Gjenopptar

iHire.com CV-gjennomgang

Sterkt innhold, men kundeservice kan trenge litt arbeid

Våre redaktører undersøker uavhengig og anbefaler de beste produktene og tjenestene. Du kan lære mer om vår uavhengige gjennomgangsprosess og partnere i annonsørbekjentgjørelsen vår. Vi kan motta provisjoner på kjøp gjort fra våre valgte lenker.

iHire

iHire

samlet vurdering 3.6 Registrer deg nå

Vår oppfatning

iHire er et selskap som kan levere varene til en flott CV, men du må overse den dårlige kundeservicen for å få den. CV-skrivingen er skarp og konsis, og maksimerer mengden innhold du kan få plass til på én side av en CV.

Lære mer: Les metoden vår for å skrive CV for å se hvordan vi vurderte hvert selskap.

 • Viktige takeaways
 • Fordeler og ulemper
Viktige takeaways
 • Registreringsprosessen er overflødig, ber om den samme informasjonen i forskjellige områder og etterfølges av en langsom respons fra den faktiske CV-skriveren.
 • Skaper kraftfulle tidligere erfaringsseksjoner som hjelper deg å skille deg ut med dine ferdigheter og prestasjoner hos tidligere arbeidsgivere.
 • CV-forfattere er godt kvalifisert i bransjen og har de mest respekterte sertifiseringene som kan oppnås som CV-forfattere.
 • En premium-tjeneste som er satt til premium-priser sammenlignet med andre tjenester for CV-skriving.
Fordeler og ulemper Fordeler
 • Den første registreringsprosessen var enkel

 • Sterkt CV-innhold med effektfull skriving med kvantifiserte resultater

 • Inneholdt korte avsnitt som er lettere å lese

 • Prestisjefylt CV-skrivelegitimasjon

Ulemper
 • Tok 18 dager å høre fra CV-skribenten vår

 • Prisen var den dyreste av tjenestene for CV-skriving vi vurderte

 • Nødvendig for å fylle ut et åtte siders spørreskjema

 • Opplæringsdelen ble mindre vektlagt

 • Utdanningsdelen fulgte ikke tradisjonelt format

iHire

iHire

samlet vurdering 3.6 Registrer deg nå innholdsfortegnelseUtvide Topp rangert for

Å skrive en CV kan være tidkrevende, så det er derfor noen jobbsøkere leier en tjeneste for å skrive CV for å lette belastningen. iHire er ett selskap som tilbyr denne tjenesten. Jada, iHire er kanskje mest kjent for å være en jobbsøkerside som bringer kandidater og arbeidsgivere sammen i 57 forskjellige bransjer, så CV-tjenesten virker som en annen tanke for selskapets forretningsplan.

Ikke desto mindre ønsket vi å gjennomgå iHires CV-skrivetjeneste for å se hvordan den står seg opp mot noen av toppkonkurrentene i bransjen. Så vi registrerte oss for iHires CV-skrivingstjenestes profesjonelle plan, fullførte en del av et åtte-siders spørreskjema og sendte inn en CV fra produksjonsindustrien som de kunne skrive om. Hva syntes vi om det? Her er nedturen: For noen som trenger en CV og er villig til å gjøre mye arbeid, er iHire en levedyktig tjeneste for å skrive CV. Les videre for å se våre fullstendige tanker.

Slik fungerer det: Prosessen var lengre enn forventet

 • Det første trinnet i vår gjennomgangsprosess var å registrere deg for tjenesten.

Vi sendte betaling med kredittkort til iHire og fikk svar innen en dag. Dette var typisk for andre CV-tjenester vi gjennomgikk, ettersom de fleste av dem bruker et automatisert system for å varsle forbrukerne om at betalingen er mottatt.

 • Neste trinn i prosessen var å fylle ut et spørreskjema og sende en kopi av CV-en vår til iHire.

Etter å ha registrert oss for tjenesten, ble vi bedt om å laste ned et CV-spørreskjema til datamaskinen vår, fylle det ut og sende det til iHire sammen med CVen vår. Spørreskjemaet vi ble bedt om å fylle ut var ekstremt omfattende og overflødig. Mye av informasjonen som ble spurt i spørreskjemaet var informasjon allerede på CVen vi sendte inn: kontaktinformasjon, ferdigheter, stilling og bedriftsdetaljer og universitetserfaring. Ytterligere informasjon som iHire ba oss om å inkludere var størrelsen på kandidatens selskaper og så mange prestasjoner vi kunne tenke oss for hver stilling. Vi sendte spørreskjemaet til CV-tjenesten, og forklarte at mye av det det spør om er noe vi ønsket å diskutere med en CV-skribent, og la også ved CV-en (som var for produksjonsindustrien).

 • Vi kommuniserte med CV-skribenten via e-post 18 dager etter innsending av en del av et spørreskjema sammen med en kopi av CV-en vår.

Ti dager etter å ha sendt inn spørreskjemaet med vår originale CV, mottok vi en e-post som minnet oss om at vi måtte fylle ut spørreskjemaet; som vi gjentok at vi heller vil kommunisere med en forfatter via e-post. Seks dager etter dette mottok vi en ny e-post der CV-skribenten vår ba om unnskyldning for misforståelsen. Og vi var mer enn villige til å svare på alle spørsmål han måtte ha angående CV-en vår. Når alt var sagt og gjort, ble CVen vår levert til oss syv dager senere. Den totale tiden for å motta CV-en vår fra oppstart var 23 dager.

CV-kvalitet: Innholdet var sterkt, men designet og formatet var datert

Selv om vi fant designen og formatet tett og utdatert, produserte CV-skribenten, som hevdet å være prisvinnende og publisert i ulike publikasjoner, et dokument med noe av det beste innholdet i tjenestene vi har anmeldt. For innhold så vi etter følgende kriterier:

 • Sammendragserklæring (bør være blottet for klisjeer, må være kortfattet og vise verdi)
 • ferdigheter (ferdighetene skal være lette å få øye på og være relevante)
 • Erfaring (her er hvor prestasjonene må ha effekt)
 • utdanning (vanligvis plassert sist på en CV; tradisjonelt format foretrekkes)
 • Opplæring (bør fremheve alle kursene kandidaten vår studerte)

Design og format

Vi fant utformingen av CV-en vår til å være tett med 0,55-tommers marger for topp og bunn og 0,5-tommers marger for sidene. Vår CV-skribent brukte disse dimensjonene for å holde den to-siders CV-en vi sendte inn på én side. Skriftstilen vår forfatter valgte var old school. Det var serif (Georgia) på 12 pt. for vår klients navn og overskriftene og Book Antiqua på 10 pt. for kroppen. Skriften var liten og kan være vanskelig å lese for noen. Dagens CV er skrevet med sans serif-font som Arial eller Calibri.

Av nysgjerrighet endret vi margene til normal og utvidet skrifttypen til Calibri på 11,5 for å gjøre CV-en mer lesbar. Ved å gjøre dette ble CV-en halvannen side. CVen vi sendte inn var på en side og tre kvarter. Hadde skribenten vår utvidet opplæringsdelen på CV-en han skrev om, ville CV-en vært på omtrent en side og tre kvarter, noe som ville vært foretrukket i motsetning til en trang CV på én side. I tillegg, en kandidat med 15 års erfaring garanterer en to-siders CV; og med innholdet vår skribent produserte, ville dokumentet ha blitt en fin tosidig side.

Formatet var tradisjonelt, inkludert følgende seksjoner i denne rekkefølgen: Kontaktinformasjon, Sammendrag, Ferdigheter, Erfaring, Utdanning og Opplæring. Det som gjorde CV-en vår mer tett og vanskelig å lese, var at CV-skribenten vår laget et sammendrag som var på syv linjer og inkluderte for mye informasjon under kandidatens siste stilling i arbeidshistorien. (Mer om dette senere.) Selv om vi ikke var imponert over CV-ens design og format, var det generelle innholdet i CV-en en av de beste vi leste.

Sammendrag

Av alle seksjonene var sammendraget det svakeste CV-forfatteren vår produserte. Mest bemerkelsesverdig var den for lang (fire linjer for første avsnitt og tre linjer for andre). Det er ingen grunn til at et sammendrag skal være så langt og bestå av to avsnitt. Hvis CV-forfatteren vår var i stand til å kondensere de syv linjene til tre eller fire på det meste, ville kanskje CV-ens lesbarhet også blitt forbedret.

Formålet med sammendraget er å fange leserens oppmerksomhet ved å bruke bransjenøkkelord, verdiutsagn samtidig som den er kortfattet. Tre til fire linjer er alt som kreves.

En annen feil vi fant med sammendraget var en rekke klisjeer. Vi telte åtte klisjeer, hvorav noen var motiverte, dedikerte, profesjonelle osv. På den lyse siden inkluderte skribenten vår sterke bransjerelaterte ord og fraser, som logistikk, distribusjon, produksjon, lagerflytting, ISO 9001 og mer. Sterke bransjerelaterte ord er nødvendig for å få en CV forbi et søkersporingssystem (ATS), som skanner en CV for søkeord. Hvis CV-en ikke inneholder dem, blir den ikke lest av menneskelige øyne.

ferdigheter

Vår CV-skribent traff blink når han listet opp de viktigste ferdighetene kandidaten vår besitter. Blant dem var: Innkjøp, Lagerkontroll. Kontraktsforhandling, kvalitetskontroll/sikring og annet som var egnet for vår kandidats yrke. Men i stedet for å plassere ferdighetene under sammendraget, plasserte han dem i en marg på høyre side, noe som distraherte øynene våre når vi leste og fikk sammendragsdelen til å virke mer overfylt, og dermed vanskeligere å lese. I tillegg er denne stilen, i likhet med fonten han valgte, utdatert. CVer i dag er flate, noe som betyr at teksten går fra venstre til høyre uten noen sidefelt og bokser. Til slutt, de fleste ATS-er fordøyer ikke tabeller godt; ord ender opp spredt og malplassert på leserens skjerm. Vi var ikke imponert over formateringen forfatteren vår brukte for å liste opp kandidatens ferdigheter, men vi satte pris på at han inkluderte sterke bransjerelaterte.

Erfaring

Vi fant denne delen som den sterkeste av CV-ens seksjoner. Der CV-en ikke hadde imponert oss så langt, snudde innholdet i Experience-delen tankegangen vår. Hva gjorde denne delen sterk? Det første plusset var jobbomfanget, som var mindre enn tre linjer langt, samtidig som det ga en solid forståelse av kandidatens overordnede ansvar. Nøkkelord som: forsyningskjede, inventar, innkjøp, planlegging av operasjoner og andre var enkle å få øye på. Et jobbomfang bør som en generell regel ikke overstige tre linjer. Andre tjenester for CV-skriving fulgte ikke denne generelle regelen.

En sterk erfaringsseksjon vil følge jobbomfanget med punktlistede prestasjoner, og dette er nøyaktig hva vår CV-forfatter oppnådde. De fleste av prestasjonene ble kvantifisert med tall, dollar eller prosenter. Prestasjoner med kvantifiserte resultater er det som får en jobbkandidat til å skille seg fra andre. Arbeidsgivere kan virkelig sette tennene inn i prestasjoner som viser beregninger.

Dette er ett av mange eksempler på prestasjoner som vår CV-skribent har produsert: Undersøkte produkt- og markedstrender for å styrke etterspørsels-/lagerprognoser; oppfylle nye produktprognoser med 91 % nøyaktighet. Den opprinnelige uttalelsen var: Ved å se og undersøke gjeldende markedstrender for nye produkter, klarte jeg å oppfylle nye produktprognoser med 91 % nøyaktighet.

Her er et annet eksempel på en sterk prestasjon vår CV-skribent har laget: Laget medarbeiderhåndbok og opplæringsdokumentasjon «How to Run the Day» – samarbeid med kontorsjef for å samle informasjon – gir instruksjoner til 50–75 medarbeidere individuelt og i gruppeinnstillinger. Det var kun gjennom å stille utdypingsspørsmål som hvem vår kandidat jobbet med for å lage manualen, hvem den hadde nytte av, og hvordan opplæringen ble levert at han var i stand til å skape prestasjonen fra: Laget dokumentasjon Instruksjoner for 'hvordan kjøre dagen'-prosesser for alle nye ansatte, opplærte og vedlikeholdte oppdateringer.

Vi var litt imponert over hvordan CV-skribenten vår håndterte kandidatens tidligste stilling (kandidatens CV inneholdt to stillinger). I stedet for å liste opp pliktene for denne stillingen, skrev skribenten vår en tre-linjers jobbomfang og en prestasjonerklæring som ikke var opprinnelig oppført på CV-en, men skribenten vår gravde litt dypere.

Imidlertid inkluderte han også mange års erfaring for denne stillingen. Informasjon utover elleve år i arbeidshistorien er sjelden relevant for det arbeidsgivere ser etter i dag. Så vi tenkte at årene kunne vært utelatt.

Til slutt var vi veldig fornøyd med klarheten i vår CV-skribents prosa. Han var klar over å unngå skrivefeil og skrive setninger som flyter fint, noe som ikke var tilfellet med noen av de andre CVene vi gjennomgikk.

utdanning

Vi foretrekker den tradisjonelle måten å skrive utdanningsdelen på som inkluderer graden på første linje og universitetet og plassering på andre linje. Her er vår kandidats utdanning:

Bachelor of Arts i antropologi, bifag i urban romlig utvikling

University of Massachusetts, Amherst, MA

Vår CV-skribent tok ikke veien vår. I stedet listet han opp all informasjonen på én linje: BA i antropologi (Minor i Urban Spatial Development) – University of Massachusetts, Amherst, MA. Det er tydelig hvorfor han valgte å ikke følge den tradisjonelle metoden; han ønsket å spare plass og forhindre at CV-en løp over til en annen side, noe andre CV-skrivingstjenester også gjorde.

Opplæring

Et viktig faktum vår CV-skribent ikke klarte å merke seg, er at kandidaten vår fullførte et intensivt opplæringskurs, i tillegg til å oppnå sertifiseringer i Lean Six Sigma Green Belt og Associate Project Management (skribenten inkluderte disse). Han forenklet utvilsomt vår kandidats opplæringsseksjon for å spare plass. Kandidatens originale CV viser at han tar åtte klasser i løpet av en måned.

Resume Writer-sertifiseringer: CV-forfattere har prestisjetunge sertifikater

I følge iHire er CV-skriverne deres opplært og sertifisert i moderne CV-skriveteknikker, som inkluderer formatering og optimalisering av CV-er for å slå søkersporingssystemene (ATS). På nettstedet deres er to bilder av CV-sertifiseringer, Certified Advanced CV Writer (CARW) og Toast of the Resume Industry, (TORI). Dette er to av de mest respekterte sertifiseringene i bransjen, men det er uklart om alle deres CV-forfattere har en eller begge sertifiseringene.

Garanti: De vil samarbeide med deg til du er fullstendig fornøyd

iHires nettsted lover at de vil jobbe med deg til du er 100% fornøyd uten begrensninger på revisjoner eller kommunikasjon med CV-skriveren din. Garantier er et pluss, men ingen CV alene vil doble antallet intervjuer som en kandidat vil bli invitert til, og helt sikkert sikre at de får en jobb.

Prøver og attester: Åtte CV-prøver og attester

iHire gir på nettstedet deres åtte før og etter eksempler på geistlige CVer de har laget. Vi skulle gjerne sett iHire vise et bredt utvalg av CV-prøver fra mange forskjellige bransjer på nettsiden sin.

iHire viser fire attester fra fornøyde forbrukere. De er imidlertid litt vage. For eksempel, 'Cv-forfatteren min gjorde en enestående jobb med å hjelpe meg med å vise frem mine erfaringer og prestasjoner på en måte som langt overgikk forventningene mine.' En annen forbruker skriver: 'Jeg er veldig fornøyd med min nye CV. Omløpstiden var rask som lovet.'

Bruk søkeord som gjør at CV-en får treff fra Applicant Tracking Systems. Be din CV-skribent om å peke ut søkeordene som brukes.

Pris: Dyrt

iHire tilbyr profesjonell CV-skriving for en avgift på $395, som vi synes er ekstremt høy.

Konkurransen: iHire vs. Monster.com

Når det kommer ned til gjenoppta kvalitet, besto iHire Monster.com. Selv om vi følte at Monster.coms forfatter produserte en sterkere sammendrag, var ikke skrivingen av Experience-delen like overbevisende som iHires. Det er mest fordi iHires forfatter var utmerket i å stille spørsmål for å få frem prestasjonene som manglet på CV-en vi sendte ham.

Kundeservice er viktig for enhver jobbsøker, spesielt hvis de har det travelt med å få CV-en ut der. Det er her iHire gjorde en dårlig jobb. Da vi først spurte vår CV-skriver om han ville kommunisere med oss ​​via e-post, skrev han tilbake til oss 10 dager senere og ba oss fylle ut det åtte sider lange spørreskjemaet. Monsters prosess var enklere og raskere; vi hadde en CV fra dem fem dager etter at forfatteren vår ble tildelt oss. Monsters pris var også et stort pluss: $266 mindre enn iHire. Av disse grunnene føler vi Monster er det beste alternativet av de to.

endelig dom

Sterk CV, men det tok bare for lang tid

Vi var fornøyd med innholdet i CV-en iHire produserte, til tross for at en lang oppsummering og ferdigheter ble plassert i en sidebar. Vår CV-skribent var godt kjent med produksjonsindustrien, så vel som kandidatens yrke. Han brukte nøkkelord som ville tilfredsstille en ATS. Kundeservicen hans var imidlertid en av de verste av tjenestene for CV-skriving vi vurderte. Tjuetre dager er lang tid å vente på en CV. Kanskje bedre kommunikasjon fra hans side ville ha redusert tiden det tok å levere CV-en vår. Hvis en jobbkandidat vil ha en CV raskt, ville de vært bedre å bruke en annen tjeneste, men hvis du ikke er i tidsklemma, vil du være fornøyd med innholdet du får ut av iHire.

Registrer deg nå