel vil en helpdesk-medarbeider svare på alle spørsmål som kommer via e-post eller nettprat, og en kundesentermedarbeider vil håndtere kundetelefonsamtaler.

Det er viktig å merke seg at innkommende telefonsenterjobber har en tendens til å være kundestøtteroller, der du tar innkommende anrop fra kunder. På den annen side er utgående kundesenterjobber der du ringer til potensielle kunder eller potensielle kunder og er generelt mer fokusert på salg.

Ferdigheter du trenger

Når du søker på fjernkontroll kundeservicejobber, prøv å legge vekt på tidligere kundeservice eller gjestfrihetsjobber, samt utmerket kommunikasjon og ferdigheter i konfliktløsning .

Potensielle inntekter

I følge Glassdoor tjener den gjennomsnittlige kundestøttemedarbeideren rundt $33 000 årlig.

Hvordan finne jobbene

Du har et par alternativer når det gjelder å finne en ekstern kundestøttemedarbeider. Du kan søke på et hvilket som helst eksternt nettsted etter kundestøttestillinger, som for eksempel kan vises under titler som kundeservicerepresentant, kundesuksesssjef, kundebehandlingsspesialist eller kundeserviceagent.

Du kan også utvide din søk på vanlige jobbsider . Bare sørg for å legge til ekstern, virtuell eller jobb hjemme foran tittelen. Men når det gjelder å finne legitime jobber hjemmefra, kan oppføringer på nettsteder som FlexJobs, remote.co , Jobspresso , og WeWorkRemotely , kan være mer pålitelig enn eksterne oppføringer på konvensjonelle jobbsøkemotorer.

Remote Data Entry Clerk

En ekstern dataskriver legger inn, oppdaterer eller manipulerer numeriske eller alfanumeriske data (f.eks. tall eller en kombinasjon av bokstaver og tall) manuelt i en database via sin egen datamaskin.

Ferdigheter du trenger

Når du søker på eksterne dataregistreringsjobber, vil arbeidsgiveren din sannsynligvis be om skriveberegningene dine – f.eks. Kph, eller tastetrykk per time, og wpm, eller ord per minutt. Du bør kunne skrive minimum 8 000 km/t (selv om 10 000 er å foretrekke) samt minimum 50 wpm.

Potensielle inntekter

I følge ZipRecruiter varierer lønnen til en dataregistreringsassistent på mellomnivå fra $18.000 til $73.000, mens gjennomsnittslønnen er omtrent $39.000 per år. Kontorer på startnivå starter imidlertid vanligvis med en lavere pris, og timelønnen kan falle så lavt som $9 - $10 per time.

Hvordan finne jobbene

I likhet med jobbene ovenfor, er eksterne dataregistreringsjobber tilgjengelige både på heltid og frilansbasis. Du kan søke etter termer som ekstern dataregistrering, ekstern dataregistreringsassistent, ekstern dataoperatør eller virtuell dataregistrering.

Online Odd-Job Worker

Selv om det kan høres rart ut, er det mange eksterne strøjobber du kan finne på nettet. Selv om du ikke bør forvente å tjene til livets opphold på bare én av disse, du kan bruke en som et sidekjas eller kombinere dem for en høyere inntekt. Av arten av begrepet strøjobb varierer det uunngåelig. Nøkkelen er å vite hvor du skal se etter disse typer jobber og hva du skal se etter.

Andre strøjobber på nettet inkluderer å ta undersøkelser, delta i panelforskningsgrupper og fullføre mikrooppgaver på Amazons Mechanical Turk-plattform (eller lignende nettsteder som SwagBucks eller Clickworker). Det er også apper for å tjene penger du kan bruke for å melde deg på raske spillejobber eller for å yte profesjonelle tjenester.

Det er viktig å være flittig og undersøke legitimiteten til enhver plattform før du registrerer deg; dette er for å sikre at det ikke er en svindel.

Du kan søke etter anmeldelser på nettet, eller se om selskapet har en oppføring hos Better Business Bureau. Til slutt, hvis du ønsker å søke arbeid i stedet for å søke etter det, kan du også registrere deg og selge tjenestene dine på Fiverr.

Potensielle inntekter

Lønnen vil uunngåelig variere i dette tilfellet, og det vil avhenge helt av produksjonen din og hvor lang tid du bruker på å jobbe med denne typen jobber. På Amazon Mechanical Turk avhenger gjennomsnittslønnsområdet av hvor produktiv du er. Du kan finne spillejobber som betaler mer på freelancesider eller på Craigslist.

Vær oppmerksom på at enhver jobb eller plattform som posisjonerer seg som en mulighet til å bli rik, med stor sannsynlighet er en svindel; hvis det høres for godt ut til å være sant, er det sannsynligvis det.

Hvordan finne jobbene

Du finner det bredeste utvalget av jobber på frilanssider som Upwork, og du kan søke etter jobber som passer din interesse eller erfaring. Kanskje du tar opp et 2-dagers langt dataregistreringsprosjekt denne uken og et lydtranskriberingsprosjekt neste.

Craigslist er en annen god ressurs å konsultere. Sjekk Datamaskin-delen under Gigs, og enten skann oppføringene eller søk i den kategorien etter termer som fjernkontroll, jobb hjemmefra eller virtuell. Det kan være verdt å søke i hovedkategorien Gigs med disse termene også.

Artikkelkilder

  1. PayScale. ' Gjennomsnittlig timelønn for virtuell assistent .' Åpnet 1. september 2020.

  2. Glassdør. ' Lønn til kundestøttemedarbeider .' Åpnet 1. september 2020.

  3. ZipRecruiter. ' Dataregistreringsfunksjonær Lønn .' Åpnet 1. september 2020.