Ferdigheter Og Nøkkelord

Jobbferdigheter i helsevesenet for CV

Søker du jobb i helsevesenet? Dette er ferdighetene du trenger

stetoskop på bordet med andre medisinske gjenstander i bakgrunnen

••• Chris Cross/Caiaimage/Getty Images

Når arbeidsgivere i helsevesenet blar gjennom en bunke med CVer, hva slags ferdigheter er de ute etter å finne hos kandidater? Se en liste over de mest ettertraktede ferdighetene for et bredt spekter av helsetjenester, inkludert tannleger, sykepleiere, teknikere, medisinske assistenter, terapeuter og mer.

Også tilgjengelig er detaljer om profesjonens forventede vekst i kommende år, samt informasjon om utdanning og sertifiseringskrav.

Hvordan bruke ferdighetslister

Ta først en titt på den relevante listen over mest ettertraktede ferdigheter for rollen du er interessert i å ha. Legg merke til eventuelle ferdigheter du har. Disse kan være myke ferdigheter (som kommunikasjonsferdigheter ) eller harde ferdigheter (en spesiell sertifisering eller teknisk kunnskap).

Tenk deretter på hvordan du kan fremheve dem gjennom jobbsøkingen:

Husk at de ønskede ferdighetene varierer basert på jobben du søker på. I tillegg til å gjennomgå ferdighetslister, er det også viktig å ta en titt på stillingsbeskrivelsen for stillingen, og sørge for at søknaden din gjenspeiler ferdighetene som kreves.

Tannlege ferdigheter

Det er en fin tid å gå inn i tannlegefeltet. De Bureau of Labor Statistics spår tannlegejobber vil vokse med 19 % fra 2016 til 2026, som er mye raskere enn gjennomsnittet for alle andre yrker. Tannassistenter og tannpleiere forventes å matche denne veksten også, med rater på henholdsvis 19 % og 20 %.

Integrativ medisin jobbferdigheter

Integrativ medisin er en helhetlig tilnærming til behandling av pasienter. Den bruker en kombinasjon av tradisjonelle og ikke-konvensjonelle medisiner og terapier. Disse jobbene er en del av å behandle pasienten som en helhet, ikke bare å prøve å løse én sykdom eller symptom.

Helsevesen Administrasjon og Salg Jobbferdigheter

Du kan jobbe i helsevesenet uten å se en dråpe blod. Fra å håndtere de enorme administrative behovene til et sykehus til å holde et enkelt medisinsk kontor i drift, kan du være med på å redde liv og forbedre pasientenes velvære uten å være i frontlinjen. Her vil dine organisatoriske evner og kommunikasjonsevner være avgjørende.

Arbeidsferdigheter for sykepleier og medisinsk assistent

Det er et bredt spekter av ferdigheter og kvalifikasjoner i denne listen, men alle involverer direkte pasientinteraksjon og spesifikk medisinsk kunnskap. Noen av disse jobbene krever sertifisering, og andre krever avanserte høyskolegrader. Men en nøkkel ønsket ferdighetssett gjennom alle disse stillingene er sterk mellommenneskelige ferdigheter .

Medisin og kostholdsekspert

Du må ha en høyskolegrad og andre avanserte grader eller sertifiseringer for å kvalifisere deg for disse jobbene, men det er mye mer involvert enn bare utdanning. For eksempel, noen ferdigheter som kan sette deg over toppen i jobbvurdering hvis du er ernæringsfysiolog inkluderer evnen til å snakke et fremmedspråk, erfaring med å lage pedagogisk materiale eller kjøre gruppeøkter, og til og med ferdigheter i Microsoft Excel og PowerPoint.

  • Farmasøyt
  • Ernæringsfysiolog / kostholdsekspert

Jobbferdigheter i terapi

Hvis du trodde tannlegejobber vokste raskt, gå til side for å la disse fartsdemonene passere. Fysioterapeutjobber forventes å vokse med 28 % fram til 2026, ifølge Bureau of Labor Statistics . Den etterspørselen kommer fra den aldrende babyboomer-befolkningen. Ergoterapeut jobber er også helt der oppe, med en forventet vekstrate på 24 %.

Tekniker jobbferdigheter

Teknikerjobber lar deg delta i helsevesenet uten de overveldende årene med utdanning som kreves for karrierer som leger. Noen sertifiseringer kan oppnås i løpet av et antall uker eller måneder, i stedet for år.