Halv

Hvordan selge avisannonsering til detaljhandel

Nærbilde av sammenrullede aviser

••• Nodar Chernishev / EyeEm / Getty ImagesHvis du vil vite hvordan du selger avisannonsering til detaljhandel, bør du begynne med å se på hva som kan virke som ulempene. Kritikere kan si at avisannonsering ikke har samspillet til nettmedier, sytingen av TV-reklamer eller de lave kostnadene for radioannonser.

Likevel, for mange bedrifter er avisannonsering den mest effektive måten å finne kunder på. Hvis du jobber for en avis, sørg for at du vet hvordan du selger fordelene med avisannonsering, slik at du ikke mister forretninger til dine on-air eller online konkurrenter.

Avisannonser tilbyr et komplett salgsargument

Sjekk ut en bilforhandler TV-reklame . På 30 sekunder er det bare tid til å overskue detaljene i et avslutningssalg og ha nok tid til å fortelle seerne hvor de kan finne bilpartiet. På radioen kan du ikke engang se bilene.

Det er derfor avisannonsering kan øke gulvtrafikken for enhver bedrift. En helsides annonse kan vise frem alle bilene, med priser og finansieringspriser, og inkludere et kart til forhandleren. En leser kan studere annonsen uten at den typiske TV-reklamekunngjøreren roper til dem om å kjøpe nå før det er for sent.

Du kan selge kunden ved å velge riktig type avisannonse for å møte deres behov og budsjett. Hvis den samme klienten går til en TV- eller radiostasjon, er deres eneste valg sannsynligvis et :10, :15 eller :30 spot. Med avisannonsering kan de studere prislisten for å velge å annonsere kun deres logo, adresse og telefonnummer, eller en fullfargeannonse som kan fremheve hele beholdningen deres. For bedrifter som er nye innen reklame, er det å kjøpe en trykt annonse en mer lavmælt beslutning enn å prøve å bestemme hvordan de skal produsere en komplisert, kostbar TV-reklame.Bruk den fordelen til å roe nervene og få avtalen signert.

De er ideelle for kuponger

Kupongmani gir et overbevisende argument for deg å selge avisannonsering til en motvillig bedriftseier. Mange bedrifter lengter etter en økning i gulvtrafikken. Å sette inn en kupong i en trykt annonse er en ideell måte for dem å få flere folk gjennom dørene sine.

TV eller radioreklamer kan si: 'Nevn denne annonsen for 5 % rabatt', men det er sannsynligvis ikke den samme sikre trafikkforsterkeren som å ha en trykt kupong som kommer i kundens hånd. I tillegg har en bedrift enklere å administrere utløpsdatoer med en trykt annonse enn i den fine skriften som flyr forbi i en TV-reklame.

En mulig sidegevinst for avisen din er at en flott kupongkampanje faktisk kan øke aviskiosksalget. Et godt tilbud på $20 i rabatt på et par jeans kan få noen til å kjøpe to, fem eller flere papirer bare for å få kupongene.

Avisannonser vises foran et fanget publikum

Den største hindringen for enhver form for reklame er å la publikum finne ut budskapet. Med radio kan en lytter bytte stasjon når reklamene kommer. Med TV blir en reklamepause en pottepaus.

Men selv en tilfeldig avisleser vil bla på sidene og skanne dem. Forutsatt at du kan lage iøynefallende avisannonser, kan du få kunden din lagt merke til.

Riktignok er det noen steder i en avis som er mer ønskelig enn andre. Men en klient kan definitivt bli lagt merke til gjennom et avisvedlegg. Når en leser trekker ut innleggene fra midten av avisen, vil hendene hennes være på annonsen og hun kan ikke la være å se på den, spesielt hvis den er i farger.

Avisannonser er kanskje ikke like prangende som deres motparter på nettet eller på radio eller TV, men for kunder som er interessert i en kostnadseffektiv, enkel tilnærming til å øke salget, kan til og med svart-hvitt-bilder settes grønt i kasseapparatet. . Det er din jobb å overbevise dem.