Kategori: Underholdningskarrierer

Å få en grad i kunsthistorie er det første trinnet for å bli kunstauksjonarius. Finn ut hva du skal gjøre videre for å følge denne karriereveien.
Det er flere måter å forsikre en kunstsamling på. Her er hvilke typer kunstforsikring som er tilgjengelig og hvilken type dekning som kan være best for deg.
Rollebesetningsledere finner talent for roller innen film, TV, teater og kommersielt arbeid. Lær mer om rollebesetningsledere og hvordan de jobber.
Hva er forskjellen mellom kommersiell og kunst? Den ene kunsten selger produkter, den andre er estetisk. Men i det siste har grensen blitt uklar.
Å bruke for mye penger, være for ivrig og dårlige øyeblikksbilder er noen av de vanlige feilene som kan avspore en ny modells karriere. Lær hva du bør unngå.
Fra å få Cameron Diaz til å se feilfri ut, til å gi Arnold Schwarzenegger ansiktet til en Terminator, bringer filmmakeupartister karakterer til live.
Hvis drømmen din er å bli en Hollywood-manusforfatter, her er noen tips om hvordan du skriver filmer og hvordan du kan selge manuset ditt.