Jobbe-Hjemme-Karrierer

Hvordan finne jobber for hjemmearbeid på nett med undervisning og utdanning

Jobbene spenner fra K-12 online veiledning til instruksjonsdesign på college-nivå

De forskjellige typer nettbaserte lærerjobber inkludere et bredt spekter av kvalifikasjoner og stillinger. Noen jobber krever undervisningssertifisering eller avanserte grader, mens andre ganske enkelt gjør en plattform tilgjengelig for publisering av nettkurs eller for å koble nettveiledere med studenter. Hvis du vil jobbe hjemme som nettlærer , vurder de mange måtene undervisningserfaringen din kan utnyttes på, og begynn deretter å bla gjennom stillingslistene nedenfor.

Selskapene på denne listen vil ansette:

Opptak Konsulenter

Portrett av forretningsmann i konferanserom som leder en presentasjon

Westend61 / Getty Images

Type jobb: Opptak

Med base i Wien, VA, ansetter AdmissionConsultants kandidater med opptakskomitéerfaring og gode mellommenneskelige ferdigheter som konsulenter for sitt hjemmearbeid.

Mål-for-A-veiledning

Type jobb: Nettveiledning

Hos Aim-for-A underviser online-veiledere en rekke fag, inkludert matematikk, naturfag og engelsk, samt testforberedelser for GED, PSAT, SAT, GRE, GMAT og AP for studenter fra hele verden som spenner i alder fra barneskole til høyskole. Det kreves undervisningserfaring og høyskolegrad i faget som undervises.

American Public University System

Type jobb: Online adjunkt fakultet

Denne nettbaserte institusjonen for høyere utdanning omfatter American Public University (APU) og American Military University (AMU), og ansetter nettbaserte fakultetsmedlemmer samt noen få administrative stillinger som hjemmejobber. Det kreves mastergrad i faget. Erfaring med undervisning på høyskolenivå og/eller Ph.D. er foretrukket.

Argosy University og South University Online

Type jobb: Online adjunkt fakultet

Disse for-profit høgskolene med nettbasert utdanning og fysiske campuser, begge eid av EDMC, ansetter nettbaserte fakulteter for å undervise i graduate- og undergraduate-kurs. Mastergrad eller doktorgrad kreves for disse online undervisningsjobbene.

BrainMass

Type jobb: Online undervisningsassistenter

Registrer deg som nettbasert lærerassistent (krever mastergrad eller Ph.D.) i et emne, og svar deretter på spørsmål fra studentene. TA tjener en prosentandel av honoraret betalt av spørsmålsstilleren og kan tjene mer hvis svaret lastes ned av andre studenter. Lønn (i kanadiske dollar) er månedlig når lærerassistent har tjent minst $50 CAD.

California virtuelle akademier

Type jobb: K-12, spesialpedagogikk, språk

Et nettverk av offentlige charterskoler som gir utdanning til studenter i delstaten California, California Virtual Academies ansetter sertifiserte K-12-lærere i California til å jobbe hjemmefra. Det kreves personlig møter i arbeidsfylket.

Capella universitet

Type jobb: Online fakultet og instruktører på høyskolenivå

Typiske hjemmearbeidsstillinger ved denne nettbaserte høyskolen inkluderer fakultetsledere, kjernefakultetet, tilleggsfakultetet, avhandlingsveiledere og kanalpartner. Søk etter stillinger med en 'offsite' plassering.

Chegg-lærere

Typer utdanningsrelaterte jobber: Veiledning i matematikk, humaniora, naturfag, språk, programmering

Dette selskapet gjør en online plattform tilgjengelig som forbinder veiledere med studenter. Veiledere har uteksaminert fra eller blitt registrert på et fireårig universitet. De betales $20/time ukentlig via PayPal, men må registrere seg via Facebook.

Connections Academy

Typer utdanningsrelaterte jobber: K-12 veiledning

Connections Academy, en 'skole uten vegger', er et virtuelt utdanningsprogram som betjener K-12-studenter i forskjellige stater i et ikke-klasseromsbasert miljø. Den ansetter sertifiserte lærere for online undervisningsjobber.

Creative English Solutions (CES)

Typer utdanningsrelaterte jobber: Prøveskriving/evaluering

Kanadisk selskap utvikler praksistester for TOEFL og TOEIC. Den ansetter erfarne evaluatorer, testforfattere og stemmeskuespillere fra Canada.

Educate, Inc. (Sylvan Learning Centers)

Typer utdanningsrelaterte jobber: Online veiledning i K-12, ledelse, salg

Morselskapet til Sylvan Learning Centers har noen bedrifts telependling jobber som et bindeledd mellom sine veiledere og klienter. I tillegg kan noen av de individuelle læringssentrene tilby jobb-at-home-stillinger for sine veiledere på stedet.

ER DU

Typer utdanningsrelaterte jobber: Poengsetting/evaluering

Selskapet ansetter profesjonelle som skårer konstruert svar, som vurderer skriftlige korte svar eller essays, muntlige svar og porteføljer, som deltidsansatte for å lese for The College Boards Advanced Placement Program (AP) testprogrammer og vurderere for TOEIC, TOEFL, Praxis og GRE-programmer. Arbeidsplaner varierer gjennom året og kan foregå online og på scoringssteder over hele USA.

eTutorWorld

Typer utdanningsrelaterte jobber: Salg

Salgsmedarbeidere for eTutorWorld velger sine arbeidsplaner for disse hjemmejobbene, og promoterer nettbaserte veiledningstjenester i matematikk og naturfag for skoleelever i klasse 5 til 12. Ingen økonomisk investering kreves. Gratis trening.

GetEducated.com

Typer utdanningsrelaterte jobber: Ulike nivåer og stillinger

Denne nettsiden rangerer og rangerer nettskoler og viser ledige stillinger innen fjernundervisning. I tillegg viser nettstedet noen stillinger i dette selskapet.

flytende

Typer utdanningsrelaterte jobber: Voksenopplæring, språk

Gofluent underviser i engelsk på telefon, og søker hjemmebaserte trenere som har engelsk som morsmål som er tospråklige på fransk, italiensk, tysk, russisk og koreansk. De ansetter bare fra Kansas, Missouri, New York, Oregon, Pennsylvania og Canada.

Lekseveiledning

Typer utdanningsrelaterte jobber: Nettveiledning for videregående skole og høyskole

Nettbasert veiledningstjeneste tilbyr leksehjelp for videregående skole- og høyskolestudenter i en rekke fag. E-post CV for å bli vurdert for disse hjemmebaserte jobbene.

Herzing universitet

Typer utdanningsrelaterte jobber: Online adjunkt fakultet

Ved denne nettbaserte høyskolen med base i Wisconsin, er de fleste av stillingene som er oppført som 'fjern' for online adjunkt fakultet. Andre stillinger tillater imidlertid fjernarbeid, men kan også kreve tid på kontoret.

Instruksjonsforbindelser

Typer utdanningsrelaterte jobber: Online Coach/Læringsassistenter, Kursutvikling

Selskapet gir undervisningsstøtte til høyskoler. Online coacher, som er deltids, uavhengige kontraktører, jobber med studenter og fakultet, overvåker engasjement, setter karakterer på oppgaver og legger til rette for kursdiskusjoner. Lønnen er basert på en formel per student, per kurs. Mastergrad eller høyere kreves. Fag inkluderer sykepleie, utdanning (skriveferdighet, lesespesialisering, spesialundervisning, tospråklig opplæring, utdanningsrett, utdanningsadministrasjon og matematikk eller naturfag), matematikk, kjemi og biologi.

Johns Hopkins Center for Talented Youth (CTY)

Typer utdanningsrelaterte jobber: K-12 online veiledning

Instruktører kritiserer studentskriving, lager oppgaver, komponerer fremdriftsrapporter og evalueringer for studenter i klasse 3 til 12. Kravene inkluderer BA i passende felt og minst ett års undervisningserfaring. Søk etter CTY eller 'jobb hjemme' i JHU Jobs database.

K12

Typer utdanningsjobber: Nettskolelærere og grunnskolelærere, rektorer og administratorer, instruksjonsdesignere, pensumforfattere og redaktører
Dette selskapet oppretter K-12 online akademier for stater og skoledistrikter over hele landet. Den ansetter lærere og administratorer i disse statene for å bemanne skolene. Det ansetter også andre utdanningsfagfolk over hele landet for å utvikle pensum og for andre stillinger.

Kaplan

Typer utdanningsrelaterte jobber: Nettveiledning, høyskoleinstruktører, ISD-er, salgsrepresentanter

Utdanningsselskapet Kaplan har åpninger for hjemmearbeid for onlineinstruktører på høyskolenivå, instruksjonsdesignere , og SAT-veiledere. Bruk 'virtuell' som nøkkelord i jobbsøkedatabasen.

Laureate Education, Inc.

Typer utdanningsrelaterte jobber: Kursutvikling på høyskolenivå, instruksjonsdesign, ledelse

Laureate Education Inc. er utvikleren av nettbasert utdanning ved Walden University, Kendall College, NewSchool of Architecture & Design, College of Santa Fe og Laureate Higher Education Group. De fleste jobber krever minst en mastergrad. Velg 'Virtuell' som jobbsted.

Manhattan GMAT

Typer utdanningsrelaterte jobber: Testforberedende veiledning

Dette selskapet tilbyr veiledere livekurs, nettkurs og privatveiledningsstudenter og betaler dem $100 i timen for undervisning (mindre under trening). Fokuset til dette selskapet, som har lokasjoner landsdekkende i USA, så vel som i Canada, England og Frankrike, er på stedet, men det er også online-jobber.

Pearson

Typer utdanningsrelaterte jobber: Essayscore på videregående nivå, testutvikling

Scorer må ha en bachelorgrad eller høyere, erfaring med å undervise i engelsk på videregående skole, bo og være autorisert til å jobbe i USA og ha tilgang til en privat, sikker datamaskin med Internett-tilkobling. I testutvikling ansetter Pearson frilansere til å skrive, gjøre grafisk design og vurdere tester.

Southern New Hampshire University

Typer utdanningsrelaterte jobber: Online adjunkt fakultet

Dette private universitetet i New Hampshire ansetter nettbaserte fakulteter for undergraduate og graduate kurs. De fleste kurs er allerede utformet, og fakultetsmedlemmer legger til rette for læring. Noen kurs er imidlertid instruktørdesignet. Disse kursene betaler $2200 til $2500 for 8- og 11-ukers klasser. Nettbasert opplæring tilbys.

Sylvan læringssentre

Typer utdanningsrelaterte jobber: Nettveiledning K-12
Mens mange av mulighetene for sertifiserte lærere på Sylvan er basert på kontorer, er det noen muligheter for hjemmearbeid for veiledere når de først er etablert på et senter, så vel som noen hjemmebaserte bedriftsstillinger.

Rosetta stein

Type jobb: Voksenopplæring, språk

Rosetta ansetter morsmål for å legge til rette for språkkurs for nybegynnere til viderekomne studenter. Språk som Rosetta Stone søker online-lærere i inkluderer vietnamesisk, irsk, svensk, arabisk, japansk og kinesisk.

Teach For America

Typer utdanningsrelaterte jobber: Nettveiledning
Ledelse

Denne ideelle organisasjonen verdsetter de virtuelle arbeidsplassene, men det er åpenbart at klasseromslærerjobbene ikke er hjemmearbeid. Imidlertid kan mange av lederjobbene telependles fra hvor som helst i USA. Lederjobber krever ofte undervisningserfaring.

TutaPoint.com

Typer utdanningsrelaterte jobber: Nettveiledning

Nettveiledere på videregående nivå i matematikk, naturfag og spansk må være registrert på (eller ha uteksaminert) fra en amerikansk eller kanadisk høyskole eller universitet og være tilgjengelig for å jobbe fra kl. til 01.00, Eastern Standard Time. Lønnen begynner på $12 per time i tillegg til insentiver. Veiledere, som er uavhengige kontraktører, må forplikte seg til minst 5 timer per uke. Kun innbyggere i USA.

Tutor.com

Typer utdanningsrelaterte jobber: K-12​ Online veiledning

Denne nettbaserte undervisningstjenesten kobler studenter til veiledere fra datamaskiner på deres lokale bibliotek, samfunnshus, skole, skolefritidsordning eller hjemmefra. For å bli sertifisert som en online veileder, må du ha en grad fra eller være registrert på en amerikansk eller kanadisk høyskole, deretter må du bestå en test i ditt spesialområde og sende inn en skriftlig prøve. Prosessen tar 1 til 3 uker.

Tutorvista.com

Typer utdanningsrelaterte jobber: K-12 veiledning, veiledning på høyskolenivå

Ansetter erfarne lærere med høyere grader vanligvis fra utenfor USA for deltids- og heltidsåpninger.

UniversalClass

Typer utdanningsrelaterte jobber: Voksenopplæring Kursskriving, nettlærere

Selskapet tilbyr online videreutdanningskurs til skoler, biblioteker, bedrifter, lærere og enkeltpersoner. Den ansetter instruksjonsforfattere til forfatterkurs om en rekke emner. Betaler $.04-$.07 per ord for å skrive kursmateriell. Nettbaserte instruktører trenger en 4-årig grad og 4 til 6 års arbeidserfaring innen felt- og undervisningssertifisering og online undervisningserfaring foretrekkes.

University of California Berkeley Online Extension

Typer utdanningsrelaterte jobber: Voksenopplæring, nettkursinstruktører, høyskolenivå

Minimum mastergrad kreves, men for enkelte kurs kreves doktorgrad. Erfaring med nettbasert utdanning er foretrukket.

University of Phoenix

Typer utdanningsrelaterte jobber: Online fakultet, instruksjonsdesign

Fakultetet for denne nettbaserte høyskolen trenger en mastergrad eller doktorgrad i undervisningsfag samt arbeidserfaring i faget. Jobbene er deltid (10 til 20 timer/uke). Selskapet har også bedriftsjobber innen instruksjonsdesign og andre utdanningsrelaterte felt, men mange av disse er stillinger på stedet.

Virtuelt universitet

Typer utdanningsrelaterte jobber: Voksenopplæring, nettkurs

Skriv et nettkurs om så varierte emner som java, meditasjon, journalistikk, poesi, personlig økonomi og e-handel og motta et honnør på $200.

Western Governors University

Typer utdanningsrelaterte jobber: Fjernundervisning mentorer

Online college ansetter mentorer for å overvåke fjernundervisningsstudenters fremgang. Minimumskravet er en bachelorgrad, men en master- eller doktorgrad og relevant bransjeerfaring foretrekkes.