Jobbsøking

Eksempel på entry Level Marketing Følgebrev

Kvinne skriver på datamaskin

••• Sam Edwards / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Er du interessert i å gjøre markedsføring til din karriere? Når du søker på din første stilling i markedsføring , sørg for å inkludere i følgebrevet all tidligere erfaring som fremhever dine relaterte ferdigheter og evner, og bygger på CV-en din.

Følgende er et eksempel på følgebrev for en markedsposisjon på inngangsnivå. Bruk dette eksemplet som en guide og lag justeringer basert på dine kvalifikasjoner for å passe stillingen du søker på.

Tips for å skrive et markedsføringsbrev

  • Inkluder relatert erfaring: I hoveddelen av brevet ditt, inkluder eventuelle erfaringer som er relatert til jobben du søker på. Selv om du aldri har hatt en markedsføringsjobb, inkluderer erfaringer der du demonstrerte ferdighetene og evnene som kreves for jobben.
  • Bruk spesifikke eksempler: Du vil at følgebrevet skal utvides på CV-en din. En måte å få følgebrevet ditt til å skille seg ut er å gi spesifikke eksempler på ganger du demonstrerte ferdigheter eller egenskaper som trengs for jobben. Eksempler viser at du har det som skal til for å gjøre jobben godt.
  • Bruk nøkkelord: Se etter søkeord i stillingsbeskrivelsen – ord som understreker de ferdighetene eller egenskapene som trengs for jobben. Ta med noen av disse søkeordene i følgebrevet ditt.
  • Begynn med en prøve eller mal: TIL eksempel på følgebrev eller mal kan hjelpe deg med å bestemme hvilken informasjon du skal inkludere, og hvordan du formaterer følgebrevet ditt. Men når du bruker en prøve eller mal, sørg for å endre informasjonen slik at den passer til jobben du søker på.
  • Bruk forretningsbrevformat: Bruke offisielt forretningsbrevformat når du skriver brevet ditt. Du vil at dette brevet skal være profesjonell .

Sørg for å grundig korrekturlest følgebrevet ditt. Brevet ditt må være polert og profesjonelt slik at du gjør et sterkt førsteinntrykk.

Hvordan analysere en stillingsannonse for markedsføring

Det første trinnet du må ta før du faktisk setter pennen på papiret for å skrive følgebrevet ditt, er å ta med en highlighter til jobbannonsen. Merk de viktigste ferdighetene eller kvalifikasjonene det krever (disse er vanligvis plassert under underoverskrifter som jobbkrav, påkrevde kvalifikasjoner eller foretrukne kvalifikasjoner).

Prøv deretter å pepre følgebrevet og CV-en med disse søkeordsetningene. Siden mange arbeidsgivere nå bruker automatisert søkersporingssystemer (ATS) for å gjennomgå den første runden med innleveringer de mottar, må alle søknadsdokumentene inneholde nøkkelordene som disse systemene er programmert til å søke etter.

Søknader er rangert i henhold til plasseringen av viktige nøkkelord og antall ganger de brukes. Hvis følgebrevet og CV-en ikke inneholder disse nøkkelordene, kan det hende de aldri når det menneskelige øyet til en ansettelsesleder.

Eksempel på stillingsannonse

Her er et eksempel på stillingsannonse for en markedsstilling på startnivå. De viktigste søkeordene er uthevet med fet skrift.

Jobbsammendrag

Teamet vårt i ABC Marketing Group søker en talentfull Markedsføringsassistent / Koordinator å være vår neste stigende stjerne!

Vi ser etter en karismatisk formidler med suveren mellommenneskelig og klientforhold ferdigheter. Hvis du er kreativ , flittig , og lidenskapelig om å formulere unikt og dynamisk markedsstrategier for store aktører i e-handelssektoren vil vi gjerne snakke med deg om karrieremulighetene vi tilbyr.

Job ansvar : Legge til rette skrive ut , digital , og e-postmarkedsføringskampanjer og kampanjer . Opprett og administrer nettsider ; få til sosiale medieplattformer for klienter. Kommuniser med kunder via e-post og i en-til-en møter.

Jobbferdigheter og kvalifikasjoner

Nødvendige kvalifikasjoner: Bachelorgrad i Markedsføring , Reklame , eller Kommunikasjon . Sterk skriving , digital design , og kommunikasjonstalenter.

Foretrukket kvalifikasjoner: Vellykket praksiserfaring innen markedsføring eller PR . WordPress og HTML

Utvide

Match brevet ditt til jobben

Du kan se at vanlige nøkkelord for en markedsføringsjobb på inngangsnivå inkluderer ord som markedsføring, PR, e-post, sosiale medier og nettsider. Mange av disse brukes i teksten til følgende følgebreveksempel.

Eksempel på et følgebrev for markedsføring på startnivå

Du kan bruke denne følgebreveksemplet som modell. Last ned malen (kompatibel med Google Docs og Word Online), eller les tekstversjonen nedenfor.

eksempel på entry level marketing følgebrev

Balansen 2018

Last ned Word-malen

Eksempel på følgebrev – Markedsføring på startnivå (tekstversjon)

Navnet ditt
Adresse
By (*): Stat (*): Postnummer
Telefonnummer
Mobilnummer
E-post

Dato

Navn
Tittel
Firma adresse
By (*): Stat (*): Postnummer

Kjære Mr./Ms. Etternavn,

Jeg er veldig interessert i den åpne markedsføringsstillingen hos ABC Marketing Group. Jeg tror at min utdanning og arbeidserfaring gjør meg til en ideell kandidat for stillingen.

I løpet av min periode ved XYZ College utviklet jeg en lidenskap for markedsføring og PR. Jeg har søkt etter flere muligheter for å utvikle mine markedsføringsferdigheter. I fjor sommer var jeg for eksempel internert ved National Sculpture Society i New York City. Stillingen min innebar å utvikle nettsider og lysbildeserier som offentliggjorde suksessen til foreningens artister. Jeg var i stand til å bruke ferdighetene mine til å skrive nett for å hjelpe organisasjonen i deres mål om å fremme skulptur.

Som assistent ved XYZ Colleges karriereservicekontor er jeg ansvarlig for å oppdatere informasjon om alumner, karriererådgivere og bedrifter som publiserer praksisplasser på kontoret vårt. Dette innebærer tunge tilkalling under mine skift på kontoret. I tillegg til å ringe mailer jeg også klientell. Dette krever at jeg bruker mellommenneskelige ferdigheter for å kommunisere med klienter effektivt. På grunn av mine sterke kommunikasjonsevner har jeg fått enda mer ansvar. For eksempel publiserer jeg nå alle karrieretjenester-arrangementer via flere sosiale medieplattformer.

Jeg tror at mine erfaringer innen markedsføring og mine mellommenneskelige ferdigheter gjør meg til en førsteklasses kandidat for denne stillingen. Jeg er en flittig arbeider, og brenner for arbeidet mitt. Jeg vil være en verdifull ressurs for din bedrift og vil bruke dette som en mulighet til å vokse og videreutvikle min markedsføringskompetanse.

Tusen takk for at du vurderer søknaden min om kandidatur. Jeg vil følge opp innen en uke for å bekrefte at alt materialet mitt ble mottatt, og forhåpentligvis sette opp et intervjutidspunkt.

Med vennlig hilsen,

Din signatur (papirbrev)

Navnet ditt

Utvide

Sende et følgebrev på e-post

Hvis du sender din følgebrev via e-post , skriv navnet ditt og stillingstittelen i emnelinjen i e-postmeldingen:

Emne: Markedsføringsposisjon – ditt navn

Utvide

Ta med kontaktinformasjonen din i din e-signatur , og ikke oppgi arbeidsgiverens kontaktinformasjon.