Brev Og E-Poster

Eksempler på takkebrev på jobbintervju

Takk e-post

••• ShutterstockInnholdsfortegnelseUtvideInnholdsfortegnelse

Å skrive et takkebrev etter et jobbintervju er alltid en god idé. Noen arbeidsgivere tenker faktisk mindre på intervjuobjekter som ikke klarer å følge opp umiddelbart. Det er raskt og enkelt å oppfølging etter intervju med en e-post, notat eller formelt brev. Å ta deg tid til å gjøre det vil hjelpe deg å gi intervjueren et godt inntrykk.

Hvorfor sende et takkebrev

Den første grunnen til å sende en takkebrev er at det bare er ren, god oppførsel. Men det er også et selvtjenende formål: Et takkebrev er din mulighet til å få navnet ditt frem for folk en siste gang og etterlate et positivt inntrykk.

Hvis du blir intervjuet eller går gjennom jobbsøknadsprosess , takkebrev lar deg selge deg selv som kandidat. Du kan referere til spesifikke tilfeller som kan ha kommet opp i et intervju. Bruk takkebrevet ditt til å fremheve måtene du kompetanse og erfaring passer godt for stillingen .

Hvis det er noe du har glemt å nevne under intervjuet, er takkebrevet ditt en flott mulighet til å ta det opp.

Eksempler på takkebrev fra intervju

Bla gjennom denne listen over takkebrev og e-postmeldinger for ytterligere veiledning og inspirasjon til å lage ditt eget brev.

Eksempler på takke-e-postmeldinger

Takkebrev – spesifikke stillinger

Takk for hjelpebrev for jobbsøk

Typer takkekort

Takkebrev for jobbtilbud

Intervju takkebrevmal

Dette er et eksempelintervju takkebrev . Last ned brevmalen (kompatibel med Google Docs og Word Online) eller se nedenfor for flere eksempler.

Skjermbilde av et intervju takkebrev eksempel

@ Balansen 2020

Last ned Word-malen

Eksempel på takkebrev fra intervju (tekstversjon)

Peter Edwards
718 Pilegrimsrett
Syracuse, NY 13224
(000) 123-1234
pedwards@email.com

17. august 2020

Ms. Janice Parker
Visepresident, markedsføring
Acme Corporation
2000 1st Avenue
Syracuse, NY 13224

Kjære fru Parker:

Jeg vil gjerne takke deg hjerteligst for at du tok deg tid til å intervjue meg i dag for stillingen som spesialist på sosiale medier som har åpnet med Acme Corporation. Det var flott å møte deg og teamet ditt, og jeg likte virkelig å lære om det nåværende markedsføringsprogrammet ditt og besøke kontoret ditt.

Jeg ble imponert over muligheten din neste sosiale mediespesialist vil ha til å bygge en sterk, omdøpt tilstedeværelse for Acme Corporation på Facebook, Twitter, Instagram og LinkedIn. Som vi diskuterte, inkluderer min erfaring å lage og administrere sosiale medier-eiendommer for både etablerte og nystartede organisasjoner. Mine suksesser inkluderer å bygge et nettverk av 5K Facebook-følgere for JC Enterprises i løpet av tre måneder, spøkelsesskriving av LinkedIn-innlegg for administrerende direktør i Union Industries som i gjennomsnitt tiltrakk seg over 350 delinger hver, og hjelpe eieren av Jenny's Bling til å bli en stor influencer i hennes bransje.

Vær oppmerksom på at selv om jeg har jobbet som frilanser de siste fem årene, er jeg ivrig etter å komme tilbake til et dynamisk, heltidsmarkedsavdelingsmiljø. Jeg er oppmuntret og inspirert av samarbeidende teamarbeid, og ville finne det mest givende å hjelpe videre Acme Corporations oppdrag om å legge grunnlaget for bærekraftig industrivekst.

Hvis jeg kan gi ytterligere informasjon for å hjelpe deg med beslutningsprosessen, vennligst gi meg beskjed. Jeg ser frem til å høre fra deg snart!

Vennlig hilsen,

Peter Edwards (signaturpapirbrev)

Peter Edwards

Utvide

Når skal du sende et takkebrev

Send takkebrev så snart som mulig. Hvis du hadde et intervju, skriv notatet den dagen eller neste. Det er lettest å skrive et takkebrev når detaljene i et møte er friskt i hodet.

Enten du skriver en takkebrev etter en telefonskjerm eller sende en rask takknemlighet etter et personlig intervju, er det best å skrive – og sende – notatet ditt umiddelbart.

En god retningslinje er å sende brevet innen 24 timer etter intervjuet.

Utsettelse tjener ingen nyttig hensikt og øker sannsynligheten for at du glemmer å skrive notatet. Utsett også for lenge, og selskapet kan ta en avgjørelse før du har sjansen til å gjøre et siste positivt inntrykk.