Menneskelige Ressurser

Kilometerrefusjon fra IRS

IRS kilometerrefusjon endres årlig

Sliten mann kjører på forretningsreise med bærbar PC og arkivmapper på settet ved siden av seg og oppknappet skjorte hengende i baksetet

•••

Stockbyte/Getty Images

InnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Internal Revenue Service (IRS) kilometerrefusjonssats er et valgfritt beløp anbefalt av IRS for å beregne visse skattebetalerfradrag. Den brukes til å beregne de fradragsberettigede kostnadene ved å drive en bil i forretningsøyemed, reise til medisinske avtaler eller testing, og til formål knyttet til veldedige formål.

IRS-refusjonssatsen for kjørelengde justeres hvert år og er avhengig av IRS-bestemt kostnad for å drive et motorkjøretøy. Kilometerfradragssatsen for 2020 trådte i kraft 1. januar 2020. Den neste trådte i kraft 1. januar 2021.

Kilometerrefusjonssatsen for bedrifter er basert på en årlig studie av de faste og variable kostnadene ved å drive en bil, ifølge IRS. Satsen for medisinske og flytteformål er basert på de variable kostnadene som er bestemt av den samme studien, som gjennomføres årlig av den uavhengige entreprenøren Runzheimer International.

Runzheimer International beregner prisene

Runzheimer er den ledende leverandøren av teknologi og løsninger for forretningsbiler. Det har jobbet med skattemyndighetene siden 1980 for å beregne bedriftens kjørelengdefradrag ved å bruke en konsistent metode og statistisk analyse av kjøretøykostnadskomponenter. Ved å bruke detaljerte data fra hele nasjonen, måler prisen bilforsikringspremier, vedlikeholdskostnader, avskrivninger på kjøretøy og drivstoff og andre kostnader som gjenspeiler bevegelsene i prisene på markedet.

Kostnader ved å drive en bil inkluderer avskrivninger, forsikring, reparasjoner, dekk, vedlikehold, gass og olje. Satsen for medisinske og flytteformål er basert på de variable kostnadene, som gass og olje. Den veldedige prisen er fastsatt ved lov.

2020 Kilometerrefusjonssatser

2020 valgfrie standard kjørelengdesatser for bruk av bil, varebil, pickup eller panellastebil er:

  • 57,5 cent per mil kjørt for forretningsbruk, ned 0,5 cent fra satsen for 2019
  • 17 øre per mil kjørt til medisinske formål, ned 3 øre fra satsen for 2019
  • 14 cent per mil kjørt i tjeneste for veldedige organisasjoner. Den veldedige prisen er fastsatt ved lov og forblir uendret.

2021 Kilometerrefusjonssatser

De valgfrie standard kjørelengdeprisene for 2021 for bruk av bil, varebil, pickup eller panelbil er:

  • 56 cent per mil kjørt for forretningsbruk, ned 1,5 cent fra satsen for 2020
  • 16 cent per mil kjøring for medisinske formål, ned 1 cent fra satsen for 2020
  • 14 cent per mil kjørt i tjeneste for veldedige organisasjoner. Den veldedige prisen er fastsatt ved lov og forblir uendret.

Folk som bruker bilene sine for forretninger

IRS kilometerrefusjonssatsen veileder skattefradrag for bruk av en bil eller lastebil av selvstendig næringsdrivende, eller av visse ansatte som bruker sine egne kjøretøy for arbeidskrevende reiser.

Arbeidsgivere bruker IRS-refusjonssatsen for kilometerstand til å refundere ansatte for forretningsrelatert bruk av deres personlige kjøretøy . Ansatte er generelt pålagt å produsere kvitteringer og kjørelengderapporter i dette tilfellet.

Skattebetalere kan ikke bruke skattemyndighetenes kilometerrefusjonssats på selvangivelsen hvis de har brukt en avskrivningsmetode for samme kjøretøy tidligere.

Skattebetalere har muligheten til å dokumentere de faktiske kostnadene ved å kjøre kjøretøyet sitt, eller de kan bruke IRS-refusjonssatsen for kjørelengde for skatteformål.

En konsulent og trener som kjører til klientsteder eller andre arenaer for å utføre tjenester, må spore både stedet der tjenesten ble utført og antall mil kjørt tur-retur. Konsulenten/treneren forventes også å spore personlige mil tilbakelagt med samme kjøretøy. En skatteekspert vil trenge en total bedriftslengde og en personlig kjørelengde for å jobbe med når skattesesongen kommer. De vil bruke denne informasjonen til å lovlig justere skatter betalt ved å bruke forretningsmilene som et tillatt forretningsfradrag.

Artikkelkilder

  1. IRS. ' IRS utsteder standard kjørelengdepriser for 2020 .' Åpnet 3. januar 2021.

  2. IRS. ' IRS utsteder standard kjørelengdepriser for 2021 .' Åpnet 3. januar 2021.