Ledelse Og Ledelse

Hvordan forbedre ytelsen din som leder

ledelse

••• wenmei Zhou / Getty ImagesDet er sjelden at noen leder eller leder ikke har noen klager på teamets ytelse. Oftere enn ikke, men den mer passende å klandre er personen som stirrer tilbake på leder i speilet .

Implementering av følgende 12 ideer kan gjøre en stor forskjell i forbedringen av lagmoralen og ytelse. Inkorporer dem i arbeidslivet og se deg selv og teamet ditt vokse til det effektive og velfungerende teamet du er ment å være.

12 ideer for å forbedre ytelsen din som leder

For å forbedre teamets resultater, må du endre deg selv og ta noen risikoer ved å prestere annerledes enn du har gjort tidligere. Prøv å implementere så mange av de følgende ideene du kan, og høst fruktene for deg selv og dine underordnede.

1. Skap flere muligheter for en-til-en-diskusjoner.
Det er enkelt å la de daglige brannkampene hindre deg i å tilbringe kvalitetstid med teammedlemmene dine. Kjemp hardt for å frigjøre plass i den overfylte kalenderen din bare for å snakke. Teammedlemmene dine vil sette pris på innsatsen og ansiktstiden.

2. Stopp mikroadministrasjon.
De mikro-administrerende sjef er ingens favoritt. Gode ​​mennesker gjør sitt beste når du ikke stirrer over skulderen deres. Gi dem plass og la dem vise deg hva de kan.

3. Endre tilnærmingen din til 'tillit'.
I stedet for å kreve at alle gjør det tjene din tillit , prøv å gi det først. Teammedlemmene dine vil sette pris på å slippe å flytte fjell for å få motvillig tillit fra deg. Teamet ditt vil svare på denne tilnærmingen ved ikke bare å stole på deg raskere, men ved å jobbe hardt for å overgå forventningene dine.

4. Unngå å bli den rynkedrerte broøglen .
Denne fargerike og mindre ønskelige 'broøglen' er den lederen som sitter godt plantet i stolen og ser på butikkansatte fra observasjonsdekket og pepre dem med regelmessig og ofte ubegrunnet kritikk. Ingen liker eller respekterer denne karakteren. Skyv deg vekk fra skrivebordet ditt og sett deg inn i virksomheten din og lær førstehånds om teamet ditt og deres utfordringer.

5. Slutt å prøve å være den smarteste personen i hver samtale.
Når du ser på stillingsbeskrivelsen din, er det ingen krav som tilsier at du til enhver tid skal være den smarteste personen i rommet. Husk at det er din jobb å ansette og utvikle folk som er smartere enn deg.

6. Øk informasjonsflyten til teamet ditt .
Alle i teamet ditt vil vite hvordan firmaet gjør det og om salgsteamet fikk den store kontrakten. Sett opp regelmessige oppdateringsøkter der du informerer teamet ditt om firmaets resultater.

Sørg for at de har mulighet til å stille spørsmål. En flott teknikk er å invitere en annen leder til hvert møte for å håndtere de større, strategiske spørsmålene. Lederne setter pris på tiden med teamet ditt, og teammedlemmene dine blir kjent med lederne mens de lærer om firmaets ytelse. En sann vinn-vinn.

7. Lær og lev etter forholdet 3:1.
Gi 3 ganger så mye positiv tilbakemelding som konstruktiv (den negative typen). Bare husk at den positive tilbakemeldingen må være velfortjent og atferdsmessig.

8. Slutt å stanse på de vanskelige samtalene.
Flinke folk vil ha innspill til hvordan man kan forbedre seg. Ingen vinner når du unngår å takle de konstruktive tilbakemeldingsdiskusjonene.

9. Les mer .
Hvis du ikke leser og lærer, beveger du deg bakover med hastigheten på endring. Fra bransjetidsskrifter til de nyeste forretningstidsskriftene og bestselgere, det er ingen unnskyldning for ikke å holde deg oppdatert med lesingen din.

Og selvfølgelig, ikke begrens deg til industri- eller forretningskost. Ethvert emne eller sjanger som utsetter deg for ideer, tilnærminger og historier tjener formålet. Del dine funn og innsikt med teammedlemmene dine. Kudos hvis du eller teammedlemmene dine identifiserer ideer du kan inkorporere for å forbedre ytelsen.

10. Hjelp teamet ditt med å lese mer .
Sett opp og finansier en lesediskusjonsgruppe . Få laget i gang med de første titlene og la dem deretter ta fremtidige valg. Sørg for å avtale tid til å møtes og diskutere bøkene.

En personalsjef var vertskap for en godt besøkt månedlig diskusjonssamling i leseklubben over lunsj med pizza eller subs på ham. En senior programvareingeniør erstattet ett ukentlig statusmøte per måned med en diskusjonsøkt. Finn en tilnærming som passer din kultur og timeplan.

11. Planlegg nedetid for teamet ditt .
Du har kanskje oppdaget at du ubevisst driver laget ditt som om du er i en tilstand av evig hastverk. Skap muligheter for litt hjernestimulerende nedetid. Ta med laget ditt på en ekskursjon noen ganger i året.

Kudos hvis du kan bruke studieturen til litt kreativ idémyldring på arbeidsplassen. Du kan regelmessig planlegge utflukter med teammedlemmene dine på bedrifter (i ikke-relaterte bransjer) kjent for bemerkelsesverdig kundeservice. Kom så tilbake til kontoret med ideer for å styrke teamets prestasjoner.

12. Forny løftet ditt om å leve etter Coach's Credo.
Når ting går galt, er det trenerens feil. Når ting går riktig, er det på grunn av teamet.

Bunnlinjen

Ledere har en tøff jobb, og de er på kroken for å skape gode resultater og fremme kontinuerlige forbedringer. Det er ingen tvil om å få ting gjort gjennom andre er hardt, ofte frustrerende arbeid. Men alt arbeidet du gjør for å fremme et sunt arbeidsmiljø som er fritt for frykt og unødvendig stress, vil gi store gevinster på oppdraget ditt om å styrke resultatene.