Kategori: Jobbprofiler

Dyregenetikere studerer gener og arvelighet i dyrepopulasjoner. Lær hva som skal til for å bli det og hvordan en karriere kan se ut.
Det er mange givende karrieremuligheter innen dyrehelse. Lær om de forskjellige måtene du kan jobbe med dyr på.
Dyrekiropraktorer justerer spesifikke områder av et dyrs muskel- og skjelettsystem for å redusere smerte, gjenopprette balansen og øke ytelsen.
Dyreadvokater representerer individuelle klienter eller dyrerettighetsorganisasjoner i rettssaker som påvirker eller påvirkes av dyr.
Dyrefotografer tar bilder for en rekke utsalgssteder, og deres spesialiteter kan variere fra kjæledyrportretter til dyrelivsbilder.
Har du interesse for å ta vare på dyr? Som krisesenterleder har du ansvar for å føre tilsyn med anleggsdriften og skape et trygt sted.
Det er mange alternativer for de som er interessert i dyretreningskarrierer. Denne siden gir deg flere gode eksempler.
En akvarist bryr seg om et bredt utvalg av fisk og andre marine dyrearter som holdes i akvarier. Få karriereinformasjon, inkludert jobboppgaver, lønn og mer.
Biffbønder driver storfe som en del av storfekjøttproduksjonsindustrien. Her er en oversikt over arbeidsoppgaver, lønn, utdanning, karriereutsikter og mer.
Det er flere ønskelige marinedyrjobber for personer som er interessert i å jobbe med vannlevende liv. Oppdag de beste jobbene med denne listen.