Amerikanske Militære Karrierer

Hvordan overleve Marine Corps Basic Training

Kvinnelige marinesoldater deltar i marin kamptrening ved Camp Lejeune

••• Scott Olson / Staff / Getty Images News / Getty Images

Det er to lokasjoner som gjør rekrutter til marinesoldater: rekruttopplæringsdepotet på Parris Island, South Carolina, og rekruttopplæringsdepotet i San Diego, California. Hvor du går avhenger i stor grad av hvor du verver deg. De som verver seg vest for Mississippi vil sannsynligvis gå gjennom boot camp i San Diego, mens de i øst vil delta på Parris Island. Det er bare én boot camp som gjør kvinner til marinesoldater: Parris Island.

Forbereder for Marine Boot Camp

Marine boot camp anses som mer utfordrende, både fysisk og mentalt, enn de grunnleggende treningsprogrammene til de andre militærtjenestene. Det er mer enn 70 treningsdager i en periode litt lengre enn 12 uker. Det har blitt sagt gang på gang av tidligere marinesoldater at Marine Corps rekrutteringstrening var det mest utfordrende de noen gang har måttet gjøre i hele livet.

Jo mer du kan forberede deg på forhånd, jo bedre har du det.

Det er viktig at du prøver å komme i fysisk form. Konsentrer deg om å løpe tre miles og lange marsjer (opptil 10 miles). Sit-ups og pull-ups er også viktig. Hvis du ikke er i stand til å utføre grunnleggende øvelser, kan du tilbringe en betydelig mengde tid i den fysiske kondisjonsgruppen, eller PCP.

Bore

I Marine Boot Camp vil du begynne å bore nesten umiddelbart. Noen timer med å studere grunnleggende drill og seremoni vil hjelpe enormt. Som med de andre tjenestene, bør du huske U.S. Marine Corps Rang .

I tillegg burde rekruttereren din ha bedt deg om å lære utenat 11 Generelle ordrer for en vaktpost. Selv om det ikke er obligatorisk, er Marine Rifle Creed fint å vite. Du bør også huske marinens salme, alt om mulig, men i det minste det første verset.

Du må huske USMC Core Values, studere Marine Corps historie og forplikte egenskapene til M16A4-riflen i minnet. Avrund alt dette ved å huske oppførselsreglene.

Hvis du ikke kan svømme, prøv å lære før du drar på boot camp. Før du oppgraderer, må du demonstrere grunnleggende svømmeferdigheter.

Hva skal man ta med

Ikke ta med deg noe på bootcampen bortsett fra viktige papirer (som førerkort, personkort og bankinformasjon) og klærne på ryggen. Alt du trenger vil bli utstedt til deg. For varer som ikke er utstedt, vil det bli utstedt, og kostnaden tas ut av lønnen din.

Det er ikke tillatt med reseptfrie medisiner i grunnopplæringen. Tar du med deg noe, blir det tatt med. Alle reseptbelagte medisiner vil bli revurdert av en militærlege ved ankomst. Hvis legen fastslår at resepten er nødvendig, vil den sivile medisinen bli tatt bort, og rekrutten vil få utstedt medisinen på nytt av militærapoteket.

Dette inkluderer p-piller. Kvinner oppfordres vanligvis til å fortsette å ta p-piller under grunnleggende trening, hvis de tok dem før de gikk til grunnleggende, for å opprettholde sin vanlige syklus.

Blinker og tamponger er lett tilgjengelige, og kvinner bruker dem og fortsetter med trening. Pauser på badet gis ofte nok til at det ikke er noe problem å bytte bind eller tamponger.

Rekruttere mottak

Første stopp er ved Recruit Receiving, hvor rekrutter tilbringer de første dagene av rekruttopplæringserfaringen. Her vil de motta sin første hårklipp og deres første utstyrsutgave, som inkluderer gjenstander som uniformer, toalettsaker og brevskriving.

I løpet av denne tiden vil rekrutter også bli gitt en fullstendig medisinsk og tannlegescreening, og ta den første styrketesten. Denne testen består av en løping på en og en halv mil, sit-ups og pull-ups for å teste rekrutter for å se om de er i form til å begynne å trene.

Du vil mest sannsynlig begynne prosessen sent på kvelden, eller i de tidlige morgentimene. De andre tjenestene gjør rask behandling og lar deg pakke ut resten av natten. I Marine Corps vil du være oppe hele den første natten og hele neste dag.

I løpet av denne og en halv dagen vil du fullføre papirarbeid og vil bli utstedt første uniformer og feltutstyr og forskjellige nødvendige personlige gjenstander som vil komme fra PX. Disse elementene vil bli trukket fra lønnen din.

Du vil bruke mellom tre og fem dager på mottak. For å bestå (og unngå Physical Conditioning Platoon), er menn pålagt å gjøre to dead-hang pull-ups, 44 crunches på to minutter og en 1 1/2 mil løping på 13 1/2 minutter. Kvinner er pålagt å løpe 1 1/2 miles på 15 minutter, utføre en flex-arm henge på 12 sekunder, og gjøre 44 crunches på to minutter.

Briller

Du kan ikke bruke kontaktlinser under grunnleggende trening. Du kan heller ikke bruke dine sivile briller når du først har fått utstedt de offisielle brilleglassene dine.

I løpet av de første par dagene med grunnleggende trening vil du gjennomgå en fullstendig øyeundersøkelse. Hvis du krever at briller skal ha 20/20 syn, vil du få militære briller, som har tykke, harde plastinnfatninger, med tykke, harde plastglass.

Når du mottar dem, er de de eneste brillene du har lov til å bruke mens du er på grunntrening. Men hvis du ikke trenger briller for å se, trenger du ikke å bruke dem. Når du er ferdig med grunnleggende opplæring, kan du bruke sivile briller igjen, så lenge de er i samsvar med militære kles- og utseendeforskrifter.

Etter at du har vært i mottak, blir du fraktet til ditt nye hjem for å møte senioren din Drillinstruktør og deres to assistenter.

Militær lønn

Direkte innskudd er obligatorisk for militærlønn. I motsetning til de andre tjenestene, som tillater medlemmene å få lønn under grunnleggende direkte innskudd på en hvilken som helst bankkonto, krever korpset at rekrutter åpner en bankkonto i den lokale banken eller kredittforeningen for å motta lønnen under grunnleggende opplæring. Det gjøres under behandling på basic. Etter uteksaminering fra grunnleggende, kan rekrutter deretter endre sitt 'direkte innskudd' til hvilken som helst bankkonto de selv velger.

Under behandlingen vil du fullføre papirene for å begynne militærlønnen, som deponeres annenhver måned.

Din første lønnsslipp vil inneholde all lønnen du har som kommer til deg på det tidspunktet. For rekrutter uten pårørende betyr det bare grunnlønn. For de med forsørger betyr det grunnlønn og bostøtte .

En marines første lønnsslipp vil være 'pro-rated' til antall dager med aktiv tjeneste. For eksempel, hvis du mottar din første lønnsslipp 30 dager etter ankomst, vil du motta full sats av den månedlige grunnlønnen i den lønnsslippen, og (hvis du har forsørgere), full sats for den månedlige bostøtten.

Marine grunnleggende opplæringsfaser

Grunnleggende opplæring er delt inn i tre grunnleggende faser: Den første fasen er grunnleggende læring; fysisk og psykisk. Den andre fasen er Rifle Training, og den tredje fasen er Field Training.

Den første delen av uke én kalles 'forming'. Drillinstruktørene danner rekrutter ved en prosess kjent som total nedsenking.

Forming er perioden da rekrutter blir tatt til opplæringsselskapene deres og møter deres drillinstruktører for første gang. I løpet av denne perioden lærer rekrutter det grunnleggende: hvordan marsjere, hvordan de skal bære sine uniformer , og hvordan sikre våpnene deres. Denne perioden lar rekrutter tilpasse seg livsstilen for rekrutteringstrening før den første faktiske treningsdagen.

Drillinstruktører skal ikke bruke banning, og de har heller ikke lov til å berøre en rekrutt fysisk (annet enn av sikkerhetsmessige årsaker, for eksempel på våpenområdet). Så hvordan opprettholder de disiplin? I de andre tjenestene kan det være push-ups, eller eventuelt litt løping. I Marine Corps får du 'kvartdekket'.

Dine tre drillinstruktører jobber som et team. Senior D.I. gir de fleste kommandoene og ordrene. Den andre hatten skiller ut de som ser ut til å ha problemer, og den tredje hatten administrerer den fysiske disiplinen, offisielt kjent som IPT (Incentive Physical Training), uoffisielt kjent som 'quarter-decking'.

IPT består av foreskrevne øvelser (maksimalt fem minutter ute i 'gropen', ingen maksimum inne). Øvelser man kan forvente hvis man er 'kvartdekket' er: bøyninger og fremstøt, benløft, sideutfall, fjellklatring, løping på plass, sidehopp og armhevinger. Drillinstruktører bruker en kombinasjon av individuelle og gruppe-IPT-er for å holde pelotonen på tærne.

Fysisk trening

Nesten hver eneste dag av Marine Boot Camp vil du oppleve Fysisk trening (P.T.). Dette består vanligvis av seks slingringsøvelser, etterfulgt av det 'daglige dusinet' (side-forskrekkingshopp, bøyninger og skyv, roøvelser, sidebøyere, benløft, tåberøringer, fjellklatring, trunk twisters, push-ups, bøy og rekkevidde , kroppsvridninger og knebøybøyere), opptil 15 reps hver, og opptil tre sett av hver. Det kommer i tillegg til nødvendige løpeturer og langdistansemarsjer.

Rekrutttrening bruker et progressivt fysisk treningsprogram, som bygger opp rekrutter til Marine Corps standarder . Rekrutter vil oppleve Table PT, en treningsperiode der en drillinstruktør leder flere platoner gjennom en rekke krevende øvelser mens han står på et bord. Rekrutter vil også løpe, enten individuelt eller som en tropp eller tropp. Annen PT består av hinderløyper, kretsløyper eller kondisjonsmarsjer.

Søvn og fritid

I tillegg til åtte timers søvn får du litt 'fritid' hver dag. Hensikten med fritiden er å la rekrutter lese, skrive brev, se instruksjons-tv (ITV) og ivareta andre personlige behov. Det er en periode hvor ingen opplæring mottas av rekrutter, og ingen instruksjon blir utført av drillinstruktører.

Fritiden er ment å være en avlastningsperiode fra den nære, stadige foreningen for både rekrutter og DI og for å ivareta personlig hygiene og andre personlige behov. Marine Corps Recruit Training Regulation krever at DI-ene gir deg én time uavbrutt ledig tid hver kveld, fra første treningsdag, mens du er i garnison (dvs. ikke ute i felten), mandag til lørdag og fire timer på Søndager og helligdager mens du er i garnisonen.

Kompanisjefer kan gi to timers ledig tid på lørdager. Kompanisjefer kan imidlertid også suspendere fritiden for rekrutter som følge av straff ilagt av administrative eller rettslige prosesser. Post deles ut hver dag av DI før fritid.

Nærkamptrening

Marinekorpset legger vekt på nærkampstrening. Du vil begynne denne treningen i løpet av uke én med en introduksjon til bajonettkamp. Du vil også oppleve ditt første formasjonsløp på halvannen mil og bli introdusert for M16A4-riflen din. I løpet av dine 13 uker vil du bruke utallige timer på å ta denne riflen fra hverandre, rengjøre den grundig og sette den sammen igjen.