Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Finn Work-at-Home BPO-jobber

Høyvinkelvisning av kvinnelig designprofesjonell som bruker datamaskin hjemme

••• Maskot / Getty Images

BPO står for business processing outsourcing, som er når et selskap kontrakter en ekstern leverandør for tjenester eller backoffice-prosesser. Bedrifter som tilbyr disse tjenestene kalles vanligvis 'BPOer'.

Disse selskapene tilbyr de samme tjenestene som en bedrift kan ansette interne ansatte for å gjøre, eller muligens avtale frilansere for å gjøre, men BPO kan vanligvis gjøre det for mindre penger.

I følge Statista ble den globale BPO-industrien i 2017 verdsatt til 88,9 milliarder dollar og genererte 24,6 milliarder dollar i inntekter. Og en 2018 Research and Markets-rapport anslår at markedet vil vokse til 262,2 milliarder dollar innen 2022.

Amerikanske selskaper kontrakter ofte et BPO-firma for å sette ut jobber til en annen del av verden der arbeidskraft er billigere, som India eller Filippinene. Imidlertid ansetter BPOer også arbeidere i USA eller Canada.

Mange BPO-jobber, men ikke alle, er hjemmebaserte stillinger fordi en hjemmearbeidsstyrke kan være mye billigere for BPO-firmaet å opprettholde. Noen ganger kalt homeshoring eller homesourcing, kan disse jobbene være for uavhengige entreprenører eller del- eller heltidsansatte. De kan betale lønn, timebasert eller på prosjektbasis, og tilbyr kanskje ikke arbeidstakere fordeler eller betalt fri.

Hvilke typer tjenester BPOer tilbyr varierer mye. Disse firmaene kan ansette kundesenteragenter, dataregistreringsoperatører, transkripsjonister , oversettere eller regnskapsførere.

Typer BPO-jobber utført hjemmefra

Call Centers
En av de vanligste forretningsprosessene som skal outsources i USA er call center arbeid . Og mens de fleste call center-jobber faktisk er i fysiske callsentre, bruker et økende antall BPO-er hjemmebaserte callsenter-agenter. Dette kan enten være ansettelsesstillinger eller selvstendig entreprenørvirksomhet. Nedenfor er noen kundesenter-BPO-er som ansetter hjemmebaserte arbeidere i USA:

  • Alorica
  • SYKES Hjem
  • Convergys
  • LiveOps
  • Sitel
  • TTEC@Home
  • Aspire livsstil

Datainntasting og transkripsjon
Dataregistrering er en annen vanlig type arbeid som BPO-er tilbyr sine kunder, og mange av jobbene i dette feltet er hjemmebaserte. Vanligvis er arbeid hjemme-jobber innen dataregistrering er for uavhengige entreprenører. Ofte betaler de per stykk, noe som kan bety mindre enn minstelønn. Mange dataregistreringsselskaper bruker crowdsourcing for å spre tilgjengelig arbeid ut til en stor, ekstern arbeidsstyrke. Transkripsjon krever mer dyktighet og betaler vanligvis bedre enn datainntasting .

Medisinske BPOer
Sykehus, medisinsk praksis og forsikringsselskaper avtaler ofte med BPO-er som spesialiserer seg på medisinsk-relaterte forretningsprosesser, for eksempel medisinsk koding, fakturering og transkripsjon.

Regnskap/bokføring
Regnskaps- og bokføringsfunksjoner er ofte utleid til BPOer. Imidlertid bruker relativt få BPO-er hjemmebaserte arbeidere til denne typen arbeid. Men du vil finne noen i denne listen over jobb-at-home regnskap jobber .

Andre BPO-jobber
Mange BPOer trenger tospråklige arbeidere for en rekke jobber som oversettelse, globalisering og søkeevaluering. Stillingskravene og lønnen vil variere avhengig av stillingen og mengden ferdigheter som kreves for jobben.