Menneskelige Ressurser

Hvordan finne en jobb innen menneskelige ressurser – raskt

Bruk disse tipsene for å finne drømmejobben din med menneskelige ressurser

Å finne jobber i Human Resources er en spesiell utfordring. For mange HR-jobbsøkere søker på de for få ledige jobbene. Arbeidsgivernes forventninger til profesjonalitet fra folk som søker på HR-jobber er skyhøye – med grunn.

Personer som søker på Human Resources-jobber bør følge instruksjonene og få gode karakterer for sitt skriftlige søknadsmateriell. Personer som søker etter disse jobbene bør kjenne til tauene når de intervjuer og følger opp med arbeidsgiveren.

Folk som ønsker en HR-jobb bør utføre alle aspekter av jobbsøkingen med innsidekunnskap og profesjonalitet.

Men for mange gjør det ikke. HR-jobbsøkere klarer ikke å følge instruksjonene; de søker på jobber som de ikke kvalifiserer for, og de oppfører seg som om de godt undersøkte, tilgjengelige rådene fra jobbsøkere ikke gjelder dem.

Human Resources Job Searcher—Employer Match

Mange menneskelige ressurser arbeidsgivere søker en polert profesjonell med erfaring fra HR-stillingen som de søker om. HR-jobbsøkere, på den annen side, søker ofte en stilling på høyere nivå med erfaring bare i en stilling på lavere nivå.

Disse HR-jobbsøkerne leter etter forfremmelse og lønnsøkning som ikke er tilgjengelig i deres nåværende jobb. Markedet er fullt av HR-assistenter som ønsker å bli HR-generalister og HR-generalister forsøker å lande jobber som HR-ledere .

Andre HR-jobbsøkere prøver å overgang til en HR-jobb fra et annet felt. Avhengig av utdanning, tidligere jobber og hvor enkelt de kan posisjonere erfaringen sin som relatert til HR, vil noen lykkes i å finne en HR jobb.

Andre HR-jobbsøkere ønsker å flytte inn på HR-feltet fordi de ønsker å jobbe med mennesker ; ofte har de ingen erfaring, og gradene deres er innen fag som sosiologi og psykologi. I en økende trend søker advokater arbeid innen HR-feltet.

Realiteten i HR jobbsøking er at nesten alle med bakgrunn og erfaring eller viljen til å skaffe dem , lyst og vilje, og en profesjonell jobbsøking, kan etter hvert finne en HR-jobb. HR-jobben er kanskje ikke på det nivået jobbsøkeren ønsker og lønnen kan være under forventningene. Men vanskelighetsgraden HR-jobbsøkeren opplever vil avhenge av hans eller hennes vilje til å gjøre de riktige tingene – riktig.

Planlegg og målrett søket etter HR-jobber

Forretningskvinne intervjuer potensiell ansatt

Jose Luis Pelaez Inc. / Getty Images

Før du begynner å se etter Human Resources-jobber, trenger du en plan. Akkurat som arbeidsgivere legger en plan for rekruttering av nye ansatte , trenger jobbsøkeren for Human Resources en plan for å starte et søk for HR-jobber .
Noen ganger er HR-jobbsøk etter eget valg. Noen ganger er det å søke HR-jobber et resultat av permittering eller nedbemanning. Uansett årsak, er det positive valg når du planlegger og målretter søket etter Human Resources-jobber.

Komprimer tidslinjen for jobbsøk

ung kvinne håndhilser på sin potensielle nye sjef

sturti / Getty Images

Ditt søk etter HR-jobber vil gå mest effektivt og raskt hvis du fordeler tiden din blant de verdifulle aktivitetene du skisserte i planen for HR-jobbsøket ditt.

Ikke kast bort tiden din på aktiviteter med lav verdi, for eksempel spamming av potensielle arbeidsgivere med søknader til HR-jobber som du bare i liten grad er kvalifisert for. Å justere den generiske CV-en, bare én gang til, gir liten verdi til din søk etter HR-jobber ; målrett CV-en når du har avdekket en reell mulighet for en HR-jobb.

Start, utvikle eller vedlikeholde et profesjonelt nettverk for HR-jobber

Business Networking hjelper deg med å bygge din karriere

Digital Vision/Photodisc/Getty Images

Enten du jobber med å utvikle nettverket ditt online eller offline, her er alle ressursene du trenger å bli en profesjonell nettverker .

Og for Human Resources-jobber kan ditt profesjonelle nettverk øke hastigheten på deg jobb søk . Hvor ellers er HR-profesjonelle dyktigere enn å utvikle relasjoner og håndtere mennesker effektivt og gjensidig?

Målrett profesjonelle nettverksmuligheter via LinkedIn

Bruk LinkedIn for å rekruttere dine nye ansatte gjennom nettverksbygging.

John Lund/Blend Images/Getty Images

LinkedIn har dukket opp som den fremste online nettverksside for fagfolk. Etter hvert som LinkedIns makt, rekkevidde og medlemskap har utvidet seg, har måtene individet, som søker etter Human Resources-jobber, kan bruke tjenestene på LinkedIn, økt eksponentielt.

Hos LinkedIn lager du en komplett profesjonell profil som bruker nøkkelord for å identifisere jobbinteressene dine. Du tiltrekker deg et nettverk av medarbeidere som du kan utvikle gjensidig fordelaktige relasjoner med.

Du kan undersøke selskaper som bruker deres LinkedIn-verktøy for å se etter Human Resources-jobber. Og her er mitt råd til arbeidsgivere om hvordan de kan tiltrekke kandidater til Human Resources-jobber ved å bruke LinkedIn.

Utvikle en tilpasset CV for å søke på HR-jobber

jobbintervju

Bland bilder - Ariel Skelley/Brand X Pictures/Getty Images

Når en arbeidsgiver mottar 100 - 200 CVer som svar på en stillingsannonse , må CV-en som fanger arbeidsgiverens blikk skille seg ut fra mengden. I en tidligere artikkel , 'Gone in Thirty Seconds: How to Review a CV,' trinnene som en arbeidsgiver tar i CV-gjennomgang, ble gjennomgått. Denne prøve-CV-en setter også en standard som arbeidsgiveres behov for å søke og kandidater til Human Resources-jobber må etterligne.

Utvikle et tilpassbart følgebrev for å søke på HR-jobber

Forretningsmenn med papirarbeid snakker på kontoret

Jose Luis Pelaez Inc / Getty Images

Arbeidsgivere søker etter CV-en og CV-følgebrevet som beskriver kandidaten som best vil fylle stillingen. En gjennomtenkt CV følgebrev forteller arbeidsgiveren at kandidaten tok seg tid til å tilpasse søknaden sin for å passe behovene til Human Resources-jobben. Et velskrevet, nøye skrevet, feilfritt CV-brev vil umiddelbart skille søknaden din fra den gjennomsnittlige søknaden arbeidsgivere mottar.

Ta en titt på en tidligere artikkel, 'Hvorfor CV-følgebrev bør ha betydning for arbeidsgivere'. Ta en titt på dette CV-følgebrevet for å veilede innsatsen din når du søker på Human Resources-jobber.

Følg instruksjonene og 'reglene' når du søker på HR-jobber

Frustrert kvinne ved skrivebordet lener seg på albuen

Aleksander Rubstov/Culture/Getty Images

Arbeidsgivere hater handlingene til jobbsøkere av en rekke årsaker. Menneskelige ressurser jobbsøkere søker vilkårlig for jobber som de mangler kvalifikasjoner og erfaring til å gjøre. De presenterer seg uprofesjonelt og sender standardsøknader og følgebrev for hver jobb.

Verst? Flertallet av jobbsøkere lyver på CV-en, eller i det minste utvisker detaljene for å lure potensielle arbeidsgivere. De klarer ikke å undersøke selskapet og er uforberedt på å fylle ut søknader og intervjuer.

Folk som søker HR-jobber må følge instruksjonene og følge reglene. Det faktum at de søker HR-jobber gjør det spesielt viktig at de får det riktig – fordi de forventes å vite bedre. Det forventes at de kjenner prosessen. Arbeidsgivere har høyere forventninger fra søkere til Human Resources-jobber enn de gjør for andre stillinger.

Intervju og få jobb med menneskelige ressurser

Jobbintervjuet er en kraftig faktor i utvelgelsesprosessen for ansatte i de fleste organisasjoner. Disse intervjutipsene fortelle deg hvordan en arbeidsgiver velger ut en søker til et intervju. De forteller deg hva arbeidsgiveren søker i en søker til jobber i Human Resources.

Finn anbefalte intervjuspørsmål du kan bli spurt om i et intervju av arbeidsgivere . Denne ressursen inneholder også informasjon som peker på hva en arbeidsgiver søker i en kandidats svar på jobbintervjuspørsmålene .

Hvordan gå over til en karriere og jobb i menneskelige ressurser

Forretningsfolk som heier i møte

Jose Luis Pelaez Inc / Getty Images

Folk tar vidt forskjellige veier på reisen til å jobbe i Human Resource Management . De går inn i HR-ledelse med flaks og design, og de blir værende fordi de liker arbeidet og menneskene. Vanlige temaer dukker opp når du lytter til historiene folk forteller om deres overgang til HR-ledelse.

Lesere har delt historiene sine om hvordan de gjorde overgangen til HR, og disse er oppsummert som en del av kunnskapen i denne artikkelen.