Juridiske Karrierer

Hvordan få et stort tilbakeringingsintervju med lov

Kommer til tilbakeringingsintervju

•••

Bloom Productions / Getty ImagesHvis alt går bra i begynnelsen OCI sommerintervjuer , vil du motta tilbakeringingstilbud. En tilbakeringing er en invitasjon til å gå til firmaets kontor for en dag, eller en halv dag, og møte en rekke advokater (medarbeidere og partnere). Vanligvis er minst ett måltid inkludert i timeplanen. Hvis kontoret er i en annen by enn jusstudiet ditt, vil firmaet vanligvis betale for at du skal fly ut og bo på hotell (selv om det er høflig å prøve å planlegge alle tilbakeringingsintervjuene dine i en bestemt by for en tidsperiode, slik at firmaene kan dele reiseutgifter).

Hva skjer ved tilbakeringing

Tilbakeringinger er ganske enkle. Når du ankommer firmaet, vil du vanligvis møte rekrutteringskoordinatoren, som vil gi deg vann, svare på alle presserende logistiske spørsmål og kanskje fortelle deg litt om hvem du skal intervjue. (Ideelt sett spurte du om intervjuplanen på forhånd, slik at du hadde tid til å gjøre rekon på intervjuerne dine. Hvis ikke, lytt nøye til listen nå.) Din jobb når du møter rekrutteringskoordinatoren er i utgangspunktet å nikke og smile. Skolen går bra, takk for at du spør, og så videre. Ikke stille eventuelle kontroversielle spørsmål på det tidspunktet (eller når som helst i løpet av dagen). Hvis det er ting som potensielt angår deg, kan du alltid avtale et oppfølgingsintervju etter du har tilbudet.

Etter at du har møtt rekrutteringskoordinatoren, går du til ditt første advokatintervju. Ikke forvent at denne personen vet noe om deg eller har lest søknadsmaterialet ditt. Advokater er opptatt og kan fylle ut for noen som falt fra i siste liten. Vær forberedt på å snakke om deg selv og svare veldig grunnleggende spørsmål (som er tydelig dekket på CV-en din).

Ideelt sett har du praktisert noen mildt sagt morsomme anekdoter om tiden din på jusstudiet (eller et annet trygt emne) som du kan bruke til å fylle ut tid når intervjueren din ikke er spesielt pratsom eller godt forberedt. Vær sikker på at du kan snakke om hva som helst på CV-en din , og vær sikker på at du har gjennomgått skriveeksemplet ditt og kan diskutere det med kunnskap. (Og ta med ekstra kopier av alt materialet ditt, i tilfelle du kommer til et intervju og finner ut at advokaten ikke aner hvem du er.)

Etter 20-30 minutter vil enten rekrutteringskoordinatoren komme tilbake for å eskortere deg til neste avtale, eller advokaten du snakker med vil ta deg dit. (Å se på advokater som prøver å finne neste kontor kan være en svært morsom avledning på store kontorer, der folk flest ikke kjenner hverandre egentlig.) Hvis du trenger en baderomspause, vann, kaffe osv. spør gjerne.

Neste intervju

Det neste intervjuet vil stort sett være som det første, og gir deg sjansen til å finpusse historien din ytterligere. På slutten av dagen vil du ha fortalt den samme historien til mellom 5 og 10 personer, noe som er overraskende utmattende! Bare vær forberedt på å være sliten, og fortsett.

det er greit å stille de samme grunnleggende spørsmålene av hver person du snakker med, slik at du ikke trenger å bli gal med å prøve å tenke opp spennende nye spørsmål hele dagen. Hva slags prosjekter jobber du med? Hvorfor valgte du å jobbe i dette firmaet? Hvordan liker du det? er alle fine. Hold det enkelt!

På et tidspunkt vil du bryte for et måltid, vanligvis lunsj. Ofte vil du bli sendt for å spise med to eller tre kollegaer (og ingen partnere). Men ikke tull med deg selv - dette er fortsatt en del av intervjuet, og du bør handle deretter. Vær forsiktig med hva du bestiller (noe enkelt å spise som ikke er den dyreste varen på menyen), ikke drikk og ikke bli for vennlig. Disse personene vil rapportere tilbake om oppførselen din, så vær profesjonell.

Etter lunsj kan du ha flere intervjuer (en kaffe etter lunsj er kanskje ikke den verste ideen), eller du kan bare sikle tilbake med rekrutteringskoordinatoren. I alle tilfeller, vær på din beste oppførsel! Du må være høflig mot alle du møter, fra resepsjonist til administrerende partner. Å være frekk mot hvem som helst kan fordømme tilbudet ditt.

Oppfølging etter intervjuet

Når du drar, vurder å følge opp med en e-post eller håndskrevet notat , takke alle du møtte for tiden deres. Advokater lever etter den fakturerbare timen, så hver halvtimes intervju koster firmaet mellom $200 og $500 dollar, omtrent. Send som et minimum et notat til rekrutteringskoordinatoren, takk for en flott dag og gjenta interessen din for stillingen.

Da er det på tide å lene seg tilbake og håpe på det beste! Bedrifter ansetter på forskjellige tidsplaner, så det kan ta en stund før du hører (eller du kan ha en telefonsvarer før du kommer hjem). Hvis du ikke har hørt fra et firma på noen uker, følg gjerne (høflig) opp. Men forhåpentligvis trenger du ikke vente for lenge!