Jobbsøking

Hvordan få en sommerjobb for lærere

Veileder med barn

••• PeopleImages / Digital Vision / Getty ImagesHvis du er lærer, er sommermånedene en fin tid for å jobbe en annen jobb. Du kan gjøre dette av en rekke grunner: kanskje du ønsker å supplere inntekten din, bygge opp CV-en din, reise eller bare holde det travelt.

Det er mange flotte alternativer for sommerjobb for lærere. Vurder også sidekjasninger som kan øke inntektene dine i løpet av sommeren , og eventuelt fortsette inn i skoleåret. Les nedenfor for informasjon om typer jobber du kan utforske, og hvordan du finner dem.

Sommerjobber for lærere

Veileder
En av de mest populære sommerjobbene for lærere er læring . Lærere på sommerferie er ideelle kandidater for denne typen stilling. De kan veilede studenter i deres spesielle fag eller aldersgruppe. Du kan også utvide ideen din om hva en veileder er, basert på faget ditt – for eksempel kan musikklærere tilby musikktimer, og gymlærere kan tilby personlig coaching.

Et bredt utvalg av arbeidsgivere legger ut veilederjobber. Store, landsomfattende selskaper som Kaplan og Sylvan Learning tilbyr testforberedelser og akademiske forberedelser på sine mange lokasjoner rundt om i landet og er alltid på utkikk etter erfarne medarbeidere. Den beste måten å finne en jobb hos denne typen veiledningsfirmaer er å se etter ledige stillinger oppført på deres nettsider.

For å finne en jobb hos et mindre, lokalt selskap, sjekk ut jobbsøkesider som Indeed.com eller Monster.com. Du kan også se etter en lokal familie som ønsker å ansette en veileder. For å gjøre dette, sjekk ut rubrikkannonsene på lokale avissider. Spør også rundt på din egen skole for å se om noen foreldre leter etter veiledere. Du kan også legge inn en annonse selv i lokalavisen for å tilby tjenestene dine som veileder.

Sommerskolelærer
Sommerskolejobber er for det meste for lærere på videregående og videregående skoler. Det kan være veldig givende å hjelpe de elevene som trenger litt ekstra hjelp til å få karakteren.

Sjekk med distriktet ditt for å se om de ser etter sommerskolelærere. Hvis de ikke er det, kan andre distrikter i ditt område legge ut ledige stillinger på sine nettsider, eller på undervisningsjobbsøkingssider som SchoolSpring.com .

Leder for sommerskole
Som har leder for sommerskole , kan du fortsette å jobbe med barn, men i et mye annet miljø enn klasserommet. Fra basketball til ridning, leirene fokuserer på så mange forskjellige aktiviteter. Det kan være en morsom måte å inkludere en aktivitet du elsker å gjøre med din kjærlighet til undervisning. Avhengig av timeplanen din, kan du se etter jobber på dagleirer eller overnattingsleirer.

Finn stillingsannonser på nasjonale jobbsøkesider . Sjekk også ut jobbsentersiden på American Camp Association nettsted.

Jobbe hjemmefra
Det finnes en rekke jobber tilgjengelig for lærere som ønsker å jobbe hjemmefra. Disse fjernarbeidsjobbene gir deg muligheten til å tjene ekstra inntekt uten å forlate hjemmet om sommeren. Hvis du vil, kan du kanskje fortsette noen av disse jobbene på deltid i løpet av skoleåret.

Det finnes en rekke gode jobbe hjemme jobber for lærere , inkludert en nettbasert instruktør, en læreplanutvikler, en testscorer og en pedagogisk konsulent.

Testscorer
Mens noen testpoengjobber er online, er andre på stedet. Avanserte plasseringstester, for eksempel, scores av gradere på et bestemt sted. Dette er en fin måte å tjene penger på om sommeren eller andre ferier. Sjekk ut Pedagogisk testtjeneste (ETS) for jobbmuligheter.

Gå utenfor utdanningsboksen

Kanskje du er litt lei av å undervise og kan bruke et temposkifte. Bruk sommermånedene til å gjøre noe du alltid har ønsket å gjøre, men aldri har funnet tid til. Som lærer har du menneskelige ferdigheter, organiseringsevner, god arbeidsmoral, medfølelse for barn eller tenåringer. Du er også en kreativ tenker og en sterk offentlig foredragsholder.

Selv om du søker om noe helt utenfor venstre felt, fordi du tar med deg alle disse ferdighetene, vil arbeidsgivere se positivt på deg. Kanskje du kan finne en jobb som vil berike deg. Nettsteder som coolworks.com vil hjelpe deg med å finne sesongbaserte jobber, eller du kan utføre søkeordsøk på jobbsøkemotorer for å se variasjonen av sommerjobber som er åpne lokalt.

Hva er vel bedre enn å gjøre noe annerledes og kanskje lære noe nytt samtidig? Les nedenfor for råd om andre typer jobbmuligheter som kan gi en unik og verdifull sommer.

Vurder ferdighetene dine. Har du en ferdighet du ikke kan bruke som lærer? Kanskje du lærer engelsk, men du er veldig god i keramikk. Vurder å tilby keramikkkurs i løpet av sommeren. Eller kanskje du vet hvordan du koder. Se på nett etter midlertidige jobber eller sommerjobber som involverer koding. Uansett ferdigheter, vurder å bruke den over sommeren for å tjene penger.

Tenk på jobber som involverer reiser. Hvorfor ikke bruke sommeren til å tjene penger og reise samtidig? Noen av jobbene nevnt ovenfor kan finnes i utlandet, for eksempel en leirrådgiver. Du kan også se etter au pair-jobber i utlandet hvis du vil fortsette å jobbe med barn. Du kan vurdere å finne en jobb på et feriested eller et annet turiststed, spesielt en som henvender seg til engelsktalende turister (eller et hvilket som helst annet språk du snakker). Les her for råd om hvordan finne en sommerjobb i utlandet .

Bygg din CV gjennom frivillig arbeid eller et internship. Kanskje du er en ny lærer, og ønsker å fortsette å utvikle din lærerkompetanse. Se på nettet (eller besøk en karriereservicekontor ) for å finne ut hva praksisplasser er tilgjengelig i ditt felt. Sjekk også ut nettsteder som viser frivillig stillinger for å se om det er noen oppføringer som kan hjelpe deg med å få ferdigheter som vil være nyttige i din lærerkarriere (som frivillige stillinger på sommerskoler, leirer, veiledningsjobber osv.).

Du kan også ta sommeren for å jobbe frivillig eller praktikant i et annet felt for å utvikle en spesiell ferdighet. For eksempel, kanskje du ønsker å forbedre spansken din. Du kan være frivillig for en organisasjon som krever at du snakker spansk med klienter. Eller kanskje du ønsker å lære stipend skriveferdigheter. Vurder en praksisplass eller frivillig jobb som innebærer å jobbe i en utviklings- eller kommunikasjonsavdeling.