Militære Grener

Er militærskolen det perfekte universitetet?

Middagsformasjon utenfor Bancroft Hall ved US Naval Academy.

••• Richard I'Anson/Lonely Planet Images/Getty ImagesDet perfekte universitetet ville ha høye akademiske standarder. Ingen gratis-kom-by-søppel-kurs som 'TV-appreciation' eller 'Concepts of Banning'. Det perfekte universitetet vil undervise hardt i matematikk, naturfag og engelsk.

Det perfekte universitetet ville ikke lære studentene at de skulle hate landet de ble født i. Det perfekte universitetet ville sette en høy verdi på fysisk form uten å sette idrettslaget sitt foran verdien av akademikerne. Det perfekte universitetet vil lære verdien av ærlighet, integritet, lojalitet og selvdisiplin.

Det perfekte universitetet vil også tilby gratis undervisning til alle studenter. Nei, la oss lage gratis undervisning og gratis rom. Hva med gratis undervisning, gratis rom og gratis bøker? Eller det perfekte universitetet kan tilby gratis undervisning, gratis rom, gratis bøker og gratis måltider! Enda bedre: det perfekte universitetet vil tilby et lite månedlig stipend, i tillegg til gratis undervisning, rom, bøker og måltider.

Du sier at et slikt universitet ikke kan eksistere? Vi vet om fire: The United States Military Academy (West Point) , United States Air Force Academy, United States Naval Academy og United States Coast Guard Academy.

Alle fire av disse institusjonene oppfyller eller overgår standardene ovenfor for det 'perfekte universitetet.' (Ok, Coast Guard Academy krever $3000 på forhånd, men bortsett fra det kvalifiserer det). Hva er fangsten? De er ekstremt vanskelige å komme inn i. Man kan til og med si at det krever en handling fra kongressen.

U.S. Military Academy

Siden det ble grunnlagt for nesten to århundrer siden, har Militærakademiet fullført sitt oppdrag ved å utvikle kadetter på fire kritiske områder: intellektuell, fysisk, militær og moralsk-etisk - en fireårig prosess kalt 'West Point Experience'.

Historie

Fra dagen det ble grunnlagt den 16. mars 1802, har West Point vokst i størrelse og status, men det er fortsatt forpliktet til oppgaven med å produsere oppdragsledere av karakter for America's Army. I dag uteksaminerer akademiet mer enn 900 nye offiserer årlig, noe som representerer omtrent 25 prosent av de nye løytnantene som kreves av hæren hvert år. Studentgruppen, eller Corps of Cadets, teller 4000, hvorav omtrent 15 prosent er kvinner.

Et favorittuttrykk på West Point er at 'mye av historien vi underviser ble laget av folk vi underviste.' Store ledere som Grant og Lee, Pershing og MacArthur, Eisenhower og Patton, Westmoreland og Schwarzkopf er blant de mer enn 50 000 nyutdannede ved Militærakademiet.

Grunnlaget for den etiske koden ved West Point er funnet i akademiets motto, 'Plikt, ære, land.' Kadetter utvikler seg også etisk ved å følge Cadet Honor Code, som sier 'En kadett vil ikke lyve, jukse eller stjele, eller tolerere de som gjør det.'

Akademiske programmer

Spesifikke utviklingsmål adresseres gjennom flere fullt koordinerte og integrerte programmer. En utfordrende Akademisk Program som består av en kjerne på 31 emner gir en balansert utdanning innen kunst og realfag. Denne kjerneplanen etablerer grunnlaget for valgfrie kurs som lar kadetter utforske i større dybde et studiefelt eller en valgfri hovedfag. Alle kadetter får en Bachelor of Science-grad, som er designet spesielt for å møte de intellektuelle kravene til en offiser i dagens hær.

Det fysiske programmet på West Point inkluderer både kroppsøvingstimer og konkurrerende friidrett. Hver kadett deltar i en intercollegiate, klubb eller intramuralt nivå idrett hvert semester. Dette strenge fysiske programmet bidrar til den mentale og fysiske formen som kreves for tjeneste som offiser i hæren.

Kadetter lærer grunnleggende militære ferdigheter, inkludert ledelse, gjennom et krevende militærprogram som begynner på deres første dag på West Point. Mest militærtrening finner sted om sommeren, med nye kadetter som gjennomgår Cadet Basic Training - eller Beast Barracks - det første året, etterfulgt av Cadet Field Training på Camp Buckner i nærheten det andre året.

Kadetter tilbringer sin tredje og fjerde sommer med å tjene i aktive hærenheter rundt om i verden; delta på avanserte treningskurs som luftbåren, luftangrep eller nordlig krigføring; eller opplæring av første- og andreårskadettene som medlemmer av lederkadren. Militærtrening er kombinert med militærvitenskapelig undervisning for å gi et solid militært grunnlag for offiserskap.

Moral-etisk utvikling skjer gjennom de formelle programmene, samt en rekke aktiviteter og opplevelser tilgjengelig ved Militærakademiet. Disse inkluderer formell undervisning i de viktige verdiene til den militære profesjonen, frivillige religiøse programmer, samhandling med ansatte og fakultetets rollemodeller, og et energisk gjesteforedragsprogram.

Fritidsaktiviteter og klubber

Livet til en kadett er krevende, men fritiden tillater fritidsaktiviteter som golf, ski, seiling og skøyter. Intramural-klubber inkluderer en kadettradiostasjon, orientering, fjellklatring og Big Brother-Big Sister. Et bredt utvalg av religiøse aktiviteter er tilgjengelig for kadetter fra praktisk talt alle religiøse bakgrunner.

United States Naval Academy

Sjøforsvarsakademiet har en unik klarhet av formål, uttrykt i vårt offisielle oppdrag: 'Å utvikle midtskipsmenn moralsk, mentalt og fysisk og å gi dem de høyeste idealene om plikt, ære og lojalitet for å gi kandidater som er dedikert til en karriere av marinetjeneste og har potensial for fremtidig utvikling i sinn og karakter for å påta seg det høyeste ansvaret for kommando, statsborgerskap og regjering.'

Dette setter alle -- fakultet, ansatte og midtskipsmenn -- på samme bølgelengde. Det oppmuntrer også til en følelse av ånd og stolthet som finnes på få andre skoler. De moralske, mentale og fysiske elementene i programmet vårt er like viktige, og alle bidrar til kvalitetene til en fremragende sjøoffiser.

Klassene nå ved Sjøkrigsskolen vil produsere mange av de ledere av marinen og marinekorpset de neste 30 årene. I løpet av deres karrierer vil de militære og politiske omstendighetene i verden ta uventede vendinger. Militære styrkestrukturer vil endre seg etter hvert som ny teknologi tar tak. Naval Academy-kandidater vil møte disse nye utfordringene med mot, ære og integritet og opprettholde kjære tradisjoner, som alltid fører til en ny og bedre fremtid.

Akademiske programmer

Hver midshipmans akademiske program begynner med en kjerneplan som inkluderer kurs innen ingeniørfag, naturvitenskap, matematikk, humaniora og samfunnsvitenskap. Dette er designet for å gi en bred utdanning slik at en midshipman vil kvalifisere seg for praktisk talt alle karrierefelt i marinen eller marinen . Samtidig lar hovedfagsprogrammet midshipmen utvikle spesielle områder av akademisk interesse.

For eksepsjonelt dyktige og svært motiverte studenter tilbyr akademiet utfordrende utmerkelsesprogrammer og muligheter til å begynne å jobbe med doktorgrader mens de fortsatt er på akademiet. Etter fire år ved Sjøkrigsskolen blir livet og skikkene til sjøtjenesten en annen natur. Først lærer midtskipsmenn å ta bestillinger fra praktisk talt alle. Men om ikke lenge får de ansvaret for å ta avgjørelser som kan påvirke hundrevis av andre midtskipsmenn.

Deres profesjonelle klasseromsstudier støttes av mange timer med praktisk erfaring i ledelse og marineoperasjoner, inkludert oppdrag med marine- og marinekorpsenheter i sommermånedene.

Fokus på moralsk tro

Moralsk-etisk utvikling er et grunnleggende element i alle aspekter ved Sjøkrigsskolens erfaring. Som fremtidige offiserer i marinen eller marinekorpset, vil midshipmen en dag være ansvarlig for de uvurderlige livene til mange menn og kvinner og utstyr for flere millioner dollar. Fra plebesommer til eksamen, fokuserer Sjøforsvarsakademiets fireårige karakterutviklingsprogram på egenskapene integritet, ære og gjensidig respekt.

Et av målene med dette programmet er å utvikle midshipmen som har en mer bestemt følelse av sin egen moralske tro og evnen til å artikulere dem. Ære understrekes gjennom æreskonseptet - et system som opprinnelig ble formulert i 1951 og sier 'Midshipmen er personer med integritet: de står for det som er rett.' Disse akademiordene å leve etter er basert på de moralske verdiene respekt for menneskeverd, respekt for ærlighet og respekt for andres eiendom.

Brigade-æreskomiteer sammensatt av valgte overklasse-midtskipsmenn er ansvarlige for utdanning og opplæring i Honor Concept. Midtskipsmenn funnet i strid med æreskonseptet av sine jevnaldrende kan bli skilt fra Naval Academy.

Vekt på fysisk form

Akademiet understreker viktigheten av å være i fysisk form og forberedt på stress fordi pliktene til marine- og marineoffiserer ofte krever lange, anstrengende timer i vanskelige situasjoner. De fysiske kravene til plebe sommertrening, fire år med kroppsøving og helårs friidrett utvikler også stolthet, teamarbeid og lederskap.

United States Air Force Academy

Faglig utvikling er sentralt i Air Force Academy-opplevelsen og skiller den fra andre institusjoner for høyere læring. Fire hovedområder er vektlagt: profesjonelt militær studier, teoretiske og anvendte ledererfaringer, luftfartsvitenskap og flyveopplæring og militær trening.

Hensikten er å gi kadettene kunnskapen, ferdighetene, verdiene og atferdsmønstrene som er nødvendige for å møte lederutfordringene i det 21. århundre, hvor de vil tilbringe mer enn halvparten av luftvåpenkarrierene sine.

Historie

I år tidligere har akademiet gitt sine kandidater, det forfatteren Tom Wolfe kaller de riktige tingene, greiene til helter. Helter - som kaptein Lance P. Sijan, klasse av 1965, som fikk æresmedaljen posthumt for aldri å avslutte sin personlige kamp for frihet etter at han ble skutt ned og tatt til fange av nordvietnameserne. Som oberst Karol J. Bobko, klasse av 1959, som piloterte romfergen Challenger i 1983 og ledet to romfergeoppdrag i 1985.

En annen utdannet, oberst John Blaha, klasse av 1965, ledet 1991 Atlantis Space Shuttle-flyvningen og piloterte to tidligere skyttelflyvninger.

Fysisk treningsfokus

Atletiske programmer legger vekt på fysisk form, intercollegiate excellence og lederutvikling i et konkurransemiljø. Kadetter deltar i 27 intercollegiate idretter for menn og kvinner, med mange av lagene, inkludert fotball og basketball, som konkurrerer i Western Athletic Conference. Også et bredt program med intramuraler innpoderer kadettene den ånden av teamarbeid og lederskap som er essensielt hos flyvåpenoffiserer.

Akademiet kan skryte av noen av de fineste sportsfasilitetene hvor som helst, inkludert et mangefasettert felthus, kadettgym, utallige tennisbaner og utendørs spillebaner, samt to 18-hulls golfbaner. Sivile og militære trenere kombinerer sine talenter for å innpode en konkurranseånd i kadetter, en ånd som har gjort det å vinne til en akademitradisjon.

Akademiske programmer

Akademisk er akademiet anerkjent som en av de fineste høyskolene i nasjonen, og produserer 30 Rhodes-stipendiater og hundrevis av andre stipendmottakere i sine 34 avgangsklasser. En kjerneplan lar kadetter tilegne seg en bred utdanning innen grunnleggende og ingeniørvitenskap, i samfunnsvitenskap og humaniora, og å velge mellom 25 disipliner.

Tilbyr mesteparten av utdanning og opplæring er et korps av dedikerte, profesjonelle karriereflyvåpen og andre tjenesteoffiserer hvis vell av erfaring gjør dem til ideelle rollemodeller for kadetter. Utmerkede gjesteprofessorer fra sivile høyskoler og universiteter utfyller offiserskorpset og tilbyr ulike perspektiver og opplevelser i klasserommene og forelesningssalene.

Cadet Honor Code er midtpunktet i en kadetts moralske og etiske utvikling. Hver kadett lover: 'Vi vil ikke lyve, stjele eller jukse, og heller ikke tolerere noen blant oss som gjør det.' Alle kadetter tar formelle kurs i etikk og mottar æres- og etikkundervisning som en del av deres militær-trening .

Akademiets erfaring er annerledes -- vanskelig, givende og nødvendig for å møte utfordringene til luftvåpenledelse. Rundt 12 000 menn og kvinner søker innreise til akademiet hvert år. Av dette tallet er kun ca 1300 valgt ut. Disse nye kadettene vil ha egenskapene som vil hjelpe dem å møte utfordringene i akademiets strenge, krevende program.

United States Coast Guard Academy

Grunnlagt i 1876, har United States Coast Guard Academy en stolt tradisjon som en av de fineste og mest selektive høyskolene i Amerika. Coast Guard Academy er den minste av de fem føderale tjenesteakademiene, og tilbyr et fireårig Bachelor of Science-program med et fullt stipend for hver enkelt. I motsetning til de andre føderale tjenesteakademiene, er det imidlertid ingen kongressutnevnelser.

USAs oppdrag kystvakt Akademiet går langt utover det akademiske. Oppdraget er:

«Å oppgradere unge menn og kvinner med sunn kropp, solide hjerter og våken sinn, med en forkjærlighet for havet og dets historie, med den høye følelsen av ære, lojalitet og lydighet som følger med trent initiativ og lederskap; godt forankret i sjømannskap, vitenskaper og bekvemmeligheter, og sterk i beslutningen om å være verdig tradisjonene til offiserer i USAs kystvakt i tjeneste for deres land og menneskeheten.'

Studenter kommer til akademiet for å bli utfordret faglig, fysisk og profesjonelt. Ved å tilby utmerkede akademiske programmer, et strukturert militærregime og konkurrerende friidrett, uteksaminerer akademiet kompetente og profesjonelle militæroffiserer for å tjene landet vårt.

Akademiske programmer og mål

Akademiets fire hovedmål er: (1) å sørge for ved forskrift og eksempel et miljø som oppmuntrer til en høy følelse av ære, lojalitet og lydighet; (2) å gi en god grunnutdanning innen et felt av interesse for kystvakten; (3) å tilby et levende laboratorium for lederutdanning; og (4) å gi opplæring som gjør det mulig for kandidater å påta seg sine umiddelbare oppgaver som junioroffiserer flytende.

Etter å ha fullført akademiprogrammet, mottar hver kandidat en Bachelor of Science-grad i en av åtte hovedfag og en kommisjon som Ensign i U.S. Coast Guard. Hver kandidat er pålagt å tjene minst fem års aktiv tjeneste ved uteksaminering.

Opptak til Akademiet er basert på landsomfattende konkurranse. Et gjennomsnitt på 265 studenter går inn på Akademiet hvert år av omtrent 5500 søkere. Halvårsstudenter tas ikke opp. Studentorganet, kjent som Corps of Cadets, består av omtrent 850 kadetter inkludert omtrent 30% kvinner og 20% ​​minoriteter, pluss internasjonale studenter som representerer forskjellige land.

Akademiets erfaring går langt utover en ordinær klasseromspensum. Freshman-året begynner i juli, syv uker før det akademiske skoleåret. De første syv ukene, kjent som 'Swab Summer', er en forfriskende periode med fysisk, militær og ledertrening. Den siste uken brukes til å seile ombord på Amerikas aktive firkantrigger, Barque Eagle, America's Tall Ship.

Sommeren er viet til profesjonell og militær trening bortsett fra 3 ukers ferie. Kadetter tilbringer fem uker av sin andre sommer på å seile om bord på treningsbarken Eagle, tre uker på en kystvaktenhet og to uker på å seile småbåter. Juniorsommer innebærer følgende trening: lederskap, spesialisert skipstrening, rifle og pistol, luftfart og lederroller som trener den innkommende førsteårsklassen.

Postgraduate beredskap

Som forberedelse til livet om bord etter endt utdanning, tilbringer seniorer ti uker ombord på en kystvaktkutter og lærer rollene de vil være ansvarlige for som junioroffiserer. I tillegg er akademiske praksisplasser tilgjengelig på Capitol Hill, Washington, D.C., og i kystvaktens spesialitetsfelt, for eksempel mekanisk og sivilingeniør.

Grunnleggende kvalifikasjonskrav

For å delta på et av tjenesteakademiene må søkere:

  • være 17, men ennå ikke fylt 23 år innen 1. juli i året innrømmet.
  • være amerikansk statsborger på tidspunktet for påmelding (unntak: utenlandske studenter nominert etter avtale mellom USA og et annet land).
  • være av høy moralsk kaliber.
  • være ugift.
  • ikke være gravid eller har en juridisk forpliktelse til å forsørge et eller flere barn.
  • med unntak av Coast Guard Academy, må kandidater innhente en nominasjon fra en amerikansk kongressmedlem, senator, visepresidenten i USA, eller den amerikanske representanten (U.S. Possessions). (Merk: Nåværende vervede medlemmer som søker om å delta på et av tjenesteakademiene krever ingen nominasjon).