Arbeid-Hjemmefra-Jobber

Hvordan bygge din sparekonto

Se på måter å redusere utgifter og øke inntektene på

Sparer penger

•••

JGI/Jamie Grill/Getty ImagesÅ bygge sparing er et viktig økonomisk mål for mange mennesker. Så ofte når vi tenker på å spare penger, er det første vi tenker på å kutte ned på utgiftene. Og selv om det er viktig, hvis det er alt du fokuserer på, vil du gå glipp av halvparten av mulighetene til å bygge ditt reir.

Nøkkelen til å bygge sparing er todelt: redusere utgifter og øke inntekten .

Øk inntekt

La oss starte med inntektssiden av ligningen, selv om sammenkobling av reduserte utgifter med økt inntekt vil vokse reiregg mye raskere. Prøv disse metodene for å øke inntekten din:

  • Få en høyning på din nåværende jobb. Selv om dette ikke nødvendigvis er lett, kan du lære med bare litt forskning hvordan forhandle en lønnsøkning .
  • Finn en ny jobb som betaler mer. Igjen, ikke lett, men å starte et jobbsøk kan også hjelpe deg med å forhandle deg frem til lønnen hvis du liker jobben du har.
  • Få en ny jobb, enten i eller utenfor hjemmet. Du kan tjene ekstra penger på å jobbe hjemme, og å være hjemme gjør det mye mer håndterlig å ha en annen jobb.
  • Start en jobb-hjemme-bedrift. Hvor mye tid og krefter du legger i dette kan virkelig variere, det samme gjør lønnen.
  • Hent ekstra penger ved å gjøre mikrojobber. Ta bort alle de ekstra pengene du tjener på disse oppgavene.

Reduser utgifter

Å lage et budsjett og holde seg til det er et første skritt for å redusere utgiftene. Men et budsjett er bare tall på papiret. Å redusere utgifter gjøres faktisk i hverdagen vår, og det er ikke lett, men her er noen ideer for å redusere utgiftene:

  • Gjennomgå månedlige utgifter og se hva som kan elimineres eller reduseres. Ikke vær redd for å forhandle med selskaper du handler med. Du vil bli overrasket over hva du kan spare.
  • Shop rundt for å finne tilbud på dagligdagse varer. Du må kanskje bruke litt tid på å spare penger, men hvis du er seriøs med å bygge et reiregg, er det verdt det.
  • Å jobbe hjemmefra sparer penger på alt fra barnepass til klær.
  • Reduser gjelden eller, enda bedre, unngå gjeld i utgangspunktet.

Bygg opp sparepengene dine

Som du gjør en innsats for å redusere utgifter og øke inntektene, må du selvfølgelig faktisk lagre pengene denne innsatsen gir. Bygg sparing ved å få et visst beløp automatisk satt inn på en spare- eller investeringskonto. Hvis du betaler ned en gjeld eller er i stand til å redusere utgiftene dine på en vare som allerede er innenfor budsjettet, må du sette inn pengene i budsjettet regelmessig.

Og vær forsiktig så du ikke bryter inn i sparepengene for bare noen gamle ting. Bestem på forhånd hva du sparer til, slik at du vet når det er rett tid å bruke det.

Hvis din strategi for å bygge sparing innebærer tjene ekstra penger , prøv å sette inn inntektene dine fra alle eller noen av arbeidet hjemme på en sparekonto. hvis dette er ny inntekt for deg, vil du ikke gå glipp av det, og du vil se reiregget ditt vokse.