Jobbsøking

Hvordan skrive en kombinasjons-CV (med eksempler)

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse hender med CV

Søren Hald / Getty Images

Din CV er et viktig salgsverktøy. Brukt på riktig måte kan en CV vise en potensiell arbeidsgiver dine mest relevante ferdigheter, erfaring og kvalifikasjoner. Det første trinnet er å velge det beste CV-formatet for situasjonen.

For mange mennesker, a kronologisk CV vil ikke være det beste valget. Kanskje karriereveien din har tatt noen sikk og zag. Kanskje dine mest imponerende ferdigheter vil havne begravet nederst på siden der travle ansettelsesledere kanskje ikke ser dem. EN funksjonelt CV-format ville være et bedre valg i dette tilfellet - med mindre arbeidsgivere også ber om en arbeidshistorikk.

En kombinasjons-CV lar deg fremheve kvalifikasjonene som vil gjøre det beste inntrykket på rekrutterere og arbeidsgivere, mens du fortsatt inkluderer arbeidshistorien din.

Dette er hvordan.

Hva er en kombinasjons-CV?

TIL kombinasjons-CV viser ferdighetene og erfaringene dine først og din kronologiske arbeidshistorie deretter. En kombinasjons-CV er ideell for folk som ønsker å understreke ferdighetene sine, men også inkludere arbeidshistorien, som mange arbeidsgivere ønsker å se.

Dette CV-formatet gir deg også litt fleksibilitet. Du kan inkludere et mål eller CV sammendrag , som vil gi deg en mulighet til å lage din pitch, samt en liste over ferdigheter og kvalifikasjoner som viser at du er kvalifisert for jobben.

Kombinasjons-CV er spesielt nyttig for kandidater som håper på det endre karriere eller de som har hull i arbeidshistorien deres .

Hva du skal inkludere i en kombinasjons-CV

En kombinasjons-CV har vanligvis to seksjoner:

 • En liste over ferdigheter, kvalifikasjoner, sertifiseringer, etc.
 • En arbeidshistorie, oftest i omvendt kronologisk format med den nyeste erfaringen først.

Hvordan skrive en kombinasjons-CV

For å bruke dette CV-formatet best mulig, husk følgende:

Match dine kvalifikasjoner med stillingsannonsen. Vær spesielt oppmerksom på å gjenoppta søkeord at arbeidsgiver bruker i stillingsbeskrivelsen . Du bør inkludere så mange av disse ferdighetene og kvalifikasjonene som mulig i din CV og følgebrev. Dette vil bidra til å sikre at CV-en din kommer forbi søkersporingssystem , som vil filtrere ut CV-er som ser ut til å være fra ukvalifiserte kandidater.

Fremhev overførbare ferdigheter. Hvis du bytter karriere, er det spesielt viktig å gjøre oppmerksom på noen overførbare ferdigheter som vil hjelpe deg å lykkes i denne nye rollen. Husk at arbeidsgivere søker myke ferdigheter som kreativ tenkning og tidsstyring, samt harde ferdigheter knyttet til kravene til jobben.

Begynn med prøve-CV. CV-eksempler og maler kan hjelpe deg med å organisere opplevelsen din og sikre at dokumentet formateres profesjonelt. Bare husk å tilpasse CV-en din for hver rolle. Ansettelsesledere ønsker å se at du passer godt for denne spesifikke jobben, ikke bare for hvilken som helst jobb innen ditt felt.

Korrekturles din CV og andre dokumenter før du sender. Rediger, korrekturles og se gjennom CV-en din og annet søknadsmateriell. Sørg for at alt er perfekt før du sender søknaden til ansettelsessjefen.

Kombinasjons CV Eksempel

Dette er et eksempel på en kombinasjons-CV. Last ned kombinasjons-CV-malen (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av et eksempel på en kombinasjon av CV Last ned Word-malen

Eksempel på kombinasjons CV (tekstversjon)

Jose-søker
5555 Jackson Street
Oakland, CA 94603
(555) 123-4567
jose.applicant@email.com

KARRIEREMÅL

Resultatorientert, høyenergisk, praktisk profesjonell, med en vellykket oversikt over prestasjoner innen blodbank-, trenings- og kommunikasjonsoverføringsindustrien. Søker stilling innen flebotomi relatert til opplæring, kvalitetssikring eller kundeservice.

PROFESJONELLE PRESTASJONER

 • NCTI og ABM sertifiseringer.
 • Tilrettelagt utdanningsprosjekter de siste to årene for blodsentre i Nord-California, et FDA-regulert produksjonsmiljø, i henhold til regelverket for cGMP, CFR, CA og American Association of Blood Bank (AABB).
 • Gir daglig driftsgjennomgang/kvalitetskontroll av utdanningsansvar når det gjelder pålagte myndighetskrav i et medisinsk miljø.
 • Assisterte andre teammedlemmer med venepunktur, pleie av donorreaksjoner og gi lisensiert bemanning en utvidelse av pliktene deres ved å administrere dokumentasjonen for blodtjenesters forskrifter (BSDs) mens de ble tildelt den selvforsynte blodmobile enheten (SCU).
 • Vellykket overvåket kontraktstøtte for seks AT&T bredbåndssystemer lokalisert i Bay Area. Levert kundeintervensjon/løsning, opplæring i telefoni og kundebehandling, arbeidskraftplanlegging, kvalitetskontroll, lønn og spesialprosjekter/anleggsutvidelser og evalueringer for å sikre riktig end-of-line og avgrensningssignal.

PROFESJONELL ERFARING

 • Fungerende utdanningsleder , American Red Cross, Oakland, CA: 2020-nåtid
 • Utdanningskoordinator , American Red Cross, Oakland, CA: 2017-2020
 • Phlebotomist , American Red Cross, Oakland, CA: 2014-2017
 • Kabel-TV CATV-veileder , Core Communication Inc, Sunnyvale, CA: 2010-2014
 • CATV systemtekniker , TCI Cablevision Inc, Fremont, CA: 2008-2010

UTDANNING

Associate of Arts in Administration of Justice
San Jose State University, San Jose, CA

Utvide

Flere eksempler på CV

Gjennomgå en annen kombinasjon av CV-eksempel og mer Eksempler på profesjonelt skrevet CV med maler du kan laste ned.

Artikkelkilder

 1. CareerOneStop. Ulike formater kan fremheve enten arbeidshistorien din eller ferdighetene dine . Åpnet 8. september 2021.