Karrierer

Få betalt mens du er i Air Force Basic Training

Hvordan og når du får betalt, og hva du får gratis

Air Force MTI 1

••• Joint Hometown News Service/FlickrSom med enhver ny jobb, for nylig vervet militært personell, er det å få den første lønnsslippen en god bekreftelse (og ofte en stor lettelse).

Militært personell betales den 1. og 15. i hver måned. Hvis disse dagene faller på en fridag, betales du tjenestedagen før. Lønnen din settes direkte inn på bankkontoen din. Merk at du også kan velge å bli betalt månedlig, men det kan være vanskelig å budsjettere på den måten.

Slik forbereder du deg på din første flyvåpenlønnsslipp

Ideelt sett bør du opprette en bankkonto (enten sparing eller sjekk) før du drar til Air Force Basic Military Training. Ta med deg kontoinformasjon og minibank/debetkort. Hvis du ikke har konfigurert en konto, er en av de første tingene personalet vil gjøre å kreve at du oppretter en konto hos basekredittforeningen eller basebanken.

Under behandlingen vil du fullføre papirene for å starte militær lønn .

Få din første flyvåpenlønn

Når får du din første lønnsslipp? Det avhenger av når du fullfører papirene og når de er behandlet. Datoen du fyller ut papirene under behandlingen, og datoen informasjonen legges inn i økonomidatasystemet er ikke de samme datoene. Det kan ta så lang tid som 30 dager før du ser den første sjekken, så prøv å budsjettere deretter.

Når den kommer, vil din første lønnsslipp inneholde all lønnen du har tjent frem til det punktet. For rekrutter uten pårørende betyr det kun grunnlønn. Hvis du vervet med en avansert rangering , vil du få utbetalt grunnlønnen for den avanserte rangeringen, selv om du ikke kommer til å ha rangeringen under grunnleggende før eksamen.

Hvor mye vil jeg motta i min første flyvåpenlønn?

For de forsørgede betyr det grunnlønn og bostøtte. Hvis du har pårørende, vil du også motta en familieseparasjonspenger , men det starter ikke før du har vært borte fra dine pårørende i 30 dager.

Din første lønnsslipp vil være proporsjonalt med antall dager du har vært på Aktiv tjeneste . For eksempel, hvis du mottar din første lønnsslipp 30 dager etter ankomst, vil du motta full sats for månedslønnen og godtgjørelser i den lønnsslippen.

Hvis du derimot mottar din første lønnsslipp to uker etter ankomst, vil den inneholde halvparten av den månedlige grunnlønnen og halvparten av den månedlige bostøtten (for de med forsørger). Selvfølgelig trekkes skatter og andre fradrag (som fradraget for debetkortkontoen din for grunnleggende opplæring -- se nedenfor) ut.

Grunnopplæring debetkort

Vær oppmerksom på at selv om du kan motta alt du trenger på grunnopplæringen, er det kun faktiske uniformsartikler som utstedes gratis. Uensartede gjenstander, som notatbøker, penner, lommelykter, osv. er det ikke.

Et par dager etter ankomst vil du få utstedt en offisiell grunnopplæring 'debetkort.' Dette kortet har en del av din første militære lønn satt inn på en spesiell finanskonto. Når du trenger å kjøpe noe som ikke er utstedt gratis (som joggesko, såpe, sjampo, hårklipp, vaskekostnader osv.), bruker du dette kortet. Eventuelle midler som gjenstår på dette kortet når du er ferdig med grunnleggende vil bli lagt til din neste lønnsslipp.

Ta med kontanter til Air Force Basic Training

Du har lov til å ha kontanter på basic opplæring . Hvor mye du kan ha til enhver tid er opp til treningsinstruktøren din, men det blir nok ikke så mye. Bortsett fra når du bruker kontanter, for å kjøpe en brus eller godteri, for eksempel, må alle regningene dine være låst i sikkerhetsskuffen, og du må legge inn og holde styr på serienumrene for hver regning i lommeboken. .