Jobbsøking

Help Desk Support CV Eksempel

IT Help Desk-støtteperson

Sam Edwards / Getty ImagesElsker du IT-produkter? Hvis du er en tekniker som også er en naturlig feilsøker og kommunikator, kan det være lurt å vurdere en karriere innen teknisk support.

I følge Bureau of Labor Statistics’ Occupational Outlook Handbook forventes behovet for talentfulle datastøttespesialister å øke med 9 % innen 2030. Medianlønnen i 2020 for disse jobbene var $55 510 i året (omtrent $26,69 per time).

Help desk-støtte er et av de karrierefeltene der du trenger ikke nødvendigvis en bachelorgrad . Mange arbeidsgivere vil ansette kandidater med tilknyttede grader, spesielt hvis de har dokumenterte kundeserviceferdigheter, oppmerksomme lytteferdigheter, sterke tale- og skrivetalenter og evnen til å feilsøke enkle og komplekse dataproblemer.

Nedenfor finner du et eksempel på en gjenoppta designet for en helpdesk-støtterolle. CV-en inneholder en sammendrag av kvalifikasjoner seksjon.

Når du oppretter CV-en for datamaskinstøttejobber, bør du også vurdere å inkludere en tekniske ferdigheter delen som viser programvaren og maskinvaren du kjenner.

Help Desk Support CV Eksempel

STACY PATTERSON
408 S. Enola Drive
Enola, PA 17025
(709) 732-1234
spatter@email.net

SAMMENDRAG AV KVALIFIKASJONER
Erfaren og kunnskapsrik IT-profesjonell som ønsker å bidra med opplæring og tilegnet ferdigheter innenfor en helpdesk-støtterolle. Godt bevandret i SAP og Windows Active Directory.

Fungerer godt selvstendig eller i gruppesammenheng, og gir alle fasetter av datastøttestøtte som feilsøking, installasjoner og vedlikehold. Inngående kunnskap og forståelse av en rekke programvarepakker og operativsystemer. Dyktig i å tilby kunde- og sluttbrukerstøtte. Identifiserer og løser enkelt tekniske problemer og bekymringer. Gode ​​kommunikasjons- og presentasjonsevner.

PROFESJONELL ERFARING

Pennsylvania kontor for generalinspektør , Harrisburg, PA (01/2020 – nåtid)
Helpdesk-tekniker
Gi datastøtte via telefonkommunikasjon med sluttbrukere. Utfør diagnostikk og feilsøking av systemproblemer, dokumenter helpdesk-billetter/-løsninger og vedlikehold utstyrsbeholdningslister.

 • Forfattet organisasjons første håndbok for Help Desk standard operasjonsprosedyrer (SOPs).
 • Implementerte kontinuerlige forbedringsprosessforbedringer som reduserte responstiden for feilmeldinger med 45 %.
 • Konsekvent oppfylt ambisiøse kundetilfredshetsmål.

Tri-fylkesforbundet for blinde , Harrisburg, PA (11/2018 – 1/2020)
Produksjonsmedarbeider
Utførte ulike administrative oppgaver som masseutsendelser for å støtte innsamlingsarbeid for blinde og andre organisasjoner for funksjonshemmede.

 • Samlet litteratur, utarbeidet postetiketter og konvolutter, og utbetalt via posttjeneste.
 • Redegjorde for og verifiserte IBM-utstyrsdeler, satte sammen kontorrekvisita og sørget for riktig emballasje.

Pennsylvania Commission on Crime and Delinquency , Harrisburg, PA (09/2016–11/2018)
Informasjonsteknologitekniker
Tilbyde datastøtte og teknisk opplæring på maskinvare/programvare til sluttbrukere.

 • Dokumenterte helpdesk-billetter/-vedtak samt gitt overordnet assistanse i daglig administrasjon av et SAP Community Network (SCN).
 • Utførte oppsett, havari og transport av byråutstyr etter behov.

UTDANNING OG TRENING

Shippensburg University of Pennsylvania, Shippensburg, PA
B.S. i informasjonsteknologi

KnowledgeSoft, Inc., Mechanicsburg, PA
Kurs i Intranettvare 4.11 Administrasjon og 4.1a Avansert administrasjon

TEKNISKE FERDIGHETER

 • Plattformer: Windows 7/10, Mac OS X, Android
 • Programvare: MS Office Suite 2013+ (Word, Excel, PowerPoint, Access, Outlook), Office 365SAP, Adobe, McAfee, Norton Utilities, Intranetware 4.11, SAP SE
 • Maskinvare: TCP/IP, DHCP og DNS-protokoller, LAN/WAN, rutere, Ethernet, SAN, VPN
Utvide

Tips for å skrive en Help Desk Support CV

For å imponere ansettelsessjefen og øke sjansene dine for å få jobben, gjør følgende:

Bruk de riktige søkeordene

Når du utarbeider CV-en din for roller som datastøttetekniker, prøv å innlemme så mange bransjespesifikke søkeord inn i dokumentet ditt som mulig. Mange arbeidsgivere bruker i dag automatiserte søkersporingssystemer for å rangere CV-ene de mottar.

Hvis CV-en din mangler nøkkelordene disse systemene er programmert til å identifisere, kan det hende at den aldri når øyet til en menneskelig ansettelsesleder.

Match dine kvalifikasjoner med jobben

For å velge de beste søkeordene, se gjennom stillingsbeskrivelsen for stillingen du målretter mot og matche dine kvalifikasjoner til deres krav . Se etter begrepene de bruker i seksjonene Minimumskvalifikasjoner og Foretrukket kvalifikasjoner. Ta også en titt på disse vanlige ferdigheter i teknisk støtte som arbeidsgivere vanligvis søker i jobbkandidatene sine.

Øv deg på å svare på Help Desk-intervjuspørsmål

Så snart du hører tilbake fra en arbeidsgiver at de er interessert i å møte deg, er det på tide å øve på intervjuet ditt, slik at du vil gjøre et like stort inntrykk personlig som du gjorde på CV-en din. Her er det noe helpdesk-intervjuspørsmål å vurdere mens du forbereder deg.

Artikkelkilder

 1. U.S. Bureau of Labor Statistics. Datastøttespesialister . Åpnet 13. desember 2021.