Menneskelige Ressurser

Hvordan legge ut jobber på nettet

Måter å legge ut jobber på nettet for å maksimere sjansene dine for å tiltrekke seg store talenter

Fire kolleger diskuterer bildet på en bærbar skjerm

••• altrendo images/Stockbyte/Getty ImagesEr du overbevist om at Internett er det mest nyttige verktøyet for arbeidsgivere som rekrutterer kvalifiserte medarbeidere? Du bør være. Du kan legge ut jobber på nett og bruke nettet til rekruttering . Selv en stillingsannonse i den klassifiserte delen av din lokale avis vil sannsynligvis produsere for det meste elektroniske CVer og søknader i disse dager.

Lett tilpassbar, gratis og papirløs, hvorfor ikke potensielle ansatte søke på nett ? Du kan legge ut jobber på nettet og høste fordelene av de mange potensielle ansatte som søker etter jobber på nettet. Gjør nettverdenen til din rekrutteringspartner ; dette er de beste måtene å legge ut jobber og rekruttere på nett.

1. Organisasjonens nettsted og sosiale medier

Plasser koblingen fremtredende på hjemmesiden din. Stillingsannonsen din vil tiltrekke seg kandidater som er interessert i din misjon og visjon samt dine åpne jobber.
Få rekrutteringsdelen av nettstedet ditt til å kommunisere din bedriftskultur , årsakene til at en potensiell ansatt vil ønske å velge firmaet ditt, og spesifikke instruksjoner om hvordan du kan søke på dine utsendte jobber.

Bedriftens nettsted publiserte jobber er også omtalt på nettbaserte jobbsøkingssider. Indeed.com , for eksempel, er en søkemotor for jobber som driver jobbsøkere direkte til jobber på karrierenettsteder for bedrifter, rekruttering av ansatte, nettaviser, blogger og foreningsnettsteder.

Muligheter for arbeidsgivere til å legge ut jobber på nett på sosiale medier nettsteder vokser også daglig. Ikke gå glipp av muligheten til å plassere eierandelen din i bakken der aktive og passive jobbsøkere blandes.

2. Nettbaserte sosiale medier

Ettersom kraften og rekkevidden til nettsteder som LinkedIn, Facebook og Twitter utvides, øker også deres anlegg som en nettbasert ressurs for å rekruttere ansatte . Hver av dem tilbyr arbeidsgivere metoder for å rekruttere og ansette ansatte, men den sanne kraften i deres rekkevidde kan ligge i din evne til å utnytte kraften til dine fornøyde ansatte og deres online nettverk.

Med en involvert befolkning som overstiger antall personer som bor i USA, når Facebook-poster om jobber og produkter fra ansatte og kunder millioner i ansatte online nettverk (venner) på Facebook.

Sosiale medier stillingsannonser er i ferd med å bli en av de beste måtene å finne ansatte på nett . Du kan legge ut jobber online på LinkedIn på din bedriftsside . Facebook tilbyr også bedriftssider hvor du kan legge ut jobber og fokusere på å formidle nyheter om din bedrift og ditt arbeidsmiljø. Apper tilgjengelig på Facebook legger automatisk ut jobber som er hentet fra nettstedet ditt. Du kan også legge ut automatisk på Twitter ved å bruke nettsteder som Tweet My Jobs.

Hvis du tror du ikke kan gjøre det, se deg rundt; du kan sannsynligvis. Innovasjonene for arbeidsgiverstillinger på sosiale medier vokser. Potensielle ansatte , som besøker disse sosiale nettstedene, kan holde seg oppdatert på din stillingsannonser uten noen gang å forlate deres favorittside . Dette er et nøkkelverktøy for å tiltrekke ansatte som har identifisert bedriften din som et sted de ønsker å jobbe.

Og mange andre sosiale nettverkssider, basert på årsaker, bransjer, interesser, virksomheter, ferdighetssett , og mer, finnes. Identifiser de sosiale mediene og nettverkssidene som henvender seg til folk i din bransje, og som tiltrekker folk med ferdighetene du trenger og deltar. Hver har sin egen protokoll, som du kan lære, for å finne gode kandidater på nettet.

3. Avisklassifisert seksjon

Nei, rubrikkannonsering i lokalavisa er ikke død. Det har endret seg. Likevel en mulighet til å fylle mange stillinger, spesielt lokale arbeidsplasser krever lokale kandidater, din nabolagsavisen gjenkjenner kraften og rekkevidden til den elektroniske verden.
Når du kjøper en rubrikkannonse, legger du automatisk ut jobben på nettet, til en ofte rimelig ekstra kostnad - eller uten ekstra kostnad.

Ann Arbor News, for eksempel, har et samarbeidsforhold på nett med MLive – Everything Michigan og vil tillate deg å kjøpe online-innlegg og kombinasjon av online- og papirinnlegg.

I tillegg tilbyr mange lokalaviser og regionale aviser muligheten til å legge ut jobber på nettet for et lokalt eller regionalt publikum uten å kjøpe en utskriftsklassifisert. En fordel med stillingsannonsen på nett er at plass ikke er et problem - du betaler ikke med kolonnen tomme som lar deg beskrive den publiserte stillingsåpningen fullt ut.

CareerBuilder.com driver online stillingsannonser for mer enn 1600 partnere, inkludert over 100 mediesider, America Online og MSN.

4. Universitetets alumnistyrer

Mens disse jobbene vanligvis er oppført gjennom institusjonens hovedkarrieretjenestekanal, kan høgskolen ha spesielle tjenester for alumnijobbsøkere og arbeidsgiverrekrutterere. Spesielt for jobber som krever grader, vil du finne kvalifiserte, ofte lokale, kandidater.

Nesten alle høyskoler og universiteter har en slags karriereservicekontor som lar deg legge ut jobber på nettet. De opprettholder kontakt med sine alumni og vil sannsynligvis hjelpe alumni til jobb søk i løpet av karrieren.

I tillegg kan de tilby arbeidsgivertilknytningstjenester som gjør det enklere for arbeidsgivere å rekruttere sine alumner. Institusjonen du rekrutterer fra kan også ha en alumni LinkedIn gruppe hvor du kan legge ut jobber gratis.

Fokuser din rekrutteringsoppmerksomhet på høyskoler og universiteter som uteksaminerer kandidater med gradene og ferdighetene som bedriften din trenger. Det kan betale deg tilbake i utmerkede rekrutter for å utvikle et forhold til alumnikarrieretjenester personale.

5. Universitetets studentkarrieresentre

Mange tilbyr gratis stillingsannonser og har lokale kandidater, spesielt for begynnende karrierestillinger og praksisplasser. Andre har inngått samarbeid med nettjenester.
Du kan fokusere på høyskoler og universiteter som tilbyr gradsprogrammer som kvalifiserer studentene til de ledige jobbene dine. Eller fokuser på lokale studiesteder som har studenter som kanskje vil bli i ditt område. Høyskoler er dedikert til å hjelpe studentene sine med å få arbeid; ofte en avgjørende faktor når studentene velger høgskole.

Bli kjent med og utvikle relasjoner med professorer og andre i avdelingene som uteksaminerer dine ønskede kandidater. Dine innsideforhold og informasjon kan tillate deg å tiltrekke deg de mest ettertraktede karakterene.

De hjelper deg også med å lande praktikanter av høy kvalitet - studenter som til slutt kan bli dine mest verdsatte ansatte. Og du får prøve dem før du kjøper langsiktige tjenester, en mulighet som erfarne arbeidsgivere anerkjenner er en av hovedfordelene med deres praksisprogrammer .

6. Jobbsøkemotorer

Vurder på nettet jobbsøkemotorer . For eksempel tilbyr Indeed.com muligheter for arbeidsgivere til å betale for å få stillingslisten deres til å skille seg ut. Arbeidsgivere unngår kostnadene ved å legge ut jobber på nettet på flere nettsteder som deretter må overvåkes.

Getwork indekserer en bedrifts nettside daglig for å tilby søkere en mulighet til å søke på de nyeste, ofte uannonserte jobbene dine, direkte gjennom selskapets hjemmeside . Dette gjør det mulig for arbeidsgivere å motta online jobbsøknader som oppfyller dine spesifikke krav.

SimplyHired lister opp arbeidsgiverjobber gratis og tilbyr et betal-per-klikk-alternativ som lar jobbene dine skille seg ut fra flokken. Deres forhold til alle de store sosiale nettverkssidene gir dine åpne jobber bred distribusjon.

Hold kontakten med jobbsøkemotorenes verden. Nye sider spre seg og, avhengig av dine behov, kan det hjelpe deg med å møte dine rekrutteringsbehov.

7. Kommersielle jobbråd

Ta en titt på kommersielle jobbtavler som f.eks Monster , CareerBuilder.com for generelle jobber og CoolWorks.com for sesongjobber. Mens deres enorme rekkevidde vil gi deg mengder med CV fra ukvalifiserte kandidater, finnes det også en og annen søkerperle. (Jeg fant en gang en velkvalifisert finansdirektør gjennom Monster.com.)

Fordi disse jobbtavlene er kjent for alle jobbsøkere og har en enorm rekkevidde, tiltrekker de seg søknader fra de fleste jobbsøkere på nettet.

Deres oppgitte priser er sjelden den beste prisen. Se etter tilbud på nettsiden eller kontakt en salgsagent. Salgsagenten vil holde kontakten med spesialtilbud for både å legge ut jobber og søke i jobbsidens CV-database. Du kan spare hundrevis av dollar over oppgitte priser.

Stadig flere spesialiserte stillingsråd kommer inn på markedet. Avhengig av kvalifikasjonene som kreves fra de ansatte du søker, kan spesialiserte jobbtavler være et bedre alternativ for din online stillingsannonse enn storesøstrene på nettområdet.

Spesialiserte jobbsider, som Dice.com, retter seg mot sentrale ansattes ferdigheter eller ekspertiseområder som teknologi som din bedrift kan trenge. Du kan redusere spam fra hundrevis av ukvalifiserte CV-er i innboksen din ved å bruke mer spesialiserte jobbsider.

8. Fagforeningens nettsider

Stillingsannonsene er ofte lave kostnader eller gratis, spesielt for medlemmer. Dine lokale avdelinger er nesten alle online, og lokale kandidater vil se stillingsannonsen din på den lokale foreningens nettsted før de vil se den på den nasjonale nettsiden. Ta utgiftsbeslutninger basert på denne anbefalingen.

På samme måte, legg ut jobber i bransjerelaterte eller industritjenende online eller e-post nyhetsbrev. Kandidatene du tiltrekker deg vil generelt ha erfaring i din bransje, men kan være nasjonale og se etter flytteutgifter betalt. Avhengig av regionens evne til å tiltrekke jobbsøkere, kan dette være en god strategi for deg.

9. Utenriksdepartementet for arbeids-/arbeidsstyrkeutviklingsorganisasjoner

De setter pris på stillingsannonser fra arbeidsgiver. Klikk på kartet for å velge en stat eller velg fra listen for Arbeidsdepartementet/Employment Security Commission/Job Service Office i staten din.

I Michigan kan arbeidsgivere legge ut jobber hos Michigan Talent Bank gjennom Michigan Works. Du finner flere alternativer for både å legge ut jobber på nettet og rekruttering av kandidater .

10. Meldinger til medarbeidere og kolleger

Søk kandidater til jobbene dine. Henvisninger fra folk du kjenner er vanligvis gode kandidater fordi noen du kjenner står god for dem.

Mange arbeidsgivere opprettholder tilpassede lister over personlige og profesjonelle kontakter , og når de har en ledig jobb som de søker henvisninger til, vil de kontakt deres e-postlistemedlemmer.

Ser mot fremtiden: Rekruttering og stillingsannonser på nett

Alternativer for online stillingsannonser og rekruttering endres daglig. Bare det å undersøke og holde seg på toppen av arbeidsgiveralternativene i løpet av de siste fem årene har vært en skremmende oppgave ettersom rekrutteringsverdenen på nettet endrer seg daglig.

Jeg forventer at nettbaserte rekrutteringsalternativer vil fortsette å multiplisere ettersom mulighetene for å matche arbeidsgivere med overlegne kandidater er en uendelig søken.