Praksisplasser

Praksismuligheter for fargede studenter

Fokusert svart student som jobber på sin bærbare datamaskin

••• FluxFactory / Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Studenter som har praksisplasser på CV-en har større sannsynlighet for å få fulltidsjobber etter endt utdanning. Praksisplasser har også fordeler utover bare å sikre inntektsgivende arbeid. I en studie rapporterte over 80 % av nyutdannede at praksisoppholdet hjalp dem med å endre karriereretningen.

Men forskning viser at bare 59,5% av svarte studenter og 53,3% av Latinx-studenter deltar i praksisplasser, sammenlignet med 68,2% av hvite studenter. Det er et problem ikke bare for studenter, men også for deres potensielle arbeidsgivere. Diverse selskaper er mer suksessrike selskaper. I følge analyse fra McKinsey har arbeidsgivere i toppkvartilen for etnisk og kulturelt mangfold opptil 36 % større sannsynlighet for å overgå sine jevnaldrende når det gjelder lønnsomhet.

Likevel sliter mange bedrifter med inkludering, og er avhengige av ansettelsespraksis som henvisninger, som har en tendens til å gi fordeler til hvite kandidater fremfor de som er svarte, urfolk eller mennesker av farger (BIPOC). I teorien kan praksisplasser bidra til å utjevne konkurransevilkårene, men bare hvis disse erfaringene er mer tilgjengelige for fargede studenter.

Utfordringer for fargestudenter

Det rasemessige formuesgapet er større - mye større - enn det rasemessige lønnsgapet, ifølge Economic Policy Institute. Median hvit formue er 12 ganger større enn median svart formue. Mer enn en fjerdedel av svarte husholdninger har en nettoformue på null eller mindre, sammenlignet med mindre enn 10 % av hvite husholdninger.

Ubetalte praksisplasser opprettholder denne ulikheten. Halvparten av praksisplassene som fylles i USA er ulønnede. Ikke overraskende er det mer sannsynlig at studenter fra familier med høyere inntekt tar disse ubetalte åpningene. Som et resultat har lavere inntektsstudenter (inkludert de som er svarte, urfolk eller fargede) mindre tilgang til muligheter i felt som har en tendens til å tilby ubetalte praksisplasser, inkludert ideelle organisasjoner og offentlige sektorer.

Ressurser tilgjengelig for fargestudenter

Høgskolekarrieretjenester : Forskning viser at fargede studenter er mer sannsynlig å besøke høgskolens karriereservicesenter enn hvite studenter. Når det gjelder å lukke praksismulighetsgapet, er det en veldig god ting. Høgskolekarrieretjenester kan hjelpe elever med karriererelaterte oppgaver som f.eks gjenoppta skrivingen , forberedelse til jobbintervju , og karriereevaluering . Karrieretjenester er også et godt sted å starte søke etter praksisplass .

Høgskolekarrieretjenestene dine kan også hjelpe deg med å finne finansierte tilskudd til ubetalte praksisplasser, noe som kan gjøre deg i stand til å vurdere et bredere spekter av muligheter.

Fagforeninger : Du trenger ikke vente til du har fått din første jobb på nybegynnernivå for å bli med i en profesjonell forening, og mange har rabatter for studenter. Bruke Register over foreninger for å finne organisasjoner i området ditt og begynne å bygge nettverk mens du fortsatt går på skolen.

Hispanic Association of Colleges and Universities (HACU) : HACU sponser en rekke programmer, inkludert stipend, karriereutvikling og pre-kollegial støtte. HACU National Internship Program (HNIP) kjører tre økter i året og samarbeider med selskaper som Google, Oracle og Ford Motor Company, samt ulike offentlige etater.

INROADS, Inc. : Denne ideelle organisasjonen tilbyr betalte praksisplasser til seniorer på videregående skoler og studenter som har minst 27 studiepoeng igjen før eksamen. Studenter kan være fokusert på en rekke hovedfag og karriereinteresser, inkludert business, økonomi, programvareteknikk, supply chain management, detaljhandel, helsevesen og liberal arts. INNVIKLING praktikanter har jobbet i over 200 selskaper, inkludert Boeing, TD Bank, Pfizer, Deloitte og United Health Group.

Minority Access National Diversity & Inclusion Internship Program : Minority Access, Inc. kobler studenter og hovedfagsstudenter med praksismuligheter ved offentlige etater i Washington, D.C.-området. Organisasjonen betaler stipend, stønad, reiseutgifter og tilbyr boligstøtte.

Sponsorer for utdanningsmuligheter (SEO) : En ideell organisasjon for utdanning og karriereutvikling, SEO Career tilbyr flere programmer inkludert et praksisprogram som kobler fargede studenter med betalte muligheter innen finansielle tjenester, teknologi, forretningstjenester og eiendom. SEO Career sier at 80 % av praktikantene mottar heltidsjobbtilbud fra partnerne.

Beste praksisplasser for fargestudenter

Hva er den beste praksisplassen for deg? Det avhenger av dine karrieremål, utdanningsbakgrunn og interesser og økonomiske situasjon. For å gi deg en følelse av mulighetene, har vi samlet noen lovende muligheter innen en rekke felt, inkludert kunst, media, myndigheter og STEM.

Alle praksisplasser på denne listen er betalt, og noen dekker reisekostnader. Les mer om hver mulighet for detaljer.

The Leadership Alliance Summer Research Early Identification Program : SR-EIP tilbyr forskeropplæring og veiledning til studenter som er interessert i å søke på PhD- eller MD-PhD-programmer. Studenter bruker åtte til ti uker på å forske ved en av mer enn 30 Leadership Alliance-medlemsinstitusjoner, som inkluderer Ivy League-skoler og historisk svarte høyskoler og universiteter (HBCUs). Studentforskere presenterer deretter sin forskning på Leadership Alliance National Symposium. Denne praksisplassen tilbyr stipend og reise- og boligutgifter.

Kongressens Hispanic Caucus Institute : CHCIs Congressional Internship Program kjører året rundt, og tilbyr Latinx-studenter muligheten til å jobbe på et kongresskontor. Typiske oppgaver inkluderer å svare på forespørsler fra bestanddeler, utføre forskning og delta på politiske orienteringer og kongresshøringer. Dette programmet tilbyr et stipend og dekker transport, boligutgifter og ledertrening.

Getty Marrow Undergraduate Internships : The Getty Marrow Undergraduate Internship-programmet er fokusert på fremragende studenter som er medlemmer av grupper som er underrepresentert i karrierer knyttet til museer og visuell kunst. Deltakerne bruker 10 uker på å lære om bevaring, kuratorskap, utdanning og relaterte emner ved kunstinstitusjoner rundt om i Los Angeles, inkludert Getty Center og Getty Villa. Denne praksisplassen er begrenset til studenter som går på college i Los Angeles eller bor i området.Det tilbyr et stipend på $6,000. (Informasjon for 2021 praksissyklus forventes i desember 2020).

T. Howard Foundations internship-program : Selv om dette programmet er åpen for studenter med alle bakgrunner, og formålet er å gi muligheter for studenter fra grupper som er underrepresentert i media og underholdning. Denne betalte sommerpraktikken på heltid inkluderer også mentorskap, betalt medlemskap i profesjonelle foreninger og nettverksarrangementer.

U.S. Department of Energy Minority Educational Institution Student Partnership Program : Åpent for videregående elever så vel som studenter og hovedfagsstudenter, dette programmet tilbyr sommerpraksisplasser hos det amerikanske energidepartementet og dets nasjonale laboratorier. Praktikanter mottar stipend, losji og reiseutgifter.

McKinsey og Company Sophomore Diversity Leaders Internship : Dette programmet gir sophomores konsulenterfaring ved å få erfaring fra den virkelige verden ved et McKinsey-kontor i Nord-Amerika. Det er også et program for førsteårsstudenter og c gjeldende åpninger er tilgjengelige på en rekke steder.

Microsoft Internship Program : Microsoft er forpliktet til å ansette personer som er underrepresentert innen STEM-felt, og søker ulike kandidater for studenter og forskerskoler fra amerikanske universiteter. Disse praksismuligheter inkluderer konkurransedyktig lønn, fordeler og fordeler.

NBCUniversal Internship Program : I tillegg til sin Sommerstipendprogram designet for å tiltrekke ulike søkere til praksisplasser i løpet av sommeren før eksamen, ansetter NBCUniversal fjernpraktikanter for høstsemesteret .

Mange praksisprogrammer er konkurransedyktige og har tidlige søknadsfrister, så ikke vent med å starte søket. Ditt karrierekontor kan hjelpe med oppføringer for programmer som passer for dine interesser.

Er denne praksisplassen riktig for deg?

Her er noen kriterier du bør huske på når du vurderer muligheter:

 • Lønner praksisplassen? Husk alternativkostnaden ved å ta et internship i stedet for å jobbe i en fulltids, betalende jobb – og ikke glem å beregne kostnadene for reise, losji og levekostnader i den nye byen din.
 • Støtter selskapet mangfold? Se forbi mangfold og inkluderingsgrupper. Er selskapet oppført på noen rangeringer av støttende organisasjoner, f.eks. DiversityIncs topp 50 ? Hva har nåværende og tidligere ansatte å si om bedriftskultur på sosiale medier, Glassdoor og LinkedIn?
 • Vil det føre til full jobb etter endt utdanning? Noen praksisprogrammer vil tilby statistikk over hvor mange praktikanter som ansettes som heltidsansatte. Hvis de ikke tilbyr dette, er det helt akseptabelt å spørre intervjueren hvordan karrieremuligheter ser ut for tidligere praktikanter.
 • Hvilke andre ressurser tilbyr praksisplassen? I tillegg til stipend, akademiske studiepoeng og arbeidserfaring, tilbyr noen praksisplasser coaching, veiledning, testforberedende assistanse og så videre.

Hvordan få et internship

Kjenn din verdi Husk at mangfold øker en arbeidsgivers bunnlinje. Ditt synspunkt og erfaring er verdifulle.

Gjør din forskning Søk organisasjoner som støtter mangfold og inkludering og vil tilby deg erfaringen og ferdighetene du søker. Forbered deg på intervjuet ditt ved å undersøke selskapet.

Bygg nettverket ditt Bruk din praksiserfaring å dyrke relasjoner med kontakter og mentorer.

Tenk langsiktig Gjør praksisplassen din til en potensiell heltidsjobb ved å gjøre et godt inntrykk.

Artikkelkilder

 1. Høyskolers og arbeidsgiveres landsforbund. De positive implikasjonene av praksisplasser på tidlige karriereresultater . Åpnet 6. august 2020.

 2. B.A. Rudolph Foundation. Utjevning av spillefeltet: fordelene, utfordringene og mulighetene ved praksisplasser i USA . Åpnet 6. august 2020.

 3. McKinsey & Company. ' Mangfold vinner: Hvordan inkludering betyr noe .' Åpnet 6. august 2020.

 4. Institutt for økonomisk politikk. Den rasemessige rikdomsgapet . Åpnet 6. august 2020.

 5. B.A. Rudolph Foundation. Utjevning av spillefeltet: fordelene, utfordringene og mulighetene ved praksisplasser i USA . Side 4, 9. Åpnet 6. august 2020.

 6. Association of American Colleges and Universities. Fakta og tall – Universitetsutdannedes erfaringer med karrieretjenester, mentorskap og mangfold . Åpnet 6. august 2020.

 7. Hispanic Association of Colleges & Universities. ' Strategiske allianser og partnere .' Åpnet 6. august 2020.

 8. INROADS: ' INROADS programapplikasjon .' Åpnet 6. august 2020.

 9. INROADS: ' Bedriftspartnere .' Åpnet 6. august 2020.

 10. INROADS: ' Historie og misjon .' Åpnet 6. august 2020.

 11. SEO-karriere. ' Grip enhver mulighet med SEO-karriere . Åpnet 6. august 2020.

 12. Getty Foundation. Getty Marrow Undergraduate Internships: Studenter . Åpnet 6. august 2020.

 13. Microsoft. ' Mangfold og inkludering .' Åpnet 6. august 2020.