Karrierer

Favoritt T.I. Spill i Air Force BMT

Grunnopplæring for overlevende flyvåpen

Stabssersjant Robert George, en militær treningsinstruktør ved Lackland Air Force Base i San Antonio, Texas, marsjerer flyet hans etter utstedelse av uniformer og utstyr. Rekrutter blir formet til krigerflyvere gjennom et nylig utvidet Air Force Basic Military Training-program.

••• US Air Force Public Affairs/Mastersersjant Cecilio Ricardo/Public DomainMed noe hell, vil du ha ankommet Air Force Basic Military Training (AFBMT) om kvelden eller natten, og denne 'første dagen' vil ikke vare særlig lenge. Avhengig av hvor mye tid Military Training Instructor (T.I. for kort) må drepe før lysene slukkes, kan du ende opp med å lære noen morsomme nye spill som brannøvelse . Denne spennende fritidsaktiviteten er en stor tidsdreper. Det innebærer å teste evnen din til å raskt frakte sekkene dine (er du ikke glad for at du pakket lett?) fra boreputen til køya, og deretter raskt tilbake ned til boreputen igjen, stille opp i formasjon.Arbeid for å komme tilbake på samme sted der du en gang var i formasjon.

Denne brannøvelsen alene vil få deg til å ønske at du hadde pakket mindre enn du gjorde. Du trenger egentlig ikke mye i reisevesken din, da du vil få utstedt alt du trenger. Etter endt utdanning kan du få favorittklærne dine og andre ting du liker å ha på deg, lese eller leke med i nedetiden.

Klassisk T.I. Spill

Du kan ikke spille brannøvelse, siden (fra mange rapporter), det spillet ser ut til å ha blitt erstattet av et nytt spill -- 'Pick dem opp og legg dem ned.' Speed ​​er 'navnet på spillet', og det ser ut til at T.I.s er fornøyd med å spille dette spillet med nye rekrutter i timevis. Målet med dette spillet er å gjøre alt som en gruppe, flytte bagasjen og annet utstyr opp og ned som et lag. Dette kan ta timer å perfeksjonere i øynene til T.I.

Et annet favorittspill som T.I. liker å spille under det første møtet, er 'Reporting Statement'. Det er her alle får stå i formasjon, holde sin sivile bagasje, brøle ut rapporteringserklæring , til alle får det riktig (til T.I.s tilfredshet, ikke din). ' Sir, frue, trainee Jones rapporterer som bestilt! ' Det er vanlig at nye traineer ønsker å sette Herr eller frue på slutten av rapporteringsoppgaven. Ikke gjør dette. Rapporteringserklæringen er ' Sir (eller frue), trainee Jones rapporterer, som bestilt!, ' ikke ' Sir, trainee Jones rapporterer som bestilt, Sir!, 'det er det heller ikke' Trainee Jones rapporterer, som bestilt, frue! ' (Merk: Du er ennå ikke en flyver , du er en lærling .)

En annen favoritt T.I. Spill

Min gode venn, Pete Tabury forklarer en annen favoritt T.I. Spill:

Når T.I. sier følg meg og tar av til trappen til sovesalene, følg ham løpende raskt. Jeg var omtrent den fjerde personen av bussen og T.I. fortalte folk hvor de skulle stå når de gikk av bussen. De første par karene ble stablet opp med tapte blikk i ansiktet. Etter å ha hørt og forstått instruksjonene fra T.I., gikk jeg til fronten og ba de andre følge etter. Når T.I. kom og spurte meg hvordan i helvete jeg visste hva jeg gjorde, jeg sprengte ut rapporteringserklæringen min og forklarte så at jeg var i politiets oppdagelsesreisende i tre år og hadde kunnskap om marsjering og formasjoner! Han ble lamslått, og fortalte meg at han kunne gjøre meg til sin hybelsjef.

Selvfølgelig falt alt dette i veien etter at han spilte plukke dem opp og legge dem ned. Han så på meg og sa i spalteforming å følge ham! Deretter boltet han seg til døråpningen og svingte den opp, siden posene lå på bakken var jeg et par skritt bak. Men jeg ville vært forbanna hvis jeg skulle la ham slippe ut av synet mitt og jeg var rett på hælene hans og spurtet. Da jeg tok ham, var han allerede på vei opp trappene, to og tre om gangen. Jeg gjorde det samme og var i ferd med å tette gapet, det var helt til han traff den første landingen, traff bremsene og gjorde et om ansikt! Nå var han opp omtrent to fot høyere enn meg da jeg var to skritt lavere enn ham og han skrek meg i ansiktet ovenfra!

'KAN DU LESE?' spurte han.

'Sir, trainee Tabury rapporterer som bestilt, Yes Sir!' Jeg svarte.

Så pekte han over venstre skulder på de gulmalte veggene og spurte meg 'Hva i helvete sier det da?!!!' Og med store svarte bokstaver sto det: 'Gå, ikke løp, bruk rekkverkene!' Så i de neste 6,5 ukene, hver gang vi gikk inn og ut av sovesalene, måtte jeg stå nederst på trappen og si den setningen til hver eneste person som kom inn i sovesalen fra flyet vårt. Jeg vil aldri glemme den setningen så lenge jeg lever!

Du vil takke T.I. En dag

Vær forberedt på å marsjere overalt sammen og til og med alene, og marsjere i timevis noen ganger. Du vil også bli pålagt å løpe, ta på deg, bruke ekstra utstyr som kroppsrustning og hjelm, spise MRE-er, bo i et telt for å simulere utplassering, og til slutt vil du ta den siste testen og se familien din for eksamen. Alle disse arrangementene og opplæringen er under direkte tilsyn av T.I. hvis jobb det er å forberede deg på å være i luftforsvaret. En dag vil du takke for T.I. for denne treningen - En dag - lenge etter BMT.

Vil du vite mer om Air Force Basic Training ?