Jobbsøking

Eksempler på CV for gjestfrihetsjobber

Eksempler på CV - gjestfrihet, kokk, servitør, catering, kokk

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse Kokk på kjøkkenet

Serge Krouglikoff / Getty Images

Ser du etter jobb i gjestfrihetsbransjen? Når du skriver en CV, kan det være nyttig å se på CV-eksempler relatert til jobben eller karrierefeltet. Derfra velger du den typen profesjonelle CV som best presenterer ferdighetene dine.

Mens mange arbeidsgivere i gjestfrihetsbransjen bruker nettbaserte applikasjoner , kan det hende du må lage din egen CV for å sende til andre. Å skrive en CV vil også hjelpe deg med å organisere informasjonen din for å gå inn i elektroniske søknader.

Hva du skal inkludere i CV-en din

CV-en din bør inneholde informasjon som er relevant for jobben du søker på. Eventuelle grader du har oppnådd eller klasser du har tatt som er relatert til stillingen bør nevnes, samt tidligere og nåværende jobber du har hatt som har lignende krav.

Hvis du er uerfaren, fremhev frivillige stillinger du har hatt, for eksempel å hjelpe til på skolens konsesjonsstand under fotballkamper, eller organisere vårdansen.

Tips for å skrive CV

Gjennomgå eksempler på CV-er for gjestfrihetsindustrien, inkludert CV-er for en kokk, servitør eller servitør, samt CV-er for generell gjestfrihet. Enten det er din første jobb, du bytter yrke, eller du vil pusse opp CV-en din, kan disse malene hjelpe.

Lag en liste over ferdighetene dine, og matche dem til jobbkravene oppført i stillingsannonsen. Jo nærmere du kan matche ferdighetene dine, selv om du bruker samme språk som arbeidsgiveren, jo større sannsynlighet er det for at du får et intervju.

Gjestfrihetsferdigheter for CV

Hvilke ferdigheter bør du vektlegge i gjestfrihetsbransjen? Før du begynner å skrive CV-en din, vurder tidligere ansettelse og opplæring og hvordan de vil gjøre deg til en god kandidat for andre stillinger. For nesten enhver stilling i gjestfrihetsbransjen, vil du legge vekt på følgende ferdigheter på CV-en din:

 • Kundeservice: Enten du er en husholderske, server eller concierge, må du hilse på kunder med et smil og en munter holdning, svare på spørsmål, løse problemer og ellers vise sterke verbal kommunikasjon og kundeserviceevner .
 • Nøyaktig: De små tingene betyr noe i gjestfrihetsbransjen – de er forskjellen mellom en god eller middelmådig anmeldelse. Å ha god hukommelse og ta hensyn til detaljer løfter servicen (og kan også øke tipsene).
 • Teamarbeid: Det må du samarbeide godt med andre ansatte , samarbeider for å gi en god opplevelse for kundene.
 • Mer: Liste over gjestfrihetsferdigheter

Gjenoppta prøver for gjestfrihetsjobber

Dette er en prøve-CV skrevet for en souschef-stilling. Du kan ganske enkelt lese eksemplet nedenfor eller laste ned Word-malen ved å klikke på lenken.

Last ned CV-malen

Gjestfrihets-CV-eksempel (tekstversjon)

Creighton Cooke
534 Lane Street
San Francisco, CA 94105
(123) 456-7890
creighton.cooke@email.com

SOUS CHEF

Energisk og kreativ souschef som tilbyr fire års erfaring som bidrar til suksess for Michelin-restauranter. Posisjonert for å utmerke seg i en rolle som krever suveren ledelse og personlig initiativ.

Kjernekompetanse

 • Godt bevandret i ansettelse, opplæring og veiledning av kjøkkenteam på ~10 ansatte, og går foran som et godt eksempel for å sikre den høyeste matkvaliteten og arbeidsmoralen.
 • Opplært i avansert fransk matlaging og konditori, med erfaring med å lage prisvinnende desserter hyllet av kunder og i media.
 • Budsjettbevisst og proaktiv når det gjelder å identifisere måter å redusere mat- og lønnskostnader uten å ofre kvalitet.
 • God i bruk av Microsoft Office Suite, POS og restaurantadministrasjonsprogramvare.

Profesjonell erfaring

DEN FRANSKE BISTRO, San Francisco, CA
Sous chef mai 2017 – i dag
Samarbeid med Chef de Cuisine for å lage innovative og spennende nye menyelementer. Overvåke team på ti kokker og annet kjøkkenpersonale i matlaging og kjøkkensanering; etablere og formidle skiftplaner. Ansette og lære opp nytt personell i matlagingsteknikker og sikre mathåndteringsprosesser.

 • Gikk opp for å fungere som fungerende Chef de Cuisine under tre måneders permisjon for fast kokk.
 • Laget et kjennetegnet sjokoladekaketilbud som fikk strålende anmeldelser i San Francisco at Night og Taste of San Francisco.
 • Identifiserte nye kilder for ferske, lokalproduserte økologiske produkter som reduserte kostnadene med 60 %.

THE SEASIDE GRILL, San Francisco, CA
Sous chef , mars 2015–mai 2017
Utnyttet opplæring i franske matlagingsteknikker for å optimalisere tilberedning av et bredt utvalg av grillede forretter og forretter med sjømat. Sørget for kompromissløs bemanning av back-of-house operasjoner, nøye overvåket mathåndteringspraksis og trente nyansatte i bransjens beste praksis.

 • Introduserte nye anbefalte kombinasjoner av spesialitetsretter med sjømat med viner som økte oppsalget av vinmenyen med 45 %.
 • Forfremmet innen tre måneder førstegangs ansettelse som Prep Chef (juni 2015) for å føre tilsyn med fem kjøkkenansatte.

Utdanning og sertifisering

Associate of Science Degree in Culinary Arts (2015)
City College of San Francisco, San Francisco, CA

SafeServ-sertifisering

Utvide

Eksempler på CV for timebasert gjestfrihet

Fremhev gjestfrihetsferdighetene nevnt ovenfor på CV-en din. Ta også en titt på Jobb krav nevnt i stillingsbeskrivelsen - gjennom å se disse vil hjelpe deg å forstå hva arbeidsgivere ser etter hos kandidater.

 • Resume av hotellresepsjonen: Fremhev din kommunikasjons ferdigheter , som verbal kommunikasjon, vennlighet og respekt.
 • Timebasert posisjon Gjestfrihet CV: Dette eksemplet passer for en timebasert stilling i gjestfrihetsbransjen, som hotellresepsjon og andre stillinger. Det fremhever kundeserviceopplæring og erfaring.

Eksempler på CV-kokk/kokk

Dersom du søker på en stilling på kjøkkenet, ta deg tid til å se gjennom disse ferdigheter for kokker .

 • Kokk / Kulinarisk / Restaurant CV: Se hvordan du detaljerer erfaringen din for å få en kokkstilling eller lederstilling i den kulinariske industrien.
 • Cook CV : Søker du på en kokkestilling? Tilpass dette eksempelet på et følgebrev og CV, og fremhev dine ferdigheter, erfaring og jobbpassform.

Eksempel på CV foran huset

Vil du få jobb som servitør og servitør? I tillegg til å oppgi din relevante erfaring, vil du understreke din ferdigheter , som kommunikasjon, engasjement med publikum, hilse på gjester, lytting og verbal kommunikasjon.

Ikke sikker hvordan få jobb som servitør/servitør ? Start med å be folk du kjenner om å henvise deg til åpne stillinger. Mange restaurantjobber fylles fra jungeltelegrafen. Besøk deretter lokale restauranter for å spørre om åpninger, og søk oppføringer på jobbsøkesider .

 • Servitør/Server CV : Tilpass følgebrevet og CV-en basert på eksempler for en serverposisjon.

Eksempler på CV for student/sesongbasert gjestfrihet

Studenter som trenger arbeid i skolepauser eller arbeidere som liker å bytte plass med været, kan trenge det finne sesongjobber . Bransjer som detaljhandel, turisme og transport ansetter sesongarbeidere, vanligvis i sommermånedene og høytiden. Eksempler på CV kan hjelpe deg med å komme i gang med din sesongbaserte jobbsøknad:

 • CV for sommer- eller sesongbasert catering : Ser du etter en cateringkonsert? Tilpass dette CV-eksemplet for å gjenspeile erfaringen din og få den sesongbaserte jobben. Bare sørg for å fjerne den studentsentrerte informasjonen, som f.eks din GPA , hvis du er en mer erfaren arbeider.
 • Sesongbasert servitør-CV-eksempel: Når du har tilegnet deg en god del erfaring, kan du la jobbhistorien og ferdighetene tale for seg selv og ta av irrelevant eller utdatert informasjon.

Hvordan få CV-en din lagt merke til

VIS DIN ERFARING: Fremhev erfaringene og prestasjonene som vil gjøre deg til en ressurs for teamet.

NEVN DINE FERDIGHETER: Vis hvordan du har bidratt til suksessen til etableringen gjennom det unike ferdighetssettet du bringer til stillingen.

skreddersy din CV: Ta deg tid til å finpusse hver CV du sender ut og tilpass språket for å matche det som står oppført i stillingsannonsen. Du vil øke sjansene dine for å score et intervju ved å bruke lignende søkeord og fraser.