Menneskelige Ressurser

Slik holder du deg oppdatert på endring av lover og forskrifter for ansettelse

Hvordan forsker HR-fagfolk på lover og forskrifter?

Å holde seg oppdatert på stadig skiftende arbeidslover er en utfordring selv når du har et godt team til å hjelpe deg.

••• PeopleImages / Getty ImagesHvordan holder profesjonelle HR-utøvere seg oppdatert på føderale og statlige politiske spørsmål og lover som påvirker områdene HR er ansvarlig for? Lover og retningslinjer er i stadig endring, og de varierer fra stat til stat og i ulike land over hele verden. Variasjonen er enda større hvis du betjener et internasjonalt team fordi du har ansatte i mer enn ett land.

For eksempel fortjener helsevesen, arbeids- og ansettelseslover, pensjonering, skade og arbeidskompensasjon, arbeidsledighet, betalt avspasering og andre lover og forskrifter som påvirker sysselsettingen konstant oppmerksomhet. I et spørsmål du ofte møter, spør HR-fagfolk om det finnes en database eller en annen ressurs som vil hjelpe HR-utøvere å holde styr på statlige, føderale og internasjonale HR-relaterte retningslinjer?

De dårlige nyhetene om å holde tritt med statlige, føderale, lokale og internasjonale HR-ressurser

I mangel av én enkelt kilde å anbefale for å holde seg oppdatert med amerikanske og verdensomspennende ansettelseslover og -forskrifter, har de fleste HR-ledere satt sammen en rekke måter å holde styr på endrede lover og retningslinjer.

De fleste som jobber i HR har laget en lignende liste. Det er ikke det beste, men det bidrar til å holde HR-ledere oppdatert på lover og forskrifter. Dette er stadig viktigere i denne rettslige verden i USA. Verdensomspennende er kanskje bedre, men du vil fortsatt følge loven.

Arbeidsrettslige spørsmål er en del av arbeidshverdagen, stort sett hver dag, når du jobber i HR. Det synes som enhver ansatts situasjon er et unntak så du sliter med å behandle ansatte rettferdig og med en konsekvent tilnærming. Du vil ta kloke beslutninger for bedriften, men du vil ivareta de ansattes interesser også.

Du vet at du setter presedenser for andre ansatte hver gang du tar en beslutning, så du må også ta det i betraktning. All denne tenkningen og beslutningstakingen kommer i tillegg til å kjenne og forstå eksisterende rettspraksis og nyere rettsavgjørelser. Den anerkjenner også friksjonen som kan eksistere mellom de ansattes interesser og organisasjonens interesser.

Ressurser for å holde deg oppdatert innen HR

Følgende er ressurser som HR-fagfolk og ledere kan bruke for å holde seg oppdatert på spørsmål knyttet til juridisk og etisk praksis for HR-tjenester.

Society for Human Resource Management Services

Abonner på Society for Human Resource Management's lovoppdateringer. For å motta dem, må du definitivt bli medlem. De har andre nyttige nyhetsbrev og verktøy og tilgang til nettsiden er viktig for å holde seg à jour med endrede lover og regler. De tilbyr mye gratis innhold, men de viktigste artiklene og policyeksemplene ligger bak en brannmur som kun er betalt.

Bruk tjenestene til flere profesjonelle foreninger

Avhengig av dine spesifikke interesser, stillingstittel og stillingsbeskrivelse, finnes det flere foreninger som du kanskje vil vurdere å bli med i. Dette er 12 av de mest kjente. De har hver sin grunn til å eksistere med et distinkt oppdrag.

Kontrakt med en arbeidsrettsadvokat

Den viktigste måten mange selskaper holdes oppdatert på, er å gjøre det ha en arbeidsrettsadvokat på en kontrakt og deres kontor sender lovoppdateringer for alt som skjer i staten eller på føderalt nivå. For eksempel har betydelige veiledninger til endringer i Affordable Care Act vært en prioritet, og det har vært beste praksis for å komme tilbake til arbeid.

Ansett en advokat som bruker tid på å kjenne deg, hvem forstår bedriftskulturen din og målene du har med dine ansatte.

Abonner på offentlige publikasjoner fra relevante avdelinger

Abonner på e-postoppdateringer fra Arbeidsdepartementet og abonner på e-postoppdateringer fra det statlige arbeidsdepartementet (eller tilsvarende). Hver stat har en tilsvarende organisasjon som tar seg av arbeidsrett og regler og forskrifter for den spesifikke staten. Du kan finne lenker til statskontorene på DOL-nettstedet. Mange land har også et kontor dedikert til sysselsetting. Alle organisasjonsnavnene deres varierer, men de hjelper deg alle med å holde deg oppdatert.

Offentlige ressurser

Offentlig ansettelse: Det finnes ingen mulighet som lar deg sjekke alle statenes forskrifter på ett sted. Personer med et spesifikt stats- eller landspørsmål må kontakte deres ekvivalent til en arbeidsavdeling, sitert ovenfor. HR-fagfolk har også funnet 'State og lokale myndigheter på nettet' og 'Federal Offentlig Sektor Arbeid Lov Verktøysett' som gir noen lenker til emner, nyttige i deres profesjonelle HR-arbeid.

Privateide nettsteder

De beste nettstedene i privat sektor for HR-informasjon gir noe gratis innhold, men mange av dem har blitt betalte nettsteder. Det er umulig å holde seg oppdatert på alle nettsteder i privat sektor, spesielt siden så mye av innholdet deres er bak en betalingsmur. Du kan se på nettsteder som disse som også tilbyr tonnevis med gratis innhold i tillegg. De er i ingen spesiell rekkefølge siden de alle har gode tilbud.

Det er umulig å holde tritt med alle lovene som har innvirkning på dette nettstedets verdensomspennende publikum uten hjelp fra ressursene ovenfor.

Bunnlinjen

For å understreke den viktigste informasjonskilden, en gang til: Finn en profesjonell, kunnskapsrik advokat og gjør ham eller henne til en del av HR-teamet ditt. Gi den tiden som er nødvendig for at advokaten skal forstå din tilnærming til ansatte og din bedriftskultur. Du vil være glad for at du gjorde det.

Artikkelkilder

  1. U.S. Arbeidsdepartementet. ' Statens arbeidskontor .' Åpnet 29. november 2020.

  2. Stae og lokale myndigheter på nettet. ' Statlige regjeringskontorer, lokale amerikanske myndigheter, bymyndigheter og andre virksomheter .' Åpnet 28. november 2020.

  3. Thomson Reuters praktisk lov. ' Federal Public Sector Employment Law Toolkit .' Åpnet 28. november 2020.