Karriere Nyheter

Hvordan finne jobber hjemmefra som ansettes nå

Kvinne som jobber hjemmefra

••• Bilde (c) BraunS / Getty Images

Ønsker du å jobbe eksternt? Etter hvert som bedrifter utvider sin eksterne arbeidsstyrke, er det flere muligheter enn noen gang til å jobbe hjemmefra eller hvor du måtte skje med meg.

Faktisk rapporterer en FlexJobs-studie om fjernarbeid at 'I løpet av de siste fem årene vokste den 44 % og i løpet av de foregående 10 årene vokste den 91 %.'

Jobb hjemmefra florerer nå – og du har sannsynligvis ferdighetene til å bli ansatt for en. Muligheter er tilgjengelige hos arbeidsgivere i ulike bransjer og inkluderer heltids-, deltids-, kontrakts- og vikarstillinger.

Du vil kunne finne en fleksibel jobb som passer for din erfaring og ferdigheter, og du har kanskje allerede ferdigheter du trenger for å bli ansatt .

Hvis du ikke har jobbet eksternt før, se råd om finne ditt første arbeid-fra-jobb og starte neste fase av karrieren.

Slik finner du muligheter for å jobbe hjemmefra som vil supplere inntekten din.

Hvem ansetter?

En av de mest spennende trendene innen rekruttering har vært det selskaper på tvers av flere bransjer har restrukturert sin virksomhet til å inkludere en ekstern arbeidsstyrke. Dette gjelder spesielt innen helsesektoren, IT, kundeservice, regnskap, salg og utdanning/opplæring.

Ettersom nettteknologi har blitt mer robust, er det nå også mulig for de med sterke administrative ferdigheter å jobbe hjemmefra disse eksterne datamaskin-/administrasjonsrollene .

Det er virkelig noe for alle på jobbmarkedet hjemmefra. Noe av de beste jobbene å jobbe eksternt inkluderer kundesenter- og datamaskinjobber, dataregistrering, koding og transkripsjonsjobber, kundeservicejobber, markedsføringsroller og veilednings-/lærerjobber.

Ta en titt på disse innsidetips for å finne de beste eksterne jobbene og råd om hvordan du finner din første jobb hjemmefra for å lære mer om alternativene du kan jobbe hjemmefra.

Gjør deg klar til jobbsøking

Oppdater LinkedIn-profilen og CV-en din. LinkedIn er et fantastisk verktøy for å søke etter jobber hjemmefra. Det lar deg også bygge et bredt nettverk med arbeidsgivere som spesifikt søker å ansette en virtuell arbeidsstyrke. Oppdater CV-en din der, med fokus på justere den for å nevne ferdigheter som er høyt verdsatt hos eksterne ansatte.

De mest verdifulle ferdighetene som søkes hos kandidater for fjernarbeid inkluderer gode tastaturtalenter, dataprogramvarekunnskap, fleksibilitet og organisering. Stillingsannonsen er din beste kilde for å avgjøre hvilken søkeordsetninger å bruke på CV-en din.

Frisk opp dine tekniske ferdigheter . Det ene generelle kravet til fjernarbeidere er at de har god kunnskap om dataferdigheter som å bruke Microsoft Office , e-postadministrasjon, dataregistrering, digital kalenderadministrasjon, videokonferanser og direktemeldinger. Du har kanskje allerede noen av i n-etterspørsel ferdigheter nødvendig for å lykkes i en ekstern jobb.

Gratis eller rimelige online datakurs tilbys av leverandører, inkludert LinkedIn læring , Udemy , og Microsoft 365 Fundamentals .

Vær forberedt på en ekstern ansettelsesprosess. Noen selskaper har flyttet ansettelsesprosessen, inkludert søkerscreening, intervjuer og onboarding, online. Vær klar over hvordan den eksterne ansettelsesprosessen fungerer , og gjør deg klar til ace videointervjuer .

Søk etter eksterne jobbtavler

Det er nettbaserte jobbtavler som er fokusert utelukkende på å liste opp muligheter for arbeid hjemmefra. Noen, som FlexJobs, krever et abonnement, men andre er gratis å bruke.

CareerOneStop

CareerOneStop Finn en ekstern jobb verktøyet kobler arbeidsgivere og jobbsøkere med jobbmuligheter der arbeideren ikke er pålagt å være på stedet.

FlexJobs

FlexJobs gir ikke bare nøye utvalgte lister over eksterne og fleksible jobber, men den tilbyr også informasjon om bedrifter som ansetter, ferdighetstester og andre jobbsøkerressurser. (Kostnad: $14,95/måned med sporadiske 50 % rabatt på abonnementstilbud.)

WeWorkRemotely

WeWorkRemotely tilbyr oppdaterte oppføringer for jobber hjemmefra innen felt inkludert Dev. Ops. og Sysadmin, produkt- og brukeropplevelsesdesign, programmering, administrasjon og virksomhet og ledelse. (Kostnad: gratis.)

Fjernkontroll

Fjernkontroll tjener sin fortjeneste ved å belaste arbeidsgivere for å liste opp jobber på nettstedet. Den tilbyr en enkel jobbsøkemotor; bare skriv inn en stillingstittel du er interessert i for å se hva som finnes der ute. (Kostnad: gratis.)

Rotteløpsopprør

Rotteløpsopprør tilbyr lister over hjemmejobber og sidespill. Bare klikk på jobben du er interessert i, så blir du omdirigert til ansettelsesselskapets nettbaserte stillingsannonse. (Kostnad: gratis.)

Upwork

Som Fiverr , Upwork er et populært redskap for frilansere som forfattere, fotografer, redaktører, grafikere og webdesignere for å finne spillejobber. Det tilbyr også muligheter for å jobbe hjemmefra for frilansere innen ingeniørfag og arkitektur, datavitenskap og analyse, juridisk, oversettelse, administrativ støtte, kundeservice/teknisk støtte, salg og markedsføring og regnskap.

Søk i General Job Boards

Glassdoor har en liste over selskaper som ansetter nå for helt eksterne jobber. Arbeid hjemmefra-jobber er også utlyst på topp jobbsider som Monster, Indeed og CareerBuilder – søk ved å bruke termer som 'fjern' og 'virtuell' for å finne åpne stillinger.

Indeed har lagt til et søkefilter slik at jobbsøkere enkelt kan finne roller som har blitt identifisert som eksterne. Klikk på 'Ekstern' øverst på søkeresultatsiden for å få tilgang til oppføringer.

Beste søkeord å bruke

For å se hva som finnes der ute, skriv inn søkeordsetninger som arbeid hjemme, arbeid hjemme, arbeid hjemmefra, fjernkontroll, fjernarbeid og online i søkevinduet. Du kan begrense søket ditt ved også å skrive inn stillingstittelen du er interessert i (eksempel: ekstern administrativ assistent).

Hint : Du må kanskje jobbe hardere når du bruker disse nettstedene for å finne ut om en utlyst jobb faktisk er en jobb hjemmefra. Les hver stillingsbeskrivelse nøye.

Bruk LinkedIn Jobs

En annen fantastisk ressurs er LinkedIn sin gratis jobbsøkemotor . Skriv inn stillingstittelen i feltet Søk etter jobber og ordet Eksternt i feltet Sted. Følg instruksjonene i stillingsannonsen for å søke enkelt.

Søk også på LinkedIn ved å bruke hashtaggene som #ansette nå, #remote, #remotejobs og #remotework. Du kan følge hashtaggene for å se gjennom de siste innleggene.

Besøk selskapets nettsteder

Etter å ha lært at det å ha en virtuell arbeidsstyrke kan spare dem for mye penger, har noen selskaper implementert aktive ansettelsesprogrammer for jobber hjemme.

FlexJobs tilbyr en verdifull liste over de 100 beste selskapene med eksterne jobber; disse inkluderer Salesforce, Lionbridge, Shopify, CVS Health, UnitedHealth Group, Aetna og Amazon. FlexJobs har også en liste over 20 helt eksterne selskaper som ansetter nå.

Hvis det er et selskap du er spesielt interessert i å jobbe for, for eksempel Amazon, bør du også ta en titt på ansettelses- eller jobbseksjonen på bedriftens nettside.

Viktige takeaways

JOBBMULIGHETER FRA HJEMMET: Rekrutteringen og ansettelsen av virtuelle arbeidsstyrker er en stigende trend, så jobber er der ute.

OPPST DIN DATAMASKINFERDIGHETER: Kunnskap om virtuelle kommunikasjonsverktøy og -teknologier vil styrke din kandidatur for jobb hjemmefra.

KOMFORT TELLER: Når du først har opplevd komforten ved å kunne jobbe i pysjamasbuksene, vil du kanskje aldri gå tilbake til en ekstern jobb igjen.

Artikkelkilder

  1. FlexJobs. ' Statistikk over eksternt arbeid .' Åpnet 6. mai 2021.

  2. Global arbeidsplassanalyse. ' Sammendrag av telependling-trender .' Åpnet 6. mai 2021.

  3. LinkedIn. ' Bruke Hashtags på LinkedIn .' Åpnet 6. mai 2021.

  4. FlexJobs. ' Topp 100 selskaper med eksterne jobber i 2021 .' Åpnet 6. mai 2021.

  5. FlexJobs. ' 20 helt eksterne selskaper som trives med virtuelt arbeid, ansetter nå .' Åpnet 6. mai 2021.